Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

O V ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ......

Αυτοκτονίες στο Ιντερνετ!!! Προαναγγελθείσες απόπειρες εμπόδισε η ΕΛ.ΑΣ ...


Έξι απόπειρες αυτοκτονίας κατάφερε να εμποδίσει, μέσα σε ένα εξάμηνο, το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το πρώτο εξάμηνο του 2010 εντοπίστηκαν έξι ενήλικοι ημεδαποί, χρήστες του Διαδικτύου, οι οποίοι είχαν εκδηλώσει πρόθεση αυτοκτονίας.
Οι παραπάνω, σε διαφορετικούς χρόνους και τόπους, είτε συνομιλούσαν σε εικονικά δωμάτια επικοινωνίας κοινής θέασης (chatrooms-msn) είτε ανέγραφαν σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (forum) την πρόθεση τους να αυτοκτονήσουν, καθώς αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα λόγω διαφόρων καταστάσεων.
Μετά από μελέτη και αξιολόγηση αυτών των μηνυμάτων αλλά και των ψευδωνύμων (nicknames) των χρηστών του Διαδικτύου, που ήθελαν να δώσουν τέλος στην ζωή τους, εντοπίσθηκαν ψηφιακά τα ηλεκτρονικά τους ίχνη .
Σε μία από τις περιπτώσεις ένα από τα παραπάνω άτομα, κατά τη χρονική στιγμή που συνομιλούσε σε chat room, παρουσίασε έντονα ψυχολογικά συμπτώματα και μετά τον εντοπισμό του από την Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος μεταφέρθηκε σε Κρατικό Νοσοκομείο ψυχικών νοσημάτων, για παροχή ιατρικής βοήθειας, ενώ σε άλλη περίπτωση άλλο άτομο μετά την ανάρτηση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης μηνύματος απόγνωσης εγκατέλειψε την οικία του προς άγνωστη κατεύθυνση, όπου μόλις εντοπίσθηκε αποκάλυψε ότι ο λόγος της φυγής του ήταν για να εξεύρει ανώδυνο και ασφαλή τρόπο αυτοκτονίας.
Οι υποθέσεις διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ κλήθηκαν ψυχολόγοι με σκοπό να διερευνήσουν επιστημονικά τα μηνύματα απόγνωσης και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις οικογένειες που το επιθυμούσαν.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ...

Αληθεια απο που προερχονται καποιες εκφρασεις???
Για να δουμε...


Χρωστάει της Μιχαλούς



Η λαϊκή έκφραση συνδέεται με τη μετεπαναστατική ζωή στο Ναύπλιο, πρωτεύουσα τότε της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, μετά την επανάσταση του 21 υπήρχε στο Ναύπλιο μια ταβέρνα που ανήκε σε μια γυναίκα, τη Μιχαλού.
Η Μιχαλού είχε το προτέρημα να κάνει «βερεσέδια» αλλά υπό προθεσμία. Μόλις εξαντλείτο η προθεσμία και η υπομονή της - στόλιζε τους χρεώστες της με «κοσμητικότατα» επίθετα. Όσοι τα άκουγαν, ήξεραν καλά ότι αυτός που δέχεται τις «περιποιήσεις» της «χρωστάει της Μιχαλούς».


ΕΦΑΓΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ...

Γύρω στα 1815 υπήρχε κάποιος κομπογιαννίτης, ο Παρθένης Νένιμος, ο οποίος ισχυριζόταν
πως είχε βρει το φάρμακο για τους βαρύτατα ερωτευμένους.Επρόκειτο για ένα παρασκεύασμα

otherside!!!!



ενα τραγουδακι απλα για να ξεφυγουμε απο τα συνηθισμένα αρθρα που διαβάζουμε κατα κόρον σε όλα τα blogs!!!!

ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ.....


Παρά τους περιορισμούς της Συνθήκης του Μοντρέ ξεκινά την λειτουργία του ως βάση αποστολών έρευνας και διάσωσης από τις 19 Ιουνίου το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ιμβρου, όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγους μήνες το defencenet.gr. Σσύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Τούρκιγε», το αεροδρόμιο κόστισε 65 εκατομμύρια τουρκικές λίρες και ολοκληρώθηκε το 2002 αλλά μέχρι τώρα λειτουργούσε αποκλειστικά για εξυπηρέτηση των τουρκικών δυνάμεων που βρίσκονται στο νησί. Μάλιστα όπως τονίζει η εφημερίδα "το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απαγορευμένη περιοχή".

