Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Άγονη γραμμή για την κρουαζιέρα η Ελλάδα

"Άγονη γραμμή" για την παγκόσμια αγορά κρουαζιέρας θυμίζει η Ελλάδα, όπως τονίζει η εφημερίδα Καθημερινή.
Αιτία, ο τρόπος και η βραδύτητα με την οποία υλοποιεί η κυβέρνηση την άρση του καμποτάζ για τα κρουαζιερόπλοια με μη κοινοτική σημαία.
Ήδη η περίοδος έως το 2012 θεωρείται χαμένη, αφού οι μεγάλες εταιρείες προγραμματίζουν τα δρομολόγιά τους δυο χρόνια προτού τα εκτελέσουν.
Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, η κατάσταση δεν είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει το 2013 "γιατί η διεθνής αγορά κρουαζιέρας αντιμετώπισε εξαρχής....

Πόσο κοστίζει η είσοδος και το μπουκάλι στα μπουζούκια

Τελικά η οικονομική κρίση δεν κάνει μόνο κακό, αλλά σε πολλές περιπτώσεις πάρα πολύ καλό. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλα φέτος ανεξαιρέτως τα νυχτερινά μαγαζιά, έχουν ρίξει τις τιμές, προκειμένου να μπορέσουν να προσελκύσουν κόσμο.
Εμείς θα σας αναφέρουμε τις τιμές που ισχύουν στα βασικά νυχτερινά κέντρα για να πάρετε μία «γεύση» από το τι «παίζει» στη νύχτα. Η επιλογή είναι δική σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ....

«Θερίζει» η χολέρα στην Αϊτή

Περισσότεροι από 200 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Αϊτή και σχεδόν 3.000 νοσηλεύονται μετά την επιδημία χολέρας που ξέσπασε πριν από μερικές ημέρες στη χώρα, ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές.
Ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Δημόσιας Υγείας Γκαμπριέλ Τιμοτέ δήλωσε ότι έχουν καταγραφεί 208 θάνατοι, εκ των οποίων οι 194 στην περιοχή Αρτιμπονίτ, στο βόρειο τμήμα της χώρας, και 14 στο κεντρικό τμήμα.
Σχεδόν 3.000 άνθρωποι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας, τα οποία αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα λόγω της έλλειψης επαρκών μέσων, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από τις υγειονομικές αρχές. «Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, ο πληθυσμός

“Μας καταδικάζετε σε αργό κι επώδυνο θάνατο”

Mας το "ταχυδρόμησε":
aetoshal.blogspot.com

“Είμαστε σε τραγική κατάσταση. Υποχρεώνουν εμάς τους καρκινοπαθείς να πληρώνουμε από την τσέπη μας όλο το κόστος της χημειοθεραπείας, που μπορεί να ξεκινά από τα 500 ευρώ και να ξεπερνά τα χίλια κι άνω. Μας καταδικάζουν σε αργό κι επώδυνο θάνατο”.
Με τα λόγια αυτά η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καρκινοπαθών Ελλάδος Περσεφόνη Μήττα καταγγέλλει στη “Μ” την ταλαιπωρία και τους κινδύνους που εγκυμονεί η εγκληματική, όπως τη χαρακτηρίζει, απόφαση του υπουργείου Υγείας, η οποία προβλέπει ότι θα χορηγούνται από τα ασφαλιστικά ταμεία στους ασθενείς, μεταξύ των οποίων και οι

Πρόταση του υπουργείου Παιδείας για τα ΑΕΙ

Την εισαγωγή φοιτητών σε Σχολές, ή ανάλογα με τις συνθήκες σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Πανεπιστήμιο ή Τεχνολογικό ίδρυμα) προτείνει το κείμενο διαβούλευσης του υπουργείου Παιδείας για τις αλλαγές στην Ανώτατη Εκπαίδευση.
Οι φοιτητές θα εντάσσονται στα επιμέρους προγράμματα σπουδών της Σχολής, μετά από το τέλος του πρώτου έτους, ανάλογα με τις επιδόσεις και τις προτιμήσεις τους.
Επίσης προτείνεται η χωροταξική αναδιάρθρωση Ιδρυμάτων με συγχωνεύσεις και κλείσιμο τμημάτων.
Στο μεταξύ,

Συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών στην Αττική

Δύο σπείρες που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στη χώρα μας εξαρθρώθηκαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής.
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών συνελήφθησαν στο Γαλάτσι και στο Παλαιό Φάληρο δύο Αλβανοί 23 και 33 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 84 κιλά και 655 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και άλλα πειστήρια, ενώ επίσης κατασχέθηκαν και δύο αυτοκίνητα.
Την ίδια περίπου ώρα συνελήφθησαν στη Νέα Ιωνία, ένας Αλβανός 27 ετών και μία Ρωσίδα 30 ετών, την ώρα που προσπαθούσαν να μεταφέρουν ναρκωτικά με ένα....

Ρέθυμνο: Επεισόδια στην σύνοδο των πρυτάνεων

Μικρής έκτασης επεισόδια μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και διαδηλωτών σημειώθηκαν αργά το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, περίπου 300 μέτρα πριν το ξενοδοχείο όπου διεξάγεται η 65η σύνοδος των πρυτάνεων.
Οι διαδηλωτές, πραγματοποιώντας πορεία προς το χώρο διεξαγωγής της συνόδου, προσπάθησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στο ξενοδοχείο, χρησιμοποιώντας καδρόνια, αβγά και γιαούρτια, τα οποία εκτόξευσαν προς τους...

«Μονόδρομος η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους»

Αναπόφευκτη θεωρεί στο μέλλον την αναδιάρθρωση του χρέους για την Ελλάδα Νουριέλ Ρουμπινί.
Με συνέντευξη του στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο διάσημος οικονομολόγος υποστηρίζει ότι παρά την εφαρμογή σημαντικών διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και επώδυνων μέτρων δημοσιονομικής εξυγίανσης η Ελλάδα δε θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στο τεράστιο χρέος που συσσωρεύεται και θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του.
''Αν δεν θέλετε να την πείτε πτώχευση, μην τη λετε. Πείτε την αναδιάρθρωση υπό πίεση, αλλά είναι βέβαιο ότι θα συμβεί'', τονίζει χαρακτηριστικά.
Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης ξεκαθαρίζει ότι θεωρεί μη ρεαλιστική την πρόβλεψη για επάνοδο σε 18 μήνες το πολύ στις αγορές χρήματος.
Επίσης, επισημαίνει ότι

Το ακριβότερο σουτιέν της Victoria`s Secret κοστίζει μόνο 2 εκ. δολάρια

Η Victoria's Secret, κορυφαία εταιρία στο χώρο των γυναικείων εσωρούχων, αποκάλυψε όπως κάθε χρόνο το πιο ακριβό σουτιέν της, στολισμένο με πολύτιμες πέτρες, μειώνοντας όμως την τιμή του κατά ένα εκατομμύριο λόγω της οικονομικής κρίσης. Την παρουσίαση ανέλαβε ο «άγγελος» της Victoria’s Secret, το τοπ μόντελ από την Βραζιλία Adrianna Lima. Η Adriana φόρεσε το Bombshell Fantasy Bra το οποίο είναι στολισμένο με 3.000 άσπρα διαμάντια, γαλάζια ζαφείρια και τοπάζια σε οβάλ σχήμα--συνολικά 142 καράτια--στην τιμή των δύο εκατομμυρίων δολαρίων.
Η Lima δήλωσε πως το μοναδικό αυτό σουτιέν που σχεδιάστηκε από τους κοσμηματοπώλες Damiani Jewellers δεν είναι μόνο εντυπωσιακό, αλλά και πολύ βολικό. Σύμφωνα με

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ...

