Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Ξεκίνησαν τα γυμνάσια ΗΠΑ-Νότιας Κορέας


Οι ΗΠΑ και η Νότια Κορέα ξεκίνησαν μεγάλα ναυτικά γυμνάσια στη Θάλασσα της Ιαπωνίας με στόχο να αποστείλουν "ένα ξεκάθαρο μήνυμα" στη Βόρεια Κορέα, η οποία απείλησε ότι θα καταφύγει "σε μία ισχυρή πυρηνική αποτροπή".

Η συγκεκριμένη άσκηση είναι η πρώτη από τις έξι που έχουν προγραμματιστεί προκειμένου "να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα στη Βόρεια Κορέα που να την ενημερώνει ότι η επιθετική συμπεριφορά της πρέπει να σταματήσει", όπως αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν την περασμένη εβδομάδα ο αμερικανός υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς και ο νοτιοκορεάτης ομόλογός του Κιμ Τάε-Γιουνγκ.

Το troktiko έκλεισε, η Ζούγκλα αντεπιτίθεται



Κώδικας Da Vinci με το αίμα του Σωκράτη
πηγη:kontiloforos.blogspot.com
Γιατί ο Κοντομηνάς (που πυροδότησε τη βόμβα του Βατοπαιδίου) προσέλαβε ως ειδικό σύμβουλο το πνευματικό παιδί του πολυσυζητημένου Εφραίμ. Πώς ο «κομιστής» (που τον έχρισε διευθυντή στο Θέμα Radio) τον χρησιμοποιούσε για τα περίεργα παιχνίδια του μέσα από το blog troktiko. Οι νεκροί δεν μιλούν. Πρόκειται για το αξίωμα πάνω στο οποίο στήνεται κάθε σκοτεινή δολοπλοκία.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ. ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ



Το λαβαμε απο:ksipnistere.blogspot.com


Το περασμένο Σάββατο δημοσιεύθηκε εδώ καταγγελία για παράνομο διορισμό κομματικού φίλου της κ. Υπουργού: επειδή όμως υπήρξε αμφισβήτηση και ζητήθηκαν ντοκουμέντα, ιδού το έγγραφο-κόλαφος της υπηρεσίας προς την υπουργό, με το οποίο οι υπηρεσιακοί παράγοντες δηλώνουν ότι ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ τον διορισμό γιατί είναι παράνομος!!!
Συγκεκριμένα:
1. Όπως φαίνεται στην χειρόγραφη καταχώρηση αντιρρήσεων επί της αποφάσεως,....
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ...

Διέρρευσαν απόρρητες πληροφορίες του αμερικανικού στρατού




Ένας τεράστιος όγκος 92.000 αμερικανικών απόρρητων εγγράφων που περιγράφουν με λεπτομέρεια τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα WikiLeaks.

ΝΔ: Απογοητευτική η εικόνα της οικονομίας


Απογοητευτική χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπεύθυνος του τομέα Οικονομίας της ΝΔ, Χρ. Σταϊκούρας, την εικόνα της πραγματικής οικονομίας.
«Τα λουκέτα πολλαπλασιάζονται, η ανεργία διογκώνεται, η ύφεση βαθαίνει και ο πληθωρισμός εκτινάσσεται στα ύψη», δήλωσε ο κ. Σταϊκούρας, τονίζοντας παράλληλα ότι τα έσοδα παρουσιάζουν υστέρηση.
Ο κ. Σταϊκούρας τονίζει επίσης ότι «το κράτος έχει ουσιαστικά κηρύξει στάση πληρωμών σε πολλές επιχειρήσεις».
πηγη:star.gr

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ;


Το λαβαμε απο:e-newsandviews.blogspot.com

Πως να σχολιαστεί αυτό το πρωτοσέλιδο;
Ένα πνιγηρό αίσθημα αηδίας ξεχειλίζει από τη φυλλάδα που επιβιώνει μέχρι σήμερα γιατί ξέρει να προσκυνάει και τους έτσι και τους αλλιώς. Δεν είναι όμως άτιμο άλλους να κατηγορούν ενώ αυτοί παίζουν το παιχνίδι;

Συνήγορος του Πολίτη: Ελλείψεις στο ταχυδιυλιστήριο στα Οινόφυτα


Ο δήμος Οινοφύτων επιμένει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία


Σημαντικές ελλείψεις διαπιστώνει έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη στο ταχυδιυλιστήριο νερού του δήμου Οινοφύτων.

