Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Μπράβο στον Γκλέτσο. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!! Ξεσηκωθείτε!!!

Το παγκόσμιο ρεκόρ διοδίων και αναλγησίας έσπασε!!! Σε απόσταση 200χιλιομέτρων, Αθήνα - Λαμία δηλαδή, κατασκευάσθηκε κάθετα και ο 5ος σταθμός διοδίων (περιοχή Θερμοπυλών)!!! Και όπως πάντα φυσικά ΚΑΘΕΤΑ επί του διεθνούς άξονα!!! Μπράβο κύριοι κάθε 40 χιλιόμετρα θα μας αναγκάζετε να σταματούμε για να μας κλέψετε, για τα έργα του Μαλιακού που στοίχισαν??? 800 εκατομμύρια ΕΥΡΩ (η σχετική πινακίδα υπάρχει ακόμα) και φυσικά δεν έχουν τελειώσει ακόμα και χωρίς να ξέρουμε γιατί και πού πήγαν τα λεφτά μας...
Φανταστείτε

Απίθανα αυτοκόλλητα για…την βαλίτσα σας…

Τέρμα πια τα κλασσικά αυτοκόλλητα στις βαλίτσες σας.
Δείτε κάποια αρκετά ενδιαφέροντα αυτοκόλλητα
Αν και κάποια από αυτά μπορεί να σας προκαλέσουν ένα μικρό προβληματάκι στο…αεροδρόμιο…

Ο Ράσο δεν κάνει τον παπά????


Με μια δανεισμένη ατάκα του sport24.gr,θέλω να δείξω ποιός ήταν ο αποψινός mvp στο ντέρμπι των αιωνίων στο μπάσκετ..Πιστεύω οτι όντως καλύτερος όλων ήταν ο Νεστέροβιτς απόψε..Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες κ των 2 ομάδων που δεν δυναμίτισαν το κλίμα,στους διαιτητές για τα λιγοστά κ ανθρώπινα λάθη τους κ στους φιλάθλους του ΠΑΟ για την κόσμια συμπεριφορά τους(εκτός του ανεγκέφαλου με τη φωτοβολίδα κ το λέιζερ)..Σπανίζουν τόσο ήρεμες ατμόσφαιρες σε ντέρμπι(θυμηθείτε τον περσινό τελικό στο ΣΕΦ)..Τελικό σκορ απο το ΟΑΚΑ ΠΑΟ 61-ΟΣΦΠ 65

Συνέντευξη Γιάννη Μανιάτη

Ο Γιάννης Μανιάτης, έδωσε στην «Sportday» την πρώτη του συνέντευξη σαν παίκτης του Ολυμπιακού και μίλησε για όλα αυτά που άφησε πίσω του και αυτά που βρήκε στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αερομεταφορές λαθρομεταναστών ή κάτι άλλο;;;;

Την άκρη του νήματος, δηλαδή αν πρόκειται για απλή αερομεταφορά λαθρομεταναστών με πολλά...κομφόρ και υψηλό κόστος ή υποκρύπτεται εμπορία ανθρωπίνων οργάνων, αναζητούν οι Ελληνικές και Ευρωπαϊκές αστυνομικές αρχές και η Ιντερπόλ, μετά την σύλληψη στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων των πέντε Αφγανών λαθρομεταναστών, μιας Ιταλίδας Μαροκινής καταγωγής, των δυο Ιταλών πιλότων του μικρού τζετ και ενός Έλληνα.

Όλα δείχνουν και με βάση από όσα προέκυψαν από την προανάκριση, ότι

Απόστολος Γκλέτσος - χιώτης βασίλειος ΤΟ ΒΗΜΑ 99,5 FM


πουλημένε χιώτη επιτέλους ένας δήμαρχος με @ρχίδι@ και όχι @ρχίδι@ δήμαρχος
Τόλη προχώρα σώσε όλη τη χώρα
αποστόλη γερά πάρτους τα μυαλά

Εκκληση για βοήθεια

Γεια σας,
Σας στέλνουμε το παρακάτω μήνυμα που λάβαμε από μια ομάδα παιδιών , φίλους της κοπέλας :
 Η Δέσποινα Χριστοπούλου είναι μια 14χρονη καρδιοπαθής κοπέλα που μένει στο Καρπενήσι. Στις 27 /1 πρέπει να υποβληθεί σε προσθετική βαλβίδων καρδιάς στο νοσοκομείο “Υγεία” . Λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης της οικογενείας , ως φίλοι της Δέσποινας πήραμε την πρωτοβουλία να βοηθήσουμε δίνοντας όσα χρήματα μπορούμε. Όμως λόγο του υπέρογκου ποσού που απαιτείται,αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημα. Παρακαλούμε όσους εχουν την οικονομική δυνατότητα και θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί μας . Ο λογαριασμός τραπέζης είναι : 0026-0121-12-0101290030 Eurobank. Σας Ευχαριστούμε , Οι φίλοι της Δέσποινας. Για επικοινωνία : Γιώργος Χαλεπλής κιν. 6973926335
Το sportit.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τα παιδιά και επιβεβαιώνει το παραπάνω περιστατικό και τα συγχαίρει γι αυτήν τους την κίνηση.Ευχόμαστε να γίνει ότι καλύτερο για την μικρή ΔΕΣΠΟΙΝΑ και της ευχόμαστε καλή και γρήγορη ανάρρωση. Θα είμαστε κοντά τους σε οτιδήποτε και αν μας ζητήσουν.

