Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΟΙ "ΑΓΡΟΤΕΣ" ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ!!!


οι "αγροτες" έστειλαν τα τρακτερ στα μπλόκα και αναγκάζονται τώρα να καλλιεργήσουν το χωράφι τους με τα χέρια!!
τι τραβάνε και αυτοί οι καημένοι!!

υ.γ για όποιον δεν θυμάται υπάρχουν οι αγρότες (κανονικοί αγρότες) και οι "αγρότες"(αγροτες στο facebook)!!!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ




πρωτάθλημα τελος για τον ολυμπιακο!!!
μετα και το τελευταιο άσχημο αποτέλεσμα τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει πλέον
ο παναθηναϊκός είναι πλέον στους 8 βαθμους διαφορα απο τον δεύτερο ολυμπιακό.

στο βιντεο θα δείτε την αρχή της φάσης του γκολ του παοκ οπου υπάρχει επιθετικό φάουλ του εντίνιο στον μελμπεργκ στην διεκδίκηση της κεφαλιας!!

μήπως το φορολογικό μας σύστημα θα έπρεπε να ήταν έτσι

απλά δείτε το!

Πρώτοι σας παρουσιάζουμε το νέο αστέρι του Ελληνικού πενταγράμμου!



τον ΣΑΒΒΑ

απίστευτη εφαρμογή της google






http://www.google.com/alerts



σας ειδοποιεί με e-mail για οποιοδήποτε search-ψάχνετε αυτές !

το δημοψήφισμα έχει ήδη αρχίσει στο facebook

Το δημοψήφισμα έχει ήδη αρχίσει στο facebook http://apps.facebook.com/polldaddy-polls/&view=poll&id=2538056?auth_token=f679535289be16656e5e1915864145da 



και τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι αυτα που αναμέναμε!

Με αντιολισθητικές αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθας


Χαμηλές θερμοκρασίες καταγράφονται σε όλη τη χώρα, ενώ κατά τόπους στα βόρεια επικρατεί παγετός. Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες για τα οχήματα που κινούνται στη στη λεωφόρο Πάρνηθας από το τελεφερίκ και πάνω, καθώς και στην λεωφόρο Τατοΐου από τα πρώην βασιλικά κτήματα έως το Κατσιμίδι.

Χιονίζει ελαφρά στην ευρύτερη περιοχή του Καπανδριτίου και στα υπόλοιπα βόρεια προάστια, χωρίς ωστόσο να υπάρχει πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε αρκετά σημεία του ορεινού και επαρχιακού δικτύου και της δυτικής Μακεδονίας, καθώς οι χιονοπτώσεις των προηγούμενων ημερών, σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες, έχουν δημιουργήσει συνθήκες αυξημένης ολισθηρότητας στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Δ. Μακεδονίας, οι αλυσίδες είναι απαραίτητες για τα οχήματα, που κινούνται στο τμήμα της εθνικής οδού Γρεβενών-Βασιλίτσας από το 35ο ως το 45ο χιλιόμετρο, αλλά και σε άλλα σημεία του ορεινού και επαρχιακού δικτύου του νομού Γρεβενών.

Απαραίτητες οι αλυσίδες και για τα οχήματα που κινούνται από το 18ο ως το 28ο χιλιόμετρο της οδού Καστοριάς-Φλώρινας μέσω Βιτσίου. Στην Κοζάνη-Πτολεμαΐδα, οι οδηγοί που επιθυμούν να κινηθούν στο επαρχιακό δίκτυο της Εορδαίας, θα πρέπει να προνοήσουν για αντιολισθητικές αλυσίδες, όπως και σε αρκετά σημεία του επαρχιακού δικτύου της Φλώρινας.

Χωρίς προβλήματα και χωρίς να απαιτούνται αλυσίδες διεξάγεται προς το παρόν η κίνηση σε σχεδόν ολόκληρο το δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας, αν και οι οδηγοί συνιστάται να έχουν μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό και να οδηγούν με αυξημένη προσοχή, λόγω του παγετού.

Στο νομό Φθιώτιδας, δεκάδες χωριά παραμένουν αποκλεισμένα από τις χιονοπτώσεις. Παρά το γεγονός ότι τα μηχανήματα της νομαρχίας και των δήμων κινήθηκαν έγκαιρα για να καθαρίσουν τους δρόμους, η συνεχής χιονόπτωση δεν επιτρέπει να αποκατασταθεί η συγκοινωνία μέσα στο νομό.

ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ – ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.