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Τέταρτος ο Αλαβάνος με 8,7%


Μας το "ταχυδρόμησε":
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ

Δείτε τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Αθηνών, που αποκαλύπτει τα μαγειρέματα των δημοσκόπων και δίνει στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ ποσοστό 8,7%, την ώρα που τα άλλα γκάλοπ την έχουν κοντά στο 3%
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗ CITY PRESS
Υπό την επίβλεψη του καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά,
Τηλεφωνική έρευνα, (14-21.10.2010), 1788 άτομα, τυπικό σφάλμα 2,32%
Ερώτηση: Αν την επόμενη Κυριακή είχαμε Δημοτικές Εκλογές, ποιον από τους

Οι κυκλοφορίες των κυριακάτικων φύλλων

Η «Καθημερινή» βρέθηκε στην πρώτη θέση της κυκλοφορίας των κυριακάτικων εφημερίδων την περασμένη εβδομάδα. Η εφημερίδα πούλησε 161.000 φύλλα και διατηρήθηκε στην κορυφή.
Στην δεύτερη θέση βρέθηκε το «Πρώτο Θέμα» με 133.000 πωλήσεις και τρίτο έπεσε το «Βήμα» με 130.000. ακολούθησε το «Έθνος» με 102.000 και η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» με 100.000.
Πολύ πίσω, σχεδόν

Η «πράσινη ανάπτυξη», τα πράσινα άλογα και οι μπίζνες των Παπανδρέου

Μας το "ταχυδρόμησε":
apneagr.blogspot.com

Σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στην Αθήνα, το πρώτο Επενδυτικό Φόρουμ για την Πράσινη Ανάπτυξη στη Μεσόγειο, με ατζέντα τη χρηματοδότηση «πράσινων» επενδύσεων. Πρόκειται για ένα πραγματικό μπίζνες-πάρτυ στο οποίο θα συμμετέχουν ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, Πρωθυπουργοί και Υπουργοί χωρών, τραπεζίτες και στελέχη πολυεθνικών.

Το πάρτυ αυτό διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕΠ) αλλά και από το Ινστιτούτο για το Κλίμα και την Ενεργειακή Ασφάλεια (i4cense). Το «Ινστιτούτο» αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από μια ΜΚΟ, στην οποία Ιδρυτής και Πρόεδρος είναι ο αδελφός του Πρωθυπουργού, Ανδρίκος Παπανδρέου! Τελικά, από ότι φαίνεται η

Για να γελασουμε λιγο...!!!

Την αδυναμία μας στο Χάρυ Κλυν θα την έχετε καταλάβει...Επίκαιρος πάντα και διασκεδαστικός στο ρόλο του Βασίλη, του Βασιλιά της Ασφάλτου....Σάββατο σήμερα,καλό είναι να γελάμε και λίγο...Δε συμφωνείτε...;




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

20 + μονάδες διαφορά για τον Δράκο στη Μεσσηνία

Μας το "ταχυδρόμησε":
paspartoy.blogspot.com

20,9% διαφορά υπέρ του Δράκου
Διπλάσια ποσοστά από τον Τατούλη που καταποντίζεται εκλογικά
Στο μεγαλύτερο νομό της περιφέρειας Πελοποννήσου ο Δημήτρης Δράκος εξασφαλίζει 'σταλινικά' ποσοστά και προηγείται του 'ερμαφρόδιτου' Τατούλη με 20,9% διαφορά.

Από μόνη της αυτή η διαφορά είναι ικανή για να...

Επιστρέφουν λίγα απ' όσα πήραν

της ΕΛΕΝΗΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ (από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

Με μια πενιχρή οικονομική ενίσχυση 100, 200 και 300 ευρώ επιχειρεί η κυβέρνηση να κατευνάσει τις αντιδράσεις των συνταξιούχων από την αρπαγή δώρων Χριστουγέννων-Πάσχα και επιδόματος αδείας, καθώς και τη σταθερή αύξηση φόρων, που βιώνουν από την περασμένη άνοιξη ένεκα Μνημονίου.

