Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Νεώτερες πληροφορίες από την μεγάλη επίθεση του PKK, 10 Τούρκοι νεκροί και 16 τραυματίες


Νεώτερες πληροφορίες από την επίθεση των μαχητών του PKK στο φυλάκιο στην περιοχή Gediktepe μεταξύ των χωριών Tekeli, Günyazı και Ortaklar της πόλης του Şemdinli στα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράκ αναφέρουν ότι οι μέχρι τώρα απώλειες των Τούρκων είναι 10 νεκροί και 16 τραυματίες. Όπως αναφέρουν τουρκικές πηγές οι κούρδοι μαχητές είχαν μεριμνήσει να ναρκοθετήσουν τους δρόμους που οδηγούν στο φυλάκιο που δέχτηκε την επίθεση, με αποτέλεσμα το κομβόι που μετέφερε τις ενισχύσεις σε αυτό να υποστεί σημαντικές απώλειες από τις νάρκες.

Στο ΣτΕ οι φορολογικές εκκρεμότητες του Τ. Βοσκόπουλου


Στο Β' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας θα συζητηθούν στις 13 Οκτωβρίου 2010 επτά αιτήσεις του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου, με τις οποίες ζητάει να αναιρεθούν αντίστοιχες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με τις οποίες του επιβλήθηκαν χρηματικά πρόστιμα και πρόσθετος φόρος από την ΙΓ΄ΔΟΥ Αθηνών για τη χρονική περίοδο 1993 - 1997.

Εισηγητής των υποθέσεων έχει οριστεί ο σύμβουλος Επικρατείας Ι. Γράβαρης.

Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΗ......


ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΣΧΟΛΙΑ...ΑΠΟΨΕΙΣ....
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ:
topsaxtiri@gmail.com

Κι όμως κύριε Παπούλια το Σύνταγμα προβλέπει αναπομπή και η Συνείδηση παραίτηση



πηγη:ksipnistere.blogspot.com

"Δεν μπορώ εκ του Συντάγματος να μην υπογράψω"!
Η απάντηση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας σε προτροπή δημοσιογράφου να μην υπογράψει το τερατούργημα που ρυθμίζει τις Εργασιακές σχέσεις.
Κι όμως κύριε Παπούλια έχετε δυο επιλογές:
Πρώτον την αναπομπή του Προεδρικού Διατάγματος και την πρόσκληση της Κυβέρνησης σε συνομιλία ώστε να μην επιμείνει στο μεσαιωνικό νόμο.

Μπιρμπίλη: Η πυρηνική ενέργεια δεν αποτελεί λύση για την Ελλάδα


Η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κα Τίνα Μπιρμπίλη, δήλωσε χθες πως η πυρηνική ενέργεια δεν αποτελεί τμήμα της ενεργειακής πολιτικής της Ελλάδας.

Η δήλωση πραγματοποιήθηκε κατά την τελετή απενεργοποίησης της μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από λιγνίτη "Πτολεμαΐδα 1".

ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ......


ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ??
ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ....


Πειτε μας κι εσεις που θα πατε....
ή που πηγατε.....
Για να δουμε την αποτελεσματικοτητα των μετρων της Κυβερνησης...

Νέο βιβλίο φωτιά από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ!


Θυμόμαστε όλοι το σάλο που είχε προκληθεί όταν κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Γ. Παπαμιχαήλ για τους γονείς του Α. Βουγιουκλάκη και Δ. Παπαμιχαήλ και τις αντιδράσεις που είχε ξεσηκώσει η απόφασή του να το μεταφέρει και στην τηλεόραση.
Τώρα λοιπόν ο γιος της Αλίκης και του Δημήτρη έχει έτοιμο ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Τόσο κοντά, τόσο μακριά», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το χειμώνα και γράφτηκε με την πολύτιμη βοήθεια της γνωστής σεναριογράφου Κάκιας Ιγερινού.
Το βιβλίο αυτό δεν είναι μια προσπάθεια του Γιάννη Παπαμιχαήλ να επιρρίψει ευθύνες για όσα του έχουν συμβεί στους άλλους. Είναι ένα ψυχογράφημα της ζωής του, μια κατάθεση ψυχής, μια προσπάθεια για «αποτοξίνωση» από ουσίες και αρνητικά συναισθήματα.

Θα μπορούσαν να λένε...