Το αεροδρόμιο μετά τις εργασίες αναβάθμισης που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε προωθημένη αεροπορική βάση επιχειρήσεων με διάδρομο αποπροσγείωσης ελικοπτέρων και μεταφορικών και κατά δεύτερο λόγο για έκτακτες περιπτώσεις μαχητικών αεροσκαφών μήκους 2.100 μ.. Η αεροπορική βάση κτίζεται δίπλα (απόσταση 1,6 χλμ) από το κεντρικό στρατόπεδο του νησιού όπου εδρεύει ένα σύνταγμα ειδικών δυνάμεων, αλλά και η μονάδα του πυροβολικού (1,5 χλμ από την πρωτεύουσα το χωριό Παναγιά Μπαλωμένη).



Η μονάδα υποστηρίζει κυρίως τους πυραύλους WS-1 των 302 χλστ, εμβέλειας 80 χλμ. που εδράζονται σε τετραπλούς εκτοξευτές και στοχεύουν τη Λήμνο.

Το αεροδρόμιο θα έχει την δυνατότητα υποστήριξης των δύο βασικών τύπων μαχητικών αεροσκαφών, F-16C/D και F-4Ε 2020 Terminator (λόγω του οριακού μήκους του διαδρόμου για απογειώσεις με πλήρες οπλικό φορτίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως σε συνθήκες επιχειρήσεων ή για αναγκαστικές προσγειώσεις μαχητικών), των μεταγωγικών αεροσκαφών C-130 και C-160 της τουρκικής Αεροπορίας, καθώς και όλων των ελικοπτέρων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Έξι κοινά σημεία για το Βατοπέδι


Το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για το Βατοπέδι, θα έχει πέντε διαφορετικές πορισματικές θέσεις, μία για κάθε κόμμα.

Η προσπάθεια για κοινή πορισματική έκθεση δεν ευοδώθηκε αλλά υπήρξε μία συμφωνία έξι σημείων των κομμάτων. Αυτή όμως δεν περιλαμβάνεται στο πόρισμα.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να κατατεθεί το πόρισμα στον Πρόεδρο της Βουλής.

Εντωμεταξύ, απορρίφθηκε το αίτημα του πρώην υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Κιλτίδη, για κατ' αντιπαράσταση εξέτασή του με τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρο Κοντό.

OI KΑΦΡΟΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ (ΝΟΥΜΕΡΟ 2)














































Από το πλιάτσικο που έκαναν οι κάφροι στο Σ.Ε.Φ πριν την έναρξη που τελικού την Κυριακή και το αποτελείωσαν μερικές ώρες μετά. Όπως αποτελείωσαν και αμαύρωσαν το ελληνικό μπάσκετ έτσι αποτελείωσαν και αμαύρωσαν τη διάθεση του κάθε φίλαθλου, να δει και να απολαύσει το άθλημα. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ.....


Aλλα 10 δις. θα δοθουν στις τραπεζες για ενισχυση...Αλλα κατα τα αλλα δεν κινδυνευουν...
Δεν κινδυνευουμε με πτωχευση....Το χρηματιστηριο πεφτει πολυ ανεβαινει λιγο και ξαναπεφτει...
Θα πετυχουμε τους στοχους του μνημονιου....Αλλα τα εσοδα κατρακυλησαν...
Η κυβερνηση συγκρατει τις τιμες.....Στο 5,4% ο πληθωρισμος...
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ??????????????

Συμφώνησαν για τα 750 δισ. ευρώ στο Eurogroup


Σε συμφωνία για τις τεχνικές λεπτομέρειες του μηχανισμού στήριξης των χωρών-μελών της ΕΕ που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ύψους 750 δισ. ευρώ, κατέληξαν οι υπουργοί Οικονομικών των χωρών της ευρωζώνης. Υπενθυμίζεται πως εκ των 750 δισ. ευρώ, τα 500 δισ. ευρώ θα διατεθούν από την ΕΕ και 250 δισ. ευρώ από το ΔΝΤ

Αναφερόμενος στη συνδρομή της ΕΕ στο μηχανισμό ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερσημείωσε ότι το ένα σκέλος αφορά στα 60 δισ. ευρώ που μπορεί να διαθέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από τους κοινοτικούς πόρους και το δεύτερο στα 440 δισ. ευρώ μέσω εγγυημένων δανείων από όλα τα κράτη μέλη του ευρώ, χωριστά.

