Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

και άλλη καταπληκτική εφαρμογή για κινητά




near me now και πάλι από τη google!!!!

ANEΚΔΟΤΟ

usb 3.0


έρχεται το νέο usb 3.0 και θα ταράξει τα νερά, με ταχύτητες 10 φορές μεγαλύτερες από το κοινό usb 2.0 και με μεγαλύτερες χωρητικότητες!!

gps




δυστυχώς στην ελλάδα δεν είναι διαθέσιμο ακόμα!
αν γίνει τότε όλοι θα έχοθν και ένα κινητο με gps

Η δίκη

Η δίκη του Αλ. Γρηρορόπουλου ήταν να γίνει στην Χαλκίδα, τελικά μετά κόπων και βασάνων θα γίνει στην Άμφισσα (Η δικαολογία ήταν ότι η χαλκίδα έχει προαστιακό και τρένο -ενώ Άμφισσα δεν μπορούνε να πάνε με το αυτοκίνητο- και θα μαζευτούν αναρχικοί), τέλος πάντων ο δήμαρχος Χαλκίδος κατάφερε μετά από παρεκλίσεις και των ίδιων των χαλκιδέων να διώξει τη δίκη από την πόλη του, και καλά έκανε!
Η νεολαία του ΣΥΝ ζητάει εδώ και μήνες να γίνει στην αθήνα όπως ζητά και η οικογένεια του Αλέξη.Το πιο κουφό που ακούγεται, είναι ότι η μητέρα του Αλέξη έχει σπάσει το πόδι της και δεν θα είναι παρούσα στη δίκη στην Άμφισσα και ζητάει την μεταφορά της δίκης.





no comments

μοιράζει χρήματα η Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Ενισχύσεις 340 εκατομμυρίων ευρώ θα πάρουν οι αγρότες έτσι ώστε να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες από το 2003, όπως αποφάσισε η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κ. Μπατζελή.




πηγή :  http://lamianews.blogspot.com/2010/01/blog-post_9985.html

η πολυπολιτιστική ΕΛΛΑΔΑ που ονειρεύονται

χρυσή τομή

πρέπει να βρεθεί χρυσή τομή στην οικονομία και όχι να κάνουμε αλλοδαπούς έλληνες και φόρους τεράστιους για τα δεδομένα της μέσης οικογένειας σε τσιγάρα καύσιμα και ποτά!
σκεφτήται καλά πριν κάνετε όποια αλλαγή!

όλα έχουν και συνέπειες!!! χρειάζεται μία χρυσή , και όχι μία κάθετη τομή!