Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

no comments

ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΡΑΓΗ ΚΛΗΣΕΩΝ... Ξεκίνησε η ταυτοποίηση των καρτοκινητών


Τέρμα στην ανωνυμία των χρηστών καρτοκινητών τηλεφώνων, καθώς από χθες, τυπικά, άρχισε η εφαρμογή της διαδικασίας ταυτοποίησης των συνδρομητών καρτοκινητής τηλεφωνίας, όπως προβλέπεται από το νόμο (Ν.3783/2009).
Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που λειτουργούν στη χώρα μας, όλοι οι νέοι συνδρομητές καρτοκινητής θα πρέπει να δηλώνουν τα στοιχεία ταυτότητάς τους προκειμένου να ενεργοποιηθεί η σύνδεσή τους, ενώ οι υφιστάμενοι συνδρομητές, που έχουν ενεργοποιήσει τη σύνδεσή τους μέχρι και 07/11/2009, θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους μέχρι και τις 30 Ιουλίου 2010, προκειμένου να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το καρτοκινητό τους. Σε αντίθετη περίπτωση η σύνδεση θα διακόπτεται.
Σύμφωνα με το νόμο, κάθε συνδρομητής κινητής τηλεφωνίας είναι υποχρεωμένος να δηλώνει τα στοιχεία ταυτότητάς του έτσι ώστε να γίνεται αντιστοίχιση με τον αριθμό του κινητού (MSISDN) και την sim κάρτα (ICC ID) που έχει. Επιπλέον θα πρέπει να δηλώνονται και τα στοιχεία ταυτότητας του χρήστη σε περίπτωση που ο συνδρομητής δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον χρήστη
Η δήλωση των στοιχείων πραγματοποιείται εύκολα,γρήγορα, αξιόπιστα και εντελώς δωρεάν στα καταστήματα των εταιριών κινητής τηλεφωνίας και σε όλα τα σημεία του δικτύου αντιπροσώπων των εταιριών σε όλη την Ελλάδα.
Για να πραγματοποιήσει την ταυτοποίηση του καρτοκινητού του, ο συνδρομητής πρέπει να έχει μαζί την ταυτότητα ή το διαβατήριό του, καθώς και την SIM κάρτα ή τον 20ψήφιο αριθμό που αναγράφεται πάνω σε αυτήν.Η διαδικασία ταυτοποίησης ολοκληρώνεται με την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης για την ακρίβεια των στοιχείων και είναι κοινή για υφιστάμενους και νέους συνδρομητές καρτοκινητής.Θα πρέπει πάντως να διευκρινιστούν τα εξής:
- Για άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών, η διαδικασία της ταυτοποίησης πρέπει να γίνει από ενήλικα.
- Η εγγραφή των συνδρομητών στους τηλεφωνικούς καταλόγους είναι προαιρετική.
- Σε περίπτωση που αλλάξει στοιχεία ο συνδρομητής ή ο χρήστης, ο συνδρομητής θα πρέπει να ενημερώνει άμεσα την εταιρία. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση απώλειας ή κλοπής της SIM κάρτας, η οποία πρέπει να δηλώνεται προκειμένου να πραγματοποιηθεί άμεσα φραγή εισερχομένων και εξερχόμενων κλήσεων

Γιώργος (Θεοφάνους) γράφει και... Γιώργος (Νταλάρας) ερμηνεύει!