πηγη:sportit.gr 

Braveheart 2

πηγη:http://blog-my69.blogspot.com

Zeitgeist 3

Μετά από τις βραβευμένες ταινίες Zeitgeist - The Movie και Zeitgeist - Addendum έρχεται η τρίτη ταινία με τίτλο Zeitgeist: Moving Forward.

Αθήνα: Σάββατο 15 Ιανουαρίου, 2011, 22.30. Κυριακή 16 Ιανουαρίου, 2011, 17:30. Κινηματογράφος "ΑΑΒΟΡΑ", Ιπποκράτους 180 (METΡΟ Αμπελόκηποι). ΕΙΣΟΔΟΣ: 3 ΕΥΡΩ.
Θεσσαλονίκη: Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, 2011, 19:00. Κινηματοθέατρο "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ", Εθνικής Αμύνης 2 (Απέναντι από τον Λευκό Πύργο). ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ. Αλεξανδρούπολη: Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, 2011, 11:00. Κινηματογράφος "ΗΛΥΣΙΑ". ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ.

είστε γυναίκα και δεν σας ταιριάζει καλά το τζήν, υπάρχει λύση

δεν σας ταιριάζει όπως θα θέλατε το τζην, και νομίζετε πως πρέπει να αδυνατίσετε, κάνετε λάθος, η εταιρία levis έχει για σας τη λύση, δείτε εδώ

Σημάδια “Αποκάλυψης” σε όλο τον κόσμο!



Φαινόμενα που θυμίζουν Αποκάλυψη κάνουν τους καταστροφολόγους σε όλο τον κόσμο να μιλούν για επιβεβαίωση της πρόβλεψης για το τέλος του κόσμου το 2012.

Γιατί έχουμε το τιμόνι αριστερά και σε άλλες χώρες είναι δεξιά ??


Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί σε κάποιες χώρες το τιμόνι βρίσκεται αριστερά και οδηγούν στις δεξιά λωρίδες, ενώ σε κάποιες άλλες, συμβαίνει το αντίθετο;

Εσείς τι γυναίκα έχετε ???


Γυναίκα INTERNET: γυναίκα με αργή και δύσκολη πρόσβαση.
Γυναίκα SERVER: γυναίκα πάντα απασχολημένη όταν τη χρειάζεσαι.
Γυναίκα WINDOWS: όλοι παραδέχονται ότι δεν λειτουργεί καλά αλλά δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτή.
Γυναίκα D.O.S.: όλοι την έχουν χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά, αλλά κανείς δεν την θέλει πια.
Γυναίκα E-MAIL: τα 9 στα 10 από αυτά που σου λέει, είναι εντελώς άχρηστα.
Γυναίκα BACKUP: είχατε πιστέψει ότι διέθετε όλα όσα σας χρειάζονται, αλλά τη κρισιμότερη στιγμή πάντα κάτι έλειπε.
Γυναίκα SCREENSAVER: αν και δε χρησιμεύει σε τίποτα, είναι διασκεδαστική.
Γυναίκα MULTIMEDIA: τα κάνει όλα να φαίνονται όμορφα.
Γυναίκα RAM: μόλις χωρίσετε, ξεχνάει όλα όσα έχετε κάνει μαζί.
Γυναίκα HARD-DISK: θυμάται τα πάντα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Γυναίκα MOUSE: λειτουργεί μόνο αν τη χτυπάς και την κακομεταχειρίζεσαι.
Γυναίκα PASSWORD: νομίζεις πως είσαι ο μόνος που τη γνωρίζει, παρ όλο που την γνωρίζει κι ο άλλος μισός πληθυσμός.
Γυναίκα MP3: θέλουν όλοι να την 'κατεβάσουν' από άλλους άνδρες
Γυναίκα VIRUS: γνωστή και ως σύζυγος, έρχεται εκεί που δεν την περιμένεις, εγκαθίσταται και καταναλώνει όλα τα αποθέματα. Αν επιχειρήσεις να την απεγκαταστήσεις, αναγκαστικά θα χάσεις κάποια αρχεία, αν δεν προσπαθήσεις θα χάσεις τα πάντα...

