Σάββατο 17 Απριλίου 2010

αντιδραστικό στοιχείο!!

το βίντεο αυτό είναι από τον απρίλιο του 2008 είναι το τι κακό μας κάνανε αυτοί οι μετανάστες, τα αποτελέσματα των οποίων φαίνονται τώρα:

αντιδραστικό στοιχείο!!

Η ιστορία του Ντάφυ Ντακ


Φιγούρα των κινουμένων σχεδίων, που γεννήθηκε στα στούντιο της Warner το 1937. Πρόκειται για μία υστερική μαύρη πάπια, που έφερε την «τρέλα» στον κόσμο των καρτούν. Μέχρι τότε, στη θεματική των κινουμένων σχεδίων κυριαρχούσαν καθημερινοί χαρακτήρες, όπως ο Μίκυ Μάους.
Ο Ντάφυ Ντακ είναι δημιούργημα του μεγάλου αμερικανού καρτουνίστα Τεξ Έιβερι, που μπόλιασε με τις σουρεαλιστικές πινελιές του τον μικρόκοσμο των χάρτινων ηρώων. Στο σχεδιασμό του έπαιξε σημαντικό ρόλο και μια άλλη μεγάλη προσωπικότητα των κινουμένων σχεδίων, ο Μπομπ Κλάμπετ (Μίκι Μάους, Πόρκι Πιγκ). Τη φωνή του στον ήρωα «δάνειζε» μέχρι το 1989 ο Μελ Μπλανκ (Μπαγκς Μπάνυ), ο κορυφαίος «φωνητικός ηθοποιός» στις ΗΠΑ.
Ο Ντάφι έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στη μαυρόασπρη ταινία μικρού μήκους του Τεξ Έιβερυ «Porky's Duck Hunt», η οποία βγήκε στις αμερικανικές αίθουσες στις 17 Απριλίου 1937. Ο ρόλος του ήταν μικρός, αλλά γρήγορα ξεχώρισε και τα επόμενα χρόνια ήταν από τους πρωταγωνιστές στις σειρές κινουμένων σχεδίων «Loony Tunes» και «Merry Melodies», ως αντίπαλο δέος του καλοκάγαθου Πόρκι Πιγκ, με τον οποίο αργότερα έγιναν φίλοι.
Ο Πόρκι είναι μετρημένος, ενώ ο Ντάφυ θεοπάλαβος, σκανδαλιάρης και μονίμως εκτός ελέγχου. Εξ ου και το όνομά του, Ντάφυ, το οποίο στα αγγλικά σημαίνει παλαβιάρης. Πάντα επιλέγει να βρίσκεται σε λάθος τόπο και χρόνο, ενώ μονίμως γκρινιάζει, θεωρώντας τον εαυτό του ως το αιώνιο θύμα.
Ο Ντάφυ Ντακ έγινε σούπερσταρ τη δεκαετία του '40. Πρωταγωνίστησε σε αρκετά καρτούν με θέμα τον πόλεμο, πότε καλώντας του Αμερικανούς να καταταγούν στο στρατό και πότε πολεμώντας τους Ναζί. Τη δεκαετία του '50 το άστρο του άρχισε να δύει και βολεύτηκε σε ρόλο δευτεραγωνιστή, ως μέγας αντίζηλος του πιο διάσημου λαγού, του Μπαγκς Μπάνι, που τότε μεσουρανούσε.
Από την αφάνεια βγήκε το 1988, όταν εμφανίστηκε στην ταινία του Ρόμπερτ Ζεμέκις «Ποιος Παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ», ενώ στη συνέχεια είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες «Space Jam» (1996) και «Looney Tunes: Επιστροφή στη Δράση» (2003).
To 1998 ο Ντάφυ Ντακ τιμήθηκε από τα Αμερικανικά Ταχυδρομεία, με την έκδοση γραμματοσήμου των 33¢.

CHIPITA & MIG

η εταιρεία MIG του κ. Βγενόπουλου πούλησε πάλι την CHIPITA στον προηγούμενο ιδιοκτήτη της κ. Θεοδωρόπουλο. Με λίγα λόγια φεύγει από τον όμιλο VIVARTIA και θα είναι πάλι μόνη της!


ας θυμίσουμε ότι ο όμιλος MIG πούλησε και την Ολυμπιακή πρόσφατα, άραγε τα παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας είναι μεγάλα, και δεν έχουν τελειωμό!