Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....!!


Η Εθνικη πολο κερδισε την Π.Γ.Δ.Μ. με 11-5 και μπηκε με το δεξι στο ευρωπαικο του πολο....

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ...


Να και κατι ευχαριστο...Μπαμπας για δευτερη φορα ο Πανος Κιαμος...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΥΛΑΚΗ!!!


Σε 4 χρονια καθειρξη,ποινη μη εξαγορασιμη καταδικαστηκε ο Ψωμοπουλος επειδη ειχε αγορασει ενα ηχοσυστημα και οχι μονο δεν πληρωσε αλλα απειλουσε και τον ιδιοκτητη του καταστηματος....

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ!!

ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.....


Στην Νεα Υορκη μια ομαδα ανθρωπων διαδηλωσε κατα των τραπεζιτων...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ....


Μπορει να μου πει καποιος κατι απλο...?Ας πουμε οτι δεχομαι οτι ειναι μονοδρομος τα σκληρα μετρα..και το Δ.Ν.Τ.,αν και δεν ειναι αλλα το δεχομαι..Εγινε για την εξασφαλιση του τραπεζικου μας συστηματος και την εγγυηση των καταθεσεων.Αν το συνδυασουμε αυτο με την επιπροσθετη ενισχυση του πακετου των 28 δις,που λαμβανουν σταδιακα απο τοτε που ανακοινωθηκε,σημαινει οτι το Ελληνικο κρατος εκανε τα παντα για να τις σωσει..Γιατι δεν μας χαριζουν το 50%των χρεων μας αφου εκ των πραγματων τις πληρωνουμε αμεσα με τις δοσεις καθε μηνα αλλα και με τη θυσια του εισοδηματος μας τωρα....?

απίστευτο μαγικό!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ....


Βοηθος νοσηλευτη παρενοχλουσε σεξουαλικα ανυποψιαστες γυναικες σε δημοσιο νοσοκομειο στην Αθηνα..Και ο νοσηλευτης τι εκανε αφου τις "αναβε" ο βοηθος...?
Τελειωνε τη δουλεια....?

ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ....


Το blog μας εψαξε και βρηκε τα 3 πιο πιθανα μερη ανακοινωσης των νεων μετρων απο το Πρωθυπουργο,μετα την ανακοινωση της ενεργοποιησης του μηχανισμου στηριξης απο το ακριτικο μας Καστελοριζο..

best handball teamwork!

χαθηκε η μπαλα - στοπ!

ο ξεβιδωμένος!

Εικόνες ντροπής στον Προφήτη Ηλία Λαμιας!




Αυτός είναι ο πολιτισμός μας ??? Απλά αναρωτιέμαι. Αντί να κοιτάξουμε να

Βγάζει χρήματα ενώ είναι στο κρεβάτι του!



Ένας φοιτητής, στην Ολλανδία, σκέφτηκε ένα τρόπο για να βγάλει εύκολα χρήματα παραμένοντας στο κρεβάτι του!Ο 22-χρονος Yde Van Deutekom, από την περιοχή Zoetermeer, πουλά διαφημίσεις μέσω μιας διαδικτυακής κάμερας που τον απεικονίζει να είναι στο κρεβάτι του!Μέχρι στιγμής έχει κάτσει 21 ημέρες στο κρεβάτι του και έχει συγκεντρώσει περίπου 4.500 ευρώ στον λογαριασμό του!«Το να κοιμάμαι είναι το χόμπι μου, είναι το μόνο πράγμα που είμαι καλός. Όλοι με ρωτούν τι θέλω να κάνω με την ζωή μου ενώ το μόνο που θέλω είναι να κοιμάμαι,» είπε ο κύριος Yde Van Deutekom.Ο 22-χρονος ανέφερε ότι θέλει να μείνει στο κρεβάτι έως ότου γίνει πλούσιος. Μέχρι στιγμής 450.000 χειλάδες άνθρωποι έχουν επισκεφθεί την ιστοσελίδα του που βρίσκεται στην διεύθυνση: www.slapendrijk.nl.

ΠΗΓΗ:http://avonclub.pblogs.gr