Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

ανέκδοτο!!

Κάπου στα βόρεια προάστια ένας καλοντυμένος κύριος περπατάει αμέριμνος τη νύχτα...

Ξαφνικά, πίσω από ένα δέντρο πετάγεται ένας μασκοφορεμένος, του κολλάει ένα πιστόλι στα πλευρά και του ψιθυρίζει:

"Τα λεφτά σου καi γρήγορα"...
"Μα τι λές;" αντιδράει ο κύριος, "ξέρεις ποιός είμαι εγώ; Εγώ είμαι ο Γιώργος Αλογοσκούφης, Βουλευτής και πρώην Υπουργός!!!"...

"Ε, τότε αλλάζει", λέει ο μασκοφορεμένος, "τα λεφτά ΜΟΥ και γρήγορα κουφάλα" !!!

Συλλήψεις λαθρομεταναστών


πηγη:ksipnistere.blogspot.com
Στη σύλληψη επτά λαθρομεταναστών προέβησαν νωρίς χθες το βράδυ αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, στην περιοχή της Νέας Καρβάλης Καβάλας. Οι συλληφθέντες, των οποίων το όχημα και τα κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν, μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ξάνθης.

ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Η Λέσχη Εφέδρων Καταδρομέων Ειδικών Δυνάμεων Στερεάς Ελλάδας ιδρύθηκε το 1999 από έφεδρους καταδρομείς και έχει έδρα τη Λαμία. Μέλη της μπορούν να γίνουν άνδρες άνω των 21 ετών. Οι άνδρες πρέπει να έχουν υπηρετήσει την στρατιωτική τους θητεία (όχι απαραίτητα στις Ειδικές Δυνάμεις). Τα μέλη είναι κυρίως κάτοικοι της Φθιώτιδας .
Η Λέσχη είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) η οποία με τη σειρά της είναι μέλος της U.E.P. (Ευρωπαϊκή Ένωση

«Ζωντανοί στο Κύτταρο – Σκηνές Ροκ»...


πηγη:press-gr.blogspot.com

Από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στην προβολή της βραβευμένης ταινίας «Ζωντανοί στο Κύτταρο – Σκηνές Ροκ»
του Κερατσινιώτη σκηνοθέτη Αντώνη Μποσκοΐτη

Συνάντηση Δ.Δρούτσα-Α.Νταβούτογλου


Στο περιθώριο της συνόδου του ΟΑΣΕ, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας μετέφερε την ενόχληση της ελληνικής κυβέρνησης στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου. Παράλληλα, ο Δ.Δρούτσας ενημέρωσε τους Ευρωπαίους και τον Αμερικανό ομόλογό του. Το τουρκικό σκάφος παρακολουθείται από περιπολικό ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος.

Στις Βρυξέλλες ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος


Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει την Κυριακή ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, μετά από πρόσκληση του προέδρου της Επιτροπής Μανουέλ Μπαρόζο.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ιερά Σύνοδο, Α αρχιεπίσκοπος θα συμμετάσχει μαζί με άλλους Ευρωπαίους θρησκευτικούς ηγέτες σε συνάντηση διαλόγου με θέμα την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, που διοργανώνει τη Δευτέρα ο κ. Μπαρόζο σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γ.Μπούζεκ.

Νέοι έλεγχοι από την τρόικα


Στις 26 Ιουλίου ξεκινούν τους ελέγχους τους οι εκπρόσωποι της τρόικας, προκειμένου να εξετάσουν την μέχρι στιγμής εφαρμογή του μνημονίου και παράλληλα να δώσουν κατευθύνσεις για το δεύτερο εξάμηνο.

Από την πρώτη επίσημη έκθεση προόδου θα εξαρτηθεί και η εκταμίευση της δεύτερης δόσης των 9 δισεκατομμυρίων ευρώ, που όπως όλα δείχνουν είναι μάλλον βέβαιη.

