Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

έρχεται το vdsl

ο ΟΤΕ ετοιμάζει το VDSL το οποίο είναι περίπου μέχρι και 4 φορές πιο γρήγορο από το κοινό ADSL

Δέσμευσαν την περιουσία του Αντώνη Ρέμου

Σε νέο δικαστικό κυκεώνα έχει μπει ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μετά την οικονομική περιπέτεια που είχε με τον Ηρακλή, (άπό τον οποίο υποστηρίζει ότι έχασε πολλά λεφτά), μπαίνει σε νέα διαμάχη, αυτή τη φορά με την παλιά του εταιρεία Sony Music, στην οποία δεν ανήκει πλέον.
Ο τραγουδιστής που πριν από περίπου τέσσερα χρόνια άφησε την Sony για την Heaven, έχει έλθει αντιμέτωπος με δύο πολύ βασικά προβλήματα: Το ένα είναι ότι υποχρεούται να καταβάλλει ένα εκατομμύριο ευρώ στην πρώην εταιρεία του και το δεύτερο

Οι τουρκικές παραβιάσεις

Δύο σχηματισμοί τουρκικών μαχητικών αποτελούμενοι από 14 αεροσκάφη, και ένα ελικόπτερο σε ανεξάρτητη περίπτωση, πραγματοποίησαν σήμερα 4 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ) και και 3 παραβάσεις του FIR Αθηνών. Από τα 14 μαχητικά τα 6 έφεραν οπλισμό και η δραστηριότητα των τουρκικών αεροσκαφών εκδηλώθηκε στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο. Δεν υπήρξαν εμπλοκές.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Άλλες δύο αρκούδες τραυματίστηκαν σε τροχαία

Δύο αρκούδες τραυματίστηκαν σε δύο τροχαία ατυχήματα, που σημειώθηκαν μέσα σε ένα 24ωρο, στη Δυτική Μακεδονία.
Το πρώτο συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης, σε επαρχιακή οδό του νομού Κοζάνης, με δυσμενείς καιρικές συνθήκες και πυκνή ομίχλη. Η αρκούδα διέφυγε τραυματισμένη στους παρακείμενους αγρούς, ενώ ο οδηγός του ΙΧ και οι επιβαίνοντες στο όχημα δεν τραυματίστηκαν.
Η αστυνομία Γρεβενών ενημέρωσε

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! ! ! . . . Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν ! ! ! ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ! ! !

Μας το "ταχυδρόμησε":
ksipnistere.blogspot.com

Αγοράκι από τη Νάξο 5,5 ετών o Μάριος Β. πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση μεταμόσχευσης μυελού των οστών. Απαιτείται μεγάλος αριθμός φιαλών ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Οσοι μπορούν να δώσουν παρακαλούνται θερμά να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μου.
Τα ΜΜΕ και τα BLOGS που κοινοποιείται το παρών παρακαλούνται να δώσουν τη δημοσιότητα που είναι αναγκαία στην περίπτωση του παιδιού.
Για όσους πιθανόν ενδιαφέρονται να.......

Ποια πρώην Υπουργός τα "άκουσε" για τα καλά σήμερα...;

ΜΟΝΟ ΣΤΟ PSAXTIRI

Κακήν κακώς φαίνεται να "εκδιώχθηκε" σήμερα το μεσημερι πρώην Υπουργός στις Λιβανάτες, ενω συμμετείχε στην κουστωδία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κλέαρχου Περγαντά που περιόδευε σε δημοτικά διαμερίσματα του καλλικράτειου δήμου Λοκρών!!
Απογοητευμένος ψηφοφόρος της, οταν την είδε στην πλατεία του χωριου καταφέρθηκε βροντόφωνα εναντίον της για τις πολιτικές της επιλογές σε προσωπα και θέσεις...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ...

