Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

O ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ


Ακούστε τι λέει ο Συριζολαζόπουλος Λάκης όταν μένει άφωνος από τα αποτελέσματα της δημοσκόπισης που έγινε για λογαριασμό του τζαντιριού του. Λέει συγκεκριμένα όταν μένει άφωνος και προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμάζευτα :"την άλλη φορά θα είμαστε πιο καλά οργανωμένοι" άρα: μαγείρεμα καλύτερο! και "εσείς βάλτε ερωτήματα θα τα φτιάξουμε ωραία" άρα: θα τα φτιάξουμε όπως μας βολεύει! Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ = ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ


Λαζόπουλε που είσαι τώρα που σκοτώθηκαν δύο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ; Σαν πολύ γελάς σήμερα! Α ρε φούστη!! Φούστρα του κερατά!

2 ΝΕΚΡΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ


2 είναι τελικά οι νεκροί αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Συλλυπητήρια!

Οι “αντιπαραγωγικοί” τρώνε τις σφαίρες


Οι αντιπαραγωγικοί και κοπρίτες δημόσιοι υπάλληλοι που εργάζονται στην ομάδα ΔΙΑΣ με 700 ευρώ, πληρώνουν από την τσέπη τους τις σφαίρες, κάνουν μόνοι τους τα σέρβις των μηχανών, δεν έχουν ούτε τα βασικά για τη δουλειά τους, είναι αυτοί που έπεσαν θύματα δολοφόνων στου Ρέντη.
Παιδαρέλια 20-30 ετών που έπιασαν δουλειά στις ομάδες με τα μηχανάκια που οργώνουν την Αθήνα με κίνδυνο της ζωής τους. Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε γράψει για το χάλι που επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ. λόγω των περικοπών. Ειδικά για την ομάδα ΔΙΑΣ γράφαμε ότι παρ’ ότι παίρνουν καθημερινά τα εύσημα για τη δουλειά που κάνουν στους δρόμους, εντός της υπηρεσίας τους επικρατεί χάος. Οι μηχανές τους χαλάνε και χάρη στον πατριωτισμό κάποιων ξαναλειτουργούν. Παροπλισμένες πολλές άλλες διότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. Σε κάποιες υπηρεσίες δεν έχουν ούτε φαξ. Κι όμως, αυτή η ομάδα είναι η πρώτη που βρίσκεται αντιμέτωπη με το οργανωμένο έγκλημα. Οι κοπρίτες που με το ζόρι τους φτάνουν τα λεφτά που παίρνουν, είναι από εκείνους που πληρώνουν το «μαζί τα φάγαμε» του κ. Πάγκαλου. Τους κόβουν επιδόματα, νυχτερινά, δεν τους δίνουν λεφτά ούτε για τα απαραίτητα, κι όμως έχουν κάποιοι την απαίτηση να βάζουν μπροστά στα Καλάσνικοφ το σώμα τους.
Για να μην πούμε και για την καθημερινή εγκληματικότητα που έχει πάρει τρομερές διαστάσεις. Με αυτή τη σημαία δεν έβγαινε ό κ. Χρυσοχοϊδης να κατακεραυνώνει την κυβέρνηση της ΝΔ; Τώρα που η κυβέρνηση είναι στο ΠΑΣΟΚ γιατί δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτε για να μειώσουν το καθημερινό έγκλημα; Αντιθέτως η Αθήνα έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι και Καμπούλ;
Α. Ψάλτης

από http://www.antinews.gr/2011/03/01/88465/

Νεκρός αστυνομικός από φονική συμπλοκή στου Ρέντη


Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πριν από το αιματηρό περιστατικό είχε γίνει καταγγελία στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης για ληστεία από τρία άτομα που είχαν καλάσνικοφ σε περίπτερο στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι.
Νεκρός είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η αστυνομία από τους γιατρούς του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, ο ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς, ενώ και ο δεύτερος, κατά την ίδια ενημέρωση, δεν ανταποκρινόταν μέχρι πριν από λίγη ώρα στις προσπάθειες ανάνηψης. Σοβαρά, αλλά πιθανόν εκτός κινδύνου, είναι ο τρίτος αστυνομικός, ενώ ελαφρά στο πόδι τραυματίστηκε ο τέταρτος.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, εντοπίστηκε το αμάξι στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, στην οδό Παλαιολόγου στου Ρέντη.

ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ

Ποιός σας παίρνει τηλέφωνο;! Να τον πάρω πάλι πίσω ή όχι;! Μερικά ερωτήματα που θα απαντηθούν άμεσα. Αν σας καλεί οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο...

ανέκδοτο με παπά

Συζητούσαν δυο φίλοι και κάποια στιγμή λέει ο ένας στον άλλον:
-Έχεις εξομολογηθεί τώρα τελευταία;
-Πού το θυμήθηκες τώρα αυτό ρε;
-Ε, πώς! Εγώ θα σου πρότεινα να πας.
-Δε θά 'σαι καλά ρε! Από το δημοτικό έχω να πάω.
-Ε,να! Σου το ζητάω σαν χάρη.Να απασχολήσεις για λίγο τον παπά,γιατί θέλω να πάω με την παπαδιά.
-Πες το ντε! Αν είναι έτσι, να πάω. 
Και πήγε.Κι όλο θυμόταν και κάποια άλλη αμαρτία,κι άλλη,κι άλλη.Αλλά κάποια στιγμή δεν άντεξε.
-Παπά μου,τώρα που εξομολογουμαι,διαπράττω και νέα αμαρτία.
-Τι εννοείς τέκνον μου;
-Ε,να..Κάνω πλάτες στον φίλο μου και σε καθυστερώ για να πάει αυτός με την παπαδιά σου!
Και ο παπάς ήρεμος:
-Η γυναίκα σου ζει;;
- Ναι πάτερ μου!!!
-Τρέξε γρήγορα σπίτι σου τέκνο μου...H παπαδιά έχει πεθάνει εδώ και 2 χρόνια..

η αλήθεια από το cnn