Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Μετά από 60 χρόνια ανεβήκαμε στην τρίτη θέση του eurobasket για δεύτερη φορά η πρώτη ήταν στην Αίγυπτο το 1949 .
O big sofo ηταν ο καλύτερος παίχτης της εθνικής μας, η οποία κέρδισε με έναν πόντο τη Σλοβενία 57-56.

μπορούσαμε και καλύτερα, αλλά καλό είναι και το ΧΑΛΚΙΝΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ


Με υπομονή έπρεπε να είναι εφοδιασμενοι οι οδηγοί σήμερα όταν η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου διακόπηκε συνεπεία σύγκρουσης δύο οχημάτων τα οποία ανεφλέγησαν και καταστραφηκαν ολοσχερώς.Το ευτύχημα είναι οτι δεν υπήρξαν θύματα!Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν μια ώρα περίπου και η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου παρέμεινε κλειστή για 45 λεπτά περίπου στο ρεύμα προς Κόρινθο δημιουργώντας ουρά οχημάτων ३ χιλιομέτρων περίπου।Χάρη στην επέμβαση των δυναμεων της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας η φωτιά κατεσβέστηκε και πλεόν η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΜΕΝΙΑ!!!

σάλος έχει προκληθεί με τις πληροφορίες που έχουν δει το φώς της δημοσιότητας και οι οποίες κάνουν λόγο για ερμαφρόδιτη κατάσταση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας των 800μ σεμένια κάστερ !!!
για την ακρίβεια λέγεται ότι η σεμένια είναι γυναίκα ανατομικά αλλά διαθέτει και εσωτερικούς όρχεις!
όλα ξεκίνησαν αμέσως μετά τη νίκη της αθλήτριας στον τελικό των 800μ του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλασσικού αθλητισμού το φετινό καλοκαίρι εκεί που όλες σχεδόν οι συναθλήτριες της 19χρονης αθλήτριας αμφισβήτησαν εντόνως και ανοιχτά την θηλυκότητα της πρωταθλήτριας από τη Νότια Αφρική!
πολλές ήταν μάλιστα οι αθλήτριες που δεν δίστασαν να δηλώσουν ότι η σεμένια έχει υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλλου!!
αυτό δεν μπορούσαν να το τεκμηριώσουν ,απλά το υπέθεταν εξαιτίας της όλης παρουσίας της "κατηγορούμενης" (σωματοδομή , τρόπος ομιλίας , εξωτερικά χαρακτηριστικά κυρίως προσώπου κλπ)
η αθλήτρια έχει υποβληθεί βεβαίως σε εξετάσεις ελέγχου γενετικού φύλλου αλλά τα επίσημα αποτελέσματα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμη! η αρμό δια ομοσπονδία κλασσικού αθλητισμού της Νοτίου Αφρικής προτίθεται να προβεί σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου διότι θίγονται προσωπικά δεδομένα της αθλήτριας!επίσης τόνισαν ότι θα έπρεπε πρώτα να ενημερωθεί η αθλήτρια και η ομοσπονδία και έπειτα να βγουν αν βγουν τα αποτελέσματα προς τα έξω!
αξίζει να σημειωθεί πως μετά τις πρώτες αντιδράσεις οι γονείς της σεμένια έδωσαν στο φώς της δημοσιότητας το πιστοποιητικό γεννήσεως της κόρης τους στο οποίο αναγραφόταν καθαρα σαν φύλλο "θηλυ" και όχι "άρρεν" όπως υποστήριζαν αρκετοί!
μένει μόνο να δούμε την επίσημη τοποθέτηση των αρμόδιων φορέων (ομοσπονδία νοτίου αφρικής , IAAF καθώς και της ίδιας της αθλήτριας Σεμένια Κάστερ)!!!!

ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΕΧΕΙ BLOG


Με την εμφάνιση των blogs κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι είναι το μέσω ενημέρωσης του μέλλοντος.Τί γίνεται όταν τα blogs ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο σαν τα μανιτάρια;
Από τη στιγμή που το http://www.blogger.com , το οποίο μετράει ήδη 10 χρόνια λειτουργίας , δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη του με μερικά απλά βήματα να δημιουργήσει μια δωρεάν ιστοσελίδα και η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ απέκτησε blog.
Τι κρύβετε πραγματικά όμως πίσω από τα blogs; η δίψα για ενημέρωση , το οικονομικό ώφελος που τυχόν υπάρχει πίσω από έναν τέτοιο ιστοχώρο , ή η προσπάθεια παραπληροφόρησης του κοινού;