Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ











Με 15 και 16 μισθούς αμοίβονται οι υπάλληλοι της Βουλής, ενώ εμάς μάς κόβουν, έστω και με πλάγιους τρόπους, τον δωδέκατο και δέκατοτρίτο μισθό , ενώ οι κ. βουλευτές ούτε που το συζητάνε για να τους κόψουν το αυτονόητο. Τον 15ο και 16ο μισθό τους. Οι οποίοι μισθοί ( 15ος και 16ος ) είναι αφορολόγητοι, δηλαδή με λίγα λόγια, μαύρα λεφτά. Κι αυτά κυρίες και κύριοι Έλληνες, τους τα πληρώνουμε εμείς για μία ακόμη φορά, με τα νέα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση. Αλλά δεν είδα και κανένα από τα κόμματα να αντιδρά. Έτσι είναι, πάλι εμείς θα πληρώνουμε τα τσιράκια και τα γλυφτράκια των κομμάτων. Ψηφίστε σου λέει μετά...Άρε ξύλο που πάει χαμένο.. Παρεπιμπτώντος ο κ. Όλι Ρεν το έμαθε αυτό; Σιγά μην του το είπαν!

Α ρε Ελληνα!!!!!!!!!!!


εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ...ι χτενίζεται λέει μια παροιμία.η οποία παροιμία βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωση της τζούλιας αλεξανδράτου!
τη στιγμή που ο πρωθυπουργός ανακοινώνει τα νέα μέτρα ,αυστηρά έως αποπνικτικά,η εν λόγω κυρία γυρίζει τσόντες .συγγνώμη δεν είναι τσόντα ή ταινία πορνό ,αλλά ερασιτεχνικό βίντεο!!!!!!!!!!
και τώρα ξεκινάει η αγανάκτησή μου .........
άααααα ρε έλληνα.
αντί να ασχολείσαι με το πως θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στα νέα μέτρα της κυβέρνησης ,κάθεσαι και σκέφτεσαι που και πως θα καταφέρεις να δεις το επίμαχο βίντεο!
τελικά ισχύει αυτό που λέγεται διεθνώς για τον έλληνα. έχει τη μνήμη ενός χρυσόψαρου!
και για να μη ψάχνεστε η μνήμη του δεν διαρκεί περισσότερο από 3 δεύτερα!

Τα 10 φοβερότερα γκρουπ του facebook!



Ιδού λοιπόν, τα δέκα φοβερότερα και τρομερότερα γκρουπ του (ελληνικού) Facebook.

όπως τα εντόπισε ο ειλικρινά υμέτερος, λιώνοντας ένα απόγευμα μπροστά στο P.C. του.
Δεν αμφιβάλω ωστόσο ότι υπάρχουν και χιλιάδες άλλα, ακόμα καλύτερα…(greeklish και κεφαλαία έχουν διατηρηθεί όπως αναγράφονται στους τίτλους)


10. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ Ένα γκρουπ-καταγγελία εναντίον αυτών των λίγων που χρησιμοποιούν αυτό το μέσο μαζικής επικοινωνίας για τους σκοτεινούς σκοπούς τους. Ως γνωστόν, η πλειοψηφία των Ελλήνων μπαίνει στο Facebook για να συναντήσει παλιούς συμμαθητές και να εντρυφήσει στην τέχνη και τον πολιτισμό.

9. ΙRTHE O SISE STON PAO GIA NA MAS KLASEI TA AR@IDIA Το γκρουπ αυτό δημιουργήθηκε από αγνούς οπαδούς του Ολυμπιακού την εποχή που ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού παρέπαιε στα ελληνικά γήπεδα.Ακόμα και αν σήμερα έχει φτάσει τα 17 τέρματα όλοι εμείς οι παλιοί Ολυμπιακοί παραμένουμε ακλόνητα μέλη.