ΔΕ  ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ  ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ – ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ  ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Διδάσκω σε δημόσιο ΙΕΚ σε παραϊατρικά επαγγέλματα στην Αθήνα και έχω να σας πω το εξής που με έκανε να προβληματιστώ:
Στις  αρχές της εβδομάδας  τσακώθηκαν Ελληνίδες  μαθήτριες και  Αλβανίδες στο  χώρου του σχολείου. Ζήτησα να μάθω το λόγο και έμαθα ότι  οι Αλβανίδες «μοίραζαν» τις θέσεις στα  δημόσιο νοσοκομεία.
  Π.χ. έλεγε κάποια:
- Εγώ θα διοριστώ  εκεί, η άλλη εκεί, η άλλη εκεί.
  Όταν, στο αστείο τους είπαν κάποιες Ελληνίδες σπουδάστριες:
- Αφήστε κάτι και  για μας, οι  Αλβανίδες με υπεροπτικό  ύφος απάντησαν:
- Εσείς διοριζόσασταν  τόσα χρόνια, τώρα  είναι η σειρά  μας! 
Κάποιες Βορειοηπειρώτισσες κοπέλες πήραν  το μέρος των Ελληνίδων.
Στη συνέχεια οι δύο ομάδες αντάλλαξαν κι άλλα λόγια, υψώθηκαν οι τόνοι  και χρειάστηκε η  παρέμβασή μας.
     Έκανα παρατήρηση στην ομάδα με τις Αλβανίδες σπουδάστριες και τις ρώτησα για ποιο λόγο είναι τόσο υπεροπτικές και τόσο σίγουρες για το διορισμό τους και για ποιο λόγο έχουν σίγουρο ότι δεν θα ξαναδιοριστεί καμιά Ελληνίδα στα δημόσια νοσοκομεία. Μου απάντησαν ότι τους το διαβεβαίωσε κάποιος συμπατριώτης τους και ότι αυτό θα γίνει μόλις τακτοποιηθεί το ζήτημα της ιθαγένειας!!!! Μάλιστα τις διαβεβαίωσε ότι αυτές θα διορίζονται κατά προτεραιότητα επειδή είναι μετανάστριες, τους είπε ότι έχουν ασκήσει πιέσεις στην Ελλάδα και είναι σίγουρο ότι θα το καταφέρουν κι αυτό, όπως και τόσα άλλα.!!!!
Είπα  στις Αλβανίδες μαθήτριες  ότι δεν θα ανεχθώ ξανά τέτοιες προκλήσεις μέσα στην τάξη μου και τελείωσε το θέμα εκεί.
     Έχω θυμό μέσα μου γιατί σκέφτομαι ότι δε φτάνει που απαιτούν ελληνική ιθαγένεια που σε κανένα άλλο σημείο του κόσμου ολόκληρου, δεν μοιράζουν ιθαγένειες σε λαθρομετανάστες, θέλουν να διορίζονται και στο Δημόσιο εις βάρος των ντόπιων, μάλιστα «κάποιοι» Αλβανοί το έχουν σίγουρο. Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Όταν κάποιος μπαίνει παράνομα σε μία χώρα, θεωρείται λαθρομετανάστης. Νόμιμος μετανάστης είναι μόνο αυτός που μπαίνει σε μια άλλη χώρα υποβάλλοντας αίτηση για άδεια εισόδου προσκομίζοντας και τα απαραίτητα έγγραφα, αστυνομικά και ιατρικά, και όταν αυτή εγκριθεί, τότε μπαίνει, όπως πήγαιναν Έλληνες στα πέρατα του κόσμου, νόμιμα.
     Επειδή τις τελευταίες εβδομάδες, στα πλαίσια της προπαγάνδας υπέρ του λαθρονομοσχεδίου, κάποιες ιστοσελίδες και κανάλια προβάλλουν Αλβανούς ή Νιγηριανούς, απόφοιτους ελληνικών πανεπιστημίων που τα πτυχία τους χρησιμεύουν μόνο ως κάδρα, όπως λένε, τους λέω ότι αυτό είναι επιχείρημα μόνο για αφελείς. Έχω κάνει μεταπτυχιακό στην Αγγλία με υποτροφία του ΙΚΥ. Επίσης, ξέρω πολύ κόσμο που έχει κάνει πτυχιακές σπουδές αλλά και μεταπτυχιακές στην Ευρώπη. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένες οι ξένες κυβερνήσεις να διορίζουν αυτούς τους αποφοίτους στο δημόσιο. Κάθε άλλο. Ξέρουμε καλά ότι όλοι όσοι πάμε έξω για σπουδές, η προοπτική μας είναι να επιστρέψουμε για να αξιοποιήσουμε αυτές τις γνώσεις στην ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ. Ακόμα και όσοι έχουν πάρει ξένες ιθαγένειες, πάντα υπό αυστηρές προϋποθέσεις, ποτέ μαζικά και ποτέ σε λαθρομετανάστες, ακόμα κι αυτοί δεν διορίζονται στο δημόσιο, μόνο σε κάποιες επιχειρήσεις που μπορεί να τελούν υπό την αιγίδα του δημοσίου. Τις θέσεις αυτές τις κρατάνε για τους δικούς τους πολίτες και καλά κάνουν. Ακόμα και στις χώρες της Ε.Ε. υπάρχει αυτή η δέσμευση από τις περισσότερες χώρες και όπου επιτρέπεται έχουν θεσπιστεί τόσο αυστηρές προϋποθέσεις που είναι σχεδόν απαγορευτικό να γίνεις δημόσιος υπάλληλος από μια χώρα της Ε.Ε. σε άλλη.
     Αυτοί οι άνθρωποι τι ζητάνε πια από εμάς; Για σκεφτείτε, αν καταφέρουν να ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο – δολοφόνος για το γηγενή πληθυσμό, πόσο περισσότερο απαιτητικοί και επιθετικοί μπορεί να γίνουν.


Κ. Π.
Καθηγήτρια  σε ΙΕΚ Αθηνών.

πηγή:  http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/01/blog-post_7259.html

iPhone vs Google






Ετοιμαστείτε για το μεγάλο βήμα της apple στους υπολογιστές, με το iState το οποίο θα ταράξει τα νερά.
Στις 27 Ιανουαρίου αναμένεται η παρουσίαση του iState,

και
Η Google από την άλλη πλευρά συναγωνίζεται μαζί της, με το Google tablet



Η μάχη θα συναρπαστική!

BLU-RAY RECORD





To περιμέναμε και ήρθε επιτέλους το  νέο BLU-RAY RECORDER με σκληρό δίσκο μαζί, από τη TOSHIBA σε 2 μοντέλα και με τιμές που τσούζουν λίγο : 770 € με σκληρό δίσκο 320 GB  και με 990€ με σκληρό δίσκο 1 TB.