Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ - ΟΜΕΡΤΑ


Το λαβαμε απο:e-newsandviews.blogspot.com

Δε λες κουβέντα,
κρατάς κρυμμένα μυστικά
και ντοκουμέντα...
μας τραγούδησε κάποτε η Σωτηρία Μπέλλου στο μελωδικότατο ΦΡΑΓΜΑ του Δήμου Μούτση.
………………………………

Τους βράβευσαν με ακάλυπτες επιταγές...


Επιταγές δίχως αντίκρισμα μοιράστηκαν το Μάρτιο του 2009 από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε τρεις εθελοντικές ομάδες ως βραβείο για την προσφορά τους. Μετά από πολλές προσπάθειες των εκπροσώπων των οργανώσεων τα χρήματα δεν έφθασαν ποτέ στους... βραβευμένους - κατά τ’ άλλα - εθελοντές.

Χρηματικό βραβείο απονεμήθηκε σε τρεις εθελοντικές οργανώσεις κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής βράβευσης το Μάρτιο του 2009 από τη Γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού.

Πονοκέφαλος από την άρνηση πληρωμής διοδίων από οδηγούς.


πηγη:ksipnistere.blogspot.com

ΜΕΓΑΛΕΣ διαστάσεις έχει αρχίσει να παίρνει το ζήτημα της άρνησης πληρωμής διοδίων από πολλούς οδηγούς που διέρχονται από αυτοκινητοδρόμους της χώρας.
Το όλο θέμα προκαλεί πονοκέφαλο στα υπουργεία Υποδομών και Προστασίας του...

Εισαγγελική έρευνα για τη φορμόλη που βρέθηκε στον Πόρο


Εισαγγελική έρευνα διεξάγεται, μετά τις καταγγελίες πολιτών του Πόρου, ότι βρέθηκαν έξω απο σχολείο του νησιού 2.000 λίτρα φορμόλης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ο εκπρόσωπος της εταιρείας ιχθυοκαλλιέργειας ΔΙΑΣ Νίκος Αναγνώπουλος, παραδέχθηκε οτι η ποσότητα φορμόλης που βρέθηκε ανήκε στην εταιρία του, η οποία την χρησιμοποιεί μόνο για τη διαχείριση νεκρών ψαριών.

Αθήνα: Οι τουρίστες δεν μένουν πια εδώ


Οι εικόνες καταστροφής και τα "μπλόκα" στα δρομολόγια των πλοίων που έκαναν το γύρο του κόσμου φαίνεται πως επιφέρουν σοβαρές επιπτώσεις στην τουριστική κίνησης της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής τα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας το πρώτο εξάμηνο του έτους κατέγραψαν πτώση 3,6% στα έσοδα και μέση πληρότητα 57%.

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΤΙ....ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!

Έβγαλαν και το «Τσεσμέ» οι Tούρκοι στο βόρειο Αιγαίο τα ξημερώματα!


Τετελεσμένες καταστάσεις είναι σαφές πλέον ότι προσπαθεί να δημιουργήσει η Άγκυρα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο καθώς όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές του υπουργείου εθνικής Άμυνας το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Τσεσμέ» συνοδευόμενο από σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής στις 04:50 τα ξημερώματα εισήλθε σε περιοχή εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στα βόρεια της Σαμοθράκης ξεκινώντας σειρά ερευνών. Το σςκάφος κινείται τώρα μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Μαρώνειας.

Μήπως είμαι «κουτορνίθι»;;;;


Το λαβαμε απο:ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή



Ξαναβλέπουμε το ίδιο έργο. Οι μεγαλόσχημοι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, πάνω απ’ τη σωρό, του άδικα δολοφονημένου Σωκράτη. Η υποκρισία στο ζενίθ.
Δεν έκρυψα ποτέ, την αντικειμενική αδυναμία μου, να κατανοήσω και να ερμηνεύσω γεγονότα, καταστάσεις και προβλήματα, έξω απ’ το γνωσιακό μου επίπεδο, δεν

Το βιβλίο μαγειρικής της Gwyneth Paltrow


Ένα βιβλίο μαγειρικής αφιερωμένο στον πατέρα της, ο οποίος πέθανε το 2002 από καρκίνο του φάρυγγα, έγραψε η Gwyneth Paltrow.
Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως της λείπει ο μπαμπάς της όλο και περισσότερο. Μια από αυτές τις στιγμές είναι και όταν βρίσκεται στην κουζίνα.