Συμφωνία για δύο σίκουελ του Άβαταρ υπέγραψε ο Τζέιμς Κάμερον

Μας το "ταχυδρόμησε":
agrioskyla.blogspot.com

Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον υπέγραψε συμφωνία για τη δημιουργία δύο σίκουελ του Άβαταρ, το οποίο κέρδισε 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ανακοίνωσε η Twentieth Century Fox.
Ο σκηνοθέτης θα ξεκινήσει την παραγωγή του πρώτου σίκουελ το επόμενο έτος, το οποίο σχεδιάζει να είναι έτοιμο τον Δεκέμβριο του 2014. Το δεύτερο σίκουελ θα κυκλοφορήσει...

Mind the GAP

Mας το "ταχυδρόμησε":
himaira.blogspot.com

Γράφει ο 29-26

Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Πρωθυπουργός μας είναι περιορισμένων πολιτικών και όχι μόνο δυνατοτήτων και ίσως δεν έχουν άδικο. Τελευταίες ημέρες σέρνεται για ακόμη μια φορά πίσω από τα γεγονόταοργανώνοντας διακαναλική συνέντευξη για να περιορίσειλέειτην αντιμνημονιακή ψήφο!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα λίγο με τη σειρά. Με το φτωχό μου το μυαλό και

Λίβελοι κατά της Ελλάδας από τους Βρετανούς

Οι Βρετανοί «ξαναχτυπούν», αυτή τη φορά όχι με τους ... συνήθεις «πρωταγωνιστές» Financial Times, αλλά με ένα άρθρο – κόλαφο για την Ελλάδα της Daily Telegraph.

Η εφημερίδα φιλοξενεί άρθρο με τίτλο «Η Ελλάδα αναπυροδοτεί τα ευρωπαϊκά προβλήματα χρέους» όπου εστιάζει στη εκτίναξη των αποδόσεων των 10ετών ελληνικών ομολόγων «κατά 31 μονάδες βάσης στο 9,57%» και ούτε λίγο, ούτε πολύ εκτιμά (!) πως η υποχώρηση του

Σε λίγες μέρες θα έχουμε εκλογές και η αποχή ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ...

Μας το "ταχυδρόμησε":
ramnousia.blogspot.com

Μπράβο στους δημοσιογραφίσκους....
Πολύ καλή δουλειά !
Δεν προλαβαίνουν οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης να απαντήσουν στις δήθεν ερωτήσεις των και ....απαντούν οι ίδιοι με σλουρπ...σλουρπ !!! ΧαΧαΧαΧα .....
Δεν παίζονται.
Ειλικρινά αυτό που ζει η Ελλάδα μόνο ένα σενάριο σε κάποια

Βλέπει 'φαντάσματα' ο Δημαράς, την ώρα που οι δημοσκποπήσεις τον δείχνουν να 'ξεφουσκώνει'

Μας το "ταχυδρόμησε":
paspartoy.blogspot.com

Βλέποντας την κατατρακύλα του στις δημοσκοπήσεις, που μέχρι και πριν 2 εβδομάδες τον έχριζαν ως φαβορί για την ανάληψη του Δήμου Πατρέων, ο Γιάννης Δημαράς εφευρίσκει εχθρούς ακόμα και στα ΜΜΕ, τα οποία μέχρι στιγμής αποτελούσαν τους ακρογωνιαίους λίθους της, δημοσκοπικής του, εκτόξευσης.
Γνωρίζει ο κύριος Δημαράς ότι 'πλασματικά' είχε βρεθεί στην θέση του οδηγού στις δημοσκοπήσεις και τώρα, χάνοντας την ψυχραιμία του, φτάνει μέχρι και στο να απειλεί

Διχασμένη η ΕΕ για την αναθεώρηση της "Λισαβονας"

Εν όψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ την Πέμπτη και την Παρασκευή -κατά την οποία η Γερμανίδα καγκελάριος εκτιμάται ότι θα πιέσει για αλλαγές στη Συνθήκη της Λισαβόνας- η Ευρωπαία Επίτροπος Βιβιάν Ρέντινγκ δήλωσε στην εφημερίδα Die Welt ότι οι πολιτικοί σε Παρίσι και Βερολίνο δεν είναι ρεαλιστές.

