Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

ανέκδοτο με τον Τσακ Νόρις!!!!!!!

Πως ψερεύει ο Τσακ Νόρις;


Λέει: Εσυ,εσύ κι εσύ,έξω τώρα!

Γνωστά τα στοιχεία του δράστη της Πεύκης

Ταυτοποιήθηκε, λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του, ο δράστης της επίθεσης στους αστυνομικούς στην Πεύκη. Τον αναγνώρισαν οι γονείς του

Από τη δημοσιευμένη φωτογραφία που έδωσε η αστυνομία, οι γονείς του νεαρού αναγνώρισαν στο πρόσωπο του τραυματισμένου άντρα, στο κρεβάτι του νοσοκομείου, το γιο τους.
Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση, για την ταυτοποίηση των στοιχείων του νεαρού δράστη, ενός από τους δύο που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς στην Πεύκη.
Πρόκειται για έναν 21 ετών φοιτητή των ΤΕΙ σε περιοχή εκτός της Αττικής, το όνομα του οποίου το έχει πλέον η ΕΛΑΣ, αλλά δεν το γνωστοποιεί προς το παρόν, καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη.
Το χρονικό της Επίθεσης
Όλα ξεκίνησαν όταν περιπολικό της Άμεσης Δράσης πήγε στην Πεύκη το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να ελέγξει δύο υπόπτους, μετά το τηλεφώνημα για

σίγουρα τον είχαν γράψει για πυροσβεστήρα !!!!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ...
Συνελήφθη πρίν απο λίγο και ο δεύτερος Αφγανός Δολοφόνος του Άτυχου Πατέρα Μανώλη Καντάρη.


Υπενθυμίζουμε οτι πρίν απο λίγες ώρες η Αστυνομία Συνέλαβε τον Σφαγέα με τα Άσπρα ρούχα, σε επιχείρηση που έκανε σε πολυκατοικία της οδού Μενάνδρου στο Κέντρο της Αθήνας.


Πλέον μένει η Σύλληψη του 3ου δράστη που συμμετείχε στη Στυγερή Σφαγή του Άτυχου 44χρονου.

γνωρίζατε για τον λεγόμενο ΜΠΑΡΟΑΝΟΙΧΤΗ !!!! καιρός να τον γνωρίσετε!!!

2 Bίντεο απόλαυση !!!
βρείτε και τον δικό σας Μπαροανοιχτή, όποιον σας ταιριάζει!!!
από γνωστό κατάστημα με παιχνίδια με 1 ευρώ και ένας κλασικός με .......

"ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ"

απολαύστε το!!!

Το φουσκωτό ζευγάρι

Chuck Norris.....


Στην κυβέρνηση δεν αντέχουν τη σάτιρα,

η μάλλον ξέρουν πλέον ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες και τους έχει πιάσει πανικός.
Πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε την κίνηση του Θεόδωρου Πάγκαλου να απαγορεύσει τη διαφήμιση του Μάρκου Σεφερλή, με τα πατατάκια, στην οποία σατιρίζεται η γνωστή φράση του αντιπροέδρου «μαζί τα φάγαμε». Απ’ ό,τι μας λένε, έχουν σταλθεί και εξώδικα στα κανάλια για να μην τη μεταδώσουν.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ

Σημαντικό για τις αρχές είναι πλέον να μπορέσουν οι Αστυνομικοί να καταθέσουν, να δώσουν πληροφορίες για τους δράστες και να βοηθήσουν στις έρευνες.