πηγη:press-gr.blogspot.com


-Αργύρη, έμαθα ότι τα έβαλες με τις αλλοδαπές πουτάνες που ανέβηκαν στο "Αβέρωφ". Μπράβο...
-Ε... τι ήθελες να 'λεγα, για μας τις ντόπιες πουτάνες της πολιτικής που
είμαστε χειρότερες κι έχουμε κάνει την Ελλάδα μπουρδέλο;

Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

Δικηγόρος έπεσε θύμα... ξυλοδαρμού από την γυναίκα του!!!


πηγη:trelokouneli.blogspot.com
Γέλια και κλάματα προκαλεί αυτή η ιστορία διότι ένας δικηγόρος από την Αθήνα, όχι ιδιαίτερα γνωστός, αλλά κατά καιρούς έχει αναλάβει υποθέσεις, τις οποίες τις κέρδισε και εντυπωσίασε. Δεν είναι νέος, είναι κοντά στα 35 και μέχρι τώρα ζούσε μία χαρά με την γυναίκα του. Μόνο που η γυναίκα του δεν ήξερε ότι ο άντρας της έβγαινε τα βράδια με άλλην.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: « Δεν θα καθήσω να με εκβιάζουν. Θα πάω σε εκλογές...»


πηγη:stakarfia.blogspot.com

"Σε μια δραματική σύσκεψη στο Μαξίμου πριν αναχωρήσει για την Ν.Υόρκη ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου βλέποντας οτι «δεν περνάει το ασφαλιστικό» και οτι θα πρέπει να διαγράψει και άλλους...βουλευτές εξερράγη: «Δεν μπορώ να κυβερνήσω με 153-154 βουλευτές.

Δεν θα καθήσω να με εκβιάζουν. Θα πάω σε εκλογές μαζί με τις περιφερειακές τον Νοέμβριο». Μια αποστροφή που...έφερε σε απόγνωση τους συνεργάτες και αρκετούς υπουργούς που το πληροφορήθηκαν γιατί δεν θέλουν με...τίποτα να χάσουν θέσεις, καρέκλες, πολύ χρήμα και εξουσία. Αυτές οι εκλογές θα έχουν «ούτως ή άλλως πολιτικό περιεχόμενο» τους είπε ο Γ.Παπανδρέου και πρόσθεσε οτι ο ίδιος θα ήθελε να επιβεβαιώσει την πολιτική νομιμοποίηση της κυβέρνησής του, ακριβώς επειδή αναγκάστηκε να πάρει αποφάσεις και μέτρα για τα οποία δεν προετοίμασε τους πολίτες προεκλογικά (το αντίθετο ακριβώς έκανε... λέγοντας «λεφτά υπάρχουν...» και τάζοντας «λαγούς με πετραχήλια»).

Γκιουλ: Δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία για το Κυπριακό


Δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία επίλυσης του Κυπριακού υποστήριξε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιούλ, μετά τις συνομιλίες που είχε στην Άγκυρα με τον νέο τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου.
«Ελπίζω ότι δεν θα χαθεί και πάλι με αποτυχία των διαπραγματεύσεων, όπως χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία, το 2004, με το δημοψήφισμα», είπε ο κ. Γκιούλ, ενώ ο ηγέτης του ψευδοκράτους τόνισε ότι στόχος του είναι η εξασφάλιση μιας βιώσιμης μόνιμης λύσης.
πηγη:star.gr

Blogs: Μέσα δυνατά και αποτελεσματικά



Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Του Επικοινωνιολόγου Θανάση Παπαμιχαήλ

