Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ 96Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ 1914

Πεμ, 11/02/2010 – 23:35
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με πανηγυρική Δοξολογία και κατάθεση στεφάνου εορτάζεται την προσεχή Κυριακή 21 Φεβρουαρίου ε.ε και ώρα 11:00π.μ. , η επέτειος των 96 ετών από την ανακήρυξη της Αυτονόμου Πολιτείας της Βορείου Ηπείρου 1914.
Όπως είναι γνωστό , το Φεβρουάριο του 1914 οι Βορειοηπειρώτες , αρνούμενοι να υπαχθούν στο νεότευκτο αλβανικό κράτος ,επαναστάτησαν , ανακήρυξαν στο Αργυρόκαστρο την Αυτόνομο Πολιτεία της Βορείου Ηπείρου και σχημάτισαν Κυβέρνηση με Πρόεδρο το Γεώργιο Χρ. Ζωγράφο και μέλη τους Μητροπολίτες Δρυινουπόλεως Βασίλειο , Κορυτσάς Γερμανό και Κονίτσης Σπυρίδωνα.
Αποτέλεσμα του Αυτονομιακού Αγώνα ήταν το Πρωτόκολλο της Κερκύρας (17-5-1914) που υπογράφηκε από τις Κυβερνήσεις των Μεγάλων Δυνάμεων , της Αλβανίας και της Βορείου Ηπείρου και παρείχε καθεστώς Αυτονομίας στους Νομούς Αργυροκάστρου και Κορυτσάς. Είναι σήμερα επιτακτική ανάγκη , ενθυμούμενοι τον ηρωισμό και την αυτοθυσία των Βορειοηπειρωτών του 1914 , να τιμήσουμε όπως αξίζει τους ήρωες του 1914 και να γνωρίσουν οι νεότερες γενιές των Ελλήνων του μεγάλους αγώνες του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού για να παραμείνουν Έλληνες στις πατρογονικές μας εστίες .

"ΜΑΡΤΥΡΕΣ" ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ:ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!

Οι μάρτυρες ή «μάρτυρες» των επεισοδίων της Πανόρμου, θα απολογηθούν στη Δικαιοσύνη
«Αναγνωρίζουν» και καταστρέφουν ζωές και δη ανηλίκων, αλλά και των οικογενειών τους. Το έκαναν πολύ συντονισμένα, στη ΓΑΔΑ, μετά τα επεισόδια στην Πανόρμου. Δε ξέρουμε αν την ώρα που το έκαναν, φορούσαν κουκούλα ή όχι. Αυτή η ιστορία κάτι μας θύμισε, από το παρελθόν... Θα μάθουμε όμως. Είναι παντού οι μάρτυρες ή «μάρτυρες» αυτοί, έχουν δει τα πάντα, «συνεργάζονται» αρμονικά με τις αρχές, αν και κατά τα άλλα είναι αριστεροί, αριστεριστές και αντιεξουσιαστές.
Κόβανε μάλιστα βόλτες στη ΓΑΔΑ, με την άνεση που το κάνουν σε χώρο κομματική εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιας συνιστώσας του. Ποιοι είναι; Θα τους δείτε και στη δίκη, που είναι εξάλλου ανοικτή διαδικασία. Και εκεί, με τη συνδρομή των δικηγόρων υπεράσπισης, θα αποκαλυφθεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα, ποιος εκτελεί πολιτική εργολαβία και ποιος είδε όντως παράνομες πράξεις και μπορεί με τα λεγόμενά του να το αποδείξει. Αλλά, εμείς, στο πλαίσιο του λειτουργήματός μας, που είναι η ενημέρωσή σας, σας παραθέτουμε τα ονόματα, των εκλεκτών μας αυτών συμπολιτών, που έσπευσαν πρόθυμα να συνδράμουν την ασφάλεια στο έργο της: την καταστολή των δραστηριοτήτων που δεν είναι αρεστές στο σύστημα.

υπουργός προ.πο.

που είναι αλήθεια ο κύριος υπουργός ;
δεν έγινε καμία δήλωση, για όλα αυτά που γίνονται καθηαμερινά, και ιδιαίτερα για το χθεσινό συμβάν.

τώρα

τώρα έκρηξη στο κολωνάκι

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Το είπαμε ότι θα μας απασχολήσουν πολύ φέτος............

"Κυριακή του Αγίου Βαλεντίνου και κάποιοι ήταν τσακωμένοι με τις αποδείξεις. Στο εστιατόριο Alladin στο Π. Φάληρο δεν κόβουν απόδειξη και σου φέρνουν το λογαριασμό στο χαρτί της παραγγελίας. Όταν βεβαίως ζητήσαμε την απόδειξη μας ήρθε μια "συνοπτική" που περιείχε ένα είδος "Διάφορα" με χτυπημένο ΦΠΑ 9%. Το κρασί που...
ήπιαμε δεν υπήρχε στην απόδειξη, μαζί με το 19% ΦΠΑ του φυσικά. Προφανώς μερικοί το παίζουν ξύπνιοι και δουλεύουν εμάς και τους κακόμοιρους τους εφοριακούς. Εγώ το 19% μου το πλήρωσα, οι κύριοι Χασαν ΟΕ όμως το κράτησαν και δεν θα το αποδώσουν στην εφορία...!!! Ας ξυπνήσουν μερικοί κι ας κυνηγήσουν τους πραγματικούς φοροφυγάδες και όχι τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



 πηγή: http://troktiko.blogspot.com/2010/02/alladin.html

πήρανε τα όπλα και τα αλεξίσφαιρα

ακόμα είναι άφαντοι οι ληστές που χθεσ το βράδυ πήρανε με την απειλή όπλων, τα όπλα και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα από 2 αστυνομικούς πουεκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία.
το περιστατικό έγινε σε κεντρικότατο δρόμο στην λ.κηφισίας 32 στο μαρούσι.
οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

ψηφίστε όλοι τι χρώμα θέλετε για φόντο

ξαναέγινε πορτοκαλί
Το περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή 14-02-2010 και ώρα 16:50. Να σας αναφέρω ότι στη Λαμία με εντολή του Δήμου η οδός Τρούμαν η οποία συνδέει την πλατεία Λαού με την πλατεία Ελευθεριας από τις 18:00 και μετά κλείνει για τα αυτοκίνητα πλην των ταξί τα οποία έχουν αντίθετη κατεύθυνση. Υπάρχει και πινακίδα αλλά δυστηχώς δεν την έβγαλα πολύ καλά. Την Κυριακή όμως κατά τις 5 παρα δέκα καθώς πήγαινα στο περίπτερο να πάρω τσιγάρα είδα τον κ. «Γ» ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του ΣΕΝΤΡΑΛ καφέ στην πλατεία Ελευθερίας να πηγαίνει μόνος του και να κλείνει την οδό Τρούμαν ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ από το κανονικό και μάλιστα αυθαίρετα διότι ούτε τροχονόμος είναι, ούτε ο δημαρχος. Ο λόγος ήταν το «πάρτι» που θα λάμβανε χώρα στις 5μιση.
Ερωτώ λοιπόν, με πιο δικαιώμα ο κάθε καταστηματάρχης κανει ότι θέλει σε αυτή την πόλη αφού το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ένα απο τα πολλά που συμβαίνουν στην Λαμία. Ο κ. «Γ» είναι ο δήμαρχος της Λαμίας ή υποκαθιστά την τροχαία? Ακόμη και έτσι να ήταν από τη στιγμή που η κυκλοφορία στην οδό Τρούμαν απαγορεύεται μετα τις 6 (ούτε επί δικτατορίας ή επί κατοχής δεν γινονται αυτά!) ποιος ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ το δικαίωμα να αποφασίζει τι ωρα θα κλειστεί ο δρόμος…. Γενικότερα ποιος του δινει το δικαίωμα να κλεισει τον δρόμο (ακόμη και μετα τις 6) από τη στιγμή που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της τροχαίας αυτό ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ. Από πού αντλείται αυτή η ΕΠΑΡΣΗ?
Ας εφαρμόσει τον νόμο για το κάπνισμα στο μαγαζί του πρώτα όπως και όλοι οι υπόλοιποι βέβαια και μετά ας ασχοληθεί με το κυκλοφοριακό πρόβλήμα στην Λαμία. Επίσης το καλοκαίρι τόσο το ΣΕΝΤΡΑΛ όσο και το PEOPLE είχαν βγάλει μαξιλάρες στα σκαλία της πλατείας Ελευθερίας(ήθελαν να το παίξουν Σκιαθο κατάσταση ) . Είχαν πάρει την άδεια του δημου? Αν ναι τοτε τι πληρωσαν στον δήμο ή ο κ. Κοτρωνίας το έκανε ΔΩΡΕΑΝ???
ΥΓ: Πριν αρχισουν οι θαμώνες και πυροβολουν να δικευκρινησω αν δεν κατάλαβαν απο τα παραπάνω οτι δεν μπορει ο καθε δημότης να κανει οτι θέλει σε αυτή την πόλη. Υπάρχουν νόμοι και για τους νομους υπάρχουν αρμόδια οργανα. Αν ο κ. Γε... ειναι τοσο ευαισθητος με το κυκλοφοριακό ας καλεσει την τροχαία ή καλύτερα οπως έκανε και με την Τρούμαν ας παρει ενα γερανο και να μαζεψει τα αυτοκινητα των "ψωνιων' που πανε και παρκαρουν ΄στην πλατεία Ελευθερίας.. αλλα ολα για το συμφερον....
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

ληστεία σημειώθηκε πριν από λιγα λεπτά στην Αγροτική Τράπεζα της Λαμίας που βρίσκεται επί των οδών Καποδιστρίου και Παλαιολόγου!
σύμφωνα με πρώτες μαρτυρίες οι ληστές ήταν 4 άτομα , και οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν της αστυνομίας κάνοντας χρήση των μοτοσυκλετών που είχαν στη διάθεσή τους!!!