8. Fwnaza ki egw th mama mou na me skoupisei otan exeza.Mama ekanaaaaaa Μια τρυφερή θύμηση της παιδικής ηλικίας ξαναζεί στο μυαλό των μελών του συγκεκριμένου γκρουπ. ΄Ομορφες εποχές, που τα πάντα έδειχναν και ήταν τόσο αθώα…

7. Είμαι από Δράμα και σας γ…ω όλους Διαβάζοντας αυτές τις λέξεις χαίρομαι που δεν έχω ποτέ πατήσει το πόδι μου στην γραφική αυτή πόλη της Μακεδονίας μας.

6. Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΤ3 ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ (ΡΕ ΤΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ Ο ΠOY#&ΗΣ!! Όλοι μας κάνοντας το καθιερωμένο μεσημεριανό ζάπινγκ, έχουμε σταθεί να θαυμάσουμε τον συμπαθέστατο Μπομπ Ρος (ο οποίος δυστυχώς μας έχει αφήσει χρόνους από το 1995) να κάνει παπάδες με τα πινέλα του. Το γκρουπ αυτό είναι το αγαπημένο στέκι της εικαστικής αφρόκρεμας της πατρίδας μας.

5. Υποστήριξη παιδιών Αϊτής που έγιναν παχύσαρκα από τα πολλά ΚΛΙΚ που έφαγαν! Οι Έλληνες είναι ένας φιλεύσπλαχνος λαός και ως τέτοιος δεν θα μπορούσαν να μείνουν αδιάφοροι για το δράμα που συγκλόνισε την μακρινή εξωτική χώρα. Έτσι, ελάχιστα μόλις δευτερόλεπτα μετά τον φονικό σεισμό, που ισοπέδωσε το Πορτ Ο Πρενς, γέμισαν το Facebook με άπειρα γκρουπούσκουλα, στα οποία με μια απλή κίνηση του δείκτη, μπορεί ο οιοσδήποτε να στείλει ντόνατς, μπιγκ μακ και πιτόγυρα με απ’όλα στα Αϊτάκια. Με μέτρο όμως αδέρφια, γιατί αυτός ο ύπουλος σατανάς, που ονομάζεται χοληστερίνη, φιλοδοξεί να ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο που άρχισε ο Εγκέλαδος…

4. ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΩ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ. Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε ο ιδρυτής του θαυμαστού αυτού γκρουπ βγάζει μια κραυγή αγωνίας, ζητώντας από τον Ύψιστο να τον βοηθήσει. Να τον αφήσει να νοιώσει λίγη χαρά, ενισχύοντας παράλληλα και κάποιες άμοιρες κοπέλες που πραγματικά έχουν ανάγκη.

3. Εxw k gw 8eio pou stis giortes panta leei: Egw 8a katsw me th neolaia! Όλοι θυμόμαστε εκείνους τους αγνούς μπαρμπάδες μας, που παρείσφρυαν στις παρέες μας, κατά την διάρκεια των οικογενειακών συνεστιάσεων, κάθιστώντάς τις εξαιρετικά βαρετές. Δυστυχώς, οι υπερβολικά αυστηροί νόμοι περί αποπλάνησης ανηλίκων που ισχύουν στις μέρες μας, δεν μας αφήνουν πράξουμε κάτι ανάλογο.

2. Ελένη Μενεγάκη-Γιάννης Λάτσιος: Το τέλος. Ανατριχίλα.Ένας κόμπος στον λαιμό.Το όνομά του γκρουπ τα λέει όλα. Η Χιροσίμα του 21ου αιώνα.Ο Αρμαγεδδών πλησιάζει…

1. ΒΑΖΩ ΟΤΙ ΜΑΛ..ΚΙΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΣΕ GROUP ΣΤΟ FACEBOOK. Ο ιδρυτής του γκρουπ αυτού έχει πιάσει το νόημα. Δικαιωματικά στο νούμερο 1!


