Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....!!!!

ΝΔ: Αναποτελεσματική η θεραπεία του μνημονίου



Επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική εξαπέλυσαν σε κοινή συνέντευξη τύπου, που έδωσαν ενόψει της παρουσίας του Α. Σαμαρά στη ΔΕΘ, οι τομεάρχες οικονομίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας και Νότης Μηταράκης, καθώς και η κα Ελένη Ρωμαΐδου, υπεύθυνη της Επιτροπής Παρακολούθησης του Μνημονίου.

ΕΣΕΕ: Δυσοίωνες οι εκτιμήσεις για την οικονομία την επόμενη διετία



Προβλέπει μία καινούργια τροχιά ύφεσης, με τα λουκέτα να αυξάνονται, την ανεργία να διογκώνεται και τον πληθωρισμό να καλπάζει.


Δυσοίωνες είναι οι εκτιμήσεις της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου για την ελληνική οικονομία την επόμενη διετία.
Με αφορμή το επικαιροποιημένο μνημόνιο, κάνει λόγο σε ανακοίνωση της για μια καινούργια τροχιά ύφεσης, με τα λουκέτα να αυξάνονται, την ανεργία να διογκώνεται και τον πληθωρισμό να καλπάζει.

Και ειχα απορια γιατι εγινε ο πολεμος στο Ιρακ....

christian the lion-ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!(video)


Το λαβαμε απο:ntaksi.blogspot.com
Η ιστορία είναι αληθινή. Δυο φίλοι που είχαν πάει για ψώνια στο Harrods, το 1969, λυπήθηκαν το λιονταράκι που βρισκόταν εκεί προς πώληση και μερικές δεκαετίες αργότερα τα διάφορα βίντεο με τη συνέχεια της ιστορίας έφτασαν σχεδόν τα 15 εκατομμύρια views...

Γ.Πεταλωτής: "Ναι, πάμε σε ανασχηματισμό άμεσα"!


Η φημολογία περί άμεσου ανασχηματισμού επιβεβαιώθηκε εμμέσως πλην σαφώς και επίσημα και πλέον αναμένεται η πραγματοποιησή του από μέρα σε μέρα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Πεταλωτής σε δηλώσεις του τόνισε πριν λίγο ότι "ότι ο πρωθυπουργός επεξεργάζεται τις εισηγήσεις προς αυτή την κατεύθυνση με στόχο να υπάρξει ένα πιο παραγωγικό αποδοτικό και σύγχρονο υπουργικο συμβούλιο, αλλά και πρωθυπουργικό

Ο Ίρβιν Γιάλομ και το δώρο της ψυχοθεραπείας


To λαβαμε απο:ramnousia.blogspot.com
Το ανθρώπινο μυαλό είναι μεγαλειώδες και πολλοί είναι οι άνθρωποι που, με το δικό τους πνευματικό μεγαλείο, έχουν ξεχωρίσει, δημιουργήσει και προσφέρει ριζικά στην κοινωνία. Καλλιτέχνες, επιστήμονες, συγγραφείς, ηγέτες, φιλόσοφοι! Υπάρχουν, όμως,

Ανοιχτά τελικά αύριο η Ακρόπολη και το Σούνιο




Ανοιχτοί θα είναι τελικά όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι το βράδυ της Τρίτης, ακόμα και αυτή της Ακρόπολης και του Σουνίου, αφού βρέθηκε η χρυσή τομή. Στην συνάντηση που είχαν οι αρχαιολόγοι με την ηγεσία του υπ. Πολιτισμού, αποδέχθηκαν να εργαστούν κανονικά, ζητώντας μάλιστα το ποσό που θα τους δίνονταν για την υπερωριακή πληρωμή τους να κατατεθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Tέλος εποχής για Πανούτσι(αφιέρωμα sport-kick)



Το λαβαμε απο:sport-kick.blogspot.com

Την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαρικά του παππούτσια έκανε γνωστή σήμερα ο πρώην διεθνής Ιταλός μπακ Κριστιάν Πανούτσι.Ο μέχρι πρότινος αμυντικός της Πάρμα δήλωσε για αυτήν του την απόφαση:"Μετά από πολλή σκέψη πήρα αυτή την απόφαση. Είχα πολλές προτάσεις από τις ΗΠΑ, αλλά όχι το απαραίτητο κίνητρο για να συνεχίσω»,

Απαντηση στο αρθρο του Πρωθυπουργου


Γραφει ο Γρηγορης Ζωγραφακης

Διαβασα με ενδιαφερον το αρθρο του Πρωθυπουργου που δημοσιευτηκε στην ιστοσελιδα της Κυβερνησης....
Αφ’ενός δε μου εκανε καμια εντυπωση η ασυνεπεια των λογων πραξεων που ξεκινησε προεκλογικα και συνεχιζεται μεχρι σημερα...Ηταν αναμενομενο...Οταν λετε ότι θα

Αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας της κυβέρνησης


Δομικές αλλαγές στο υπουργικό συμβούλιο και στο πρωθυπουργικό γραφείο προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Επιχείρησε να τις αποσυνδέσει από τον επικείμενο ανασχηματισμό.

ΝΕΟ BLOG.....


Ενα νεο blog που ασχολειται με το στοιχημα και τα προγνωστικα.....και μπορειτε να βρειτε και τα αποτελεσματα των αγωνων....ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ.....
livescore365.blogspot.com


Καλη αρχη παιδια...................

Προς Μιχαλολιάκο: Ερώτηση κρίσεως!


