Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Πικρή αλήθεια! ανέκδοτο



Λέει η γυναίκα στον άντρα:
- Έχω κάνει έρωτα με τέσσερις άνδρες κι εσύ έχεις πηδήξει οκτώ γυναίκες. Ωστόσο, όλοι αποκαλούν εμένα ΤΣΟΥΛΑ κι εσένα ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΤΡΑ.
Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό;

-Είναι απλό. ...............

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΔΝΤ




http://aetoshal.blogspot.com/2011/03/video_18.html

Προχωρούν οι εξεγέρσεις και σιγά-σιγά αγγίζουν την 'ισχυρή' Τουρκία!


Συγκρούσεις αστυνομικών – διαδηλωτών στη Συρία
 Αστυνομικοί επιτέθηκαν σε διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί έξω το υπουργείο Εσωτερικών και συνέλαβαν πολλούς εξ αυτών.
Οι υπηρεσίες ασφαλείας της Συρίας διέλυσαν περίπου 150 ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στο υπουργείο Εσωτερικών στο κέντρο της Δαμασκού σήμερα για να αξιώσουν την απελευθέρωση πολιτικών κρατουμένων, σύμφωνα με ανταποκριτές.

Αποκλειστικό!!!! Βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο τσοπάνος απο το Σουφλί ...


Κρεμασμένος βρέθηκε δέντρο κοντά στο μαντρί , του ένας κτηνοτρόφος από το Σουφλί σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στο gatzoli και τις οποίες προσπαθούμε να διασταυρώσουμε. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι τα πρόβατα γύρισαν στο μαντρί μόνα τους χωρίς τον Αλβανό βοηθό του, ο οποίος έχει αξαφανισθεί και έκαναν τους συγγενείς του να ανησυχήσουν και αφού τον αναζήτησαν τον βρήκαν κρεμασμένο σε δέντρο. 

Η Βουλή “πληρώνει” το διαζύγιο της Μιλένας Αποστολάκη

image


Η καθαρά Συντεχνιακή Απόφαση των Ελλήνων Βουλευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια Μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της εισαγωγέας αυτοκινήτων, Συγγελίδης… καταδικάστηκε από το Ευρωπαικό Δικαστήριο και η ΕΛληνική Βουλή, πρέπει να… πληρώσει …πρόστιμο 12.000 ευρώ στο Συγγελίδη και 7.000 ευρώ τα δικαστικα έξοδα! Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που θα γίνει μέγα θέμα, εκτός αν το θάψουν τα ΜΜΕ, όχι μόνον γιατί αποκαλύπτει περίτρανα τον απαράδεκτο Συντεχνιακό τρόπο με τον οποίον σκέπτονται και συμπεριφέρονται οι Έλληνες Βουλευτές, αλλά επιβεβαιώνει την κατάχρηση της Βουλευτικής Ασυλίας και σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις Πολιτικές Ενέργειες των Βουλευτών, και κατ’ επέκταση επισφαγίζουν τις κατηγορίες περί Διαφθοράς!

Προκαλεί η αλαζονεία της Τουρκίας

Η Τουρκία επιμένει στα πυρηνικά
Θα κάνει κάτι η Ελληνική Κυβέρνηση; Πιεσμένες κάτω από το βάρος των δραματικών εξελίξεων μετά τις αλλεπάλληλες εκρήξεις στους πυρηνικούς αντιδραστήρες της Ιαπωνίας, οι πολιτικές ηγεσίες σε όλο τον Κόσμο δείχνουν να προβληματίζονται με την πυρηνική ενέργεια. Ήδη η Ελβετία ανακοίνωσε την αναστολή κατασκευής τριών νέων πυρηνικών σταθμών, η γερμανίδα Καγκελάριος ανακοίνωσε την αναστολή για τρεις μήνες της απόφασης για παράταση ζωής των παλαιών αντιδραστήρων της χώρας κατά 12 χρόνια, ο Επίτροπος για την Ενέργεια της ΕΕ συγκαλεί σύσκεψη για τα μέτρα ασφάλειας, η Αυστρία ζητά να γίνει άσκηση για την ασφάλεια των πυρηνικών σταθμών. Θλιβερή εξαίρεση η Τουρκία, της οποίας ο αρμόδιος Υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ δήλωσε -σύμφωνα με