8 μήνες ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ οι εργαζόμενοι στη Σχολή Τυφλών της Θεσσαλονίκης


πηγη:ksipnistere.blogspot.com

Με μεγάλη επιείκεια ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ…!

Πού το πάει η κυβέρνηση και το Υπουργείο της κας Ξενογιαννακοπούλου και της κας Γεννηματά;
8 μήνες ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ κοντεύουν να κλείσουν οι εργαζόμενοι στο Ίδρυμα Προστασίας Τυφλών Βορείου Ελλάδος «Ο ΗΛΙΟΣ» Σχολή Τυφλών στη Θεσσαλονίκη ενώ τους τελευταίους 4 μήνες βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους από το Γενάρη

Μεταβίβαση της εξουσίας στην Καμπούλ έως το 2014


Το στόχο του αφγανού προέδρου Χαμίντ Καρζάι για την ανάληψη του ελέγχου της ασφάλειας της χώρας από τις αφγανικές δυνάμεις έως το τέλος του 2014, υποστηρίζει η διεθνής κοινότητα σύμφωνα με την τελική ανακοίνωση της διεθνούς διάσκεψης της Καμπούλ, η οποία υιοθετήθηκε την Τρίτη.

Πρωταθλήτρια στις ευρωκαταδίκες η Ελλάδα


«Πρωταθλήτρια Ευρώπης» εμφανίζεται η Ελλάδα σε προσφυγές και καταδίκες για παραβιάσεις της κοινοτικής νομοθεσίας, σύμφωνα με απάντηση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μάνουελ Μπαρόζο προς τον ευρωβουλευτή της ΝΔ καθηγητή Ιωάννη Α. Τσουκαλά.

Άντληση 1,95 δισ. ευρώ από τα έντοκα γραμμάτια


Υπερκαλύφθηκε η νέα έκδοση εντόκων γραμματίων του δημοσίου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη. Το ελληνικό δημόσιο άντλησε ποσό συνολικού ύψους 1,95 δισ. ευρώ από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων – τη δεύτερη που πραγματοποιείται μετά την υπογραφή του μνημονίου με την ΕΕ και το ΔΝΤ το Μάιο.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΠΙΟΙ ΡΥΘΜΟΙ....ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ....


Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης

Μερα μνημης σημερα....Η εισβολη του Αττιλα χαραγμενη ανεξιτηλα στις μνημες ολων μας....Κι ενας προβληματισμος...Ποσες ακομη χαμενες πατριδες;Ποσος θα είναι ο ραγιαδισμος των πολιτικων μας όπως τον υπαγορευουν οι ανωθεν εντολες που

"Συνταγή μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ η δολοφονία Γκιόλια.."


πηγη:trelokouneli.blogspot.com

"Ο Σωκράτης Γκιόλιας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ και κατά μαφιόζικο τρόπο. Με την ίδια συνταγή που δολοφόνησαν τον Μπάμπαλη: Συνταγή μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.

Τότε οι μυστικές υπηρεσίες με τη μεταμφίεση της «17Ν» δολοφόνησαν έναν αρχιβασανιστή της χούντας: Γινόταν εκκαθάριση λογαριασμών εντός της CIA και ταυτόχρονα μας πλάσαραν την τρομοκρατία των μυστικών υπηρεσιών με «επαναστατικό» πρόσωπο…

Άνοδος στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια


Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο του Λονδίνου, όπου ο δείκτης Footsie-100 ενισχύθηκε κατά 0,54% και διαμορφώθηκε στις 5.176,06 μονάδες.

Κέρδη και στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, όπου ο δείκτης Dax ενισχύθηκε κατά 0,50% και διαμορφώθηκε στις 6.039,16 μονάδες.