Το λαβαμε απο:xanthiotika.blogspot.com

Δηλαδή ρε Βασίλη για να καταλάβουμε:

Η Ν.Δ. στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, δεν θα κατεβάσει υποψήφιο Περιφερειάρχη;;;;;
Τι κουτοπόνηρες κινήσεις είναι αυτές περί ανεξάρτητου συνδυασμού Παυλίδη (εδώ η ανακοίνωση υποψηφιότητάς του);;;;

Τα Public έφεραν το Amazon Kindle DX στην Ελλάδα, αλλά στα 700 ευρώ!


Το λαβαμε απο:elektronikosanagnostis.blogspot.com
Τα Public στο Σύνταγμα αποδεικνύονται ένα πολύ καλό σημείο για να δείτε και να δοκιμάσετε μια μεγάλη ποικιλία από ηλεκτρονικούς αναγνώστες. Σε ένα και μόνο σημείο βλέπετε όλες σχεδόν τις συσκευές που μπορείτε να αγοράσετε στην Ελλάδα: BeBook Mini, Bookeen Cybook Opus, Cool-er, Sony Reader, iRex και πρόσφατα το Nook.

ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΑΙΑ

Βρήκε στα σκουπίδια βιβλίο του Καβάφη με ιδιόχειρη αφιέρωση!


Το λαβαμε απο:neamadata.blogspot.com
Πώς θα σας φαινόταν εάν εκεί που περπατούσατε αμέριμνοι, σκοντάφτατε πάνω σε έναν θησαυρό ανεκτίμητης αξίας, που όμως ήταν παραπεταμένος στην άκρη του δρόμου από χέρια ανθρώπων που δεν μπορούσαν να τoν αξιολογήσουν;

Σημ: ο παρακάτω διάλογος είναι 100% αληθινός

Σε μία πόλη της επαρχίας υπάρχει ένα φαστφουντάδικο (πίτσες - μακαρονάδες - ομελέτες κλπ κλπ) το οποίο τα σαββατόβραδο μένει ανοιχτό μέχρι πρωίας!!!
κάποια στιγμή κατά τις 6:30 πμ μπαίνει στο μαγαζί ένας κύριος εμφανώς μεθυσμένος (να μην πω εντελώς "κουνουπίδι") και ρωτάει τον υπεύθυνο του καταστήματος!
μεθ.: Συγγνώμη , διανομή κατ οίκον κάνετε;;
υπευθ.: Βεβαίως και κάνουμε!!!!!!!
μεθ.:Ωραία , και εγώ κάτοικος είμαι, πήγαινε με σπίτι μου!!!!!!!!!!!!

Η έξοδος απ’ την κρίση είναι ιδεολογικό ζήτημα.


Το λαβαμε απο:ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή.

Η σημερινή κρίση δεν είναι αποτέλεσμα μόνο των λάθος επιλογών των κατά καιρούς κυβερνητικών φωστήρων αλλά και απόρροια συνειδητών πράξεων του συστήματος όπως αυτό λειτουργεί στην Ελλάδα. Τα μειονεκτήματα και τα προβλήματα του συστήματος είναι λίγο πολύ γνωστά. Η δυσλειτουργία και οι στρεβλώσεις στην Ελλάδα επιδεινώνουν τις

Αιματηρή έφοδος στο τουριστικό λεωφορείο


Σε λουτρό αίματος κατέληξε η έφοδος της αστυνομίας στο τουριστικό λεωφορείο στο κέντρο της Μανίλας των Φιλιππίνων, μέσα στο οποίο πρώην απόστρατος αξιωματικός κρατούσε επί ώρες 16 ομήρους.

Τατουάζ για λίγους!!!


Ο τύπος στη φώτο πρέπει να είχε τρελή φαντασία για να κάνει ένα τέτοιο ταττου!

Σοκαριστικές λεπτομέρειες ενός αποτρόπαιου εγκλήματος


Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες του πρωτοφανούς εγκλήματος στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας με θύμα ένα 11χρονο κορίτσι από τη Βουλγαρία, για το οποίο μάλιστα είχε ενεργοποιηθεί και το «Άμπερ Αλέρτ».

Θανάσης Καραγκούνης μεταγραφή ή όχι;;



Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε ο Θανάσης Καραγκούνης , παίχτης του Ατρομήτου Αθηνών στο ποδόσφαιρο , βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία ακολουθώντας τα βήματα του αδερφού του που παίζει στην Ουντινέζε!
Βέβαια δεν γνωρίζουμε ακριβώς σε ποια ομάδα θα παίζει μιας και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Τζένοα αλλά και η Ουντινέζε!!

στο wikipedia πάντως τον έχουν ως παίκτη της Ουντινέζε........
τυχαίο;;;;
ίσως

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.............

Με νέες κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι ελεγκτές


Με νέες κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι ελεγκτές της εναέριας κυκλοφορίας με αφορμή το μπλακ άουτ στις τηλεπικοινωνίες των αεροδρομίων που σημειώθηκε την Κυριακή.

Μεγάλη προσφορά της Cartridge World Λαμίας


Το κατάστημα της Cartridge World Λαμίας, προσφέρει σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες έκπτωση 10% στο ξαναγέμισμα μελανοδοχείων και στην ανακατασκευή τόνερ (απαραίτητη η επίδειξη της σχετικής ταυτότητας πολυτέκνων). Μια σημαντική προσφορά στην κοινωνία της πόλης και γενικότερα του νομού.
Για πληροφορίες απευθυνθείτε:

Λαμία, Αβέρωφ 9, 351 00
Τηλ.: 22310 52994
Υπεύθυνος καταστήματος: Τσέτσος Αθανάσιος