Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

1o ημίχρονο, αποστολή εξετελέσθει

2ο περιμένουμε , καλή τύχη!!!!
και πήγαινέ μας στα ουράνιααααααααααα

ΝΙΓΗΡΙΑ - Ν. ΚΟΡΕΑ και ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ σε λίγο στην ΕΡΤ και ΝΕΤ αντίστοιχα.

ET1:




ΝΕΤ:

Απογραφή δημοσίων υπαλλήλων Ξεκινά πιλοτικά την 1η Ιουλίου - Συστήνεται η Ενιαία Αρχή Πληρωμών


Ξεκινά πιλοτικά από την 1η Ιουλίου η διαδικασία απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων, διαδικασία η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 23 του μήνα.
Οι υπόχρεοι θα πρέπει να συμπληρώσουν μία ηλεκτρονική σελίδα απογραφής, που περιέχει προσωπικά στοιχεία, στοιχεία υπηρεσιακής καταστάσεως και τίτλους σπουδών.
Οι πρώτοι που καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους είναι οι εργαζόμενοι στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοικήσεως και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΥΠΕΣ, όπως και οι εργαζόμενοι στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία της απογραφής μσθοδοτούμενων από το Δημόσιο δίνονται στον δικτυακό τόπο http://apografi.gov.gr/
Εκεί υπάρχουν οι οδηγίες συμπλήρωσης, το έντυπο προετοιμασίας καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονται.
Αφού επιλυθούν τα όποια διαδικαστικά προβλήματα θα ξεκινήσει στις 12 Ιουλίου η απογραφή του προσωπικού του Δημοσίου, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των ΟΤΑ, η οποία θα διαρκέσει έως τις 23 Ιουλίου.
Στην πρώτη φάση δεν θα απογραφούν οι εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ και σε άλλα πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου του ευρύτερου δημοσίου φορέα, τα οποία δεν θα μισθοδοτούνται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών.
Τα δεδομένα θα συγκεντρώνονται στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, ενώ η διασταύρωση των στοιχείων θα γίνει και με τους ασφαλιστικούς φορείς, για λόγους αξιοπιστίας της ταυτοποιήσεως.
Όσοι υπάλληλοι δεν καταγραφούν στην ενιαία λίστα, από την 1η Νοεμβρίου 2010 θα παύσουν να πληρώνονται μέχρι να απογραφούν ή να διορθωθούν τα στοιχεία τους.

Πυρκαγιές σε εξέλιξη στη Σκύρο και στην Ελευσίνα


Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης σε δασική έκταση της Σκύρου με χαμηλή βλάστηση χωρίς να απειλείται κατοικημένη περιοχή.
Στην περιοχή επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν 2 αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.
Το απόγευμα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ανοιχτό χώρο με απορρίματα στην Ελευσίνα. Επί τόπου επιχειρούν επτά πυροσβεστικά αεροπλάνα.

ΗΠΑ ...Συνελήφθη 42χρονος Έλληνας για απόπειρα ασέλγειας ανηλίκων μέσω Διαδικτύου


Στην παγίδα που του έστησαν αμερικανοί πράκτορες, οι οποίοι ασχολούνται με την καταπολέμηση της κακοποίησης παιδιών έπεσε ένας 42χρονος Έλληνας καθηγητής πληροφορικής, ο οποίος συνελήφθη στο Ντένβερ των ΗΠΑ.
Όπως έγινε γνωστό, ο καθηγητής, ο οποίος είναι παντρεμένος, συνομιλούσε σε δωμάτιο προγράμματος ανταλλαγής μηνυμάτων (chat room) με άτομο που του παρουσιάστηκε ως γυναίκα που κατοικεί στο Ντένβερ των ΗΠΑ και έχει δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας πέντε και επτά ετών.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κατά τις συνομιλίες που διήρκησαν περίπου δυο μήνες «την έπεισε» να μεταβεί στις ΗΠΑ και να ασελγήσει στα παιδιά και ως «αντάλλαγμα» θα τους έδινε κάποια δώρα.
Ωστόσο, μόλις έφτασε εκεί στις 14 Ιουνίου συνελήφθη από τους αμερικανούς πράκτορες.
Στη συνέχεια, στα πλαίσια της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής έκαναν έρευνα στο σπίτι του στην Αργυρούπολη όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν για εξέταση ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα net book και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σε βάρος του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Κολοράντο.

