Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Καθαρό κατά 99,5% το Ελληνικό DNA.


Έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας απαντά ευθέως στον περιβόητο Φαλμεράγερ.
Δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους, παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς.
Evτυπωσιακό! To DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για ... καθαρά καυκάσια φυλή (λευκή φυλή)! Γεγονός που σημαίνει πως η συνεισφορά στη γενετική σύσταση των Ελλήνων, άλλων πληθυσμιακών ομάδων, εκτός της λευκής, αποτελεί ελάχιστο ποσοστό, μικρότερο του 0,5%!
To DNA των Ελλήνων, όπως έδειξε πρόσφατη διεθνής πανεπιστημιακή έρευνα, δεν έχει επηρεασθεί από...

Έγινα προφήτης, είμαι αριστερός.

Γράφει ο 29-26
Άκουσα με ενδιαφέρον χθες το βράδυ τον κ. Λαφαζάνη να λέει πομπωδώς ότι το ελληνικό χρέος είναι μη αναστρέψιμο, ότι πρέπει να πάμε στη δραχμή, να περικόψουμε (haircut) μέρος του χρέους κλπ.
Ο κ. Λαφαζάνης είναι παλιός στο κοινοβούλιο. Τι έλεγε άραγε κατά την διάρκεια των ετών που δημιουργήθηκε αυτό το μη αναστρέψιμο χρέος; Σαν γνήσιος αριστερός ζητούσε πρόσθετες παροχές για τους εργαζόμενους, λιγότερους φόρους άρα και περισσότερα δάνεια για να καλυφθούν αυτές οι παροχές.
Και κάπου εδώ

Οριστικό λουκέτο για την ασφαλιστική VDV Leben

Την οριστική ανάκληση της άδειας της VDV Leben από τις 10/1/2011 αποφάσισε η Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων (ΕΠΑΘ) της Τράπεζας της Ελλάδας. Η VDV LEBEN INΤERNATIONAL Α.Ε.Α.Ζ από το Σεπτέμβριο του 2010 τελούσε υπό καθεστώς αναστολής νέων ασφαλιστικών εργασιών και δέσμευσης των περιουσιακών της στοιχείων. Η ΕΠΑΘ αφού έλαβε υπόψη τα αποτελέσματα διενεργηθέντων ελέγχων και το γεγονός ότι στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε η εταιρεία δεν προέβη σε καμία διορθωτική ενέργεια ανακάλεσε οριστικά τη λειτουργία της.
Η ΤτΕ σε συνεργασία με την αρμόδια εποπτική αρχή της Γερμανίας BaFin, έχει ενεργοποιήσει όλες τις προβλεπόμενες, από το θεσμικό πλαίσιο, διαδικασίες για τη διασφάλιση των συμφερόντων των ασφαλισμένων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γερμανία. Ειδικότερα, για την τήρηση των νόμιμων διαδικασιών διορίστηκε ως επόπτης ασφαλιστικής εκκαθάρισης ο δικηγόρος κ. Γεράσιμος Χ. Χαλιώτης με τον οποίο θα επικοινωνούν από τις 10 Ιανουαρίου οι πρώην ασφαλισμένοι της εταιρείας.

http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Εξαγωγές ποδοσφαιριστών

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αστέρας Τρίπολης φέρεται να έχει προχωρήσει σε συμφωνία με τους «μπιανκονέρι» για τη μεταγραφή του νεαρού διεθνή άσου Κώστα Φορτούνη την παρούσα περίοδο, έναντι ενός ποσού κοντά στα 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Φορτούνης φέρεται ότι θα μεταβεί στο Τορίνο, ώστε να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη «βέκια σινιόρα».

Προς Ουντινέζε ο Γιαννακόπουλος

Εν τω μεταξύ, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην ελληνική Σούπερ Λιγκ ετοιμάζεται για την Ιταλία. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της ομάδας Νέων του Αστέρα Νίκο Γιαννακόπουλο. Ο 18χρονος γκολκίπερ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουντινέζε με ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ.

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=2604

Λευτεριά στον Απόστολο Γκλέτσο

Μέχρι και ομάδα στο facebook πρόλαβε να δημιουργηθεί μετά τη σύλληψη του δήμάρχου,πλέον, Απόστολου Γκλέτσου!!!
όποιοι από εσάς θέλετε να δείτε την ομάδα ή ακόμη και να γράψετε σε αυτή δεν έχετε παρα να πληκτρολογήσετε στο facebook "Λευτεριά στον Γκλέτσο!"