ΝΕΟ BLOG!!!


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!

Είναι ένα blog που ξεκίνησε την λειτουργία του πρόσφατα:

www.teledatanews.blogspot.com

Το blog θα ενημερώνεται συνεχώς και θα προσπαθήσει να γίνει η πιο αξιόπιστη
και άμεση πηγή ενημέρωσης για την τεχνολογία και τον κυβερνοχώρο στην
Ελλάδα.

Είναι επίσης δυνατή η παρακολούθηση των αναρτήσεων μέσω Twitter ή RSS Feed.

«Η κρίση της Ελλάδας δεν είναι κρίση του ευρώ»


πηγη:ksipnistere.blogspot.com

Στην ελληνική κρίση, η οποία βρίσκεται σε διαδικασία επίλυσης, αναφέρθηκε ο γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν, χθες κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Τόκιο.
«Η κρίση της Ελλάδας δεν είναι κρίση του ευρώ» τόνισε ο Φιγιόν, σε μια προσπάθεια να....

ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ....


Περικλής


Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Ο Περικλής (από τις λέξεις περί + κλέος = «o περιτριγυρισμένος από δόξα», περίπου 495-429 π.Χ.) ήταν Αρχαίος Έλληνας πολιτικός, ρήτορας και στρατηγός του 5ου αιώνα π.Χ., γνωστού και ως «Χρυσού Αιώνα», και πιο συγκεκριμένα της περιόδου μεταξύ των Περσικών Πολέμων και του Πελοποννησιακού Πολέμου. Η δύναμη, δόξα και η φήμη την οποία χάρισε στην Αρχαία Αθήνα, δικαιώνουν απόλυτα το χαρακτηρισμό του Χρυσού Αιώνα. Η εποχή στην οποία ήταν κύριος της πολιτικής ζωής της Αρχαίας Αθήνας, δηλαδή μεταξύ του 461 π.Χ. και του 429 π.Χ., ονομάζεται μέχρι σήμερα «Εποχή του Περικλή».

Οι νέοι είναι ωραίοι!

Η εθνική ομάδα μπάσκετ νέων ανδρών, προκρίθηκε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Κροατία, καθώς στον ημιτελικό, επικράτησε με 71-56 της διοργανώτριας. Η εθνική μας θα αντιμετωπίσει για τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης τη Γαλλία που στον άλλο ημιτελικό υπερίσχυσε της Ισπανίας με 86-83.

Κορυφαίος για την ομάδα του Κώστα Μίσσα, που προκρίθηκε αήττητη στον τελικό, ήταν ο Παππάς με 23 πόντους, ενώ πολύ καλή απόδοση είχαν οι Μάντζαρης (12π.) και Παπανικολάου (14π). Οσον αφορά στους γηπεδούχους, ξεχώρισε ο Ντελας με 13 πόντους.

"Ράλι Αιγαίου": Νικητής του α' σκέλους ο Ανδρεάδης


Το σκάφος ATALANTI XVI με κυβερνήτη τον Γιώργο Ανδρεάδη κατέκτησε την πρώτη νίκη της ιστιοδρομίας Φάληρο - Πάρος. Tο 47ο Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου διοργανώνει ο Π.Ο.Ι.Α.Θ. και θα συνεχιστεί από το λιμάνι της Πάρου.

Παγώνει τη βοήθεια στην Ουγγαρία το ΔΝΤ...


πηγη:press-gr.blogspot.com

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Ευρωπαϊκή Ένωση πάγωσαν το πρόγραμμα στήριξης της Ουγγαρίας, που δημιουργήθηκε το 2008 για να διασωθεί η χώρα από την οικονομική κατάρρευση, προειδοποιώντας ότι η Βουδαπέστη πρέπει να λάβει σκληρά μέτρα για να επιτύχει τους στόχους για τη μείωση του ελλείμματος του προϋπολογισμού.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ......