Η υπόθεση Τζοχατζόπουλου ή το προπατορικό αμάρτημα της Αριστεράς


του Στέφανου Καραμούτσιου -ΑΠΟ:epirusgate.blogspot.com
Η περιφορά του πολιτικού πτώματος του Άκη Τζοχατζόπουλου χτες στην παραδοσιακή έδρα του ΠΑΣΟΚ, την Χαριλάου Τρικούπη, ήταν αναμφισβήτητα ένα θλιβερό θέαμα. Και για τους εχθρούς αλλά και για τους φίλους του. Κάτωχρος, κατάκοπος και ασυνάρτητος όσο ποτέ ο άλλοτε ισχυρός άντρας της περιβόητης τρόικας του Ε.Γ. του ΠΑΣΟΚ (Τζοχατζόπουλος, Λαλιώτης, Γεννηματάς) και μετέπειτα γραμματέας του, θύμιζε ηγέτες του ανατολικού μπλοκ, πριν οδηγηθούν στην φυλακή ή αντιμετωπίσουν το εκτελεστικό απόσπασμα (Τσαουσέσκου).Για τον κ. Τζοχατζόπουλο όμως που επικαλέστηκε συνωμοσίες που αποσκοπούν στην πολιτική και ηθική του εξόντωση δεν προβλέπεται ούτε η φυλακή ούτε το εκτελεστικό απόσπασμα. Υπάρχει όμως η αμείλικτη και τελεσίδικη ετυμηγορία της κοινωνίας και για το πολιτικό και για το ηθικό του τέλος ,που σηματοδότησε ο

Εθνικό Συμφέρον: Κύπρος και Παλαιστίνη


αρθρο του ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΖΙΑ-ΑΠΟ:epirusgate.blogspot.com
Η Ελλάδα είναι κράτος με εθνικά συμφέροντα και όχι κάποια μη κυβερνητική οργάνωση. Η εξωτερική της πολιτική δεν περιορίζεται στα αισθήματα αλληλεγγύης προς τρίτους. Κρίνει τα γεγονότα με βάση αξίες και το εθνικό της συμφέρον. Ως προς τις πρόσφατες εξελίξεις έχει να επιτελέσει ένα διττό καθήκον. Αφενός να σταθεί αλληλέγγυα προς τον λαό της Παλαιστίνης, που του αρνούνται θεμελιακά δικαιώματα. Από την άλλη, να κρατά αποστάσεις από τις υποκρισίες της Τουρκίας. Να μη της δώσει περιθώρια αναβάθμισης στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, όπως και σε εκείνη των Βαλκανίων. Και αυτό διότι η Ελλάδα έχει άμεσα συγκρουόμενα συμφέροντα με την Τουρκία.Η Ελλάδα οφείλει να στηρίζει το κίνημα αλληλεγγύης που μάχεται

ΕΝΩΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ.......

ΓΡΑΦΕΙ Ο V For Vendetta...