ΠΗΓΗ:http://trelo.blogspot.com/

Για τους άνδρες που έχουν χιουμορ

1. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ λύσης και διάλυσης;
Διάλυση: Βάλτε ένα άντρα μέσα σε μια μπανιέρα με οξύ.
Λύση: Βάλτε τους όλους.

2. Γιατί οι άντρες προτιμούν τις παρθένες;
Γιατί δεν αντέχουν την κριτική....

3. Γιατί αυνανίζονται οι άντρες;
Για να κάνουν σεξ με κάποιον που αγαπούν...

4. Πόση ώρα κάνει ένας άντρας να αλλάξει το χαρτί υγείας;
Άγνωστο, δεν έχει συμβεί ποτέ....

5. Ποια η διαφορά μεταξύ ενός δονητή και ενός άντρα;
Ότι ο άντρας έχει πιστωτική κάρτα...

6.. Τι κάνει ο άντρας μετά την ερωτική πράξη;
Ενοχλεί....

7. Γιατί ο Θεός δημιούργησε πρώτα τον άντρα και μετά την γυναίκα;
Γιατί τα πειράματα γίνονται πρώτα σε ζώα και μετά σε ανθρώπους....

8. Σε τί μοιάζουν οι άντρες με τα σαλιγκάρια;
Στο ότι είναι σαλιάρηδες και πιστεύουν ότι είναι οι αφέντες του σπιτιού.

9. Γιατί τα ανέκδοτα των γυναικών πάντα είναι μόνο 2 γραμμές;
Για να τα καταλαβαίνουν οι άντρες....

10. Σε τι μοιάζουν οι δεινόσαυροι με τους έξυπνους άντρες;
Είναι και οι δύο είδη που έχουν εξαφανισθεί.........

11.. Πώς θα διάλεγες τους 3 πιο ανόητους άντρες στον κόσμο;
Στην τύχη....

12. Γιατί είναι καλύτερες οι μπαταρίες από τους άντρες;
Γιατί έχουν τουλάχιστον μια θετική πλευρά........

13. Σε τι μοιάζει ένας άντρας με μια τηλεοπτική σειρά;
Ακριβώς μόλις τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα, σταματά....

14. Τι κοινό έχουν μια επέτειος γάμου, το σημείο G και μια λεκάνη
τουαλέτας;
Οι άντρες δεν πετυχαίνουν κανένα.....

15. Γιατί αποτυγχάνουν εκατομμύρια σπερματοζωάρια να γονιμοποιήσουν ένα
ωάριο;
Γιατί τα σπερματοζωάρια είναι αρσενικά και αρνούνται να ρωτήσουν τον δρόμο......

16. Σε τι μοιάζει ένας άντρας με έναν φούρνο μικροκυμάτων;
Στο ότι στην αρχή πιστεύεις ότι είναι τελείως άχρηστοι και μετά ότι είναι
μόνο για να ζεσταίνουν......

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Το 99% των αντρών χαλάει την φήμη των υπολοίπων.........


ΠΗΓΗ:http://trelo.blogspot.com

ευρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


σαν άλλος αρχιμήδης και εγώ εύρηκα τα screen shot απο την ταινία της Τζούλιας Αλεξανδράτου!
μπορείτε να τα δείτε στη mauripena.blogspot.com

Ροζ

Μιας κ η Τζούλια αποφάσισε να χαρίσει στην ελλάδα μας ρόζ πριβέ στιγμές κ η κυβέρνηση απο σήμερα μας δείχνει τη ρόζ διάθεσή της πάνω στο θέμα της είσπραξης(σέξ με βια),προτείνω το πιο ψαγμένο site,το ψαχτίρι μας(αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει)να γίνει ρόζ..Τιμής ένεκεν λοιπόν για τη Τζούλια μας..