ΠΗΓΗ:me-aresei.blogspot.com

σπανούλης στο ΟΑΚΑ

Τα ψέματα τελείωσαν. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έκαναν το καθήκον τους, δηλαδή το 11Χ11 και άρχισαν να ακονίζουν τα ξίφη τους για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι καμίνι, για δύο λόγους. Ο ένας έχει να κάνει με το προφανές, αφού όποια ομάδα νικήσει κάνει σημαντικό βήμα για την πρώτη θέση της περιόδου. Ο άλλος για την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ.

Μας "φακελώνουν" όλους ηλεκτρονικά - Θα ξέρουν με ποιους μιλάμε και ποιες ιστοσελίδες επισκεπτόμαστε



Κανονικό ηλεκτρονικό "φακέλωμα" των πολιτών μέσω κινητών, σταθερών τηλεφώνων και internet, με τις εταιρείες να κρατούν αρχείο για έναν ολόκληρο χρόνο προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, που κατατέθηκε στη Bουλή και με το οποίο ενσωματώνεται στο εθνικό δίκαιο η σχετική κοινοτική οδηγία.Τι σημαίνει αυτό: Θα κρατιούνται σε data base, όλες οι κλήσεις σταθερών και κινητών τηλεφώνων, όπως και οι σελίδες που επισκέπτονται οι χρήστες!

ΠΗΓΗ:defencenet.gr

Τούρκος δουλέμπορος: "Με την συνεργασία του Στρατού περνάμε τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα"


Η αποκάλυψη του ρόλου του τουρκικού Στρατού στο εμπόριο λαθρομεταναταστών στον Έβρο αναδύεται ανάγλυφα από την εξομολόγηση ενός Τούρκου δουλεμπόρου σε έναν Γερμανό δημοσιογράφο, όπου αποκαλύπτεται η ταρίφα των Τούρκων αξιωματικών και στρατιωτών που στέλνουν κατά χιλιάδες τους λαθρομετανάστες να διαβούν τα ελληνοτουρκικά σύνορα!

Έντονη φημολογία για στημένα επεισόδια στο ντέρμπι των αιωνίων!

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες για οργανωμένα επεισόδια στον αποψινό αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο Ο.Α.Κ.Α...
Οι φήμες οργιάζουν από το πρωί, ότι ο απερχόμενος πρόεδρος Νικόλας Πατέρας έχει οργανώσει τους «περιφερόμενους» οπαδούς για να προκαλέσουν στημένα επεισόδια και να διακοπεί το ντέρμπι στο μπάσκετ!
Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι αλήθεια και ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.
πηγη:http://24wro.blogspot.com/2011/01/blog-post_9552.html#ixzz1ApJoAGUw

πριν απο λιγο...

Σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έγινε επίθεση σε βουλευτή του ΛΑ.ΟΣ πριν λίγο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο Siemens: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙA

Όταν το πρόβλημα με την αγανάκτηση του λαού, για τα δρώμενα στην ελληνική κοινωνία, παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις (διόδια, αυξήσεις κτλ), βγαίνει και η εξεταστική επιτροπή για ... ανακύκλωση ειδήσεων. Λες και δεν ξέρουμε ότι αγοράσαμε  από τη γερμανική SIEMENS ηλεκτράμαξες χωρίς να διαθέτουμε το δίκτυο εγκατάστασης.

Δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε με μόνο 2 αναπτήρες!

αναπτήρες
Το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό! Δείτε τι θα προκύψει από αυτούς τους 2 αναπτήρες…

Διοξίνες και σε χοιρινό κρέας… Δηλητηριάζουν την Ευρώπη οι Γερμανοί!!

Σήμερα οι γερμανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ανιχνεύτηκε διοξίνη και σε φάρμες χοίρων στην περιοχή της κάτω Σαξωνίας και μάλιστα το κρέας περιείχε ποσότητες κατά 70% πάνω από το επιτρεπτό όριο… Φυσικά ακολουθούν θανατώσεις ζώων και μεγαλύτερη έλεγχοι τροφίμων στα παράγωγα χοιρινών που προέρχονται από την περιοχή…
Η κατανάλωση διοξινών μπορεί να προκαλέσει σοβαρές διαταραχές ή και βλάβες στο αναπαραγωγικό ανθρώπινο σύστημα, το ανοσοποιητικό, κ.ά.
Όπως είναι ήδη γνωστό, οι γερμανικές αρχές γνώριζαν από τον προηγούμενο Μάρτιο

Πυροβολισμοί και τραυματισμοί ...Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στην Ηγουμενίτσα με τους λαθρομετανάστες!