ΠΗΓΗ:ksipnistere.blogspot.com
ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 10 ΧΡΟΝΩΝ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.....

Υπέβαλλαν σε έλεγχο την πρέσβη της Ελβετίας στο Ιράν


Σε έλεγχο από την ιρανική αστυνομία υποβλήθηκε η πρεσβευτής της Ελβετίας στην Τεχεράνη Λίβια Λε Αγκοστί στη διάρκεια ενός ταξιδιού της στο βορειοανατολικό Ιράν, αλλά δεν τέθηκε υπό προσωρινή κράτηση, όπως είχαν μεταδώσει νωρίτερα το Σάββατο ιρανικά μέσα ενημέρωσης, ανακοίνωσε απόψε εκπρόσωπος του ελβετικού υπουργείου Εξωτερικών.

Το ταξίδι της Αγκοστί σε χωριό του Βορείου Χορασάν είχε προετοιμαστεί "σε συντονισμό και με την άδεια του υπουργείου Εξωτερικών", σύμφωνα με την ιστοσελίδα της κρατικής ιρανικής τηλεόρασης.

Επικρίσεις σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ από Α. Παπαρήγα


Επίθεση στο κυβερνών κόμμα, για την πολιτική του όσον αφορά τον τραπεζικό κλάδο, αλλά και στον ΣΥΝ, εξαπέλυσε το Σάββατο από την Καβάλα όπου περιοδεύει η γγ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ζητώντας τη διαμόρφωση ενός κινήματος αμφισβήτησης όλων εκείνων που διεκδικούν πολιτική εξουσία.

Η κ. Παπαρήγα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε υπογράμμισε ότι οι δημοτικές εκλογές πρέπει να αποτελέσουν τη μεγάλη ευκαιρία ώστε να διαμορφώσει ένα διαφορετικό συσχετισμό δυνάμεων μέσα στο λαό ο οποίος πρέπει να επιλέξει άτομα που δεν θα συγκαλύπτουν αλλά θα αποκαλύπτουν.

ΑΠΛΑ ΜΗ ΤΣΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ.....


ΠΗΓΗ:ksipnistere.blogspot.com

ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ !!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΡΕΕΕΕ


ΓΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ .ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

"Κολπατζήδες" οι πρατηριούχοι..


πηγη:trelokouneli.blogspot.com
Μέρα με την μέρα διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχει κράτος να προστατεύσει τον πολίτη απο τους εκάστοτε κερδοσκόπους.. Οι πρατηριούχοι μας έχουν πιει το αίμα.. Πέρα από τη νοθεία και τις πειραγμένες αντλίες, τα πρατήρια καυσίμων έχουν βρει ένα ακόμα κόλπο για να αυξάνουν τα κέρδη τους, η επιτυχία του οποίου οφείλεται στην χαλαρότητα των εκδρομέων και στην απουσία καταναλωτικής συνείδησης.

OI ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΦΕΥΓΟΥΝ


Καλά κοίτα που καταντήσαμε σαν χώρα, που πρέπει να στεναχωριόμαστε, να ανησυχούμε, και να αρχίζουμε να παρακαλάμε σαν χώρα Γερμανούς, Γάλλους, Ισπανούς που επειδή θέλουν να φύγουν από την χώρα μας οι επιχειρήσεις τους, να μας πιάνουν τα δάκρυα! Καλά βλάκα καταναλωτή είναι δυνατόν να πηγαίνεις να αγοράζεις προιόντα αμφιβόλου ποιότητας από super market τύπου DIA, LIDL, ALDI που εν γνώσει σου τα λεφτά φεύγουν από τη χώρα για άλλες, και μετά να λες κρίμα και άδικο;;!!Γιατί εσύ τώρα, περίμενες την οικονομική κρίση για να την κοπανήσουν οι Γερμανοί;;!Άσε που σε αυτούς τους υπαλλήλους τους που δουλεύουν στα μαγαζιά τους, πληρώνονται με ψίχουλα, αλλά που να το καταλάβεις;;!