Γιαγιά, πάλι... 'κονόμησες
Στην προεκλογική περίοδο, η κυβέρνηση θυμήθηκε πως 500.000 συνταξιούχοι επιβιώνουν με μηνιαίες συντάξεις πείνας 583, 708 και 875 ευρώ. Και για να τους «χρυσώσει» το χάπι

Η Ελλάδα δεν θα πάρει την τρίτη δόση του δανείου

Μας το "ταχυδρόμησε":
info@gusto.com.gr

Η High Frequency Economics εμφανίζεται απαισιόδοξη για την συνέχιση της οικονομικής στήριξης από την τρόικα

Η Ελλάδα κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πάρει την τρίτη δόση του δανείου, στο πλαίσιο του πακέτου διάσωσης των 110 δισ. ευρώ, εκτιμά ο οικονομολόγος Carl Weinberg, της High Frequency Economics.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, ο Weinberg διαπιστώνει ότι η εκτέλεση του προϋπολογισμού για το 9μηνο του 2010 κινείται εκτός στόχου σε ό,τι αφορά τα έσοδα.
«Από ό,τι έχουμε καταλάβει σχετικά, η Ελλάδα πρέπει να επιτύχει

Τσεκουρώματα μεταξύ Αλβανών και Τσιγγάνων στον Πύργο!

Στα χέρια πιάστηκαν Αλβανοί και τσιγγάνοι στην περιοχή μεταξύ των Βυτινεϊκων και των Λαστεϊκων στον Πύργο, λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ της Παρασκευής. Ο καβγάς κατέληξε σε αιματηρό επεισόδιο με τρεις τραυματίες, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Στην συγκεκριμένη περιοχή, όπου υπάρχει καταυλισμός τσιγγάνων, παρόμοια περιστατικά δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Τελευταία ένας νεαρός τσιγγάνος, που πρόσφατα αποφυλακίστηκε, επέστρεψε στο «σπίτι» του. Στο παρελθόν έχει απασχολήσει πολλάκις την

Επίθεση εναντίον της αντιπροσωπείας του ΟΗΕ στο Αφγανιστάν

Δύο καμικάζι επετέθησαν εναντίον της έδρας της αντιπροσωπείας του ΟΗΕ στην πόλη Χεράτ του δυτικού Αφγανιστάν και πολλοί ένοπλοι βρίσκονται τώρα στο εσωτερικό του κτιρίου, σύμφωνα με πηγές της τοπικής αστυνομίας. Αφγανικές στρατιωτικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το κτίριο.

"Σημειώθηκε επίθεση εναντίον του γραφείου μας...υπάρχουν ακόμη 2 ή 3 ένοπλοι (στο εσωτερικό). Δεν υπάρχουν θύματα, δεν υπάρχουν τραυματίες, το προσωπικό μας βρίσκεται στο υπόγειο καταφύγιο", δήλωσε εκπρόσωπος της αντιπροσωπείας του ΟΗΕ που βρίσκεται στην Χεράτ, αλλά δεν βρισκόταν στην έδρα της αντιπροσωπείας κατά την ώρα της

Tro-ma-ktiko: Το Μαϊμουδομπλόγκ του αιώνα!


Είναι καιρός να μάθει ο κόσμος την αλήθεια...Δείτε το βίντεο που είδαμε στο apolitistosteki.blogspot.com...Ήρθε η ώρα να καταλάβει ο κόσμος τη "τυμβωρυχία" που έγινε μετά το θάνατο του Σωκράτη Γκιόλια..Κάθε blog έχει κάθε δικαίωμα να είναι πρώτο...Κανένας δεν έχει δικαίωμα όμως να καπηλεύεται και να αντιγράφει ένα blog που έκλεισε με τραγικό τρόπο...Όποιος έχει @@
ξεκινάει με δικές του ιδέες και δοκιμάζεται....Ο άλλος είναι απλά τζάμπα μάγκας και κοινός "κλέφτης" και αντιγραφέας...Αλλά και εκμετλευτής της αγάπης του κόσμου για το troktiko..

Δείτε το βίντεο..

Wikileaks: Εκατοντάδες δολοφονίες στο Ιράκ ζητούν διερεύνηση


Να ερευνήσουν εκατοντάδες περιστατικά δολοφονίας και βασανισμού αμάχων, αιχμαλώτων και κρατουμένων στο Ιράκ, καλούνται οι Ηνωμένες Πολιτείες, μετά τη μεγαλύτερη στη σύγχρονη ιστορία δημοσίευση απορρήτων εγγράφων, που διέρρευσαν στην ιστοσελίδα Wikileaks.

