Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΠΑΛΙΟ...ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ!!

ΚΑΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟ......


ΠΗΓΗ:star.gr

Δίδασκε στη γεωμετρία τη... δολοφονία του Ομπάμα

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας καθηγητής στην Αλαμπάμα, διότι δίδασκε στους μαθητές του γεωμετρία χρησιμοποιώντας σαν παράδειγμα τις ευθείες και τις γωνίες που πρέπει να ακολουθήσει η σφαίρα ενός ελεύθερου σκοπευτή για να πετύχει και να δολοφονήσει τον πρόεδρο Ομπάμα.



Ποιός Πυθαγόρας και ποιός Αρχιμήδης; Ο Τζέφερσον Κάουντι, μαθηματικός του Γυμνασίου Κόρνερ, βρήκε δικό του τρόπο για να διδάξει στους μαθητές του γεωμετρία, προκαλώντας σάλο όχι στην επιστημονική κοινότητα αλλά στην κοινή γνώμη.



«Από ποιά γωνία πρέπει πυροβολήσει ένας ελεύθερος σκοπευτής για να πετύχει και να σκοτώσει τον πρόεδρο Ομπαμα;». Αυτή ήταν η άσκηση που έβαλε στα παιδιά ο καθηγητής.



Το αποτέλεσμα ήταν να καταφθάσουν στο σχολείο οι μυστικές υπηρεσίες. Ο καθηγητής ανακρίθηκε, όμως διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε ούτε συνομωσία, ούτε δόλος. Κάποιοι γονείς, έξαλλοι, ζήτησαν την κεφαλή του επί πίνακι. Άλλοι, παραδόξως, θεώρησαν το παράδειγμα εύστοχο και εξόχως παιδαγωγικό.



Επιστολές διαμαρτυρίες φτάνουν με το τσουβάλι στο Γυμνάσιο του Κάουντι, όμως ο καθηγητής δεν απολύθηκε. Τέθηκε προσωρινά σε διαθεσιμότητα και πληρώνεται κανονικά το μισθό του, χωρίς περικοπές μάλιστα...

DON'T look up!



σήμερα που είχε καλή μέρα , πήγα με τους φίλους μου στο look up (Αγιο Λουκά) στη Λαμία!
εκεί ένας από τους φίλους , μου είπε το don't look up!!!
δυστυχώς εγώ κοίταξα και είδα την παρακάτω εικόνα!!!



τι;;;;;;;;
δε το βλέπετε ;;;;;;
ε τότε δείτε πιο καλά τις φώτο που ακολουθούν!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ....


Tον Ιουνιο η τροικα Δ.Ν.Τ. και Ε.Ε. ερχεται στη χωρα μας για ελεγχο της δημοσιονομικης πειθαρχιας της χωρας μας...Παντως αν προσεξει καποιος βλεπουμε το εξης:Οι τραπεζες ρυθμιζουν τα χρεη ουτως ωστε να φερουν ενημεροτητες οι δανειοληπτες..Δηλαδη θα σου ρυθμισω το χρεος αρκει να ρυθμισεις τις οφειλες σου στο δημοσιο...Αφου εσωσε το κρατος το τραπεζικο συστημα τωρα γινεται μια απελπιδα προσπαθεια να συγκεντρωθει ο ογκος των χρεων προς το ταμειο του Δημοσιου...Αυτο ειναι καλο απο τη μια γιατι αν δειξουμε καλο προσωπο αυτο θα σημανει την εκταμιευση και της δευτερης δοσης καπου τον Ιουλιο και αποφυγη για λιγους ακομη μηνες της χρεωκοπιας...
Και λεω λιγους μηνες γιατι υπαρχει και η αλλη εκδοχη..Αυτη που προβλεπει η Β΄φαση της κρισης...Οι Η.Π.Α. ειναι στα προθυρα καταρευσης,η Ευρωζωνη δεχεται επικινδυνους κλυδωνισμους και ολο αυτο θα οδηγησει σε ενα φαυλο κυκλο υφεσης που ομοιο του δεν εχει δει ο κοσμος...Μη σας φανει παραξενο αν σε λιγους μηνες ισχυρες οικονομιες καταρευσουν και αλλαξει συλληβδην ο κοσμος οπως τον ξερουμε...Τα μυνηματα ειναι πολλα και γινονται καθε μερα ολο και πιο ηχηρα...Αυτοι που ελεγχουν τις οικονομικες τυχες του κοσμου-οι πραγματικοι γνωστοι αγνωστοι-μεσω των γνωστων αγνωστων λεσχων και συνεδριων βροντοφωναζουν την αναγκη παγκοσμιας διακυβερνησης..Και ενω τωρα ειμαστε στο ματι του κυκλωνα δηλαδη της τεχνητης νηνεμιας για να αποφευχθει ο ξεσηκωμος των λαων με μια κατευθυνομενη ψευδοανακαμψη η οποια δινει μια μικρη ανασα πιστευω οτι το επομενο βημα θα ειναι τοσο σκληρο που θα αλλαξει τη ροη του κοσμου και γιατι οχι μπορει να υποκρυπτει και καποια ευρειας κλιμακας πολεμικη συγκρουση...Ας θυμηθουμε οτι καθε οικονομικη κριση την ακολουθουσε ενας παγκοσμιος πολεμος...Μακαρι να βγω ψευτης αλλα....

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ

ΑΠΟ:epirusgate.blogspot.com

Του Νίκου Κοτζιά

Η κυβέρνηση περιόρισε μαζί με το ΔΝΤ και την ΕΕ τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και τις συντάξεις. Υπάρχει δε η επιθυμία να περιοριστούν και οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα. Το σύνολο των μέτρων που έχουν ληφθεί ή και παραληφθεί, δείχνουν ότι ορισμένα μέτρα δεν ελήφθησαν από «σιδερένια ανάγκη», αλλά επ’ ευκαιρίας αυτής της ανάγκης. Είναι δε χαρακτηριστικό, ότι η κυβέρνηση επί μισό χρόνο και πάνω δεν είχε πάρει κανένα ουσιαστικό μέτρο να μαζέψει τα απαιτούμενα ποσά από κατέχοντες και από όπου θα ήταν δίκαιο να παρθούν. Τόσο οικονομικά, όσο και ηθικά πολιτικά. Ως τέτοιες «πηγές» αναφέρομαι σήμερα, στους φοροφυγάδες και φοροκλέπτες. Στα καρτέλ και σε ορισμένους τραπεζίτες.