Από τη δεκαετία του 2000 που άρχισαν να γίνονται ευρέως γνωστά, τα blogs έχουν κατακτήσει με το σπαθί τους ένα σημαντικό κομμάτι της πίττας της ενημέρωσης, ανοίγοντας κατά μερικές μοίρες το ολιγοπώλιο που έως τότε «ανενόχλητο» όριζε το κοινωνικο- πολιτικό σκηνικό της χώρας.Η χαμηλή αξιοπιστία του κομματικού συστήματος, καθώς και η αυξανόμενη έλλειψη εμπιστοσύνης στην πολιτική ενημέρωση τροφοδοτούν καθημερινά τα blogs, αλλάζοντας σταδιακά και μάλλον ανεπιστρεπτί, τόσο την χαρτογράφηση των μέσων επικοινωνίας όσο και της πολιτικής κουλτούρας.Η τροφοδότηση των blogs με δελτία τύπου, ειδήσεις αλλά και η χρήση τους ως διαφημιστικού μέσου μπορούν να αποβούν καθοριστικοί παράγοντες της επιτυχίας ή αποτυχίας ενός υποψηφίου πολιτικού, ενός προϊόντος, ακόμα και εταιρείας ολόκληρης. Τα blogs πλέον δε «σκανάρονται» απλά για να τσιμπήσουμε ένα πικάντικο σχόλιο ή μια κατά μέτωπο επίθεση που θα συζητήσουμε αργότερα με την παρέα. Τα blogs, ιδιαίτερα εκείνα που προσελκύουν πολλά κλικ και φημίζονται για την επισκεψιμότητά τους, προσφέρουν ενημέρωση και σχηματίζουν άποψη. Εκείνοι που θα το αντιληφθούν γρηγορότερα, θα το αποδεχθούν και θα χρησιμοποιήσουν τα blogs για τις ανάγκες της προβολής τους θα είναι αυριανοί νικητές της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, της αγοράς.

Διαφωνία Γαλλίας – Ρωσίας για το ελληνικό χρέος


Διαφωνία μεταξύ Μόσχας και Παρισιού καταγράφηκε το Σάββατο με αφορμή την αναδιάρθρωση ή μη του ελληνικού χρέους.

Ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας δήλωσε ότι αναμένει η Ελλάδα να ζητήσει την αναδιάρθρωση του χρέους της από τους πιστωτές της, λίγες μέρες μετά την νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τη Moody’s, η οποία προκάλεσε την οργή των Βρυξελλών.
Ο Αλεξέι Κουντρίν είπε ότι μία τέτοια κίνηση θα ήταν αποδεκτή από τις αγορές και επέμεινε ότι θα ήταν λάθος να περιγραφεί η αναδιάρθρωση ως χρεοκοπία από την κυβέρνηση της Ελλάδας.

Ποιοί άφησαν το πολυτελές υπουργικό(κι όμως,είναι αλήθεια! ! !)



Ποιά ήταν τα σπάνια κι ακριβά μοντέλα υπουργικών αυτοκινήτων που ξέμειναν από την προηγούμενη κυβέρνηση και τώρα καταλήγουν σε ιδιώτες μέσω πλειστηριασμών? Ποιοί έσπευσαν να αντικαταστήσουν λόγω κρίσης τα μεγάλα κυβικά με Skoda και μηχανάκια?

TOTE KAI ΤΩΡΑ.....




Ας δουμε πως εχουν μεταφραστει μερικες ιστορικες φρασεις του Ανδρεα Παπανδρεου απο το Γιωργο Παπανδρεου...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:"ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη κυβερνηση, ο ΛΑΟΣ στην εξουσια.."
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:"Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη κυβερνηση,το Δ.Ν.Τ. στην εξουσια.."


ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:"Προτιμουμε να ανηκουμε στους Ελληνες...."
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:"Προτιμουμε να ανηκουμε στους πιστωτες μας.."

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:"Τιμημενα νιατα,περηφανα γηρατεια...."
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:"Χρεωμενα νιατα,εξαθλιωμενα γηρατεια.."

Το μηλο κατω απο τη μηλια θα πεσει....Σιγουρα?

Η Κίνα θα κάνει το γιουάν πιο ευέλικτο


Διατεθειμένο να κάνει το γιουάν πιο ευέλικτο εμφανίζεται το Πεκίνο, στο πλαίσιο των προσπαθειών του να βελτιώσει το καθεστώς της ισοτιμίας της Κίνας. Την είδηση μετέδωσε το Σάββατο το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua επικαλούμενο τη Λαϊκή Τράπεζα της χώρας.

Η Κίνα δέχεται ισχυρές πιέσεις, ιδιαίτερα από τις ΗΠΑ, να επιτρέψει στο γιουάν να ανατιμηθεί ώστε να συμβάλει στη μείωση των παγκόσμιων οικονομικών ανισορροπιών, συμπεριλαμβανομένου του εμπορικού ελλείμματος των ΗΠΑ με την Κίνα.

«Το ευρώ δεν θα πεθάνει»


Απόλυτα βέβαιος για το μέλλον του ενιαίου νομίσματος εμφανίζεται ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Il Sole-24 Ore.