Δράμα... Bρέθηκε 39χρονος θαμμένος σε κοτέτσι σπιτιού


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται ένας 20χρονος νεαρός και μία 40χρονη γυναίκα στο σπίτι των οποίων και συγκεκριμένα μέσα στο κοτέτσι βρέθηκε θαμμένη σε βάθος 1,5 μέτρου η σορός ενός 39χρονου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις αρχές Ιουνίου.
Οι δράστες ομολόγησαν την πράξη τους και ισχυρίστηκαν ότι προέβησαν σε αυτή για διαφορές που είχαν μεταξύ τους.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ερευνών για την εξαφάνιση του 39χρονου κατοίκου Δράμας, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στο σπίτι όπου διέμεναν ο 20χρονος μαζί με την 40χρονη στους Σιταγρούς Δράμας. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε σε κοτέτσι στην αυλή θαμμένη η σορός του 39χρονου.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δράμας συνέλαβαν τα δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κλοπή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 20χρονος πριν από ένα μήνα περίπου στραγγάλισε με σχοινί το θύμα. Στη συνέχεια με τη βοήθεια της 40χρονης έθαψαν τη σορό.
Επίσης, ο 20χρονος αφαίρεσε την κάρτα ανάληψης χρημάτων του θύματος, με την οποία πραγματοποίησε αναλήψεις χρηματικών ποσών.
Επιπλέον, στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν δύο φυτά κάνναβης, που καλλιεργούσαν από κοινού οι δράστες, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.

Ηλεκτρονικό Εγκλημα ...Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης σε βάρος του ΙΚΑ


Aπό αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, τα οποία κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατ' επάγγελμα και κατάχρηση δημοσίου χρήματος.
Ειδικότερα, στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαβιβάστηκε από το ΙΚΑ καταγγελία για οικονομική απάτη σε βάρος του Ασφαλιστικού Οργανισμού. Μάλιστα, σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, η οικονομική ζημία που υπέστη το ΙΚΑ, ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ.
Στο πλαίσιο διερεύνησης και μετά από ψηφιακό έλεγχο, που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι κατασκευαστική εταιρεία, παρόλο που κήρυξε πτώχευση, με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, από την 30η Ιανουαρίου 2006, συνέχισε να υποβάλλει μέσω διαδικτύου, έως και την 12-11-2009, Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις (ΑΠΔ) για τα εκατόν ενενήντα επτά (197) άτομα, που υποτίθεται ότι εργάζονταν σε αυτήν, χωρίς όμως να πληρώνει τις αντίστοιχες εισφορές, ως όφειλε, στον Ασφαλιστικό Φορέα (ΙΚΑ).
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποίησαν ψηφιακή ανάλυση και διαπιστώθηκε ότι σχεδόν το σύνολο των 197 υπαλλήλων, κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα εργάζονταν σε διάφορες άλλες εμπορικές εταιρείες.
Σε εξέλιξη είναι, από αρμόδιους υπαλλήλους του ΙΚΑ, η πλήρης διερεύνηση και καταγραφή της συνολικής ζημιάς, η οποία εκτιμάται ότι ανέρχεται σε εκατομμύρια ευρώ.
Η υπόθεση διαβιβάστηκε στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Αττική Οδός... Αύξηση διοδίων, από την 1η Ιουλίου, λόγω ΦΠΑ


