Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....

Ο ΑΡΗΣ δε μασάει!!!


Μας το "ταχυδρομησε":arismania.com

Το απόλυτο αίσθημα του να σκοράρει η αγαπημένη σου ομάδα, δεν υπάρχει σε κανένα λεξικό, σε κανένα βιβλίο ψυχολογίας. Κανένας ειδικός δε μπορεί να το περιγράψει και να το αναλύσει αν και ο ίδιο δε το έχει ζήσει. Είναι κάτι πρωτόγνωρο και μοναδικό.

Η εκδίκηση της Katy Perry: «Ur So Gay».


Μας το "ταχυδρομησε":ianjerry.blogspot.com

Η Katy Perry εκδικήθηκε τον εφηβικό έρωτά της που την είχε απορρίψει στα χρόνια του σχολείου, όταν τον εντόπισε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της στο παλιό της λύκειο!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΙΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Γ. ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗ

Μας το "ταχυδρομησε":aetoshal.blogspot.com

Ο Νομάρχης κ. Αστέριος Ζωγράφος θα δεχτεί και θα βραβεύσει το Χαλκιδικιώτη Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ελευθέρας Πάλης κ. Ιωάννη Αρζουμανίδη, την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010 ώρα 11:00 στο γραφείο του, με αφορμή τη διάκρισή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας 2010 όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....

Πως η Wall Street έστειλε την Ελλάδα στο ΔΝΤ, σε απλά ελληνικά


Μας το "ταχυδρομησε":himaira.blogspot.com

Τα αμερικανάκια της Wall Street αποφάσισαν μια μέρα: "Θα δώσουμε δάνεια και σε πιθήκους", όπερ και εγένετο. Άσπροι, μαύροι και κόκκινοι έπαιρναν πανεύκολα στεγαστικά δάνεια ακόμη και χωρίς κανένα εισόδημα. Τα μπόνους έπεφταν βροχή, μελλοντικά κέρδη γραφόντουσαν στους ισολογισμούς και τα χαμόγελα κυκλοφορούσαν φαρδιά πλατιά στην διάσημη οδό.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....

Η Εθνική θα πρέπει να είναι ιερή για όλους κύριε Πιλάβιε


Μας το "ταχυδρομησε":tzortzinospor.blogspot.com

Με έκπληξη μελέτησα της δηλώσης του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου που είναι η παρακάτω:
«Εγώ δεν είμαι πρόεδρος ομάδας, είμαι πρόεδρος ομοσπονδίας. Δεν μπορώ ούτε να τρίζω τα δόντια στους παίκτες, ούτε να παρακαλάω ποδοσφαιριστές να παίξουν για την Εθνική. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι κάτι το ιερό»,

Νέα Δημοκρατία: Η ένοχη σιωπή στον ξενώνα του Αλέξανδρου Καχριμάνη και το «ερίφιο» της οικογένειας Καλογιάννη


Μας το "ταχυδρομησε":epirusgate.blogspot.com

Γράφει ο Πυρπολητής Κανάρης

Ο Γιάννης ο Παπαθανασίου είναι ο σημερινός Πρόεδρος της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας στα Γιάννενα και είναι ένας 39χρονος επίδοξος γεωπόνος από το χωριό Κοπάνη που εξελέγη στις πρόσφατες εκλογές στην Νέα Δημοκρατία, με 2371 ψήφους.Η πολιτική του

ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...


Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ

Η εθνικη οικονομικη τραγωδια ,αποτελεσμα της κακοδιαχειρισης επι 35 χρονια από τις Κυβερνησεις αλλα και από την αδρανεια των Αντιπολιτευσεων να αναδειξουν και να καταστησουν σαφη στο λαο μας τα προβληματα που θα...... προεκυπταν στο μελλον,καθως και οι κινδυνοι που προερχονται από τους μονοδρομους που διαλεξε να περπατησει η σημερινη Κυβερνηση οσον αφορα την εθνικη μας κυριαρχια αλλα και το κλυδωνισμο που

ΘΑ ΠΑΡΩ ΦΟΡΑ.....

ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟ ΠΑΝΟ...

Τις ΗΠΑ επισκέπτεται ο Γιώργος Παπανδρέου...



Στις ΗΠΑ μεταβαίνει το Σάββατο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ και στη συνάντηση αναφορικά με την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων της χιλιετίας.

Συμβουλές για να γίνει μία γυναίκα... σεξοβόμβα!


Ποια γυναίκα θα μπορούσε να συμβουλέψει μία άλλη γυναίκα σε θέματα ομορφιάς; Ποια γυναίκα μπορεί να δώσει beauty tips που να «πιάσουν τόπο» και να μην πάνε χαμένα; Μα μία γυναίκα που εργάζεται μέσα στην ίδια την ομορφιά και την εκπροσωπεί κιόλας.
Αυτή τη φορά, τα πιο διάσημα μέλη του Οίκου εσωρούχων Victoria’s Secret δίνουν τα «φώτα» τους στις γυναίκες ως προς το πώς να είναι σέξι, πώς να προσελκύουν τους

ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΑΣΗ.......

