Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Οικολογικοί τρόποι καθαρισμού:


Οικολογικοί τρόποι καθαρισμού:
Απορρυπαντικό πιάτων: διάλυση λιπών
½ φλιτζάνι μαγειρικής σόδας + συνήθης ποσότητα υγρού πιάτων

Απορρυπαντικό πλυντηρίου
Αλκαλικό σαπούνι

Αποσκλήρυνση νερού
1/4 του φλιτζανιού ξύδι

Αποσμητικό δοχείων απορριμμάτων
Χρησιμοποιημένες λεμονόκουπες

Έφυγε απο τη ζωή ο καλός μας άνθρωπος.........

Σιγά μην άφηνε τον γερανό να της πάρει το αμάξι!!! γυναίκα οδηγός όλα τα λεφτά!

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ. Νο1

Ο πρώην Υπουργός Αμύνης κος Β. Μείμαράκης, αγχωμένος μετά τις καταγγελίες του ΛΑ.Ο.Σ. για προσπάθεια συγκάλυψης ευθυνών στην υπόθεση των υποβρυχίων, από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, επέλεξε να επιτεθεί στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., λέγοντάς μας σχεδόν ότι σαν Υπουργός Αμύνης δεν κατήγγηλε την σύμβαση, διότι τον πίεζε ο Γ. Καρατζαφέρης να μην το κάνει…
Επειδή η υποτίμηση της νοημοσύνης μας έχει και κάποιο όριο, θα αρχίσουμε λίγο να ασχολούμαστε με τα επιχειρήματα του πρώην Υπουργού Αμύνης.


Σε συνέντευξη που έδωσε στον Real fm ο Β Μεϊμαράκης, μεταξύ άλλων μας είπε πως δεν έχει την ευθύνη «μόνο όποιος υπογράφει» υπονοώντας τον εαυτό του, αλλά και « ο αρχηγός κόμματος ο οποίος περιφέρεται στα κανάλια και έχει δυσανάλογη απήχηση κι αντίληψη κι επηρεάζει συμβάσεις και εξελίξεις».

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ


Το είπαν και το έκαναν. Πριν από λίγη ώρα υπέβαλε παραίτηση και ο τελευταίος από τους περίπου 300 αστυνομικούς που στελεχώνουν την Ομάδα ΔΕΛΤΑ. Λειτούργησαν όπως ακριβώς επιτάσσει η Στρατιωτικού χαρακτήρα διάρθρωση και φιλοσοφία της συγκεκριμένης Ομάδας.
Όλοι, μέχρι ενός θέλοντας έτσι να στείλουν ένα μήνυμα από τα κάτω προς τα πάνω. Αρκεί το μήνυμα να διαβαστεί σωστά. Γιατί αυτό που κατ' ουσίαν λένε κάτω από τις ομαδικές παραιτήσεις, είναι δύο συνοπτικά κοφτές λέξεις προς τις ηγεσίες τους: "Βρείτε τα".
Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για μία Ομάδα το ηθικό της οποίας δεν κάμφθηκε όταν τραυματίστηκαν σοβαρά δύο συνάδελφοι τους στις 3 Απριλίου του 2009, από τα πυρά δύο αδίστακτων κακοποιών στην Κυψέλη.
Ούτε δείλιασαν όταν τελικά υπέκυψε μετά από εφιαλτικές τεχνητές συνθήκες διατήρησης του στη ζωή του αστυνομικού συμβόλου πλέον για την Ομάδα, Σπύρου Θεοδώρου, δύο μήνες αργότερα.
Αντί να διαλυθούν, συσπειρώθηκαν. Αντί να υπάρξουν διαρροές κι άλλοι φρουροί κι άλλοι αστυφύλακες ζήτησαν να ενταχθούν σ' αυτή και υπήρξε το πρόπλασμα και το πρότυπο, πάνω στο οποίο δημιουργήθηκε η ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ.
Στην Αστυνομία έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, κανείς δεν περισσεύει. Ούτε ΔΕΛΤΑ, ούτε ΖΗΤΑ, ούτε κανείς. Αρκεί να το καταλάβει έγκαιρα η άτολμη ηγεσία και να πάψει να εθελοτυφλεί.