Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Το σέξι ρεκόρ της Βραζιλίας



Ο παράδεισος της "πλαστικής" ομορφιάς είναι στη Βραζιλία. Ηλιοκαμένα κορμιά στις ξακουστές παραλίες της χώρας λικνίζονται στο ξέφρενο ρυθμό της μουσικής χορεύοντας και πίνοντας Καιπιρίνια… Είναι μια εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό μας για τη χωρά της Σάμπα.Τα τελευταία χρόνια σε «ψύχωση» τείνουν να διαμορφωθούν οι πλαστικές επεμβάσεις στην Βραζιλία καθώς σύμφωνα με έρευνα του ινστιτούτου Ibope, περισσότεροι από 1.700 άνθρωποι κάθε ημέρα επιχειρούν να "διορθώσουν" τα χαρακτηριστικά τους!Η αυξητική στήθους είναι η πιο δημοφιλής επέμβαση για τις γυναίκες ενώ για τους άνδρες η πλαστική μύτης και η βλεφαροπλαστική.Μόνο για το 2009, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 640.000 επεμβάσεις με το 82% να αφορά γυναίκες."Ο όγκος σιλικόνης που χρησιμοποιείται σήμερα φτάνει τα 280, 300 ακόμα και 350 χιλιοστόλιτρα, ενώ πριν λίγα χρόνια μόλις που ξεπερνούσε τα 200", αναφέρει πλαστική χειρουργός.Παρόλα αυτά, ο επικεφαλής της έρευνας Εβάλντο Μπολιβάρ συνιστά στους γιατρούς να συμβουλεύουν τις γυναίκες να αποφεύγουν τις ακρότητες. "Ο πλαστικός χειρουργός είναι ένας ψυχολόγος με νυστέρι. Αυτό που πρέπει να συμβουλεύει είναι ό,τι είναι καλό για τον κάθε άνθρωπο και όχι αυτό που φαντάζεται" αναφέρει.Έρευνες δείχνουν πάντως πως η πλαστική χειρουργική, ανεξάρτητα εάν είναι αισθητική ή επανορθωτική, ενθαρρύνει και προωθεί μια ισχυρή εικόνα του ατόμου για τον εαυτό του. Ακόμα και μια μικρή αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση του ατόμου μπορεί να προκαλέσει μια δραματική αλλαγή στην ψυχολογία του, αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή του.Οι Βραζιλιανές το χρειάζονται αυτό….

ΠΗΓΗ:http://www.news247.gr

Αθλητικά-Ποδοσφαιρικά

Φιέστα τίτλου έγινε πριν από λίγες ώρες για τον νταμπλούχο ΠΑΟ..Στην φιέστα έπαιξαν οι παλέμαχοι ποδοσφαιριστές(αυτοί που πήραν το πρωτάθλημα πριν από κάμποσα χρόνια,νομίζω το 2003)με τους φετινούς νταμπλούχους..
Συνεχίζονται με αμειώτο ενδιαφέρον τα play off..ΟΣΦΠ ΑΕΚ 2-1 κ αυτή την ώρα ΠΑΟΚ κ Άρης είναι στο 2-0(στο 40ο λεπτό)..

10 % ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ




Περίπου 10 % θα αυξηθούν οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης όπως, βενζίνη, ποτά και τσιγάρα. Φανταστείτε τι έχει να γίνει με τη μετάφραση « περίπου» 10 %!! Ειδικά οι βενζινοπώλες είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν ακριβής «μετάφραση».



ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ


Ανακοινωθηκαν τα νεα μετρα...Δεν χρειαζεται να αναφερθουμε σε αυτα γιατι αντιλαμβανομαστε ολοι οτι ειναι απαραδεκτα..Κι οσο λιγοτερο τα ακουμε τοσο καλυτερα..Μια απορια κρεμεται στα χειλη ολων..Τα λεφτα που υπηρχαν προεκλογικα ηταν στη τσεπη μας και τα ψαχνουν εκει...?