Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Αναγέννησαν κατεστραμμένες αρθρώσεις


Πολλά υποσχόμενη τεχνική

Μία νέα, πολλά υποσχόμενη τεχνική για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων αρθρώσεων ανέπτυξαν για πρώτη φορά αμερικανοί ερευνητές

Προκλητική αυστριακή αφίσα για τους Έλληνες!


Μία προκλητική αφίσα με πρωταγωνιστές τους Έλληνες έκανε την εμφάνισή της στην προεκλογική καμπάνια του ακροδεξιού κόμματος της Αυστρίας FPO.
Στην αφίσα απεικονίζεται ένας μελαχρινός Έλληνας μουστακαλής, να είναι ξαπλωμένος και το μάτι του να γυαλίζει στη θέα των ευρώ που του προσφέρονται. Η αφίσα είναι υπό μορφή κόμιξ και κυριαρχεί η ελληνική σημαία.

Vera Kobalia, η νέα υπουργός Οικονομίας της Γεωργίας... Από "καλλιτέχνης" striptease υπουργός Οικονομίας! Έτσι θα σωθούν από το ΔΝΤ!

To λαβαμε απο:sibilla-gr-sibilla.blogspot.com


και... είναι μόλις 28 ετών...
Άνοιξε ο δρόμος για την Τζούλια!

Ξένα ΜΜΕ: «Ο ελληνικός τουρισμός σε κρίση»




Τα διεθνή ΜΜΕ σχολίασαν τις επιπτώσεις τις απεργίας των οδηγών βυτιοφόρων καθώς και τα επεισόδια έξω από το υπουργείο Μεταφορών το πρωί.
Συγκεκριμένα το BBC ανέφερε: « Η απεργία που σήμερα βρίσκεται στην τέταρτη μέρα έχει παραλύσει την Ελλάδα καθώς τα βενζινάδικα έχουν ξεμείνει από καύσιμα, παρακινώντας τους τουρίστες να ακυρώσουν τις διακοπές τους». Σχολιάζοντας μάλιστα τη διαμαρτυρία των οδηγών βυτιοφόρων έξω από το Υπουργείο Μεταφορών το ξένο δίκτυο ανέφερε: « Η

Οι σοροί οκτώ βρεφών βρέθηκαν στον κήπο σπιτιού




Σύμφωνα με την εισαγγελία του Ντουέ, απαγγέλθηκαν κατηγορίες στους φερόμενους ως γονείς των οκτώ νεογνών που βρέθηκαν νεκρά στο χωριό Βιλέρ-ο-Τερτρ στη βόρεια Γαλλία.Η μητέρα κατηγορείται για «ανθρωποκτονία εκ προθέσεως ανηλίκων». Ο πατέρας κατηγορείται για «μη καταγγελία εγκλημάτων και απόκρυψη πτωμάτων».
Πηγές αναφέρουν ότι η μητέρα κρίθηκε προφυλακιστέα, ενώ ο πατέρας τέθηκε υπό δικαστικό έλεγχο.

H Michela Vittoria Brambilla, υπουργός Τουρισμού του Berlusconi, δεν απέφυγε τους φωτορεπόρτερ…


Το λαβαμε απο:sibilla-gr-sibilla.blogspot.com
…την “συνέλαβαν” να κάνει διακοπές στη Γαλλία!

Απολαύστε τη Madame Brambilla, πρώην γλάστρα μεσημεριανών εκπομπών, φωτομοντέλο της κακιάς ώρας και σήμερα υπουργό της Ιταλίας, μαζί με το σκυλάκι της στη Γαλλία…
Να πως χαίρεται αμέριμνα τις διακοπές της…
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στοιχεία τηλεπικοινωνιών έξι μηνών θα κρατούν οι πάροχοι για λόγους εθνικής ασφάλειας


Παρουσιάστηκε στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο προβλέπει ότι οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι θα υποχρεώνονται να διατηρούν για έξι μήνες αρχείο με τις κλήσεις των συνδρομητών τους.

Συμφωνία με την Ε.Ε για τα ναυπηγεία


Ανακοινώσεις Βενιζέλου

Εκποίηση ορισμένων περιουσιακών στοιχείων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, που δεν αφορούν σε στρατιωτικές δραστηριότητες, προβλέπει η συμφωνία μεταξύ της αντιπροσωπείας των υπουργείων Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας και στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Όπως διευκρίνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, οι πολιτικές δραστηριότητες των Ναυπηγείων θα διαχειρίζονται από άλλη επιχείρηση, ενώ μη στρατιωτικές δραστηριότητες μπορούν να αναπτύσσουν και τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και Νεωρίου, που δεν υπόκεινται στο συγκεκριμένο περιορισμό.