Συγκεκριμένα, 391.831 ντοκουμέντα που χρονολογούνται από τις αρχές του 2004 μέχρι την πρώτη Ιανουαρίου του 2010, αφηγούνται μια τελείως διαφορετική από την επίσημη εκδοχή

Τώρα και «γυμνό» στο Next Top Model

Τα αδύνατα δυνατά προσπαθεί, όπως όλα δείχνουν, να κάνει η παραγωγή του reality παιχνιδιού Next Top Model, προκειμένου να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης κάθε Δευτέρα βράδυ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του www.gossip247.gr ένα από τα μοντέλα του σόου, μητέρα ενός παιδιού, επιδίδεται ενώπιον των κριτών σε «στριπτίζ», κρατώντας στο κορμί της μόνο ένα μικροσκοπικό μαγιό…

Όπως καταγράφεται και στο video η σέξι κοπέλα τα δίνει όλα για να περάσει από τη σκληρή δοκιμασία
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Kαι η μειονότητα της Θράκης στο τραπέζι συνομιλιών Γ.Παπανδρέου και Ρ.Τ.Ερντογάν!



Θέμα μειονότητας στην Θράκη συζήτησαν οι Γ.Παπανδρέου και Τ. Ερντογάν στις συνομιλίες τους χθές, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού. Σε δηλώσεις αμέσως μετά την δίωρη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο πρωθυπουργό ο Γ.Παπανδρέου εμμέσως αποκάλυψε ότι η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης αποτέλεσε θέμα συζήτησης "μαζί με διάφορα άλλα ζητήματα". Το ερώτημα είναι γιατί συζητήθηκαν θέματα μειονοτήτων με τον Τούρκο πρωθυπουργό, αφού η Τουρκία δεν έχει καμία νομιμοποίηση επί της μουσουλμανικής μειονότητας που ζει στην Ελλάδα. Πως επιτράπηκε στον Τούρκο πρωθυπουργό να θέσει θέμα για μία μειονότητα για την οποία δεν έχει καμία αρμοδιότητα, αφού είναι απλώς θρησκευτική και όχι εθνική, βάσει της συνθήκης

Μάκη θέλεις να γίνεις troktiko ;;;


Μας το "ταχυδρόμησε":
rokakias.blogspot.com

Έλεος ρε γαμώτο ... ΕΛΕΟΣ !!! Φτάνει πια .... μην κοπιάρετε άλλο το troktiko ... !!!

Δείτε τι σκαρφίστικε ο Μάκης για το blog του zougla.

Δηλαδή πόσο περισσότερο θα το ξεφτυλίσουμε το θέμα με το troktiko ;;

Μήπως να γυρίσουμε όλοι τα μπλογκ μας σε τέτοιο layout ;;; Να το ξεφτιλίσουμε τελείως το θέμα δηλαδή.

Τουλάχιστον ο Μάκης δεν έβαλε και πορτοκαλί χρώμα όπως τις άλλες τι μαϊμούδες του τρο-μα-κτικού.... στο ίδιο καζάνι βράζετε όμως.

Troktiko ... γύρνα πίσω !! Φτάνει με τους παπατζήδες ρε....!!!!

Ψάχνουμε και βρίσκουμε...

Τι "ξετρυπώνει" κανείς....!!Κάναμε μια βόλτα από το site της Εθνικής Τράπεζας και κοιτάξαμε τα μέλη του Δ.Σ. έτσι από περιέργεια....Υπάρχει λοιπόν από το 1994 ένα μέλος με λήξη θητείας το 2013 που συγκαταλέγεται στα ονόματα που μόλις το είδαμε μείναμε με ανοιχτό το στόμα....Βέβαια επειδή στην Ελλάδα όλα γίνονται φροντίσαμε να το ξανακλείσουμε....
Όμως νιώσαμε μια ακατανίκητη επιθυμία να το μοιραστούμε μαζί σας....
Το όνομα λοιπόν αυτό είναι......