Η αύξηση του ΦΠΑ από 19% σε 23% από την 1η Ιουλίου 2010 οδηγεί σε αυξήσεις στις τιμές των διοδίων της Αττικής Οδού, για πρώτη φορά από το 2006.
Οι νέες τιμές που θα ισχύουν από την 1η Ιουλίου για τους οδηγούς που πληρώνουν με μετρητά, είναι οι εξής:

* Μοτοσικλέτες: Από 1,30 ευρώ σε 1,40 ευρώ
* ΙΧ: Από 2,70 ευρώ σε 2,80 ευρώ
* Μικρά και μεσαία φορτηγά και λεωφορεία: Από 6,70 ευρώ σε 7,00 ευρώ
* Μεγάλα φορτηγά: Από 10,80 ευρώ σε 11,20 ευρώ.
Παράλληλα αναπροσαρμόζονται και οι τιμές που ισχύουν για τα συνδρομητικά προγράμματα. Οι νέες τιμές των συνδρομητικών προγραμμάτων του e-PASS που θα ισχύσουν από 1ης Ιουλίου για τα ΙΧ διαμορφώνονται για το βασικό πρόγραμμα Express σε 2,52 ευρώ ανά διέλευση.
Περαιτέρω, οι κλιμακωτές τιμές των προγραμμάτων Friendly και Business θα διαμορφωθούν σε 2,52 ευρώ, 2,24 ευρώ και 1,96 ευρώ, ανάλογα με τον αριθμό των διελεύσεων.
Στο πρόγραμμα Bonus διατηρείται η δυνατότητα των 15 δωρεάν διελεύσεων εντός εκάστου ημερολογιακού μήνα.
Εξάλλου, από την 1η Ιουλίου αυξάνεται και η τιμή διέλευσης των φορτηγών από τα διόδια που διαχειρίζεται η κοινοπραξία Ολυμπία Οδός ΑΕ, λόγω της αύξησης του συντελεστή του ΦΠΑ, ενώ η τιμή για τα δίκυκλα και για τα ΙΧ θα παραμείνει σταθερή.
Συγκεκριμένα, για τα οχήματα με 2-3 άξονες, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20 μέτρα, η τιμή διαμορφώνεται σε 7,40 ευρώ από 7,30, ενώ για τα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20 μέτρα θα ανέλθει σε 10,40 από 10,30 ευρώ.
Για τα δίκυκλα και για τα οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος έως 2,20 μέτρα, η τιμή θα παραμείνει στα 2,00 και 2,90 ευρώ αντίστοιχα.

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ...

Πρωτοφανής τουρκική αεροναυτική άσκηση από την Κεφαλλονιά μέχρι την Κρήτη!


Για πρώτη φορά μετά την ίδρυση του ελληνικού κράτους το 1830, η Τουρκία αποφάσισε να προχωρήσει σε μία πρόκληση που είναι αμφίβολο αν και πριν την Επανάσταση του 1821 είχε τολμήσει να προχωρήσει δεδομένου ότι ο αγγλικός στόλος κυριαρχούσε στην περιοχή και δεν της επιτρεπόταν να κάνει αυτό που θα κάνει στις 28 Ιουνίου 2010: Μία μεγάλη αεροναυτική άσκηση έξι φρεγατών και τουλάχιστον ενός υποβρυχίου (το πιο σύγχρονο του τουρκικού στόλου) με χρήση πυρών, από τα δυτικά της Κεφαλλονιάς, μέχρι τα δυτικά της Κρήτης!

Μόσχα: "Ο South Stream θα περάσει από την Ρουμανία αντί Βουλγαρίας και Ελλάδας"!


Την εναλλακτική χάραξη του South Stream μέσω Ρουμανίας, εξήγγειλλε ουσιαστικά πριν λίγες ώρες η Μόσχα: "Η Ρωσία δεν θα εγκαταλείψει τα σχέδια για τον αγωγό South Stream, ακόμη και αν η Βουλγαρία αποσύρει τη συμμετοχή της", δήλωσε ο πρόεδρος του Ρωσικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και πρώην πρωθυπουργός Γεβγκένι Πριμακόφ. Η εξέλιξη αυτή αφήνει εκτός νυμφώνος, εκτός Βουλγαρίας, φυσικά και την Ελλάδα, τις δύο κυβερνήσεις των οποίων η Μόσχα θεωρεί ως "εξαιρετικά ευήκοες" στις επιθυμίες της Ουάσιγκτον. Έτσι μέσα σε εννέα μήνες η Ελλάδα κινδυνεύει να απαλειφθεί άμεσα και πλήρως από τον ενεργειακό χάρτη της Ευρώπης!