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και στην ευρύτερη περιοχή. Οι πυροβολισμοί αγνώστων εναντίον λαθρομεταναστών που έχουν κατασκηνώσει στο λιμάνι και σημειώθηκαν χθες αργά το βράδυ, δείχνουν ότι η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου. Συγκεκριμένα δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε λευκό αυτοκίνητο και κινούνταν στην Εγνατία Οδό, πυροβόλησαν εναντίον ομάδων λαθρομεταναστών, πιθανότατα με αεροβόλο.

Αποτέλεσμα ήταν ένας εξ αυτών να τραυματιστεί στο κεφάλι και να μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Φιλιατών. Όσα συμβαίνουν στο λιμάνι δεν έχουν πια αρχή και τέλος. Τα θερμά επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών διαφορετικών εθνικοτήτων, έχουν γίνει καθημερινότητα. Συχνά όμως, όπως συνέβη χθες το βράδυ, καταλήγουν σε άγριες συμπλοκές. Ομάδες μεταναστών συνεπλάκησαν για άγνωστο λόγο, με (Δείτε τα βίντεο) ...

πώς να πλύνετε το αυτοκίνητό σας με έναν κουβά νερό!!!


δείτε το βίντεο

Ο Μόνος διωκόμενος από την Δικαιοσύνη πολιτικός!


Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία για την Ελληνική δικαιοσύνη να διώκει άτομα που προασπίζουν το καλό του τόπου και των συμπολιτών τους, αφήνοντας παράλληλα ανενόχλητους πολιτικούς και επιχειρηματίες να ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ την χώρα!

Αποστόλη μπορεί να μη σε συμπαθούσα μέχρι τώρα, αλλά με την κίνηση σου αυτή απέδειξες ότι είσαι δίπλα στους ανθρώπους που σε τίμησαν με την ψήφο τούς.
Να ξέρεις θα είμαστε δίπλα σου!

Δείτε τις Κυβερνητικές ανακοινώσεις των ΗΠΑ και της Αγγλίας για τους αεροψεκασμούς. (chemtrails)



Μετά από την παρουσίαση εκείνης της φοβερής εργασίας της Δήμητρας Λιατήρη , που πραγματικά έκανε "τον γύρο του κόσμου", σήμερα σας παραθέτουμε τις επίσημες ανακοινώσεις των Κυβερνήσεων των ΗΠΑ και ΑΓΓΛΙΑΣ σχετικά με τους αεροψεκασμούς.

Σας πήραμε «χαμπάρι» άλλο ανανέωση και άλλο επικοινωνία!



Γράφει ο Κλεισθένης.

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθήσαμε το «σίριαλ» των αλλαγών προσώπων στις διάφορες θέσεις ευθύνης της ΝΔ.
Παλιότερα ο πρωθυπουργός έκανε ανασχηματισμό της κυβέρνησής του.
Πρόσφατα δημιουργήθηκαν καινούρια (τρόπος του λέγειν) κόμματα με ανακυκλωμένα πρόσωπα απ’ το υπάρχον φθαρμένο και απαξιωμένο πολιτικό στελεχιακό δυναμικό.
Πιθανολογείται ότι θα υπάρξουν και άλλα νέα κομματικά σχήματα.
Δημιουργήθηκαν και διάφορα κινήματα είτε από πρώην πολιτικούς είτε από ομάδες πολιτών.
Όλα αυτά μπορεί να πει κάποιος ότι είναι χρήσιμα και προάγουν την δημοκρατία. Είναι όμως έτσι;
Ας τα δούμε ένα προς ένα.

Καλημέρα σε όλους... καφεδάκι;

Μην μπερδευτείτε.............

ΠΡΟΣΟΧΗ αυτό που βλέπετε είναι νιπτήρες και όχι κάτι άλλο..........

NBA TOP 10 10/01/2011

Ένα ψευδώνυμο για τον Μπλέικ Γκρίφιν

Το ΝΒΑ μέσω της σελίδας του στο Facebook ψάχνει ένα ψευδώνυμο για τον Μπλέικ Γκρίφιν. Ο ρούκι της χρονιάς στο ΝΒΑ έχει γίνει ήδη ένα από τα αγαπημένα παιδιά και το ΝΒΑ σπρώχνει όσο μπορεί το νέο του προϊόν.
3500 χιλιάδες διαφορετικά ψευδώνυμα δόθηκαν στον παίκτη των Κλίπερς αλλά το ΝΒΑ κράτησε πέντε και δημιουργεί νέο δημοψήφισμα.
Τα πέντε ψευδώνυμα…

έχει ντέρμπυ σήμερα!!!

Blake Griffin: The Highlight Machine

Τον αποκαλούν τη μηχανή των highlight και όπως θα δείτε στο βίντεο, δεν έχουν άδικο

Τα καλύτερα των σπόρ του 2010