Ανακοίνωση της Π.Α.Ε Παναθηναϊκός


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει το δημοσίευμα της εφημερίδας "Φίλαθλος" ως στρεβλή παρουσίαση ενός προσχεδίου της έκθεσης που έκανε η «Grand Thornton». Το δημοσίευμα της εφημερίδας κάνει λόγο ότι η "πράσινη" ΠΑΕ είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση.

«Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι κακόβουλο, υποβολιμαίο και ψευδές… μεσούσης της περιόδου και ενώ η ομάδα διεκδικεί στο ακέραιο τους στόχους της», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που προαναγγέλλει μηνύσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες

Οι Κινέζοι θέλουν να μας σώσουν και εμείς κάνουμε τους... Κινέζους! Γιατί άραγε; Μήπως - λέω μήπως- επειδή έχει ... "κόκκινο χρώμα" στην σημαία της;

Πρώτη φορά πρόσφεραν σε κάποιο που πνίγεται όχι σωσίβιο, αλλά ταχύπλοο, και αυτός αρνείται να μπει!
Περνάμε την μεγαλύτερη οικονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών. Κυριολεκτικά πνιγόμαστε στα χρέη. Βολοδέρνουμε αριστερά και δεξιά, προσπαθώντας να

Ο "Kill Bill" έγινε ..."Red Span" κι επιστρέφει στο ΟΑΚΑ



Το όνομά του έγινε γνωστό από την μία ημέρα στην άλλη. Η αξία του είχε ακριβώς την ίδια τύχη. Σκληρή δουλειά, εντυπωσιακές εμφανίσεις, μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, μετάλλια με την Εθνική ομάδα, πέρασμα από το NBA πριν επιστρέψει στους "πράσινους" για να τελειώσει ό,τι είχε αφήσει ανολοκλήρωτο και τελικά; Μεταγραφή στον "αιώνιο" αντίπαλο, Ολυμπιακό και μαζί με αυτή μεταγραφή από τις "πράσινες" στις "ερυθρόλευκες" καρδιές και αντιστροφή συναισθημάτων του κόσμου των δύο ομάδων προς το πρόσωπό του.
Για ποιον γίνεται λόγος;
πριν από λίγη ώρα μας έγινε γνωστό ότι ομάδα 30-40 ατόμων που εναντιώνονται στην πληρωμή των διοδίων, συγκεντρώθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο Φθιώτιδας για να διαμαρτυρηθούν.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


Τσιμπούκια με δόσεις ο...

Ποιος πληρώνει τελικά τη νύφη; Καταγγελία αναγνώστη στο typografikos

Με αφορμή μια καταγγελία που δεχτήκαμε σήμερα από αναγνώστη του typografikos, διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά πόσο εύκολο είναι πλέον για τον καθένα μας να υποστεί τις συνέπειες της χαοτικής καθημερινότητας, χωρίς στην ουσία να έχει καμία πίστη πως μπορεί να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Διαβάστε την καταγγελία που ακολουθεί:

"Είμαι αναγνώστης του μπλογκ σας και θα ήθελα να καταγγείλω ένα περιστατικό που μου συνέβη πρόσφατα. Είμαι κάτοικος Πειραιά εδώ και πολλά χρόνια και στην καθημερινότητά μου ζω τα προβλήματα του δήμου για τα καλά. Ωστόσο, μόνο πριν λίγο καιρό επηρεάστηκα άμεσα εξαιτίας της έλλειψης οργάνωσης του δήμου αλλά και ορισμένων λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην περιοχή. Για να καταλάβετε κι εσείς και οι αναγνώστες, σας εξηγώ το περιστατικό:

Ήταν λίγο πριν τη γιορτή του Αγίου Νείλου όταν παρκάρα το αυτοκίνητό μου πάνω στην οδό Θεοτόκη. Κάθε χρόνο διοργανώνεται διήμερο πανηγύρι για τον εορτασμό
της εκκλησίας που βρίσκεται στην περιοχή. Ωστόσο, δεν

Με ποιον εθεάθη ο Αντώνης Κανάκης σε γνωστό club??(pic)

O ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ TOY ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΕΘΕΑΘΗ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ CLUB ΜΕ....

