Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

πρόβατα ξυπνάτε!!!




ένα τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη που βρίσκει εφαρμογή σε κάθε χρονική περίοδο στην χώρα μας!
πρόβατα (εγώ ,εσύ ,όλοι μας) ξυπνάτε!!!!!!

ροζ

to psaxtiri έγινε πλέον ροζ, οι αναγνώστες έχουν τον έλεγχο!

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Kύριε Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη Μιχαήλ Χρυσοχοΐδη,

Κοινοποίηση:

Kύριο Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ιωάννη Ραγκούση

Κυρία Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαρία-Ελίζα (Μαριλίζα) Ξενογιαννακοπούλου

Κυρία Υπουργό Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου

Κύριο Υπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο

Κυρία Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη

Κύριο Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη

Κύριο Νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρό

ΜΜΕ

Η απλή , πρωτόλεια κίνηση αγανακτισμένων και αδικημένων πολιτών της περιοχής της Πλατείας Αμερικής, της Κυψέλης και των πολιτών ολόκληρου του 6ου διαμερίσματος Αθηνών, αισθάνεται την ανάγκη από τη μια πλευρά να σας ευχαριστήσει γιατί σύμφωνα με τους κανόνες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και των Ανθρώπινων δικαιωμάτων μας, πραγματοποιήσαμε με ασφάλεια την συγκέντρωση διαμαρτυρίας μας, στις 24/2/2010 ώρα 19.00μ.μ, αρνούμενοι την καταδίκη να ζούμε σε μια γκετοποιημένη, υποβαθμισμένη και ξένη για' μας περιοχή, σαν πολίτες τρίτης κατηγορίας.

Θέλοντας όμως να μη δυσαρεστήσετε, ή μήπως φοβούμενος και εσείς τις θηριώδεις αντιδράσεις, το σκληρό και απάνθρωπο μένος κάποιων άναρχων και κάποιων προοδευτικών δήθεν συνανθρώπων μας που παίζουν με τις ευαίσθητες έννοιες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ελευθερίας, του αντιρατσισμού, του δικαιώματος να ζει κανείς με αξιοπρέπεια στη γειτονιά του, μας απαγορεύσατε να διαμαρτυρηθούμε στην πλατεία μας !!!!! Μας αποκλείσατε σε ένα πεζοδρόμιο να εκδηλώσουμε ειρηνικά την δυσφορία μας για τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας και για την πλήρη εγκατάλειψή μας από το Δήμαρχο Αθηναίων και από όλα τα συναρμόδια υπουργεία γι’ αυτά τα προβλήματά μας!!!

Ακούστηκαν και ακραίες φωνές, συνθήματα που και εμάς τους ίδιους μας δυσαρέστησαν, αλλά να ξέρετε ότι οι αντοχές γι’αυτήν την άδικη συμπεριφορά σας απέναντί μας έχουν ξεπεράσει τα όρια.

Ζητούμε λοιπόν την προστασία σας!!!!

Τώρα όπως εξαγγείλατε, ξεκινάτε τις προσωπικές επαφές σας με επιτροπές από διάφορες γειτονιές!! Θα θέλαμε, να είχαμε την τιμή να συνομιλήσουμε μαζί σας και να καταλάβετε ότι κατ’ αρχήν σε ένα τόσο μεγάλο δημοτικό διαμέρισμα, σαν το 6ο , η ελληνική οικονομία, ο πολιτισμός, οι περιουσίες μας, η ελληνική ταυτότητα έχουν χαθεί παντελώς και βασιλεύει η παραοικονομία και η παρανομία που σαν κυβέρνηση θέλετε να πατάξετε!!!!

Ζούμε σε τραγικό τέλμα, με την εγκληματικότητα σε έξαρση, την πορνεία, το εμπόριο ναρκωτικών και την επισφαλή Δημόσια Υγεία!!!

Ζητούμε την δυνατότητα να σας παραθέσουμε τα προβλήματά μας και να βρούμε τη λύση τους!!!

Περιμένουμε τη θετική ανταπόκρισή σας!!

Με εκτίμηση,

Κίνηση πολιτών του 6ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων

τζούλια reloaded!!!



ας θυμηθούμε λίγο τι έλεγε (μη μου πείτε ότι τραγουδούσε!!!!!!!!!!!) πριν από μερικούς μήνες η δεσποινίς τζούλια αλεξανδράτου!!
ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
όπως φαίνεται ο τίτλος του τραγουδιού (;) ήταν προφητικός.
όλα γίνονται για τα λεφτά και τη δημοσιότητα!
να προσθέσω και μια προσωπική άποψη για την τζούλια!
ίσως να είναι η πιο έξυπνη ξανθιά (μη γελάτε ρε παιδιά) στην Ελλάδα!
κατάφερε εν μέσω οικονομικής κρίσης να βγάλει τρελά λεφτά από την ταινία εμμέσως ή αμέσως και να είναι συνεχώς στο προσκήνιο/τηλεπαράθυρα.
έμμεσα από τη μήνυση που έχουν καταθέσει οι δικηγόροι της και ζητούν χρηματική αποζημίωση.
αμέσως παίρνοντας το ποσοστό της από τα κέρδη της ταινίας ,αν φυσικά γυρίστηκε με την συγκατάθεσή της (που πιστεύω ότι έτσι έγινε).
αυτή στην ταινία συνουσιάζεται (υπάρχει και η λογοκρισία) και το ευχαριστιέται συν το ότι πληρώνεται και εμάς μας πηδάνε ,κανονικότα με τα νέα οικονομικά μέτρα ,δεν το ευχαριστιόμαστε και πληρώνουμε από πάνω!!!

Οι ωραίοι έχουν χρέη

Τον τελευταίο καιρό όλοι κατηγορούν τους Έλληνες ότι χρωστάνε παντού και δεν τους ενδιαφέρει για τα χρέη τους. Όλες οι αναπτυγμένες χώρες έχουν πέσει πάνω μας να μας κατασπαράζουν. Εμείς τους απαντάμε ότι ''Οι ωραίοι έχουν χρέη''!