Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

14

αυτός ο αριθμός θα μας απασχολήσει για λίγο διότι στην οικονομική κρίση

κάποτε έλεγαν   (γύρω στο 1992)  : α)    0+0=  14 % η αύξηση
φέτος λένε         (εν έτη 2010)         : β)    13  =   14    οι μισθοί
                                                                : γ)               14 λεπτά πήρε η βενζίνη σε μία μερα

τι άλλο θα γίνει άραγε ;;;;

ένα είναι σίγουρο ότι τα μαθηματικά δεν έχουν ισχύ στην οικονομική κρίση!

παρακαλώ αν ξέχασα κάτι, στείλτε το στα σχόλια.

οικονομική κρίση

τελικά μήπως ήρθε και η οικονομική κρίση στην Ελλάδα;
σε λίγες μέρες θα είμαστε σε θέση να απαντήσουμε, αφού δούμε όλα τα δεδομένα και που θα πάει αυτή η κατρακύλα.

πάντως και στην κρίση πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι!

τραγικό ατύχυμα στους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες

ένας ουκρανός 21χρονος αθλητής βρήκε τραγικό θάνατο στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες στο Βανκούβερ.



μακάρι να είναι το τελευταίο σε όλους τους ολύμπιακούς αγώνες.
Ο κ. Ζαγκ Ρογκ Πρόεδρος της ΔΟΕ λύγισε μπροστά στην κάμερα.

ενεργειακό μέλλον

έγινε μόλις σήμερα συμφωνία μεταξύ της Ιταλίας και της Αλβανίας για την ενέργεια......με τελικό προορισμό το κοινό πυρηνικό εργοστάσιο των 2 χωρών με έδρα στην γειτονική αλβανία!
ας ελπίσουμε να μην έχουμε ένα δεύτερο τσερνομπίλ.
έδειξε για άλλη μία φορά η Ιταλία τα φιλοαλβανικά αισθηματά της, αφού ας μην ξεχνάμε ότι ήταν η μόνη χώρα που ήθελε ανεξάρτητη την αλβανία, ενώ τα άλλα κράτη ήθελαν να είναι ένα, με την ενωμένη πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβία, με μακροπρόθεσμο σκοπό που βλέπουμε εμείς τώρα, να έχουν ένα σημαντικό ρόλο στα βαλκάνια!!!

14ος μισθός

λένε θα κάνουνε τους                                             14           13

 
τότε θα είναι σαν να μας κάνουνε τα                        3             2

NBA ALL STAR GAME DALLAS 2010

Ξεκινάει σήμερα το Αll Star Game στο καλύτερο(για μένα)πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο,το NBA..Η γιορτή του μπάσκετ θα λάβει χώρα φέτος στο Ντάλας, στην πόλη των Μάβερικς..Στο παρκέ θα παραταχθούν τα μεγαλύτερα αστέρια του ΝΒΑ, έστω κι αν μερικά όπως ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Κρις Πολ, ο Άλεν Άιβερσον κι ο Μπράντον Ρόι, θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι με πολιτικά από τον πάγκο..ALL STAR WEEKEND δεν είναι μόνο ο αγώνας των 2 περειφερειών,αλλά κ ο διαγωνισμός τριπόντων κ καρφωμάτων..Οι Rookies κέρδισαν τους Sophomores με 140-128..Η ομάδα της Ανατολής θα αποτελείτε απο τους LeBron James,Kevin Garnett,Dwyane Wade,Allen Iverson,David Lee,Dwight Howard,Al Hoford,Chris Bosh,Paul Pierce,Gerald Wallace,Joe Johnson,Rajon Rondo,Derrick Rose..Η ομάδα της Δύσης θα αποτελείτε από τους Carmelo Anthony,Tim Duncan,Jason Kidd,Steve Nash,Amare Stoudemire,Pau Gasol,Kevin Durant,Dirk Nowitzki,Zach Randolph,Chauncey Billaps,Cris Kaman,Deron Williams..

cosmote what's up

αναμέναμε την απάτηση της cosmote στα καρτοκινητά, και επιτέλους ήρθε!
με την προσφορά call them all 1500
έλαβα μήνυμα ότι πλέον με 3 € το μήνα,για 30 ημέρες μας δίνει 1500 λεπτά ομιλίας και βιντεοκλήσεων,  και 1500 sms προς όλους τους χρήστες cosmote what's up.
η υπηρεσία ενεργοποιείται στέλνοτας  ένα δωρέαν μήνυμα στο 1313, γράφοντας "1500"
η προσφορά ισχύει μέχρι 31-12-10 και η κάθε ανανέωση έχει ισχύ 30 ημέρες.