"Ανεύθυνη" χαρακτήρισε η επίτροπος για θέματα Δικαιοσύνης Βίβιαν Ρέντινγκ τη γαλλογερμανική πρόταση για αναθεώρηση της Συνθήκης της Λισαβόνας, εν όψει της

Δεν δίνει ονόματα, αρνείται τις μίζες ο Μιχ. Χριστοφοράκος

Λιγότερα ακόμη και απ' όσα είχε πει στο παρελθόν για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens κατέθεσε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος στο κλιμάκιο των Ελλήνων βουλευτών που βρίσκεται στο Μόναχο για να διερευνήσει τη διαδρομή του χρήματος προς πολιτικά πρόσωπα και δημόσιους λειτουργούς.

Ο πάλαι ποτέ ισχυρός άντρας της γερμανικής εταιρείας στην Ελλάδα ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ποτέ ιδιαίτερη σχέση με πολιτικούς στην Ελλάδα, ότι δεν έχει δώσει ποτέ

Μενεγάκη προσωπικές ροζ φωτογραφίες: download links

Mας το "ταχυδρόμησε":
ntaksi.blogspot.com

Χαμός στο διαδίκτυο με προσωπικές φωτογραφίες της Μενεγάκη, τις οποίες επιβεβαίωσε και η ίδια. Τα download linksσε forums και torrent sites δίνουν και παίρνουν, τι περιέχουν όμως;
Προσωπικές γυμνές φωτογραφίες της Μενεγάκη κυκλοφορούν σε γραφεία εκδοτών προς δημοσίευση. Η ίδια η Ελένη Μενεγακη επιβεβαίωσε οτι υπάρχουν προσωπικές φωτογραφίες της σε επιστολή-εξώδικο προς εκδότες. Στην ιστορία εμπλέκεται και ο Πέτρος

Στην Ελλάδα το νέο VW Touareg

Διατίθεται πλέον και στη χώρα μας το νέο VW Touareg η τιμή του οποίου, με μπόλικο φόρο πολυτελείας, αρκετό τέλος ταξινόμησης και φυσικά ΦΠΑ, ξεκινάει από τα 80.900 ευρώ. Το μεγάλο SUV των Γερμανών διατίθεται με έναν κινητήρα βενζίνης, έναν πετρελαίου και σε μια υβριδική έκδοση.

Η βασική έκδοση διαθέτει τον 3.6 V6 FSI που αποδίδει....

Συστεμική συγχορδία στήριξης της κυβέρνησης του μνημονίου.

Mας το "ταχυδρόμησε":
ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή.

Έχουν γίνει πολλά σχόλια και αναλύσεις σχετικά με την «διακαναλική» συνέντευξη του πρωθυπουργού. Ένα παραπάνω από ένα απλό πολίτη δεν βλάπτει.

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός σχολιαστής με πτυχία για να αντιληφθεί την συμπαιγνία πολιτικάντηδων όλων των κομμάτων και των ΜΜΕ σε βάρος του λαού.

Οι επικρίσεις μερικών δημοσιογράφων, για την επιλογή των ερωτήσεων απ’ τους

Ινδονησία: Τουλάχιστον 272 νεκροί από το τσουνάμι

Τουλάχιστον 272 άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό, και περισσότεροι από 400 αγνοούνται μετά το τοπικό τσουνάμι από τον ισχυρό σεισμό 7,7 βαθμών τη Δευτέρα στα ανοιχτά της Σουμάτρα.
"Ανακαλύψαμε 272 πτώματα. Τουλάχιστον 412 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Έιντ Έντουαρντ υπεύθυνος των σωστικών συνεργείων της επαρχίας της δυτικής Σουμάτρας.
Σύμφωνα με προηγούμενο απολογισμό οι νεκροί έφταναν τους....