Το ευρώ δεν μπορεί να πεθάνει, "είναι ένα από τα ισχυρότερα νομίσματα του κόσμου", δηλώνει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, παρά τους κλυδωνισμούς του ευρωνομίσματος στις διεθνείς αγορές.
Όταν ερωτάται για την πιθανότητα το ευρώ να μην επιβιώσει της έλλειψης συντονισμού και σύγκλισης των οικονομιών της ευρωζώνης, ο Μπαρόζο απαντά: "δεν συμμερίζομαι αυτήν την ανάλυση".

ΓΚΑΝΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ σε λίγο 17:00 στη ΝΕΤ


Οι σημερινές παραβιάσεις


Το δίκτυο των ραντάρ του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης της ΠΑ εντόπισαν σήμερα ένα σχηματισμό από 8 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τα οποία προχώρησαν σε 1 παράβαση των κανόνων του FIR Αθηνών και 2 παραβάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ). Από τα 8 αεροσκάφη τα 4 έφεραν οπλισμό. Η δραστηριότητα εξελίχθηκε σε βόρειο και κεντρικό Αιγαίο. Η ΠΑ προχώρησε σε διακριτικές αναγνωρίσεις των αεροσκαφών που παραβίαζαν τον ΕΕΧ κατά πάγια τακτική.

Τμήμα ειδήσεων defencenent.gr

Πιθανές τροποποιήσεις στο ΠΔ για τα εργασιακά


Ανοιχτό άφησε την Παρασκευή ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος το ενδεχόμενο κάποιων βελτιωτικών διορθώσεων στο Προεδρικό Διάταγμα για τις εργασιακές σχέσεις.

Κατά τις συναντήσεις που είχε με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή, ο κ. Λοβέρδος, δεν απέκλεισε -σύμφωνα με πληροφορίες- κάποιες βελτιωτικές διορθώσεις όπως η αύξηση του χρόνου προειδοποίησης των υπό απόλυση εργαζομένων και η μεγαλύτερη αποζημίωση για όσους έχουν μακρά προϋπηρεσία.

Εξάλλου, το Προεδρικό Διάταγμα για τις εργασιακές σχέσεις θα συζητηθεί την προσεχή Τρίτη στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για την διάσωση Ολλανδής τουρίστριας στη χαράδρα του Βίκου


To λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com

Δύο περίπου ώρες προσπαθούσαν χθες 19 άνδρες της Ε.Μ.Α.Κ. αλλά και της Πυροσβεστικής Ιωαννίνων, να ανασύρουν από τη χαράδρα του Βίκου μία Ολλανδή,που ήταν τουρίστρια σοβαρά τραυματισμένη. Η 53χρονη γυναίκα, ενώ περπατούσε στη χαράδρα έπεσε και έσπασε το πόδι της παραμένοντας αβοήθητη και εξαφανισμένη για αρκετές ώρες. Μετά την ανάσυρσή της, της παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και πλέον η κατάσταση της υγείας της είναι αισθητά βελτιωμένη.

σε ευχαριστούμε !!


ένα ευχαριστώ ίσως να μην είναι αρκετό για τον άνθρωπο που μας έκανε εμάς του ΓΑΎΡΟΥΣ ξανά υπερήφανους!
μια συγγνώμη για τα όσα του είπαμε ,δικαίως ή αδίκως, ίσως να μην ακουστεί ποτέ από τα χείλη μας!
αλλά ακόμη και έτσι θα μείνει στην καρδιά μας ως ο αναμορφωτής του ΘΡΎΛΟΥ ΜΑΣ!!
είναι ο άνθρωπος που από το 1993 τα πέτρινα χρόνια και την ανυποληψία , μας οδήγησε στο 2010 με τα τόσα πρωταθλήματα και κύπελλα!!
είναι ο άνθρωπος που μας έκανε τα χατίρια αρκετές φορές μόνο ακούγοντας το σύνθημα της κερκίδας!!
είναι ο άνθρωπος που εξόφλησε τα χρέη προηγούμενων διοικήσεων της ομάδας, που έφτιαξε ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο στην περιοχή του Ρέντη , που ΑΝΑ-κατασκεύασε το Καραϊσκάκης και είδαμε την ομάδα μας στο CHAMPIONS LEAGUE!
αυτός ήταν ο μόνος που κατάφερε σε χαλεπούς καιρούς και ολομόναχος να φέρει τεράστια ποδοσφαιρικά ονόματα στην χώρα μας (ενδεικτικά αναφέρω μόνο τους ξένους:ζαχοβιτς,ζιοβανι,καρεμπε,ριβαλντο, ζε ελιας, τουρε , κοβασεβιτς, γκαλετι κλπ κλπ κλπ)
το όνομά του έγινε σύνθημα για καλό και για κακό λόγο από τους φίλους του ΘΡΥΛΟΥ
και όλα αυτά γιατί είναι γνήσιος ΓΑΎΡΟΣ!!
το όνομά του είναι ΣΩΚΡΆΤΗΣ ΚΌΚΚΑΛΗΣ!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ!