οτε και bellas on line 2

τελικά η hol έκανε το θαύμα της ξανά, βοήθησε και ο ΟΤΕ

για να μην μακρυγορώ, αφού δεν κατάφερε να μου μεταφέρει τη σύνδεσή μου από την πρωτεύουσα στην επαρχία, παρόλο που έλεγε πως κάλυπτε την περιοχή, και σύμφωνα με γειτονικό νούμερο, με είχε στην αναμονή για περίπου 3 μήνες δίνοντας μου 2 ημερομηνίες για ενεργοποίηση του καινούριου τηλεφωνικού αριθμού και της σύνδεσης του internet.
αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν τελικά να μου πει στο τέλος ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση, διότι δεν με βρίσκει ο ΟΤE,  για να με συνδέσει με τον βρόχο και να μου πουν ότι καμία εταιρεία δεν θα μπορέσει να συνδεθει μαζί μου παρά μόνο ο ΟΤΕ.
α) μετά αλήθεια ο ΟΤΕ, πως θα με έβρισκε; θα έβαζε τότε βρόχο;
β) επιπρόσθετα πριν 1 χρόνο στο σπίτι όπου διαμένω υπήρχε τηλέφωνο σταθερό ΟΤΕ και όταν δηλαδή τον κόψαμε και βάλαμε κινητοσταθερό τότε δεν είχαμε βρόχο.
γ) επιπλέον ο ΟΤΕ μας σαν, Οργανισμος Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας, είναι υπεύθυνος για να συνδέσει κάθε οίκημα με τον βρόχο (καφάο) της γειτονειάς, αν δεν θέλει να μας βρεί είναι επειδή δεν θέλει να χάσει πελάτες και ας παίρνει μίσθωμα γραμμής και από τις άλλες εταιρείες.

συνεχίζουμε ..... αφού μου είπαν έτσι, κάνω και εγώ όπως μου είπαν και αυτοί <<οι κύριοι και κυρίες>> της hol να κάνω μία αίτηση διακοπής για το παλιό μου νούμερο στην αθήνα, τους λέω έχω κάνει προ τριμήνου αίτημα μεταφοράς και δεν με ενδιαφέρει το παλιό νούμερο στην αθήνα και ρώταγα μήπως μπορούν να κάνουν ξανά ερώτημα στον Οτε για να ψάξει, σαν to psaxtiri, και να με βρει, αφού μου λένε πως πρέπει να το κάνω διότι είναι δεσμευμένο το νούμερο για να το αποδεσμεύσω κάνω και εγώ αίτηση διακοπής !

αφού πέτυχα με την τρίτη τα λόγια που θέλανε στο fax για να μου διακόψουν τη σύνδεση .....μου στέλνουν μετά και ένα λογαριασμό 37,οο€ για περίοδο 1-1-10 έως 31-1-10, τέτοιος λογαριασμός δεν υπάρχει στάνταρ στη hol ή 23,90 ή 39,90.
τους παίρνω τηλέφωνο και ζήτησα το λόγο της έκδοσης του λογαριασμου και μου απάντησαν ότι επειδή έκανα αίτηση δαικοπής τον Φεβρουάριο χρεώθηκα για τον μήνα Ιανουάριο, έγινα έξαλλος αφού δεν είχα σατθερό τηλέφωνο και internet  πως χρεώθηκα και για ποιο λόγο, μα ήταν ενεργή η γραμμή, αφού έχω κάνει αίτηση μεταφοράς από τον Οκτώβριο και έχετε μέχρι τώρα ενεργή τη γραμμή  από που και ως που και αν έμπαινε άλλος στο σπίτι που είχα νοικιάσει και με χρέωνε τι θα γινόταν......και μία μεάλη στοιχομυθία!

αποτέλεσμα μετα από μισή ώρα μου έρχεται μήνυμα στο κινητο και μου έγραφαν ότι το ποσό πιστώνεται και με πήραν και τηλέφωνο για να με καθησυχάσουν και να μου πουν πως έκαναν λάθος!