Σε υψηλά επίπεδα το ελληνικό spread

Ανοδικά κινείται την Τετάρτη το spread του ελληνικού 10ετούς ομολόγου έναντι του αντίστοιχου γερμανικού. Το προεκλογικό κλίμα και η επαναφορά των σεναρίων περί πτώχευσης της Ελλάδας οδήγησαν την Τρίτη το ελληνικό spread στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων δύο εβδομάδων.
Στις 11:47 (ώρα Ελλάδος), το πριμ που ζητούσαν οι επενδυτές για διακράτηση ελληνικών ομολόγων έναντι των γερμανικών Bunds διευρυνόταν στις...

Μ.Θεοδωράκης: Ο Παπανδρέου εκβιάζει το λαό

Κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου, άσκησε ο Μίκης Θεοδωράκης, μιλώντας σε εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης.
Ο διεθνής Έλληνας συνθέτης τόνισε ότι "ο Γιώργος Παπανδρέου, με τη διακαναλική συνέντευξή του, εκβιάζει τον ελληνικό λαό, ότι αν δεν ψηφίσουμε τους δικούς του, θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Σε αυτές τις συνθήκες οι εκλογές είναι θάνατος για την Ελλάδα, είμαστε σε διάλυση, θα σταματήσουν τα πάντα".
Ανέφερε μάλιστα ότι έχει διαπιστώσει πως "αν κυβερνούσε ο Κ. Καραμανλής, οι προοδευτικές και άλλες δυνάμεις της χώρας θα είχαν κάψει την Ελλάδα".
Τέλος ανακοίνωσε την απόφασή του να προχωρήσει στην ίδρυση ενός κινήματος ανεξάρτητων πολιτών, σε περίπτωση που ο Πρωθυπουργός μετά τις εκλογές τοπικής

Ενοποιείται ο κλάδος της υγείας των ασφ. ταμείων

Σε πιλοτική εφαρμογή ενοποίησης των κλάδων της υγείας των ασφαλιστικών ταμείων με τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, προχωρά το υπουργείο Υγείας.
Η ενοποίηση όλων των μονάδων υγείας των ασφαλιστικών ταμείων υπό την εποπτεία του ΕΣΥ θα ξεκινήσει πιλοτικά στην Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη, το πρώτο τρίμηνο του 2011 και ο στόχος είναι να εφαρμοστεί σε όλη τη χώρα μέχρι το καλοκαίρι του ερχόμενου έτους.
Εξ άλλου, μέσα το Νοέμβριο θα συνταχθεί νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που θα

Με... φωσφοριζέ γιλέκα οι ιερόδουλες

Υποχρεωμένες να φορούν κίτρινα φωσφοριζέ γιλέκα είναι πλέον οι Ισπανίδες ιερόδουλες, καθώς ψηφίστηκε νόμος που καθορίζει την ενδυμασία τους στα στέκια του αγοραίου έρωτα! Μάλιστα, οι παραβάτες θα τιμωρούνται με χρηματικό πρόστιμο.
Πρόκειται για ρύθμιση που αφορά όλες τις εκδιδόμενες γυναίκες στην Καταλονία, με το σκεπτικό ότι....

Παγκόσμια Τράπεζα: Δωρεά 30 εκατ. δολαρίων στην Αϊτή

Η Παγκόσμια Τράπεζα ανακοίνωσε χθες Τρίτη ότι ενέκρινε τη δωρεά 30 εκατ. δολαρίων για να υποστηριχθούν οι εξελισσόμενες προσπάθειες ανοικοδόμησης στην Αϊτή μετά τον καταστροφικό σεισμό στις αρχές της χρονιάς.

Πέραν του ότι στοίχισε τη ζωή περίπου 300.000 ανθρώπων, ο σεισμός του Ιανουαρίου άφησε 1,5 εκατ. πολίτες της χώρας της Καραϊβικής άστεγους, οι οποίοι στην πλειοψηφία

WANTED....


Oι κύριοι στις παρακάτω φωτογραφίες έχουν ακολουθήσει διαφορετικές πορείες...Κι όμως σαν να μοιάζουν....Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καθένας κοιτάει τη "δουλειά" του..

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ...

