Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

για καλούς οδηγούς!

ακατάλληλο δια ανηλίκους

Αποκάλυψη ΣΟΚ για τον Έλληνα που μίλησε στον Παπανδρέου



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ο Ελληνας πολιτης που ειπε του Παπανδρεου οτι θα του χαρισει το 14ο μισθο για την σωτηρια του κρατους, ειναι...

Όταν ο K.Μητσοτάκης χειροκροτεί τον Γ. Παπανδρέου, τότε έχουμε πιάσει πάτο


 
Όταν ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί το δράμα και το κλάμα για να μας πείσει να βάλουμε το κεφάλι μας στον ντορβά χωρίς καμιά ελπίδα για το μέλλον.
Όταν δεν έχει ούτε έναν ενδοιασμό μήπως όλα αυτά που θα ανακοινώσει αύριο θα διαλύσουν τη χώρα, την κοινωνική συνοχή, θα προκαλέσουν κοινωνική έκρηξη.
Όταν δεν βρήκε ούτε ένα μέτρο που να θίγει τους έχοντες και κατέχοντες αλλά βρήκε την εύκολη λύση της υφαρπαγής του ιδρώτα του ελληνικού λαού.
Όταν τα γιουσουφάκια της εξουσίας, τα ντελίβερι μπόις της δημοσιογραφίας που υπηρέτησαν τον εκσυγχρονισμό του Σημίτη ξεσπάθωσαν και έδωσαν συγχαρητήρια στον Γ. Παπανδρέου διότι “επιτέλους” πήρε μέτρα.
Όταν δημοσιογράφοι τύπου Πρετεντέρη χαίρονται από το Mega διότι ο Γ. Παπανδρέου κατάλαβε λέει την ιστορική στιγμή που βρίσκεται η χώρα και ήταν ένας “άλλος πρωθυπουργός”.
Όταν τέλος επιστρατεύτηκε ο βασικός εκπρόσωπος του πιο στυγνού νεοσυντηρητισμού και της διαπλοκής, Κ. Μητσοτάκης, για να δώσει συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό.
Όταν ο Κ. Μητσοτάκης μόνο που δεν χόρεψε πεντοζάλη γιατί η κυβέρνηση θα πάρει μέτρα επώδυνα για τον λαό.
Ε τότε έχουμε πιάσει πάτο. Δεν υπάρχει ελπίδα καμιά, το παιχνίδι είναι στημένο.
 Αριστερός Ψάλτης

πηγή : http://www.antinews.gr/?p=35969

Α.Μ.Α.Ν.



Λέτε να ήθελε να επι κάτι τέτοιο ο Καλυβάτσης στον Κανάκη και για αυτο έγινε, ότι έγινε!

πανσέληνος

αυτή τη στιγμή πολλές περιοχές της ελλάδας βλεπουν μία όμορη πανσέληνο, η οποία είναι σε μερικές και πορτοκαλί!

πως λειτουργεί ο σεισμός

Πορεία συμπαραστάσεως για τον Σάββα Χατζηπαρασκευά-ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ-ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ



http://youtube.com/user/goctavianos
Εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες πατριώτες και πατριώτισσες πραγματοποιούν αυτήν την στιγμή πορεία προς το κτήριο της ΓΑΔΑ, όπου κρατείται ο εκδότης του Στόχου Σάββας Χατζηπαρασκευάς.
ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22.50:Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο της Γενικής Ασφάλειας.Σημειώνεται ότι μπροστά από το κτήριο είχαν παραταχθεί

εργασίες οδοποιϊας!


κλειστή θα παραμείνει η οδός όθωνος στη Λαμία από σήμερα 02/03/2010 ημέρα τρίτη μέχρι και τις 06/03/2010 λόγω εργασιών στο οδόστρωμα (τώρα τι ακριβώς εργασίες θα κάνουν δεν ξέρω).

cosmote what's up

άλλαξε την προσφορά της η cosmote από σήμερα οι συνδρομητές what's up, έχουν 1500 λεπτά ομιλίας και βιντεοκλήσεων και 1500 γραπτά μηνύματα προς όλους τους what's up συνδρομητές μόνο με μία ανανέωση ανά μήνα.
Για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία, το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να καλέσει δωρεάν στο 1330 και να ακολουθήσει τις ηχογραφημένες λειτουργίες!

αυτό που έκανε η cosmote, να αλλάξει δηλαδή την προσφορά που είχε ήδη ανακοινώσει , είναι κάτι πρωτοφανές για τα δεδομένα της εταιρείας, μάλλον δεν τα είδε καλά τα πράγματα!