Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

TO FACEBOOK ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ


Το http://www.facebook.com/ ανεβαίνει καταπληκτικά τον τελευταίο μήνα!
Μόλις στις αρχέq σεπτέμβρη κατάφερε και ξεπέρασε το http://www.youtube.com/ και όπως συνεχείζει , με αυτούς τους ρυθμούς θα ξεπεράσει και το http://www.yahoo.com/  σε λίγες μέρες.
Μάλλον πρέπει να φταίει ο καιρός που έκλεισε αρκετό κόσμο μέσα στο σπίτι και για να επικοινωνεί χρησιμοποιεί  το internet  και ιδιαίτερα το http://www.facebook.com.
Αξίζει να αναφερθεί πως το http://www.facebook.com πριν από λίγες μέρες έγινε και επικαιρδές για τους ιδρυτές του σε 5,5 χρόνια λειτουργείας.
Τα προγνωστικά έιναι πςσ θα ξεπεράσει και το www.google.com/ εφόσων δημιουργήσει περισσότερες εφαρμογές και γίνει πιο πορσιτό στο ευρύ κοινό.

Η απάντηση της πιο δημοφιλής μηχανής αναζήτησης www.google.com/ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!!


Παρακολούθησα χθες για λίγο το debate της Δευτέρας.

 Κάτι σαν ξαναζεσταμένο φαγητό μου φάνηκε.

Καλά έπεισαν κανένα;

Άλλαξε γνώμη κάποιος που τους παρακολούθησε;

Εγώ πάντως άλλαξα κανάλι.

ΖΙΚΟ ΚΑΙ ΑΕΚ!

με το νέο του προπονητή Αρτούρ Αντούνες Κοίμπρα ή όπως είναι παγκοσμίως γνωστός ZIKO στον πάγκο θα παρουσιαστεί η ομάδα του ολυμπιακού στο αυριανό (23/09/09) παιχνίδι με την ΑΕΚ στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί εξαιτίας των πυργκαγιών στο λεκανοπέδιο!
ο Ζίκο δεν μπορούσε να καθίσει στον πάγκο των ερυθρολεύκων μιας και δεν είχε φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και της ΕΠΟ το απαραίτητο χαρτί που να δηλώνει ότι είναι ελευθερος απο την προηγούμενη ομάδα τους ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ από την οποία απολύθηκε όχι επειδή δεν έκανε δουλειά αλλά επειδή δεν άκουγε τις συμβουλές (;) σε θέματα προπονητικής και τακτικής των ιδιοκτητών της ομάδας! αυτή του η στάση ήταν αρκετή για να δυσαρεστήσει τους υπευθυνους της ομάδας της ΜΟΣΧΑΣ και να προβούν στην απόλυσή του.