Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Τα περιουσιακά στοιχεία του Μονάρχη και οι δημοσκοπήσεις...


Μας το "ταχυδρομησε":epirusgate.blogspot.com

Ο Μονάρχης συνεχίζει να αρνείται να μας πει τι περιουσία έφτιαξε αυτός και η οικογένειά του στα χρόνια της «υπηρεσίας» του στα κοινά. Κατά τα άλλα κόπτεται για τη διαφάνεια και την αξιοβίωτη ανάπτυξη της Ηπείρου. Γνήσιος εκπρόσωπος του

Ανέκδοτο - Απόστρατος

Κάποια μέρα το Πεντάγωνο αποφάσισε να θέσει σε εθελουσία έξοδο τρεις στρατηγούς που ήδη είχαν τα χρονάκια τους προτείνοντάς τους, ως αντιστάθμισμα, 100.000 δολάρια για κάθε μέτρο που θα μετρούσαν ανάμεσα σε δυο μέρη του σώματός τους.
Ο πρώτος στρατηγός αποφάσισε ο εξεταστής του να του πάρει μέτρα από τις πατούσες έως την άκρη του κεφαλιού. Μετά τη μέτρηση, ο εξεταστής του αποδίδει το ποσό των 183.000 δολαρίων.
Ο δεύτερος στρατηγός αποφάσισε να απλώσει τα χέρια στο πλάι, κρατώντας τα παράλληλα με το έδαφος και ζήτησε να μετρηθεί από την άκρη των δακτύλων του δεξιού χεριού έως την άκρη των δακτύλων του αριστερού χεριού. Ο εξεταστής τον μέτρησε και του απόδωσε το ποσό των 205.000 δολαρίων.
Όταν ήρθε η σειρά του τρίτου στρατηγού, αυτός ζήτησε να μετρηθεί από την άκρη του πέους μέχρι τους όρχεις με συνέπεια, όσοι ήταν παρόντες, να ξεκαρδιστούν στα γέλια. Ο εξεταστής μάταια προσπάθησε να τον μεταπείσει και βλέποντάς τον σταθερό στο αίτημά του, του ζητά να κατεβάσει το σώβρακο. Τοποθετεί την άκρη του μέτρου στην άκρη του πέους και όταν προσπάθησε να ολοκληρώσει τη μέτρηση αναφώνησε:
- Που στο διάολο είναι οι όρχεις;
Στο οποίο ο στρατηγός απάντησε:
- Στο Βιετνάμ…και τώρα να με πληρώσετε

Χαμηλή αυτοεκτίμηση ..ΤΕΛΟΣ!!!


Μας το "ταχυδρομησε":arismania.com

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ολοένα και πληθαίνουν και το σίγουρο είναι ότι οι τρικλοποδιές απο εχθρούς και άσπονδους φίλους θα συνεχίσουν να είναι ακόμη πιο πολλές. Περάσαμε την πρώτη εβδομάδα με τρία κρίσιμα παιχνίδια αυτά που βιώσαμε είναι ανεκτίμητες εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις.

Έχουμε άδικο για τους λαθρομετανάστες;




Μας το "ταχυδρομησε":ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή



Πολλοί σχολιάζουν σε τηλεοπτικά κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα και ιστολόγια για τους κινδύνους που εγκυμονεί η παρουσία υπέρογκου αριθμού λαθρομεταναστών στη χώρα.

O ΚΙΝΔΥΝΟΣ....


ΠΗΓΗ:topontiki.gr

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ - Δείτε το βίντεο


Μας το "ταχυδρομησε":pentapostagma.blogspot.com
Δείτε πως προσπαθούν να περάσουν μηνύματα στα μικρά παιδιά ώστε μεγαλώνοντας να είναι τα πιο εύκολα θύματα!

Δειτε το βιντεο....

Δηλητηρίαση δεύτερη


Μας το "ταχυδρομησε":kalimerakpresvi.blogspot.com

Καλημέρα κ. Πρέσβυ,


Θέλετε να σας φτιάξω ένα καφεδάκι; Ένα σκέτο όπως τον πίνετε;
Γιατί διστάζετε; Μα τον φτιάχνω καλό τον καφέ.
Ααα κατάλαβα! Ακούσατε και εσείς την περίφημη ιστορία της δηλητηρίασης;
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Να σας εξηγήσω και θα καταλάβετε πως έγινε και πως δεν υπήρχε πρόθεση δηλητηρίασης.

Οι προτάσεις για την περαίωση


Όλες τις επιχειρήσεις με ετήσιο τζίρο μέχρι 20 εκατομμύρια ευρώ, προτείνει το υπουργείο Οικονομικών να αφορά η ρύθμιση περαίωσης.

Στις προτάσεις που έδωσε την Τρίτη στη δημοσιότητα, ενόψει της ευρείας σύσκεψης επιμελητηρίων και παραγωγικών φορέων περιλαμβάνονται και τα ελάχιστα ποσά πληρωμής για κάθε ανέλεγκτη χρήση.

ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΤΡΑΒΑ! ΝΤΟΥΓΡΟΥ!!




Η λέξη ντουγρού, που λέμε σε πολλές περιπτώσεις όταν δίνουμε οδηγίες αλά GPS, και εννοούμε ευθεία-ευθεία είναι η

Έτοιμοι για πορεία στη Βουλή



Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες φορτηγών



Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία τους, επί της Πειραιώς, πραγματοποιούν ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης απ' όλη τη χώρα, ενώ στις 12 το μεσημέρι έχουν προγραμματίσει πορεία προς τη Βουλή. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να κάνουν

4η Οκτωβριου, Παγκοσμια ημερα των ζωων


Μας το "ταχυδρομησε":himaira.blogspot.com

Ήταν το 1931 όταν καθιερώθηκε η 4η Οκτωβρίου ως η παγκόσμια ημέρα των ζώων, από περιβαλλοντιστές στην Φλωρεντία, για την ευαισθητοποίηση του κόσμου απέναντι στα ζώα.

Δεν ξέρω όμως κατά πόσο έχουμε αλλάξει την συμπεριφορά μας απέναντι στα

Το αίσχος του πόθεν έσχες


Μας το "ταχυδρομησε":zeidoron.blogspot.com
Πλουσιότατο το έσχες,άγνωστο το πόθεν!
Διαβάζοντας κανένας τα "πόθεν έσχες" των βουλευτών και των ευρωβουλευτών μας αισθάνεται τουλάχιστον ηλίθιος μπροστά στονπλούτο τους.
Φτωχότερη όλων η κυρία Παπαρήγα με εισόδημα 136.000 ευρό,χωρίς αυτοκίνητο και σχεδόν χωρίς ιδιοκτησία (μόλις ένα σπίτι 90τμ).Κι έτσι όμως είναι 15 φορές

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ


Μας το "ταχυδρομησε":e-newsandviews.blogspot.com

Στις 8 Οκτωβρίου, ημερομηνία σταθμός για τα Ελληνικά δικαστικά χρονικά, θα διεξαχθεί δίκη δεκάδων επαγγελματικών ομάδων και συνταξιούχων κατά του μνημονίου που θα γίνει στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Και δεν είναι μόνο αυτό. Καθημερινά οι προσφυγές αυξάνονται με… γεωμετρική πρόοδο αφού όλο και περισσότεροι κλάδοι και κοινωνικές

Τεχνοκράτες και πολιτικοί.


Μας το "ταχυδρομησε":ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή

Οι άνθρωποι στο πέρασμα των αιώνων επινόησαν διάφορα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά συστήματα προκειμένου να μπορέσουν να συνυπάρξουν στην αρχή σαν οργανωμένες ομάδες και αργότερα σαν οργανωμένα έθνη.

Αλβανοί καίνε την Ελληνική σημαία στο Facebook!


Μας το "ταχυδρομησε":totefteri.blogspot.com
Γκρούπ στο οποίο φαίνεται μία ομάδα αλβανών να καίνε την Ελληνική σημαία έχει αναρτηθεί στο Facebook. Τα πρόσωπα και τα ονόματα τους φαίνονται καθαρά. Οσοι πιστεύετε ότι προσβάλλεστε από το παρακάτω γκρουπ καντε report στο παρακατω link..


http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/GAMO-TIN-ELADA-FUCK-GREECE/117557268298083?ref=search




ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...........