Μπορούμε άραγε να δεχθούμε την διαφορετικότητα κάποιου πλάσματος;

«Pet Shop»: Μια ταινία μικρού μήκους για την ουσία και όχι για το φαίνεσθαι.
Ο ρατσισμός είναι κάτι που σχεδόν κυλάει στο αίμα αυτής της κοινωνίας.Μπορούμε άραγε να δεχθούμε την διαφορετικότητα κάποιου πλάσματος ή είμαστε ικανοί μόνο στο να κρίνουμε από το φαίνεσθαι και να στέλνουμε στο περιθώριο το κάθε τι διαφορετικό απο εμάς χωρίς καν να βλέπουμε την ουσία;
Πόσο δύσκολο μας είναι να αποδεχόμαστε σαν ισότιμο έναν άνθρωπο που δεν γεννήθηκε σαν κι εμάς και όχι απλά -στη καλύτερη περίπτωση- να νιώθουμε οίκτο και συμπόνοια για εκείνον;
Θεμελιώδη ερωτήματα που μάλλον δεν θα απαντηθούν ποτέ, γεννώνται μέσα απο την συγκινητική -και ελληνική αυτή τη φορά- ταινία μικρού μήκους “Pet Shop” του Μιχαήλ Γαβριήλ Ζενέλη:
Δείτε το:

Σοκ: ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ. (αποκλειστικες photos)

μας το ταχυδρόμησε http://blog-my69.blogspot.com/2011/01/photos_10.html

Πού ‘σουνα νιότη που ‘λεγες, πως θα γινόμουν άλλος... Εισερχόμενα X

Δεν αναφέρομαι φυσικά στην βιολογική ηλικία της κας Μπακογιάννη, αλλά για την πολιτική νιότη, όταν μια της λέξη μπορούσε να προκαλέσει ταραχές στην κεντροδεξιά παράταξη.
Δεν βγαίνουν οι προβλέψεις που έλεγαν ότι μετά την δημιουργία του κόμματος ΔΗ.ΣΥ μέλη και βουλευτές της ΝΔ 

αυτή τη νέα γενιά χρειαζόμαστε!!!



μας το έστειλαν από http://epirus-ellas.blogspot.com/2011/01/blog-post_2009.html

Βίντεο και φωτό από τον πρώτο ebook reader με έγχρωμο ηλεκτρονικό χαρτί (Hanvon)


Ο πρώτος ηλεκτρονικός αναγνώστης με οθόνη έγχρωμου ηλεκτρονικού χαρτιού, που είχε ανακοινωθεί το Νοέμβριο, ήταν στο περίπτερο της Hanvon στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας. Δεν είναι η τελική συσκευή που θα κυκλοφορήσει εμπορικά, αλλά είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε σε λειτουργία και η πρώτη φορά που μπορούμε να κρίνουμε την ποιότητα και την ταχύτητα του έγχρωμου ηλεκτρονικού χαρτιού.

Η οθόνη είναι αφής 9.7 ιντσών που λειτουργεί κυρίως με γραφίδα (με τα δάχτυλα συχνά δεν αποκρίνεται) . Ο επεξεργαστής θα είναι της Freescale στα 800 MHz. Η οθόνη έχει ανάλυση 1600 x 1200, ιδιαίτερα υψηλή, και απεικονίζει4.096 χρώματα. Η εσωτερική μνήμη θα είναι 4GB (μόνο το Kindle 3 έχει τόσο μεγάλη εσωτερική μνήμη), αλλά θα διαθέται και θύρα για κάρτα SD. Θα διαθέτει επίσης μικρόφωνο και επιταχυνσιόμετρο, ενώ θα συνδέεται στο internet μέσω WiFi (δεν έχει ανακοινωθεί μοντέλο με 3G)

δείτε παρακάτω το βίντεο

απόσπασμα από το 2ο dvd της Τζούλιας

το βίντεο είναι αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους μόνο αν είστε ενήλικος συνεχίστε.

δείτε το βίντεο

ΕΡΩΣ ΑΝΙΚΑΤΕ ΜΑΧΑΝ


ΕΡΩΣ ΑΝΙΚΑΤΕ ΜΑΧΑΝ, έγραφε ο Σοφοκλής στον λυρικότατο μονόλογο της Αντιγόνης. Έρωτα ,ακατανίκητε στη μάχη ή απλούστερα : "Έρωτα ακαταμάχητε!"