4 αλήθειες για την Τζούλια


1.Αγαπημένο εφηβικό παιχνίδι της Τζούλιας:η μπουκάλα
2.Αγαπημένος τραγουδιστής:Σαμπάνης Γιώργος(επιτυχία του το "σ αφήνω τώρα στον επόμενο")
3.Αγαπημένο κρασί:σαμπανιζέ
4.Αγαπημένη στάση κάμα σούτρα:σαμπάνια ή στα μπάνια

καλός ή κακός μάντης

είχε πει κάποτε ο ανδρέας Παπανδρέου <<ναι, κάποτε θα πτωχεύσουμε, αλλά εγώ τότε δεν θα ζώ>>

δείτε το όλο

δείτε το όλο και θα δείτε πολλά κοινά, δυστυχώς, και με την σημερινή διακυβέρνηση του πασόκ!

τα μισά έλεγε προεκλογικά και από αυτά......

daddy cool

καταλάβαμε

τελικά καταλάβαμε ότι η ελλάδα είναι υπερχρεομένη και ότι αυτο το πρόβλημα το μεγάλωναν όλες οι κυβερήσεις των τελευταίων 40 ετών.
ο δε τελευταίος κώστας Καραμανλής αφού είδε ότι δεν γίνεται τίποτα και ότι είμαστε χαμένοι, σκέφτηκε να κάνει εκλογές, σε 2 μόλις χρόνια από τις προηγούμενες, και να δώσει την εξουσία στον γιώργο Παπανδρέου, αμαχητή και να βγάλει αυτός το φίδι από την τρύπα
βέβαια ο Καραμανλής σκέφτεται μελλοντικά... και λένε πως θα πάει για πρόεδρος της Δημοκρατίας, γιατί όμως δεν σκέφτοταν έτσι και για την Ελλάδα, γιατί δεν έκανε κάτι τα 5 χρόνια που κυβερνούσε μόνο μοίραζε χρήματα προεκλογικά στους γύφτους και τους αλβανούς και τους πυροσβέστες αβλεπεί, για τις φωτιές στην Ηλεία.
έτσι έκανε κουμάντο ο Καραμανλής δεν έκανε τίποτα έκανε, ότι έπρεπε για να χάσει! αφού το δεύτερο που τον ενδιέφεραι ήταν να γίνει γιατρίνα η γυναίκα του, με οποιοδήποτε κόστος π.χ. Ζαχόπουλος, αλήθεια τι έγινε η υπόθεση αυτή;;; όλοι αθώοι;;

Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011

αλήθεια αφού δεν έχουμε λεφτά, σαν ελληνικό κράτος λέω γιατί οργανώνουμε τους παγκόσμιους ολυμπιακούς αγώνες των special olympics; δεν έχω τίποτα με τους αθλητές, αλλά αφού δεν υπάρχουν χρήματα ας το διοργανώσει μία άλλη χώρα που έχει,
μήπως τότε θα μας δώσουν δάνειο και θα το χρυσοπληρώσουμε, όχι δεν θέλω!

επίσιμη ιστοσελίδα των αγώνων : http://www.athens2011.org/

γελιογραφία


πηγή : http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathcommon_1_05/09/2007_1286846

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

Περιμένετε ακόμα δεν είδατε τίποτα..... όλα αυτά είνια μία πρώτη γεύση για το τι μέτρα θα πάρουνε του χρόνου!
γιατί μάλλον δεν έχουμε βγει από την κρίση και ούτε προβλέπεται να βγούμε μέχρι και το 2012.
με λίγα λόγια το ίδιο σκηνικό  στην ελληνική πραγματικότητα, τα ε πρώτα χρόνια οι κυβερνήσεις μας μαδάνε και το τελευταίο που είναι να γίνουν οι εκλογές μοιράζουν χρήματα, χωρίς να λένε που τα βρήκαν!