Au revoir FNAC

Πάει και η Fnac, που περνάει στα χέρια του Public. Καπιταλισμός σε όλο του το μεγαλείο, όποιος χάνει τα μαζεύει και φεύγει.

Ακόμη δεν έχουν δοθεί οι υποτροφίες στα παιδιά των αγροτών.


πηγη:ksipnistere.blogspot.com

Με αφορμή την 7μηνη καθυστέρηση χορήγησης των υποτροφιών σε παιδιά επαγγελματιών αγροτών, ο Τομεάρχης Αγροτικού της Ν.Δ., κ. Γιώργος Κασαπίδης, τόνισε οτι “σε ένα ακόμη θέμα η Κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου , με τη συμπεριφορά τους, εκδηλώνουν τα αντιαγροτικά τους αισθήματα.

Η γυμνή αλήθεια της Ρόζι


Μία ιδιαίτερα αισθησιακή φωτογράφιση έκανε η Ροζι Χάντιγκτον, ο διάσημος άγγελος της Βικτόριας Σικρετ.
Αυτή τη φορά όμως, δεν φορούσε σέξι εσώρουχα της διάσημης φίρμας, αλλά αποφάσισε να πει την γυμνή αλήθεια, παίρνοντας αισθησιακές πόζες για το ημερολόγιο της Πιρέλι, σε καυτές παραλίες της Βραζιλίας.

Στην Αυστρία ο Παναθηναϊκός


Για την Αυστρία αναχώρησε το Σάββατο η αποστολή του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι θα παραμείνουν εκεί το επόμενο δεκαήμερο και θα ολοκληρώσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Στην αποστολή του Παναθηναϊκού μετέχουν όλοι οι παίκτες πλην του Ζιλμπέρτο, ο οποίος έχει πάρει έξτρα άδεια λόγω της μεγαλύτερης παρουσίας του χρονικά από τους υπόλοιπους διεθνείς στο μουντιάλ.

Στα παλιά λημέρια η Δέσποινα Βανδή


Στα παλιά της λημέρια βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Δέσποινα Βανδή, η οποία ξεκίνησε την καλοκαιρινή περιοδεία της από τη Θεσσαλονίκη.
Ευδιάθετη, με κέφια ανεβασμένα, ξησήκωσε για άλλη μία φορά το κοινό της, με το οποίο ήταν σε διαρκή συνομιλία από τη σκηνή.

ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ......?

Ολοκληρώθηκε η Α΄ φάση Ψηφιοποίησης Χειρογράφων της Βιβλιοθήκης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας


πηγη:ksipnistere.blogspot.com
Ολοκληρώθηκε η Α΄ φάση Ψηφιοποίησης Χειρογράφων και Παλαιτύπων της Βιβλιοθήκης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2010 σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ερευνών Παλαιογραφίας, Βιβλιογραφίας και Ιστορίας των Κειμένων ΑΡΕΘΑΣ και υπό την επιστημονική εποπτεία του Μορφωτικού Ιδρύματος της...
Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΜΙΕΤ).Μέχρι σήμερα ψηφιοποιήθηκαν 140 χειρόγραφα που χρονολογούνται από τον 10ο μέχρι και τον 19ο αιώνα μ.Χ.. Να σημειωθεί ότι στη συλλογή περιλαμβάνονται χειρόγραφα που περιέχουν τραγωδίες του Αισχύλου του

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

Διαφωνεί με τον Σάλλα ο Πανταλάκης...


πηγη:press-gr.blogspot.com

Αποστασιοποιημένος εμφανίζεται από την πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς για εξαγορά της ΑΤΕ και του Ταχ. Ταμιευτηρίου ο διοικητής της ΑΤΕ Θεόδωρος Πανταλάκης ο οποίος πριν αναλάβει τη θέση αυτή ήταν αντιπρόεδρος στην Πειραιώς.

ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ....ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ...?