Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ανέκδοτο

πως μπορείς να πεις σε κάποιον με μία λέξη να μην πάρει αυτοκίνητο μάρκας KIA

καινούρια ζωή!


Ελληνική Δικαιοσύνη, έχει χάσει την αξία της

Θέμιδος Μέλαθρον, και .................
τέτοια δικαιοσύνη μόνο στην Ελλάδα, θα μπορούσαμε να έχουμε, να μπαίνουν οι <<μικροί>> και οι <<μεγάλοι>> να είναι έξω!
σε γκάλοπ που έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας, έχει χάσει την αξία της, στα μάτια των Ελλήνων!

Γαιδαρος στη Λαμία!!!!!!!!!!


γάιδαρος στη Λαμία!!!
αυτός ο ανεκδιήγητος οδηγός έχει σταθμεύσει το όχημά του επάνω στο πεζοδρόμιο στη οδό Υψηλάντη στο ύψος που βρίσκεται και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΡΟΥΜΕΛΗΣ !!!
ένα πεζοδρόμιο το οποίο όπως βλέπεται δεν ξεπερνάει σε πλάτος τα 60-70 εκατοστά(1η φωτο)!
το σημείο απέχει ακριβώς 300 μέτρα από το κέντρο της πόλης, και είναι κυκλοφοριακή αρτηρία της πόλης!
ο κάθε πεζός πρέπει να κατέβει στον δρόμο για να συνεχίσει την πορεία του με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα(2η φωτο)!!!!
τα λόγια είναι περιττά πιστεύω!!

πάλι από την αρχή

είμαστε ένα βήμα πριν φτάσουμε τον πληθωρισμό 6 %, δηλαδή σαν να είμαστε εποχές πριν την καινούρια χιλιετία!
ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολιτικούς που κατάφεραν να φέρουν την ελλάδα σε αυτή την κατάσταση που είμαστε τώρα, και να μου μάθουν τον τρόπο να το κάνω και εγώ, να κλέβω το κράτος και να μην μπαίνω φυλακή!
Λυπάμαι, αλλά ο λαός απαιτεί να μπει φυλακή όποιος έκλεψε  και να πληρώσει, με δήμευση της περιουσίας του!
και δεν θέλουμε στάχτη στα μάτια με ένα , δύο άτομα , θέλουμε όλοι να πληρώσουν , από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο!

Ο Σίλβιο παράτησε τον Θαπατέρο και έφυγε...


Θύμα του πάντα απρόβλεπτου ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, και ενδεχομένως των επιδεινούμενων σχέσεων του με τον ιταλικό Τύπο, στάθηκε ο ισπανός ομόλογός του Χοσέ Λουίς Θαπατερο...
Κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Θαπατέρο ο Μπερλουσκόνι ξαφνικά αποχώρησε και άφησε εμβρόντητο τον ισπανό πρωθυπουργό.
Οι δύο ηγέτες μόλις είχαν ολοκληρώσει τις εναρκτήριες ομιλίες του όταν ο Μπερλουσκόνι είπε στους δημοσιογράφους που υπέβαλαν ερωτήσεις να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους στον Θαπατέρο, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά, του έσφιξε το χέρι και στη συνέχεια αποχώρησε κουνώντας το χέρι του στον αέρα.

ΤΥΧΑΙΟ....?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΜΠΑ.....

Οι τύποι στο βίντεο που ακολουθεί περνούσαν τους εαυτούς σου για μεγάλους κολυμβητές.
Έβγαλαν λοιπόν τους κοιλιακούς τους φάτσα φόρα και είπαν να κάνουν κάτι διαφορετικό.
Ένας από αυτούς λοιπόν σκέφτηκε να μιμηθεί τον… Ταρζάν!!!! Πήρε λοιπόν ένα σχοινί και… «προσπάθησε» να κάνει μια εντυπωσιακή βουτιά στη λίμνη.
Η προσπάθεια όμως ήταν αποτυχημένη, με αποτέλεσμα να καταλήξει να κρέμεται ανάποδα και να κινδυνεύει να χτυπήσει στα βράχια.

Δείτε το βίντεo (εδώ)

Ο Δεκάλογος του ΔΝΤ..