Με τι ρούχο θα... ψεκαστώ σήμερα;



Δημιουργήθηκε το πρώτο ρούχο στον κόσμο που… ψεκάζεται απευθείας στο σώμα

Με τι ρούχο θα... ψεκαστώ σήμερα;

Κάπως έτσι ενδεχομένως να σκεφτόμαστε στο μέλλον, καθώς ένας ισπανός σχεδιαστής ρούχων, σε συνεργασία με επιστήμονες του Imperial College του Λονδίνου, παρουσίασε το πρώτο "ένδυμα" στον κόσμο, το οποίο σχηματίζεται στο σώμα με ψεκασμό από ειδικό

Φραστικό επεισόδιο Σαρκοζί με Μπαρόζο για τους Ρομά


Την πλάτη γύρισε επιδεικτικά ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί στον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο, λίγη ώρα μετά το έντονο φραστικό επεισόδιο που φέρεται να είχαν οι δύο άνδρες κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνόδου κορυφής

Σύμφωνο συμβίωσης και για τα ομόφυλα ζευγάρια


Η κυβέρνηση σχεδιάζει την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και για τα ομόφυλα ζευγάρια, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5».

Όπως είπε, έχει ήδη δημιουργηθεί νομοπαρασκευαστική επιτροπή, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας, για την επεξεργασία των σχετικών προτάσεων.
πηγη:enet.gr

Αντιπαράθεση Καρατζαφέρη - Κεφαλογιάννη για Καραμανλή


Σφοδρή κόντρα μεταξύ του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Μ. Κεφαλογιάννη σημειώθηκε στη Βουλή, με «φόντο» τις εξελίξεις στην Προανακριτική για το Βατοπέδι.

Κατά τη συζήτηση επίκαιρης επερώτησης βουλευτών της ΝΔ για το «πάγωμα» στις αναθέσεις και δημοπρατήσεις δημόσιων έργων, ο Γ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στο θέμα, λέγοντας πως του προκαλεί εντύπωση ο «θώρακας» της ΝΔ στην κλήση του Κ. Καραμανλή.

Μετακινούμαστε εύκολα, ζούμε καλύτερα


Κορυφώνονται το Σάββατο οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης

Κλειστή θα είναι σημερα η οδός Πανεπιστημίου από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, καθώς κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης, που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην χρήση των μέσων μεταφοράς.

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....

Και καλο Σαββατοκυριακο...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

Έχασε τη ζωή του από τα κέρατα του ταύρου


Τη ζωή του έχασε ένας 58χρονος άνδρας στην Ισπανία, όταν χτυπήθηκε από τα κέρατα ενός ταύρου κατά τη διάρκεια των ταυροδρομιών.
Ο άτυχος άνδρας, έτρεχε πολύ κοντά στους ταύρους με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση και να τραυματιστεί θανάσιμα στην κοιλιακή χώρα.
Πρόκειται για τοντρίτο θάνατο σε ταυροδρομία μέσα σε διάστημα μόλις 10 ημερών, ανεβάζοντας στους δέκα τον αριθμό των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους μέσα στο 2010, κατά τη διάρκεια της αιματηρής αυτής παράδοσης.
πηγη:star.gr

Εγκρίθηκαν από το ΚΥΣΕΑ οι συμβάσεις των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά



Ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι «κόβουμε ένα γόρδιο δεσμό που ταλαιπωρεί το δημόσιο και το ναυτικό δέκα ολόκληρα χρόνια».

Οι συμβάσεις για το μέλλον των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και για τα υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού, εγκρίθηκαν από το ΚΥΣΕΑ και τη διυπουργική επιτροπή αποκρατικοποιήσεων και το σχετικό νομοσχέδιο κατατέθηκε ήδη στη Βουλή προκειμένου να συζητηθεί και να ψηφιστεί ή δυνατόν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου γιατί πρέπει να αρχίσει

Η τεχνολογία και οι άνθρωποι.


Μας το "ταχυδρομησε"΅:ideopigi.blogspot.com
Γράφει η Ιδεοπηγή.

Θα παραθέσω κάποιες παραδοχές χωρίς να φοβάμαι τους τυχόν χαρακτηρισμούς δεξιός, κεντρώος, αριστερός ή ακραίος που θα μου προσάψουν όσοι φίλοι διαβάσουν το κείμενο.
Παραδοχή πρώτη. Η εργασία δεν είναι εμπόρευμα.

Παραδοχή δεύτερη. Η ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας καλυτέρευσε την ζωή των ανθρώπων αλλά στο εργασιακό πεδίο δεν προσέφερε σχεδόν καμία καλυτέρευση.........

Λουκέτο χθες για παράνομους σταθμούς της Αττικής.


Αιφνιδιαστική επέμβαση στο κέντρο εκπομπής Υμηττού πραγματοποίησε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων χθες Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να κλείσει τους ραδιοσταθμούς που δεν διαθέτουν άδεια. Έτσι εκτός λειτουργίας τέθηκαν οι Hot FM, Athens International Radio, Κρήτη 87.5, Ράδιο Αστυ 90.6, Φλόγα 95.8, Free 98 (Liquid 98), 99.8 fm, FM1 101.6, Top fm Πειραια 102.8 , Στυλ 104.8 , και οι αδιευκρίνιστης ταυτότητας 104.2, 93.8 και 107.6. Βέβαια από χθες το βράδυ κάποιοι από τους παραπάνω σταθμούς έχουν ήδη αρχίσει δειλά δειλά να επανέρχονται στα ερτζιανά.

Συλλήψεις για «πιθανή απειλή» κατά του Πάπα


Στη σύλληψη πέντε ανδρών που συνιστούσαν «πιθανή απειλή» κατά του Πάπα προέβη την Παρασκευή το πρωί η βρετανική αστυνομία, κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία........