Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....

Έβαλαν τέλος στην απεργία



Την αναστολή της απεργίας ανακοίνωσαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων ΔΧ


Με οριακή πλειοψηφία ανεστάλη η απεργία των ιδιοκτήτων φορτηγών και βυτιοφόρων Δημοσίας Χρήσης.

Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση τεσσάρων ωρών, οι ιδιοκτήτες φορτηγών αποφάσισαν να αναστείλουν την απεργία τους και από τη Δευτέρα το πρωί θα ξεκινήσει κανονικά ο ανεφοδιασμός της αγοράς με καύσιμα και καταναλωτικά αγαθά.

Κύριε Βενιζέλο, τώρα θα φανεί αν σας παραπληροφορούν, ή είστε κι εσείς επηρεασμένος από την τεχνογνωσία BOEING… Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!


Το λαβαμε απο:sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

Το σενάριο των εξελίξεων κινείται στα ίδια «σταθερά και ασφαλή βήματα»:

1. Η Boeing «προσφέρεται» να μας «βοηθήσει»:
Ανακοίνωση εταιρίας Boeing, κατασκευαστής των ελικοπτέρων ΑΗ-64DHA Apache «Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη στις οικογένειες των χειριστών που έχασαν τη ζωή τους σήμερα. Η Boeing είναι στη διάθεση του Ελληνικού Στρατού για να παράσχει οποιαδήποτε τεχνική βοήθεια στην έρευνα του περιστατικού»…

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ....


Το λαβαμε απο:pentapostagma.blogspot.com

Η συνέντευξη του Γ. Κοεμτζόπουλου που δεν μεταδόθηκε ποτέ από την τηλεόραση.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ. ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πλησιάζει στα Χανιά ο Τσάτσος


το λαβαμε απο:scorernews.blogspot.com

Μετά την απόκτηση του Γιώργου Τριχιά η ομάδα των Χανίων βρίσκεται μία... ανάσα και από την πραγματοποίηση μίας ακόμη σπουδαίας μεταγραφής. Ο λόγος για τον Σωτήρη Τσάτσο, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του scorernews.blogspot.com, βρέθηκε χθες το βράδυ (31/7) στο νησί, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της νεοφώτιστης ομάδας και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Kαχριμάνης Αλέξανδρος: το μετέωρο βήμα ενός Ξενοδόχου στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Γράφει ο Πυρπολητής Κανάρης

Τελικά Αλέξανδρε, δεν άντεξες στη λαιμαργία σου και ενέδωσες και συ με τη σειρά σου στις σειρήνες της απότομης κονόμας και της λαμογιάς, (λέγε με οικονομική και κοινωνική καταξίωση με αθέμιτους τρόπους) και είναι αυτό το δυνατό κοκτέιλ που χαρακτηρίζει τον κάθε επίδοξο ανερχόμενο πολιτικό τυχοδιώκτη σ΄αυτό τον έρμο τόπο.Και επειδή είσαι πλέον δημόσιο πρόσωπο και πολιτικός ανήρ και υφίστασαι κριτική από την κοινωνία εκτιμώ ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να είχες στεγανοποιήσει από πριν τις ατομικές σου και οικογενειακές σου βλέψεις, όσον αφορά τα οικονομικά και

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ...

Καλό μήνα!





">

ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ.....



Πρεζεράκου: «Από μικρή ήθελα να γίνω Ελένη Μενεγάκη»




Αποκαλυπτική συνέντευξη στην κυριακάτικη Real News έδωσε η νικήτρια του Dancing with the Stars, Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι από μικρή είχε το όνειρο της παρουσιάστριας με πρότυπο την Ελένη Μενεγάκη!