ΠΗΓΗ:trelokouneli.blogspot.com
1. ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ -Έτσι και αλλιώς δεν έχεις και κάτι καλύτερο να κάνεις..
2. ΦΑΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ - Θα μοιάζεις και με μοντέλο..
3. ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - Μείνε σπίτι..
4. ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ - Το κάνει η.. τηλεόραση για σένα..
5. ΝΟΙΩΣΕ ΑΣΦΑΛΗΣ - Υπάρχει αστυνομία παντού.
6. ΜΗ ΓΕΛΑΣ - Το γέλιο διώχνει το φόβο.
7. ΔΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟ - Για να την βγάλεις καθαρή.
8. ΜΑΘΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - Για να καταλαβαίνεις τους κατακτητές.
9. ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - Τα κάνεις όλα για την πατρίδα και για το καλό σου.
10. ΜΗ ΘΥΜΑΣΑΙ - Ότι έγινε-έγινε. Τώρα πρέπει να πληρώσεις εσύ..

Αυξομειώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ


Τη θέσπιση Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου ηλεκτρικής ενέργειας με εκπτώσεις έως 20 % για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, διαψεύδοντας παράλληλα τις πληροφορίες περί επικείμενων αυξήσεων, με εξαίρεση την αύξηση του τέλους για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας η οποία δεν αφορά τους οικιακούς καταναλωτές.
Πάντως, από την αύξηση του τέλους για τις ΑΠΕ θα ζημιωθούν περίπου 3,5 εκατομμύρια καταναλωτές που ανήκουν στα εμπορικά, βιομηχανικά και βιοτεχνικά τιμολόγια της ΔΕΗ, καθώς θα κληθούν θα πληρώσουν σημαντικές αυξήσεις. Και αυτό γιατί η ΔΕΗ αποφάσισε με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρησης να αυξήσει το ειδικό τέλος για τις ΑΠΕ στα 5 ,57 λεπτά, ανά χίλιες κιλοβατόρες.

Άνω - κάτω οι άδειες στο δημόσιο


Τα πάνω – κάτω στις άδειες των δημοσίων υπαλλήλων φέρνει εγκύκλιος του υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, Γιώργου Ντόλιου.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο στις υπηρεσίες που έχουν καθημερινά πολλές συναλλαγές με τους πολίτες από την 1η Ιουλίου έως και τις 15 Σεπτεμβρίου δεν θα επιτρέπεται να λείπει το ένα τρίτο του προσωπικού.
Υπηρεσίες τέτοιες είναι μεταξύ άλλων τα νοσοκομεία, τα ΚΕΠ και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Στις υπόλοιπες υπηρεσίες κατ΄ εξαίρεση θα μπορεί κάποιος να υπερβαίνει το ένα τρίτο, ωστόσο σε καμία περίπτωση η αναλογία εργαζομένων – αδειούχων δεν θα μπορεί να υπερβαίνει το 50% του συνόλου του προσωπικού.
Επισημαίνεται επίσης ότι οι προϊστάμενοι των διευθύνσεων διοικητικού προσωπικού θα πρέπει να φροντίσουν για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ώστε οι απαιτήσεις των πολιτών να διεκπεραιώνονται εμπρόθεσμα.
ΠΗΓΗ:skai.gr

Δ. Βανδή: «Σε λίγο θα μας πείτε ποια στάση μας αρέσει, ξέρετε πού»!


Η Δέσποινα Βανδή ήταν η καλεσμένη του MTV στην πρώτη του unplugged συναυλία στην Ελλάδα, όμως μετά το τέλος της βραδιάς η τραγουδίστρια εκνευρίστηκε πάρα πολύ από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, οι οποίες δεν αφορούσαν ούτε τη συναυλία, ούτε και την επαγγελματική της επιτυχία, αλλά είχαν πιο προσωπικό χαρακτήρα.
Η κακή αρχή έγινε όταν για 542η φορά οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν ισχύουν τα όσα ακούγονται ότι έχει τσακωθεί με την Ελένη Μενεγάκη.
Η τραγουδίστρια συννέφιασε και απάντησε: «Παιδιά, με ενοχλεί και μόνο που με ρωτάτε πάλι γι’ αυτό το θέμα. Έχω απαντήσει, δεν γίνεται να το διαιωνίζουμε συνεχώς».
Όταν δε η κουβέντα έφτασε πάλι στα μποτοξάκια και στις πλαστικές, ε, εκεί η Δέσποινα τα πήρε στο κρανίο.
«Παιδιά μου κάνει τρομερή εντύπωση που όλος ο κόσμος βγαίνει και μιλά με μια απλότητα, κι αυτά… Σε λίγο θα μας πείτε και ποια στάση μας αρέσει ξέρετε πού», είπε η Δέσποινα και τους έσπρωξε τα μικρόφωνα για να φύγει.
ΠΗΓΗ:star.gr

