Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

έχει ντέρμπυ σήμερα!!!

Τι και αν ο Παναθηναϊκός μετρά δύο σερί νίκες μέσα στο 2011; Τι και αν η ομάδα φαίνεται πως έστω και πολύ καθηστερημένα αρχίζει να ρολάρει καλύτερα ενός αγωνιστικού χώρου; Τα προβλήματα παραμένουν προβλήματα στις σχέσεις των παικτών των "πρασίνων", με τους Πλεσίς και Χριστοδουλόπουλο να προθέτουν ακόμη ένα επεισόδιο στα ήδη υπάρχοντα.
Οι δύο παίκτες αντάλλαξαν κάποια...γαλλικά κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης, επειδή μία σέντρα δεν ήταν καλή. Το θέμα φάνηκε να λήγει αρχικά όμως όταν όλοι πήγαν στα αποδυτήρια ο Γάλλος συνέχισε να επιτίθεται στον Χριστοδουλόπουλο και χρειάστηκε να παρέμβουν οι υπόλοιποι προκειμένου να μην πιαστούν στα χέρια (όπως αναφέρουν πληροφορίες)!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε μετά και από αυτήν την εξέλιξη να αφήσει εκτός ομάδας τον Πλεσίς, πο συνέχισε το όλο σκηνικό, ενώ αμφότεροι θα κληθούν για εξηγήσεις από την ΠΑΕ.Από σήμερα κιόλας ο Πλεσί πρέπει να θεωρείται εκτός ομάδας και στην αυριανή προπόνηση θα γυμναστεί μόνος του, σε αντίθεση με τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος θα λάβει κανονικά μέρος με την υπόλοιπη ομάδα.

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=26099

Δεν υπάρχουν σχόλια: