Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

mona lisa!!!

ψάξαμε και βρήκαμε τι κρύβεται τελικά πίσω από το χαμόγελο της μόνα λίζα!






hot tub!



τωρα ο καθένας μπορεί να απολαύσει ένα καλό ζεστό μπανιο!!!!

Στρατός κ θητεία

Σύμφωνα με πληροφορίες (ελπίζω έγκυρες κ όχι ράδιο αρβύλα) η θητεία απο τον αυγούστο απο 9 μήνο γίνεται 14 μήνο..Η οικονομική κρίση έπιασε κ το στρατό..Εκεί που υπολογίζαν να μειωθεί κιάλλο η θητεία κ να αυξηθεί η επαγγελματική δύναμη του στρατού μας με την πρόσληψη των ΕπΟπ κ άλλων θεσμών,τα σχέδια άλλαξαν..Η χώρα μας δεν μπορεί να πληρώνει τόσους δημοσίους υπαλλήλους κ αποφασίστηκε (η εγκυρότητα της είδησης με κάθε επιφύλαξη-είπαμε λόγω ράδιο αρβύλας) να επανέρθει η θητεία σε λογικό νούμερο..Προσεχώς λοιπόν θα δούμε αν αυτή η είδηση θα αποδειχτεί αληθινή ή φούσκα...

κρυβει κινδυνους!!!!!!!

προσοχή στις παιδικές χαρές , πολλές φορές γίνονται πολλά αστεία περιστατικά!

pictures



τωρα λες ότι βλέπει από διαφορετική οπτική γωνία;;;

απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την φορολογία

ψάξαμε και βρήκαμε ένα ενδιαφέρον βοήθημα στην ιστοσελίδα  http://www.newsit.gr 
ερωτήσεις και απαντήσεις για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και συγκεκριμένα εδώ.

Χρυσώνουν το χάπι???

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις εφημερίδες,ο Υφ Εθν Άμυνας ετοιμάζει κάποιες διευκολύνσεις για τα στελέχη του στρατού..
1ον-Σκέφτεται να αλλάξει τον τρόπο μοριοδότησης των στελεχων για τα στρατιωτικά οικήματα απο διαχωρισμό σε αξκους κ υπαξκους σε αριθμό τέκνων κ χρόνια υπηρεσίας..Δηλαδή,πλέον όποιος έχει περισσότερα τέκνα ανεξαρτήτου βαθμού θα μπαίνει στα ΣΟΑ..Τώρα,αυτό κατά ποσό θα εφαρμοστεί είναι άλλο θέμα..
2ον-Κάθε χρόνο για τις μεταθέσεις των στελεχών δαπανώνται κοντα στα 15 εκατομ.ευρω με 11000 άτομα να μετατίθενται που αναλογεί στο 40 % του προσωπικού από το 2003 ως το 2009..Οπότε θα γίνονται μόνο οι απαραίτητες..
3ον-Μετά από 24ώρη υπηρεσία το στέλεχος δικαιούται απαλλαγή των καθηκόντων του..Τουλάχιστον αφού δεν πρόκειται να πληρωθούν ποτέ τις υπηρεσίες που κάνουν,ας παίρνουν απαλλαγή..
Αυτά κ άλλα πολλά σκέφτονται να υλοποιήσουν στο ΥΕΘΑ τη στιγμή που σκέφτονται τη μείωση μισθού,επιδομάτων κ κόψιμο του 14ου μισθού..Μήπως τελικά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια???

internet wi-fi με μεγαλύτερη ισχύ!

αν και οι πιο πολλοί το έχουν κλειδωμένο, θα είναι χρήσιμο σε αυτούς που το μοιράζονται (π.χ. γείτονες που πληρώνουν από μισά στο internet) και θέλουν να αυξήσουν το σήμα για να έχουν καλύτερη απόδοση!

έλληνες και ξένοι




Η συγκέντρωση των απεγνωσμένων Ελλήνων της πλατείας Αμερικής, που κράτος & παρακράτος προσπάθησαν να μη γίνει, με "προληπτικές" προσαγωγές, με αποκλεισμό πρόσβασης, με εισαγγελική απαγόρευση (ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΔΙΔΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΠΤΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΕΚΛΑΣΕ ΜΕΝΤΕΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ & ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ. ΕΤΣΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΛΑΒΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ) με αντισυγκεντρώσεις (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ, ΓΙ'ΑΥΤΟ & ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ INDYMEDIA ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ & ΟΤΙ ΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠ: ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ-ΠΟΛΥΖΟΣ & ΣΠΑΘΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ & Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΒΓΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ) & τραμπουκισμούς. & όμως, λίγοι γενναίοι ορισμένοι Έλληνες στάθηκαν εκεί,...........

Μέχρι και τα καλοριφέρ κάνουν οικονομία!

Αυτό είναι το νέο οικονομικό μοντέλο καλοριφέρ που κυκλοφορεί στις δημόσιες υπηρεσίες! Και οικονομία στο πετρέλαιο αλλά και στον χώρο. (Από τα δικαστήρια της Πρώην Σχολής Ευελπίδων). Τώρα αν ζεσταίνει, δεν πειράζει, οικονομία να κάνει!


η μία γενιά φτιάχνει, η άλλη περνάει καλά και η άλλη πεινάει



 Η γενιά του 1950-1980 δούλευε σκληρα και έφτασε την ελλάδα σε σημείο που δεν το περίμενε κανείς, ας θυμίσω ότι τότε η Ελλάδα για σειρά ετών ήταν δεύτερη σε ανάπτυξη μετά την Ιαπωνία, με μέσο όρο αναπτυξης 7 % και πολλές φορές να φτάνει και το 10 % την δεκαετία του 50, παρόλο που ήταν διαλυμένη από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και κατακερματισμένη από τον εμφύλιο.
    επίσημα στοιχεία : http://en.wikipedia.org/wiki/Greek_economic_miracle


Η γενιά του 1980-2010 πέρασε ωραία, οι πιο πολλοί έγιναν πλούσιοι(όσοι είχαν λίγο μυαλό), έκαναν οικονομίες, έγιναν μεγαλοακτήμωνες, είχανε όλοι σπίτια,πήραν τις τεχνολογίες και τις έκαναν προσιτές, και όλοι είχαν παχυλούς μισθούς  και συντάξεις, και χωρίς να κουραστούν και ιδιαίτερα, αλλά και χωρίς να βάλει βάσεις για το μέλλον.

τώρα όμως η γενιά το 2010-2040 γεύεται αυτές τις αμαρτίες που έκαναν οι μεγαλύτεροι, δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο, από το να ελπίζει και να δουλέψει σκληρά και να κάνει ότι έκανε η προ-προηγούμενη γενιά και ας ελπίσει ότι δεν θα πεινάσει!