Νεκρά ψάρια εμφανίστηκαν πάλι στην Λίμνη Παμβώτιδα!


Νεκρά ψάρια εμφανίστηκαν πάλι στην Λίμνη Παμβώτιδα τις τελευταίες ημέρες!Η λίμνη που για δεκαετίες ήταν "πηγή ζωής" για τους χιλιάδες κατοίκους της περιοχής,είναι σήμερα πηγή προβλημάτων.Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε,πως το φαινόμενο αυτό,επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή αφού κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγικής διαδικασίας ορισμένα ψάρια δεν αντέχουν και πεθαίνουν. Είναι όμως απαράδεκτη η στάση της δημοτικής αρχής,η οποία δεν φροντίζει να καθαρίζει την παραλίμνια περιοχή,με αποτέλεσμα οι χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής,να αντικρίζουν μια άθλια εικόνα!Αν μάλιστα προσθέσουμε σε αυτές τις εικόνες και την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Πάρκο Κατσάρη και η Ακτη Μιαούλη,τότε πράγματι μπορούμε να διαπιστώσουμε πως ο Νίκος Γκοντας και οι συνεργάτες του,εργάζονται πολύ σκληρά κάθε μέρα και φροντίζουν για την τουριστική...δυσφήμηση της πόλης των Ιωαννίνων!!!
ΠΗΓΗ:epirusgate.blogspot.com

Προκλητική συνταξιοδοτική ρύθμιση για τους πρώην της Ολυμπιακής


Ρύθμιση για τους εργαζόμενους της Ολυμπιακής Αεροπορίας, που νομοθέτησε η προηγούμενη κυβέρνηση λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του 2009, προωθεί σιωπηρώς η κυβέρνηση, την ώρα που προωθείται η μείωση των συντάξεων και η αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης για όλους τους ασφαλισμένου.

Σύμφωνα με τη ρύθμιση, αναγνωρίζονται πλασματικά χρόνια ασφάλισης στους εργαζομένους του πάλαι ποτέ εθνικού αερομεταφορέα, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να βγουν πρόωρα στη σύνταξη.

Αρειος Πάγος...Οι ενοικιαστές δεν οφείλουν να αποζημιώνουν τους ιδιοκτήτες για φυσιoλογικές φθορές