Μεταξύ άλλων, δεν υπάρχει 24ωρη παρακολούθηση της λειτουργίας των εγκαταστάσεων, υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία της χλωρίωσης και έλλειψη μέτρων συστηματικής απολύμανσης.

H ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ.....

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

Βρώμικη επίθεση εναντίον ροκ συγκροτήματος...



Περιστέρια έβαλαν στόχο τους Kings of Leon


Το αμερικανικό ροκ συγκρότημα των Kings of Leon ανακοίνωσε ότι αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία του στο Σεντ Λούι μετά την παρουσίαση μόλις τριών τραγουδιών, γιατί περιστέρια που είχαν καθίσει στα δοκάρια της σκηνής τους "κουτσουλούσαν" συνεχώς.

Μας κοροϊδεύει η FNAC


Μας κοροϊδεύει το FNAC! Πηγαίνοντας σήμερα στην Ερμού, που είναι ένα από τα τελευταία μαγαζιά της γιατί ως γνωστό αποχωρεί από την Ελληνική αγορά, φτάνοντας

Μεγάλος θόρυβος παγκοσμίως για την διαρροή των 90.000 απόρρητων εγγράφων πολέμου από την Wikileaks.


Το λαβαμε απο:teledatanews.blogspot.com

Μερικοί το συγκρίνουν με το άνοιγμα των εγγράφων του Πενταγώνου κατά την διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ, ή με το άνοιγμα των εγγράφων των μυστικών υπηρεσιών της πρώην Ανατολικής Γερμανίας. Είναι ίσως κάτι μεγαλύτερο. Σε αντίθεση με τις

Προς ψήφιση το ν/σ για εμπορευματικές μεταφορές



Ουρές εκατοντάδων μέτρων παρατηρούνται και κοντά σε πρατήρια καυσίμων στους δρόμους της πρωτεύουσας


Εντός της εβδομάδας κατατίθεται στη Βουλή προς ψήφιση το σχέδιο νόμου για την απελευθέρωση των οδικών εμπορευματικών μεταφορών.

Τώρα κανένας “κίνδυνος” για τους bloggers και τα blogs, ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ με Φινλαδική Σημαία!


Το λαβαμε απο:sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

Η Βουλή της Φινλανδίας ψήφισε ΟΜΟΦΩΝΑ νόμο που θεωρεί το Δικαίωμα του Blogging και των Bloggers Ιερό και Απαραβίαστο!
Με βάση το νόμο, δεν επιτρέπεται:
- δίωξη σε bloggers για ότι γράφουν ή αναρτούν
- μήνυση ή αγωγή, ακόμη κι αν δημοσιοποιήσουν απόρρητα στρατιωτικά έγγραφα
Αν κάποιος καταθέσει μήνυση ή αγωγή εναντίον blog ή blogger, δίνεται αυτοδίκαια το δικαίωμα να καταγγελθεί και να μηνυθεί για προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....

ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.....


Εμπόλεμη ζώνη.


Το λαβαμε απο:ideopigi.blogspot.com


Γράφει η Ιδεοπηγή


Άτυπος πόλεμος έχει ξεσπάσει, στον χώρο της ενημέρωσης. Αφορμή στάθηκε, η δολοφονία ενός blogger και δημοσιογράφου. Ο δημοσιογραφικός χώρος, αποτελεί από παλιά χώρο μάχης, με κονταροχτυπήματα μεταξύ των δημοσιογράφων, ακόμη και με χτυπήματα κάτω απ’ τη ζώνη.

O μετασχηματισμός των κομμάτων και το ΠΑΣΟΚ



Του Νίκου Κοτζιά

Τα κόμματα εκφράζανε κοινωνικές ομάδες και τα συμφέροντά τους. Αιτήματα και ιδεολογία καταγράφονταν ως ένα «κομματικό πρόγραμμα» μακράς πνοής. Αργότερα, τα μεγαλύτερα κόμματα που είχαν κυβερνητικές προοπτικές και εμπειρίες προσχώρησαν στον πραγματισμό και συνέτασσαν όλο και πιο συχνά «κυβερνητικά προγράμματα»

τι ωρα ειναι;;

για να δείτε την ώρα πατήστε

ενδοεταιρική αλληλογραφία!

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑ:

Αγαπητ κύρι Διυθυντά

Σ αυτή τη ζωή τα θλω μας ίναι λίγο ως πολύ γνωστά.