Γιώργος Θεοφάνους και Γιώργος Νταλάρας ενώνουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα αναμένεται -απλά- εξαιρετικό. Ηδη βρίσκονται στο στούντιο και όσοι έχουν ακούσει δείγμα γραφής μιλούν για μια συνεργασία που θα συζητηθεί.
Οχι, ο Γιώργος Θεοφάνους δεν υπογράφει την επόμενη προσωπική δισκογραφική δουλειά του κορυφαίου Γιώργου Νταλάρα, αλλά συνεργάζονται για τη μουσική της ταινίας «Without Borders»! Για πολλούς η συνεύρεση Θεοφάνους - Νταλάρα στο στούντιο προμηνύει την απαρχή μιας μεγάλης συνεργασίας, αφού η χημεία των δύο δημιουργών, σύμφωνα με πληροφορίες, ταιριάζει απόλυτα!
Η νέα ταινία του Νίκου Γαϊτάτζη, γνωστού από τη συμμετοχή του σε ρόλο συμπαραγωγού στην ταινία «The Mesmerist», βρίσκεται αυτό το διάστημα στο στάδιο του μοντάζ. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Καλιφόρνια, το Μεξικό και την Ελλάδα, ενώ η ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες αναμένεται λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.
Για την υπόθεση της ταινίας μάς μίλησε η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία ερμηνεύει τη Βικτώρια, μια φίλη του Θανάση (Γιώργος Βογιατζής) που τον βοηθάει. «Πρόκειται για μια οικογενειακή ταινία που κρύβει μια ιστορία αγάπης μεταξύ του Θανάση και ενός μικρού κοριτσιού μόλις 8 χρόνων. Ο Γιώργος Βογιατζής υιοθετεί στην ταινία το μικρό κοριτσάκι, χωρίς να είναι ο βιολογικός του πατέρας. Κάποια στιγμή εμφανίζεται η πραγματική του μητέρα και το παίρνει μαζί της στην Αμερική. Από κει κι έπειτα ξεκινάει η περιπέτεια, με τον Θανάση να αναζητάει το κοριτσάκι στην Αμερική».
Το καστ συμπληρώνουν γνωστοί Ελληνες ηθοποιοί, όπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, ο Γιώργος Καραμίχος, η Ευγενία Κάπλαν (γνωστή από την ταινία «Λιούμπη» της Λάγιας Γιούργου, με τον Αλέξη Γεωργούλη, στον επίμαχο ρόλο της Ρωσίδας). Αξίζει να αναφέρουμε και τη συμμετοχή σε πρωταγωνιστικό ρόλο του γνωστού ηθοποιού Σέιμορ Κασέλ, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει παλαιότερα και σε ταινίες του θρυλικού Τζον Κασαβέτη.
Εκτός από την ερμηνεία του Γιώργου Νταλάρα για το τραγούδι των τίτλων, ο Γιώργος Θεοφάνους έχει επιστρατεύσει τα... δικά του Κόκκινα Χαλιά. Το τραγούδι που έγραψε για το γκρουπ είναι το «Φύγαμε», το οποίο βασίζεται σε αγγλικό στίχο των Aaaron Curtis και Leo Hatzaras, και περιλαμβάνεται στο άλμπουμ τους.

Προσκύνησαν "την "Queen B"



Συνάντηση Αννας Βίσση με Δέσποινα Βανδή για τα μάτια της Beyonce! Και οι δύο έσπευσαν να παρακολουθήσουν την «Queen B» την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, μαζί με στρατιά διασήμων! Η Beyonce, που έφτασε το Σάββατο το πρωί στην Ελλάδα με τη μαμά της (λίγο πριν τη συναυλία έκλεψε τα φλας στην παρουσίαση της κολεξιόν της μητέρας της), έκανε το Ολυμπιακό Στάδιο να σειστεί στο άκουσμα των hits της. Το έναυσμα δόθηκε με τις ατάκες «Αthens, Greece! I am... yours! Thank you so much!»


Οι καλύτερες στιγμές του show-υπερπαραγωγή

H ντίβα τραγούδησε τα «Χρόνια πολλά» και αφιέρωσε το «Halo» στον Michael Jackson. Ενώ ερμήνευε το τραγούδι, κατέβηκε στην αρένα και έσφιξε τα χέρια των θαυμαστών της. Στο video wall είδαμε στιγμές από τη ζωή της με τον μπαμπά της ενώ τραγουδούσε κομμάτια του Jackson. Ζήτησε μάλιστα απ’ όλους να ενεργοποιήσουν το φως στα κινητά τους ενώ ερμήνευε το «Forever Young». Από τις ωραιότερες στιγμές, η ερμηνεία του «Listen», που αφιέρωσε στον Barack Obama (η μορφή του οποίου «φιγούραρε» την ίδια στιγμή στο video wall).

Ενα ακόμα highlight ήταν όταν ερμήνευσε το «Say my name». Κατέβηκε στην ειδική πασαρέλα που της έδινε τη δυνατότητα να είναι ανάμεσα στον κόσμο και ρώτησε ένα fan: «What’s your name?» Εκείνος της απάντησε: «Vangelis!» Η ίδια τον ρώτησε «What’s my name?» και εκείνος της είπε: «Beyonce!» Ακολούθησε η ερμηνεία του κομματιού κι έγινε πανικός.

Μέχρι και νύφη ντύθηκε. Ανέβηκε μόνη στη σκηνή -συνοδευόμενη μόνο από πιάνο, τραγουδώντας το «Ave Maria»- συγκινώντας το πλήθος. Πρακτικά, το καλύτερο μέρος του show ήταν όταν πέταξε τα πανάκριβα γυαλιά της -από Swarovski- στην αρένα. Οι Ελληνες support Goin’ Through, NEBMA & Professional SinnerZ ανέβηκαν μαζί στη σκηνή κι έκαναν το πιο καυτό warm-up!