Πέθανε η σεναριογράφος Σούζο Τσέκι Ντ’ Αμίκο


Την τελευταία της πνοή άφησε το Σάββατο η Σούζο Τσέκι Ντ’ Αμίκο, η σεναριογράφος του Βιτόριο Ντε Σίκα και του Λουκίνο Βισκόντ.
Η ηλικιωμένη σεναριογράφος πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 96 ετών στη Ρώμη και είχε γράψει, μεταξύ άλλων, το σενάριο για τον «Κλέφτη ποδηλάτων» και το «Γατόπαρδο».
Ο σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι, μιλώντας γι’ αυτήν έπλεξε το εγκώμιο μιας «εξαίσιας σεναριογράφου που ήταν ταυτόχρονα μητέρα και αδελφή για όλους εμάς».

Λιμενικός συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών!




Δύο χρόνια πάλευαν οι αστυνομικοί να συλλάβουν τον 29χρονο που συνελήφθη μαζί με τον αδερφό του στη Μύκονο με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών, απειλής, εξύβριση καθώς και της παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τα στόματα ερμητικά κλειστά.


Το λαβαμε απο:ideopigi.blogspot.com
Γράφει η Ιδεοπηγή

Η θέα αυτών των εικόνων σοκάρει και γεννά προβληματισμό.
Παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο, για να περνάμε καλύτερα, να ξοδεύουμε περισσότερα, να αποκτήσουμε δύο και παραπάνω σπίτια, να προσφέρουμε στα παιδιά μας ότι καλύτερο, φτάνει όμως έως εκεί;

ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ....



ΜΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ,ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ....

www.gamosbook.gr

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ....


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Να γεμισουμε τις γειτονιες μας με αφισες μεγεθους Α4 και περιεχομενο τυπου
"ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ"

Νέα αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ!!!


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Οχι μόνο πώληση μονάδων παραγωγής και ορυχείων της ΔΕΗ, αλλά και αύξηση των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος απαιτεί η τρόικα από την κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας.

Ο δεκάλογος του νέου Μνημονίου




Στην υπογραφή ενός νέου μίνι Μνημονίου θα προχωρήσει η κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, με την ολοκλήρωση της επίσκεψης της τρόικας στη χώρα μας την ερχόμενη εβδομάδα.

Παπαγάλος έδιωξε διαρρήκτες από ταβέρνα στην Κω.


Η είδηση πέρασε στα μονόστηλα των εφημερίδων, όμως αξίζει να της δώσουμε λίγη προσοχή. Τρεις νεαροί διαρρήκτες που εισέβαλαν ξημερώματα σε ταβέρνα στην Κω, συνάντησαν ένα απρόσμενο (φτερωτό) αντίπαλο που τους ανάγκασε να ματαιώσουν τα σχέδιά τους. Ο παπαγάλος του αφεντικού που βρισκόταν στο χώρο έτρεψε τους διαρρήκτες σε φυγή, με μία και μόνη του ατάκα…

Το περιστατικό συνέβη στο ορεινό χωριό Ζια, ένα δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Κω. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, τρία άτομα διέρρηξαν την πόρτα και μπήκαν στην ταβέρνα. Ξαφνικά ο… Μίμης ο παπαγάλος, ο οποίος είναι.....

Φέρεται να ομολόγησε ένας από τους συλληφθέντες για την πυρκαγιά



Στη Σάμο

Προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα πήραν οι τρεις συλληφθέντες από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα και τον ανακριτή με την κατηγορία του εμπρησμού κατά συρροή, ως υπεύθυνοι για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε πριν τέσσερις ημέρες στην περιοχή Κοκαρίου Σάμου.

Εξετάζουν το ενδεχόμενο αναστολής των κινητοποιήσεων



Ο υπουργός εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να αρθεί η διαδικασία της επίταξης και της επιστράτευσης, αν ανασταλεί η απεργία

Το μεσημέρι της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση των σωματείων ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης, προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο να σταματήσουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις υπό την προϋπόθεση ότι η κυβέρνηση θα άρει την επίταξη και θα προχωρήσει σε διαβούλευση μαζί τους.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..............

ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...