Πιστύω ότι μπορίτ να κτιμήστ την προσπάθια που καταβάλωντός της ταιρίας και την καλή πίστη που διατηρώ στα ΄νστικτά σας.

Πιστύω ότι αντιληφθήκατ τον τόνο της πιστολής μου και υλπιστώ στην γκαιρη απάντησή σας.

Μ κτίμηση,

λυθέριος


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ:

Αγαπητέ κ. Ελευθέριε,

Η εταιρία ßρίσκεται σε µια τρΟΧΙά χαρακτηριστική των καιρών. Εξωγενείς παράγοντες, ως επικίνδυνες ΟΧΙές καραδοκούν,

οι επΟΧΙκές διακυμάνσεις δυσκολεύουν την κατάσταση και η προσπάθεια οφείλει να είναι πολυμετΟΧΙκή.

Πιστεύω ότι γίνομαι κατανοητός χωρίς τη δημιουργία ενΟΧΙκών σκέψεων.

Με εκτίµηση,

Διευθυντής …

ΥΓ: Το Σαßßατοκύριακο θα είµαι στο εξΟΧΙκό μου, αν χρειαστείτε κάτι.

Στο... χειρουργείο του ΣΔΟΕ ο Γιατρός «κροίσος» του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων!

Δήλωνε εισοδήματα 250.000 ευρώ και σε έναν λογαριασμό του είχε ποσό 2,5 εκ. ευρώ!!!

Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com

Το κυριακάτικο «Βήμα» επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες τις επόμενες μέρες θα δοθεί εισαγγελική εντολή για να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί 71 γιατρών που εργάζονται σε 23 νοσοκομεία, ανάμεσά τους το Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων και το νοσοκομείο Άρτας!Από την έρευνα που διεξάγει το ΣΔΟΕ και ακόμη δεν έχει

Επίθεση Αχμαντινετζάντ κατά Μεντβέντεφ!


Επίθεση του Ιρανού προέδρου στον Ρώσο ομόλογό του, την ίδια ώρα που οι σχέσεις Μόσχας και Τεχεράνης έχουν εισέλθει σε περίοδο έντασης: Κατά του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Μεντβέντεφ καταφέρθηκε σε ομιλία του ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ αποκαλώντας τον «φερέφωνο των εχθρών» του Ιράν, μετέδωσε σήμερα η κρατική τηλεόραση της χώρας.

"Λόγια του αέρος" για το Κυπριακό και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις από εκθέσεις-μπούρδες


Μία έκθεση τουλάχιστον έωλη σε ότι αφορά την Ελλάδα για τα "οικονομικά οφέλη" από τη λύση του Κυπριακού, δημοσιεύει το Κυπριακό Κέντρο του PRIO, του Ινστιτούτου Έρευνας για την Ειρήνη, που εδρεύει στο Όσλο, βασικά ένα παρακλάδι των οπαδών του σχεδίου Άναν.

Την έρευνα έκαναν τρεις γυναίκες οικονομολόγοι , οι κυρίες Οζλέμ Ογούζ Τσιλσάλ, Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού και Φιόνα Mullen.

Διαδικτυακός αποτροπιασμός...


Aποτροπιασμό προκάλεσε σε χιλιάδες πολίτες η ομάδα «Θάνατος στα αδέσποτα»(!) στον ιστότοπο κοινωνικής(;) δικτύωσης Facebook.


Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η ομάδα «Θάνατος στα αδέσποτα» στο Facebook

Στον «τοίχο» της συγκεκριμένης ομάδας, που φαίνεται ότι δημιουργήθηκε από Έλληνες, είχαν αναρτηθεί φρικιαστικές φωτογραφίες με βασανισμούς και εκτελέσεις ζώων, ενώ μέλη της ομάδας έσπευσαν να γίνουν πάνω από 1000 συμπολίτες μας...

Πρωτιά για Αλόνσο



Τη δεύτερη νίκη του στην φετινή σεζόν της Φόρμουλα Ένα πανηγύρισε ο Φερνάντο Αλόνσο

Τη δεύτερη νίκη του στην φετινή σεζόν της Φόρμουλα Ένα πανηγύρισε ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος ήταν ο νικητής στο γερμανικό γκραν πρι, που ολοκληρώθηκε στην πίστα του Χοκενχάιμ.