«Σας δίνουμε χρήμα, μας δίνετε την Κέρκυρα»




«Πουλήστε τα νησιά σας και την Ακρόπολη μαζί» είναι ο τίτλος άρθρου της γερμανικής εφημερίδας Bild Zeitung, η οποία αναφέρεται στην οικονομική κρίση που διέρχεται η Ελλάδα και στα σκληρά μέτρα που έλαβε, χθες, η ελληνική κυβέρνηση. Κοστολογεί μάλιστα το σημαντικότερο μνημείο της ανθρωπότητας στα 100 δισ. ευρώ
Γερμανοί βουλευτές καλούν δηλώνουν σύμφωνα με την εφημερείδα: «Σας δίνουμε χρήμα, μας δίνετε την Κέρκυρα».
«Το ελλη...............

21:9

ας αλλάξουμε λίγο θέμα και ας πούμε για τις καινούριες τηλεράσεις που θα έρθουν στην αγορά από την PHILIPS με διαγώνιο 21:9, ακόμα πιο θεαματικές και σινεματικές!

3 Μαρτίου-Πανελλήνια Ημέρα Αυνανισμού(ΠΗΑ)



Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με το sexy super hot βίντεο της Τζούλιας,λογικό είναι να μας ανοίξει η "όρεξη" κ για άλλα τέτοιου είδους βίντεο που προβάλλουν τη χώρα μας στο εξωτερικό..Οπότε προτείνω 10 ελληνίδες που θα θέλαμε να δούμε στη θέση της Τζούλιας(αν κ αυτό δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα)

1.Χριστίνα Στεφανίδη..

2.Πετρούλα Κωστίδου..

3.Ζέτα Θεοδωροπούλου..

4.Έφη Κυριάκου..

5.Νατάσσα Λυμπερίδου..


6.Εύα Λάσκαρη..

7.Ρία Αντωνίου..

8.Όλγα Φαρμάκη..

9.Δήμητρα Αλεξανδράκη..

10.Σάσα Μπάστα..


ΠΗΓΗ:yupi.gr



τι γίνεται άραγε

Θα δικαιωθεί η ρήση του γνωστού ναζί Hermann Wilhelm Göring;
«Εύκολα μπορείς να φέρεις βόλτα έναν λαό. Φτάνει μονάχα να του πεις ότι κινδυνεύει η χώρα και να καταγγείλεις όποιον διαφωνεί πως δεν είναι πατριώτης και πως εκθέτει τη χώρα σε κίνδυνο» 

ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05-03-2010


Και να κατέβουμε αύριο σε αργία τι θα καταλάβουμε; Απλά θα υπακούσουμε και πάλι στο σύνθημα και στο όνομα της απεργίας...


Σε εποχές δύσκολες για την χώρα και σε χρονικές περιόδους που η εγκληματικότητα, ολοένα και αυξάνεται οι κυβερνώντες μας αποφασίζουν να καταργήσουν αστυνομικές υπηρεσίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Για τον νομό Φθιώτιδος συγκεκ..............

ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ-Ομιλία Μάκη Βορίδη για την ιθαγένεια στην Αρτέμιδα-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ &

ΚΕΝΤΡΟΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ "Δάειρα" http://daeira-kem.blogspot.com/
(διαβάστε για τη Δάειρα στο
http://daeira.yolasite.com/daeira.php)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010 και ώρα 20.00΄
στην αίθουσα διαλέξεων του νέου Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Ελευσινίων
(Παγκάλου 52 και Κίμωνος, δίπλα στον Άη Γιώργη, στον Β΄ όροφο)
http://www.elefsina.gr/nomika_prosopa/po.aspx?sflang=el
θα μιλήσει ο Διευθυντής του Ιδρύματος Ιστορίας του Ελευθερίου Βενιζέλου
http://veniselos.gr/
και της αντίστοιχης χρονικής περιόδου, Δημήτρης Μιχαλόπουλος
http://www.biblionet.gr/main.asp?page=showauthor&personsid=8664 με θέμα:
"ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ"
http://ethnikonthematon.blogspot.com/2010/03/blog-post.html

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝ-ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟ...............