Επιχείρηση «σκούπα» κατά της Μαφίας


Μεγάλη επιχείρηση κατά της Μαφίας έκαναν το βράδυ της Παρασκευής ειδικές δυνάμεις της ιταλικής Αστυνομίας στο Παλέρμο, όπου συνέλαβαν τουλάχιστον δεκαπέντε υπόπτους.
Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανάλογες επιχειρήσεις έγιναν στην Καζέρτα και στο Μπάρι.
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για χρηματικούς εκβιασμούς σε κατασκευαστές, αλλά και σε λαθρεμπόρους ναρκωτικών για προστασία.
πηγη:star.gr

Το μενού της... φοροδιαφυγής

Εκτεταμένη φοροδιαφυγή σε 449 νυχτερινά κέντρα, σε πολλά εκ των οποίων θα μπουν προσωρινά λουκέτα εντός των προσεχών ημερών), 35 επώνυμους κατόχους σκαφών αναψυχής άνω των 35 μέτρων, οι οποίοι δηλώνουν ζημίες στις επιχειρήσεις τους, αλλά και 153 γιατρούς και 14 διαγνωστικά κέντρα σε όλη τη χώρα, περιλαμβάνει η λίστα των φοροφυγάδων που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.

Παράλληλα, το ΣΔΟΕ ερευνά εάν και πώς αξιοποίησαν 333 επιχειρήσεις εισηγμένες στο Χρηματιστήριο την περίοδο 1998- 2002 τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που πραγματοποίησαν.

Ακόμα, σε εξέλιξη βρίσκεται ο έλεγχος 200 περιπτώσεων ακίνητων που ανήκουν σε οφ σορ εταιρίες και ελέγχονται ως προς το ιδιοκτησιακό καθεστώς και τις καταβολές φόρων.

Τέλος, συγκεντρώνονται στοιχεία από επιχειρήσεις κατασκευής πισίνας τόσο για τα στοιχεία των κατόχων τους, όσο και το κόστος κατασκευής τους.

Ανησυχία Medvedev για το ευρώ


Ο Ρώσος πρόεδρος, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα Wall Street Journal δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κατάρρευσης του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος.

Ο κ.Μεντβέντεφ, δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο κατάρρευσης του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος, εξαιτίας της κρίσης με τα χρέη των ευρωπαϊκών κρατών. "Δεν μεγαλοποιώ την απειλή, αλλά δεν μπορώ και να την υποτιμήσω", ανέφερε ο Μεντβέντεφ στη συνέντευξή του, που δημοσιεύεται ενόψει της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα.

A.Σαμαράς στην Κ.Ο. της Ν.Δ.: "Στην δεκαετία του '80 έγινε το μεγάλο οικονομικό έγκλημα"!


«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος από την οποία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, λέγοντας μεταξύ άλλων:
"Η κυβέρνηση με την πολιτική της πέτυχε το κατόρθωμα της ύφεσης του πληθωρισμού και της ανεργίας, αφού κορόιδεψε τον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν για να κερδίσει τις εκλογές

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία


Αλλαγή σκηνικού το απόγευμα της Παρασκευής στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία με βροχοπτώσεις – κατά τόπους ισχυρές – ανέμους και ασθενή χαλαζόπτωση. Μάλιστα, στην πόλη του Κιλκίς η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει σε 12 περιπτώσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια.

Καταιγίδα έπληξε και το νομό Θεσσαλονίκης, ενώ η συσσώρευση υδάτων στους δρόμους προκάλεσε κυκλοφοριακά προβλήματα και μικροατυχήματα, εντός και εκτός που πολεοδομικού συγκροτήματος.