Γιαούρτια,πέτρες και.... "γαρύφαλλα"....

Μπορεί ένας εχέφρων άνθρωπος να μας πεί τι δουλειά είχε ο Αλαβάνος στον Άγιο Παντελεήμονα και μάλιστα προσδοκώντας να απελάσει το "ρατσισμό"...;Θα πήγαινε ποτέ ο Ομπάμα στο Ιράκ χωρίς προστασία...;Εκτός αν επειδή "βούλιαξαν" τα ποσοστά του θέλει να προκαλέσει συζήτηση γύρω από το όνομά του....Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση....Στα πλαίσια της λογικής πάντα...Εκτός αν μιλάμε για τζάμπα ήρωες,όπως τότε που έβαλαν μπροστά το Γλέζο για να καταγγείλουν την Αστυνομία....Υπάρχουν πιο δημοκρατικοί τρόποι για να φανείτε κύριοι...Τα παραμύθια σας,όπως και των υπόλοιπων κομμάτων ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ....

Πεντακομματική ανασφάλεια...

Σκληρή κριτική άσκησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη προεκλογική παροχή του Πρωθυπουργού στους χαμηλοσυνταξιούχους....Μιας και θα δοθεί μέχρι το τέλος του έτους μπορούσε κάλλιστα να το ανακοινώσει 15 Νοεμβρίου και μετά όταν οι εκλογές θα έχουν τελειώσει...Εντύπωση προκαλεί όμως και η στάση της Ν.Δ.Γιατί το λέω αυτό....;Απλά μη κατηγορείς κάποιον ως "ψηφοθήρα",ότι κι αν κάνει όταν εσύ "μηδενίζεις" εκ του ασφαλούς,ως Αντιπολίτευση,το έλλειμμα...Έτσι δεν είναι κύριε Σαμαρά...;Κατανοούμε

Συναγερμός για την επιδημία χολέρας στη Αϊτή

Την ύπαρξη της επιδημίας χολέρας, και μάλιστα του «πιο επικίνδυνου τύπου», η οποία έχει στοιχίσει την ζωή τουλάχιστον 140 ανθρώπων τις τελευταίες ημέρες επιβεβαίωσε την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας της Αϊτής Άλεξ Λάρσεν.

Η εργαστηριακή επιβεβαίωση ότι η επιδημία έχει στοιχίσει τη ζωή σε πολλές δεκάδες ανθρώπους στην Αϊτή οφείλεται σε χολέρα έχει κινητοποιήσει τις Αρχές της χώρας και τις οργανώσεις αρωγής του ΟΗΕ.

Άλλοι 1500 άνθρωποι έχουν νοσηλευτεί σε νοσοκομεία στο βόρειο και το κεντρικό τμήμα της χώρας, αλλά για την ώρα όχι στην πρωτεύουσα Πορτ-ο-Πρενς.

Ο Δρ. Λάρσεν δήλωσε ότι πρόκειται για στέλεχος «01» της χολέρας, το οποίο προκαλεί

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Ηλιοφάνεια με κατά τόπους νεφώσεις προβλέπονται για το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στην Αττική, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό. Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι αναμένονται ασθενείς.

Περισσότερες νεφώσεις θα παρατηρηθούν στην Κρήτη και τα νησιά του Ιονίου. Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα.....

ανέκδοτο!

ανάμεσα σε 2 άντρες, έναν παντρεμένο και έναν ανύπαντρο ποιός έχει μεγαλύτερη ψυχή;;;;;

Με «Πίστη» και «Φλόγα» στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο!


Στις 31 Οκτωβρίου δίνουμε όλοι το «παρών» με «Πίστη» και «Φλόγα» στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο!
Είναι αφορμή για ένα ταξίδι στο χρόνο, το μύθο και την Ιστορία, γιορτάζοντας ταυτόχρονα την επέτειο για τα 2.500 χρόνια από την Μάχη του Μαραθώνα.
Στον αγώνα αυτόν –το σημαντικότερο που διεξάγεται στην κλασική διαδρομή– συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότερα από 20.000 άτομα, μεταξύ των οποίων......