Άγνωστος περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά σε γυναίκα

Άφωνοι έμειναν περαστικοί και οδηγοί σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας, όταν είδαν έναν άγνωστο άνδρα να πλησιάζει μια γυναίκα και να της βάζει φωτιά!
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης είναι Έλληνας γύρω στα 60 και η γυναίκα φέρεται ως πρώην φίλη του.
Ήταν περίπου 17:30 όταν ο άνδρας πλησίασε την γυναίκα....

Τέλος στις πλασματικές μετεγγραφές στα εσπερινά λύκεια

Τέλος στις πλασματικές μετεγγραφές στα εσπερινά λύκεια επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Παιδείας στο πλαίσιο των αλλαγών του νέου λυκείου.
Οι μετεγγραφές μαθητών από τα ημερήσια λύκεια επιτρέπονται κατόπιν αίτησης του κηδεμόνα και εφόσον διαπιστωθεί ότι ο μαθητής εργάζεται αποδεδειγμένα για βιοπορισμό.
Στο παρελθόν σημαντικός αριθμός μαθητών εγγραφόταν στην τελευταία τάξη των εσπερινών καθώς είναι ευνοϊκότερες οι συνθήκες εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Την ίδια ώρα με εγκύκλιο του υπουργείου δίνεται η δυνατότητα....

Βρέθηκε σώος ο 85χρονος που είχε χαθεί στον Όλυμπο

Στην τοποθεσία "Μακρύρεμα" εντοπίστηκε εχθές, από εθελοντές διασώστες, ο 85χρονος που αγνοούνταν από το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, στην περιοχή του Ολύμπου.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η κατάσταση της υγείας του ηλικιωμένου άνδρα είναι καλή, αλλά για προληπτικούς λόγους έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας.
Η τοποθεσία στην οποία βρέθηκε ο 85χρονος απέχει περίπου 5.30 ώρες, απόσταση

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων


Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από το βράδυ της Τρίτης στο βόρειο Ιόνιο και την ήπειρο, οι οποίες από τις πρωινές ώρες της Τέταρτης, θα επηρεάσουν και το υπόλοιπο Ιόνιο, τη δυτική στερεά και βαθμιαία την Πελοπόννησο (κυρίως δυτική και νότια), τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη βόρεια και ανατολική Θεσσαλία, πιθανώς πρόσκαιρα την ανατολική στερεά και την Εύβοια και από το απόγευμα τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και προς το βράδυ τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα.
Από το απόγευμα της Τέταρτης τα ισχυρά φαινόμενα στη δυτική Ελλάδα βαθμιαία θα

Γνωστός ηθοποιός βρέθηκε γυμνός σε ξενοδοχείο!

Για ακόμα μία φορά έγινε ρεζίλι ο γνωστός ηθοποιός Charlie Sheen, που συνελήφθη από την αστυνομία γυμνός και μεθυσμένος σε δωμάτιο ξενοδοχείου! Μάλιστα, ο ίδιος παραδέχθηκε πως είχε και.... γυναίκα για παρέα, που -φυσικά- έσπευσε να εξαφανιστεί!
Ο Sheen βρέθηκε σε σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου ....

Νόσος του Hansen ή Λέπρα....


Όλοι μάθαμε για τη Σπίνα Λόγγα κυρίως από τη τηλεοπτική σειρά του Μega...Tι είναι όμως η λέπρα ή όπως αποκαλείται μεταγενέστερα νόσος του Ηansen...;

Η νόσος του Χάνσεν, η λέπρα κατα παλιότερη ονομασία, είναι νόσος λοιμώδης, την ύπαρξη της οποίας γνωρίζουμε και απο τους αρχαίους συγγραφείς. Σύμφωνα με επιστημονικά τεκμηριωμένα συμπεράσματα του τελευταίου αιώνα, η μεταδοτικότητα της είναι πολύ περιορισμένη.

Η νόσος έχει μεγάλο χρόνο επώασης και εκδηλώνεται, κατά κύριον λόγον, με

Τμήμα Μεταγωγών στην Λαμία

σήμερα υπογράφηκε η τελικά η ίδρυση του τμήματος Μεταγωγών στην πόλη της Λαμίας