Ιρλανδία: έφοδος στους κουμπαράδες


Οι ιρλανδοί πολίτες... λεηλάτησαν τους κουμπαράδες τους για να αντεπεξέλθουν στην κρίση


Οι ιρλανδοί φαίνεται ότι ...λεηλάτησαν τους κουμπαράδες τους όταν εφαρμόστηκαν ορισμένα από τα αυστηρότερα μέτρα λιτότητας στη χώρα και ενέσκηψε η μεγαλύτερη σε διάρκεια ύφεση στην Ευρώπη.

Αιματηρή έκρηξη στην Ταϊλάνδη



Ένας νεκρός και δέκα τραυματίες


Ένας νεκρός και δέκα τραυματίες είναι ο απολογισμός της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε την Κυριακή σε στάση λεωφορείων στην Μπανγκόκ, λίγη ώρα αφότου έκλεισαν οι κάλπες για επαναληπτικές εκλογές.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....!!!!

Έμφραγμα στην αγορά από την απεργία ιδιοκτητών φορτηγών



Ήδη από την Κυριακή το βράδυ άρχισαν να παρατηρούνται ουρές στα πρατήρια καυσίμων στους δρόμους της πρωτεύουσας


Σοβαρά προβλήματα αναμένεται να προκύψουν από τη Δευτέρα στην τροφοδοσία της αγοράς, εξαιτίας της απεργίας διαρκείας στην οποία κατέρχονται από τα ξημερώματα οι ιδιοκτήτες Φορτηγών Αυτοκινήτων και Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης.

Minogue: «Πριν τον Andres σκεφτόμουν να γίνω λεσβία»




Με το άλμπουμ «Aphrodite», εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία, επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα η Kylie Minogue!
Η μικροσκοπική καλλιτέχνης με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 60 εκατ. παγκοσμίως μιλάει για την Lady Gaga, τον έρωτα και το πόσο «gay friendly» είναι!

«Εθνικό σχέδιο» ζητά ο Ευ. Βενιζέλος



Την ανάγκη ύπαρξης ενός εθνικού σχεδίου με απώτερο στόχο να βγει η χώρα από την κρίση στο τέλος του 2013-14 και να μην χρειαστεί να καταφύγει πάλι στον μηχανισμό στήριξης εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News».

Tο ραβασάκι της AGB για τα δελτία ειδήσεων


Πρώτο ήταν το δελτίο ειδήσεων του Mega στο σύνολο τηλεθέασης με ποσοστό 21,3%.
Ακολούθησαν: το δελτίο ειδήσεων του Star με ποσοστό 16,3%, του Αlter με ποσοστό 15,6%, του Alpha με ποσοστό 14,5% και του Αnt1 με ποσοστό 14,3%.

Εικόνα αισιοδοξίας εν όψει... ΔΕΘ




Εικόνα αισιοδοξίας θέλει να περάσει ο πρωθυπουργός εν όψει της ΔΕΘ, παρά τις ανησυχίες στελεχών της κυβέρνησης για μαύρες τρύπες στην οικονομία.
Με το σύνθημα «Σώσαμε την Ελλάδα, επενδύουμε στην ανάπτυξη για να μην έχουμε ποτέ ξανά μνημόνια και επιτηρήσεις» θα κινηθεί στην Διεθνή Έκθεση ο πρωθυπουργός, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα», ολόκληρη η κυβέρνηση κινείται πλέον στους ρυθμούς της 3ης Σεπτεμβρίου.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....!!!

ΜΙΛΗΣΤΕ ΡΕ!


Και αν το ένα blog μετά το άλλο κλείνει, και αν το ένα μετά το άλλο blog

ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΕΣ


Λοιπόν ας βοηθήσουμε λίγο τους οδηγούς των αυτοκινήτων, των μηχανών και των φορτηγών να κοιτάξουν την ιστοσελίδα

KΑΙ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ...

Έχουν και οι καλλιτέχνες τις δικές τους προσωπικές στιγμές, ακόμα και αν αυτό που τραγουδάνε είναι ζωντανά σε κοινό. Είναι η Jessica Simpson,

Πατέρας πνίγηκε ενώ έψαχνε τον αγνοούμενο γιο του


Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε η εξαφάνιση ενός17χρονου στην περιοχή Ζαχάρω της Ηλείας.
Ο αλλοδαπός κολυμβητής εξαφανίστηκε και αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα.
Μετά από εντατικές έρευνες εντοπίστηκε νεκρός ο… πατέρας του νεαρού, ο οποίος συμμετείχε στην αναζήτηση του παιδιού του.