Οι ενοικιαστές δεν οφείλουν να αποζημιώνουν τους ιδιοκτήτες για φυσιολογικές φθορές που δημιουργούνται λόγω της χρήσης του ακινήτου, έκρινε ο Αρειος Πάγος.
Συγκεκριμένα, το Ανώτατο Δικαστήριο με την υπ’ αριθμ. 633/2010 απόφασή του έκρινε ότι οι ενοικιαστές όταν παραδίδουν το μίσθιο (κατοικία, κατάστημα, κ.λπ.) έχουν υποχρέωση να αποζημιώνουν τους ιδιοκτήτες για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκαλέσει στο ακίνητο και είναι εκτός του πλαισίου των φυσιολογικών φθορών που δημιουργούνται από τον καθημερινό τρόπο ζωής.
Η δικαστική απόφαση επικαλούμενη τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα αναφέρει ότι «ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να αποζημιώσει τον εκμισθωτή για τις φθορές και μεταβολές που προκλήθηκαν στο μίσθιο, κατά την διάρκεια της μίσθωσης, εξαιρουμένων εκείνων που οφείλονται στην συμφωνημένη χρήση». Όμως ο επιμισθωτής οφείλει να αποδείξει τις φθορές και το ποσό της ζημίας.
Το Άρειο Πάγο τον απασχόλησε η περίπτωση του κτιρίου που είχε ενοικιάσει προ 36 ετών το υπουργείο Δημόσιας Τάξης προκειμένου να στεγαστεί η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποχώρησε το 2004.
Οι ιδιοκτήτες του ακινήτου αξίωσαν δικαστικά αποζημίωση για επί μέρους φθορές τις οποίες είχε υποστεί το κτίριο τα 36 αυτά χρόνια που στεγάζονταν οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ.
Ο Άρειος Πάγος απέρριψε τα κονδύλια τα οποία αφορούσαν την αποκατάσταση φθορών που προέρχονταν από την καθημερινή χρήση, όπως των δαπέδων και των δαπέδων κλιμακοστάσιων (πλακάκια, μωσαϊκά, ξύλινα πατώματα), των κουπαστών του κλιμακοστάσιου, των ειδών υγιεινής κ.λπ.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται στην απόφαση ότι στο κτίριο προσερχόντουσαν επί 24ώρου βάσεως και επί 36 έτη πάρα πολλοί άνθρωποι όπως είναι αστυνομικοί, επισκέπτες, κρατούμενοι, δικηγόροι, με συνέπεια να υπάρχουν φθορές.
Ακόμη, δεν κάλυψαν οι δικαστές τις δαπάνες για την αποκατάσταση των υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, καθώς η συντήρησή τους ήταν ευθύνη των ιδιοκτητών σύμφωνα με το μισθωτήριο συμβόλαιο.
Στην συνήθη χρήση και στην μεγάλη διάρκεια της μίσθωσης οφείλονται, κατά την απόφαση, οι φθορές στην θέρμανση, στα σώματα καλοριφέρ, στους θερμοσίφωνες, στους ηλεκτρολογικούς πίνακες και στις ηλεκτρικές πρίζες.
Παράλληλα, δέχτηκε ο Αρειος Πάγος ότι οι ιδιοκτήτες δικαιούνται ένα μίσθωμα επιπλέον, για τον χρόνο που θα απαιτηθεί προς αποκατάσταση των ζημιών που είχαν υποστεί τα δάπεδα λόγω της τοποθέτησης μεταλλικών κατασκευών κ.λπ.

REMEMBER,REMEMBER THE 5TH OF NOVEMBER......


ΓΡΑΦΕΙ Ο V For Vendetta

Η αδυναμια ενος λαου που γαλουχηθηκε μεσα απο δυσκολες συνθηκες και μετα καλομαθε παιρνει σαρκα και οστα στον ελληνικο λαο...Μεσα απο τοσους αιωνες που ελαμψε αρκεσαν 35 χρονια με συγκεκριμενες ηγεσιες να φτασει εδω που εφτασε..
Τον κρατουν δεσμιο το φιλοτιμο του και η δυσπιστια του...Το φιλοτιμο αφενος γιατι δε θελει να διασυρεται διεθνως και η δυσπιστια του γιατι αδυνατει να συλλαβει τη κρισιμοτητα της καταστασης....Η αληθεια που κρυβεται ομως πισω απο ολα ειναι η απαντηση στην εξης ερωτηση...Τι εγινε 35 χρονια τωρα που να αλλαξε τη ζωη μας προς το καλυτερο??Τι εξυπηρετησε τα δικα μας ονειρα,τα δικα μας πιστευω και τη δικη μας ζωη και να τη βελτιωσε προς το καλυτερο?Ακομη και οι εποχες ευμαρειας ηταν εποχες που μας οδηγησαν στο να σκλαβωθουμε απο τα χρεη(ειτε ως ιδιωτες,ειτε ως λαος)....Τι απ'ολα οσα εταξε το Κοινοβουλιο μας διαχρονικα εκπληρωθηκε?Ποιος ειναι ο σκοπος που πραγματικα εξυπηρετει?Γιατι ο πραγματικος του ρολος ειναι να υπηρετει το λαο...προσχωρησαν παντου τα κομματα(πανεπιστημια,συνδικατα,δημοσιο)και διεβρωσαν την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ...