Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Φάτε... έξυπνα




Οι διαιτολόγοι δεν κουράζονται να μας επαναλαμβάνουν συνεχώς πως το αδυνάτισμα σχετίζεται βασικά με τον τρόπο της ζωής μας και τις καθημερινές μας συνήθειες..

Καλοκαιρινές ανεπιθύμητες “επισκέψεις”







Η «ευαίσθητη» γυναικεία περιοχή είναι ιδιαίτερα ευάλωτη τώρα το καλοκαίρι, λόγω της ζέστης και της υγρασίας, γι'αυτό χρειάζεται η λήψη προληπτικών μέτρων, αλλά και η συμβουλή του ειδικού όταν υπάρχουν ενοχλητικά συμπτώματα...

Απλές συμβουλές για τα τσιμπήματα στην παραλία




Η παραλία προσφέρει δροσιά, ανεμελιά και παιχνίδι σε μικρούς και μεγάλους, κρύβει όμως και κινδύνους, που αν δεν προσέξουμε μπορούν να μας χαλάσουν τη διάθεση και κάποιες φορές να μας βάλουν σε περιπέτειες..

Γεμιστά αλά mama...








Συστατικά...

η ειρωνεία του δημοσιογράφου είναι απίστευτη



ας είχε αρκετή αστυνομικη δύναμη ο Γ.Α.Π.

Αλλά με τέτοια ειρωνεία δεν πάμε μπροστά πίσω πάμε α ρε έλληνα δεν αλλάζεις με τίποτα

άντε γειά

Βικτόρια Μπέκαμ και σαλλονίκη

Εντυπώσεις από βόλτα στο κέντρο της Σαλονίκης: την Βικτόρια Μπέκαμ,το βάναυσα πανάσχημο κορίτσι, το γεμάτο με σπόρια ματαιοδοξίας και ποζερισμού, φαίνεται πως απομιμούνται νεκρικά όλες οι ασχημούλες της πόλης μας, από 17 έως 77 ετών.Κουπ πεπέ μαύρο μαλλί λοξώς τετμημένο, προσπάθεια να κοκκαλιαστούν, μονόφυλλα φορέματα με παράξενα τελειώματα, πάχνη από ασημόσκονη στο πέρασμά τους. Κακόγουστες τόσο, ώστε ομορφαίνουν το πεζοδρόμιο.

από έναν φίλο στο facebook