Με πίστη για τη νίκη


Πίστη για τη νίκη έχουν στον Πειραιά στο πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρότι δεν παραγνωρίζουν ότι η ομάδα του Ισραήλ είναι σαφώς δυνατότερη από την αλβανική Μπέσα.

Στο πλαίσιο του θεσμού ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μακάμπι την Πέμπτη στις 21:30 στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από τον ΣΚΑΪ 100,3 και σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι στο woop.gr.

ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ(ΣΗΜΕΡΑ)

Άρχισε η αποστολή των φύλλων πορείας



Συνάντηση Ρέππα με μεταφορείς


Άρχισε από τις Νομαρχίες η αποστολή των φύλλων πορείας για την επιστράτευση των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης. Ήδη ο νομάρχης Αθηνών έχει αποστείλει έγγραφα για την επίταξη 260 βυτιοφόρων και 2.600 φορτηγών. Επίσης, στα αστυνομικά τμήματα του Πειραιά έφθασαν ήδη τα έγγραφα για την επίταξη των φορτηγών.

Πώς παραδόθηκαν στην τρόικα άκρως απόρρητα στοιχεία για τα εξοπλιστικά προγράμματα των Ε.Δ.!


Μία απάντηση ως προς το πώς έλαβαν πλήρη γνώση τα μέλη της αντιπροσωπείας της τρόικας που συναντήθηκαν χθες με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο, του ΕΜΠΑΕ και του λεπτομερούς σχεδιασμού των Επιτελείων δίνει λεπτομερέστατη αναφορά για τα εξοπλιστικά προγράμματα του Π.Ν. που έστειλε σε ένα από τα μέλη της τρόικας, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για το θέμα της διαγραφής του προστίμου των ΕΝΑΕ, ο (κατά γενική ομολογία αποτελεσματικός και συμπαθής, αλλά σφάλων προφανώς από άγνοια, εν προκειμένω) γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας Ηλίας Πλασκοβίτης για το θέμα των ΕΝΑΕ.

Συνεχείς αναζωπυρώσεις στη Σάμο



Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να ελεγχθεί η πυρκαγιά

Σε τουλάχιστον δύο μέτωπα μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης από την περιοχή του Κοκαρίου και έφτασε μέχρι τα Ρόκια Μυτυλινιών. Επί τόπου βρίσκονται όλες οι επίγειες δυνάμεις, εθελοντές πυροσβέστες και αρκετός κόσμος, που βοηθά στην πυρόσβεση. Απο αέρος επιχειρούν 7 πυροσβεστικά αεροπλάνα, 4 ελικόπτερα και δύο σινούκ.

Ομογενείς βουλευτές σε 72 κράτη.


Το λαβαμε απο:ideopigi.blogspot.com
Γράφει η Ιδεοπηγή

Υπάρχουν πολλοί Έλληνες στο εξωτερικό που έχουν εκλεγεί βουλευτές στα κοινοβούλια των χωρών όπου ζουν.
Τα «σαΐνια» της ενημέρωσης αλήθεια το γνωρίζουν;
Έχει κανείς απ’ αυτούς ασχοληθεί με το θέμα;
Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό.
Αυτοί έχουν την δυνατότητα και τα μέσα να το ψάξουν.
Έτσι θα πληροφορηθούμε και εμείς τουλάχιστον αν είναι οι Έλληνες γενικά της αρπαχτής όπου γης ή το κουσούρι το έχουμε μόνο στην Ελλάδα.
Ας ψάξουν. Αναμένουμε.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ....


Το λαβαμε απο:pentapostagma.blogspot.com

"Από Σεπτέμβριο να δεις τι έχει να γίνει..."

Μυρμήγκια σε ρόλο... τραπεζίτη!

Ο πολιτισμός δικαίωμα και της επαρχίας

Πως και Γιατί να Προσευχόμαστε
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

καλησπέρα.

Η επανασταση του καναπε.....


Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης

Μη σηκωνεσαι...Κατσε εκει που καθεσαι..Δεν είναι αναγκη....Γιατι για να σηκωθεις πρεπει να αντιληφθεις...Και για να αντιληφθεις πρεπει να ξερεις....Και για να ξερεις πρεπει πρωτα να κλεισεις τη τηλεοραση σου....Ωραια....Και τωρα συλλογισου...Ποιος σε κοροιδευε επι 36 χρονια...;Ποιος σου εταζε καλυτερη ζωη και εσυ εβλεπες τη κάθε μερα που ξημερωνει να είναι χειροτερη....Ποιος σου ελεγε τα νεα,όπως ηθελε,ή όπως τον συνεφεραν....;Ποιος σε εβγαζε στο δρομο,όχι για να κερδισεις εσυ αλλα για να