Απαισιόδοξοι για την οικονομική τους κάτασταση οι Έλληνες


Στα χαμηλότερα επίπεδα βρίσκεται ο δείκτης εμπιστοσύνης καταναλωτή το δεύτερο τρίμηνο του 2010 σύμφωνα με έρευνα του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Ο δείκτης σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του έτους, υπέστη ισχυρή πτώση κατά 8,43%

Σύμφωνα με την έρευνα έλληνες αισθάνονται απαισιοδοξία για την οικονομική τους κατάσταση και δεν ελπίζουν σε άμεση ανάκαμψη και για το λόγο αυτό περιορίζουν την κατανάλωση με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος λουκέτων επιχειρήσεων στην αγορά.
πηγη:skai.gr

Μέρα μνήμης σήμερα για την Κύπρο μας

ΠΗΓΗ:ksipnistere.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ....


ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ.....


ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 16:30 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ..

Δολοφονία Σωκράτη Γκιόλια: Η επανάσταση στην ενημέρωση μέσω διαδικτύου "μετράει" τον πρώτο νεκρό...


Η δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, γενικού διευθυντή του ρ/σ «ΘΕΜΑ FM», αλλά και του ανθρώπου, που όπως όλα δείχνουν, ήταν o δημιουργός και η «ψυχή» του μεγαλύτερου ελληνικού ειδησεογραφικού blog, troktiko, λέει πολλά για το πόσο ειδικό βάρος έχει αποκτήσει η ενημέρωση μέσα από το διαδίκτυο και σε ποιο βαθμό έχει «διατρήσει» τα παραδοσιακά ΜΜΕ. ‘Όπως και τους κινδύνους που συνεπάγεται για τους συντελεστές της αυτή η επανάσταση στην ενημέρωση που στην Ελλάδα δυναμώνει μέρα με την ημέρα.

Τελευταία ημέρα για την κατάθεση των μηχανογραφικών


Μέχρι την Τρίτη έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τα μηχανογραφικά τους δελτία οι υποψήφιοι για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η τάση των βάσεων εμφανίζεται πτωτική σε όλα τα Επιστημονικά Πεδία, ιδίως στη Θετική και την Τεχνολογική Κατεύθυνση και στις περιφερειακές σχολές ειδικά των ΤΕΙ, λόγω και της κατάργησης του περιορισμού της βάσης του δέκα.
πηγη:skai.gr

Πληροφορίες για την εξαγορά ζητά η Κομισιόν


Πληροφορίες και εξηγήσεις για την πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς που αφορά στην εξαγορά της Αγροτικής και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ζητάει με επιστολή της από την ελληνική κυβέρνηση η Κομισιόν.

ΝΕΟ BLOG....

ενα νεο,αθλητικο ιστολογιο.....

scorernews.blogspot.com

Σεισμική δόνηση 3,4 ρίχτερ στα Γιάννενα


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή των Ιωαννίνων. Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,4 βαθμοί της κλίμακας ρίχτερ. Το επίκεντρο της δόνησης ΄εντοπίζεται 13 χιλιόμετρα Βορειοανατολικά των Ιωαννίνων και το εστιακό του βάθος ήταν 10 χιλιόμετρα.

ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ! ! ! ! ! ! ! !


To λαβαμε απο:ksipnistere.blogspot.com

Πριν 11 μήνες πήρες ένα πιστόλι για να σκοτώσεις τον Θέμο....

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΤΟ ksipnistere .....

…] Παραιτήθηκα από την εκπομπή σου αγαπητέ Μάκη στις 27 Οκτωβρίου όταν ήσουν στην Θεσσαλονίκη, με έκτακτη σύσκεψη που έκανα στο γραφείο. Ο λόγος ήταν ότι από το διαδίκτυο ένας άνθρωπος που ήταν συνεργάτης του φίλου σου Νίκου Χατζηνικολάου, με συκοφαντούσε χυδαία και δεν έβλεπα καμία κίνηση από μέρους σου που να.....

Αντιο Σωκρατη,καληνυχτα Ελλαδα....

Αποψε θα κλεισουμε με την αναρτηση που ξεκινησαμε....

πηγη:troktiko.blogspot.com