Το πολιτικο συστημα στηριγμενο στα σαθρα του ποδια αρχισε να καταρρεει...Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εχει αναλαβει το συμβολαιο εξοντωσης του ελληνικου λαου και εχει αρχισει εκ των εσω η κατεδαφιση του....Η Ν.Δ. εχει αρχισει τη διασπαση με τη Ντορα,η οποια γνωριζοντας οτι η εισοδος του Δ.Ν.Τ. στην Αργεντινη διελυσε τα 2 επικρατουντα επι δεκαετιες και εναλασσομενα στην εξουσια κομματα αποφασισε με τις ευλογιες και της Λεσχης BILDERBERG να κανει το δικο της κομμα...Το Κ.Κ.Ε. για λογους ανεξηγητους ή τελωντας σε διατεταγμενη υπηρεσια εχει προσκολληθει σε μια ρητορικη βγαλμενη απο αλλη εποχη συντελωντας στη διασπαση των κοινωνικων δυναμεων και στο διαιρει και βασιλευε που τοσο πολυ θελει η Νεα Ταξη Πραγματων...Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινησε να αποδομειται και να συντριβεται παγιδευμενος στον ιδιο του τον εαυτο..Οσο για το ΛΑ.Ο.Σ. αφου εκμεταλευτηκε στο επακρο την πιστη του απλου κοσμου τωρα το ελκει μονο οτι πουλαει νουμερα και συντασσεται καθαρα με τη Νεα Ταξη Πραγματων...
Ολοι οσοι εκπροσωπουν αυτο το συστημα και οι πιστοι ακολουθοι(δημοσιογραφοι και συνδικαλιστες)εξυπηρετουν το ψεμμα...το οποιο πρεπει να εφευρισκουν προφασιζομενοι καθε μεσο και παραπληροφορωντας,κοροιδευοντας και εμπαιζοντας το λαο...
Γι' αυτο σας καλω ολους να τους διαλυσουμε αναιμακτα...Να τους στειλουμε 2 μυνηματα που τουλαχιστον θα τα ακουσουν...
-Το πρωτο στις 21 Ιουνιου καλω,οσους διαβαζουν αυτες τις γραμμες και αισθανονται ακομα οτι υπαρχει ελπιδα να πανε στα γραφεια των κομματων που εχουν εγγραφει και να ζητησουν τη διαγραφη τους..Οποιοι κι αν ειναι,οπου κι αν ανηκουν...
-Το δευτερο στις εκλογες του Νοεμβριου ολοι λευκο...Κανενας δεν αξιζει να κυβερνησει...Δεν μπορει ο λεπρος να κανει αυτοκαθαρση...Ας στειλουμε τους λεπρους στην απομονωση...Αυτους που μας κοροιδευαν ασυστολα επι 35 χρονια και που υποθηκευσαν το μελλον το δικο μας και των παιδιων μας υπογραφοντας επιταγες στο λαο και οταν ερχοταν η ωρα να τς εξαργυρωσει ο λαος ηταν ακαλυπτες...Ηρθε η ωρα να τους σφραγισουμε τις επιταγες που ηταν ακαλυπτες...Μια επανασταση χωρις σταγονα αιμα...Μια επανασταση απο μια ιδεα...Απο μια φωνη...Η μια φωνη ομως δεν εχει καμια αξια αν δεν ενωθει με τη δικη σου φωνη...Χιλιαδες φωνες αλλαζουν το κοσμο..Κι εμεις μπορουμε να τον αλλαξουμε...

Διένειμαν τρόφιμα σε πολίτες!!! Οι «Ρομπέν των σούπερ μάρκετ» χτύπησαν στο Αιγάλεω


Τα μέλη της ομάδας «Οι 40 κλέφτες χωρίς τον Αλί Μπαμπά» ανέλαβαν την ευθύνη για την κλοπή τροφίμων από σουπερ μάρκετ που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Αιγάλεω.
Λίγο μετά τις 12.05, 40 άγνωστα άτομα που φορούσαν κουκούλες μπήκαν σε σούπερ - μάρκετ και άρπαξαν διάφορα προϊόντα.
Στη συνέχεια τα διένειμαν σε πολίτες που βρίσκονταν στη λαϊκή αγορά επί της οδού Εδέσσης και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.
Νωρίς το απόγευμα σε κείμενο που ανάρτησαν σε ιστοσελίδα ανέφεραν τους λόγους που τους οδήγησαν στη πράξη τους και ζητούν την απελευθέρωση ατόμων που συνελήφθησαν στη Λάρισα για κλοπή προϊόντων από σουπερ - μάρκετ.

Με προβλήματα σε φρένα!!! Ανάκληση εκατοντάδων χιλιάδων μινιβάν και τζιπ από την Chrysler


Η Chrysler αποφάσισε την ανάκληση εκατοντάδων χιλιάδων οχημάτων λόγω προβλημάτων που θα έθεταν σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών.
Σύμφωνα με τις αμερικανικές Αρχές ασφάλειας των μεταφορών η αυτοκινητοβιομηχανία θα ανακαλέσει περίπου 290.000 Jeep Wrangler που κατασκευάστηκαν μεταξύ του 2006 και του 2010 λόγω διαρροής που μπορεί να εμφανιστεί στα υγρά φρένων.
Ακόμη ανακαλούνται 285.000 Dodge Grand Caravan και Chrysler Town & Country που κατασκευάστηκαν το 2007 λόγω ενός προβλήματος στην καλωδίωση που μπορεί να προκαλέσει σε σπάνιες περιπτώσεις πυρκαγιά.
Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι δεν έχουν καταγραφεί προβλήματα ή τραυματισμοί.

Ολυμπιακός: Κρεμάει τα γάντια του ο Νικοπολίδης


Ένα μεγάλο αφιέρωμα ατον αρχηγό που τίμησε τις φανέλες του ΠΑΟ κ του ΟΣΦΠ..