Μετατίθεται η κατάθεση του ασφαλιστικού


Τη μετάθεση, κατά πάσα πιθανότητα για τη Δευτέρα, της κατάθεσης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή αποφάσισε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας. Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Εργασίας, η μετάθεση οφείλεται σε θέματα τα οποία δεν έχουν διευθετηθεί ακόμη, ορισμένα εκ των οποίων έχει θέσει η τρόικα.

Ως παράδειγμα αναφέρεται το θέμα με τα όρια ηλικίας για τις μητέρες ανηλίκων.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχουν διευθετηθεί αυτές οι εκκρεμότητες, γι' αυτό το επίμαχο νομοσχέδιο αναμένεται να φτάσει στο κοινοβούλιο στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Γαλλία - Ν. Αφρική και Μεξικό - Ουρουγουάη σε λίγο 17:00 στην ΕΤ1 και ΝΕΤ αντίστοιχα

ΕΤ1:









ΝΕΤ:

Αισιοδοξία Γ. Κωστόπουλου για την οικονομία


Η ύφεση το 2010 στην Ελλάδα δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο αναμενόταν και δεν υπάρχει λόγος μεμψιμοιρίας και απογοήτευσης, τόνισε την Τρίτη στη γενική συνέλευση των μετόχων της Alpha Bank ο πρόεδρος της τράπεζας, κ. Γιάννης Κωστόπουλος.
«Η Ελλάδα θα βγει πιο σύντομα από την ύφεση, τα μέτρα δείχνουν να αποδίδουν» τόνισε ο προεδρος της Alpha Bank.

Sex & Mundial????

Αλήθεια Νο 1..




Αλήθεια Νο 2..




Αλήθεια Νο 3..

«Τανγκό» για την πρόκριση


«Τανγκό» για την πρόκριση με την πανίσχυρη Αργεντινή του Μαραντόνα, του Μέσι και του Μιλίτο χορεύει την Τρίτη το βράδυ (21:30 – απευθείας από το ΣΚΑΪ 100,3) η εθνική Ελλάδας για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του δευτέρου ομίλου.

Σε περίπτωση ήττας η Ελλάδα μένει σίγουρα εκτός των «16», σε διαφορετική περίπτωση υπάρχουν πολλές πιθανότητες πρόκρισης.

Από τις 16:00 ο σταθμός μας τροποποιεί το πρόγραμμά του με μια ειδική εκπομπή - αφιέρωμα στο εθνικό μας συγκρότημα.

Ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Βασίλης Κουφόπουλος θα βρίσκονται στο στούντιο, ενώ ο Δημήτρης Γιατζόγλου στο κατάστημα High Life στον Πειραιά μαζί με ανθρώπους του αθλητισμού και της τέχνης, αλλά και απλούς πολίτες.

Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΗ....


ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ BLOG MΑΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.....
ΣΤΕΙΛΕ MAIL ΣΤΟ:
topsaxtiri@gmail.com
ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΑΠΟΡΙΕΣ,ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.....
EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ....

Πτώμα ανδρός βρέθηκε δίπλα σε αρδευτικό αύλακα στην Άρτα


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε σήμερα τις πρωινές ώρες σε αγροτική περιοχή της Ανέζας Άρτας, δίπλα σε έναν αρδευτικό αύλακα, από εργάτη ο οποίος με το εκσκαπτικό του μηχάνημα εκτελούσε εκείνη την ώρα εργασίες καθαρισμού στον αύλακα. Η τσάπα σήκωσε κυριολεκτικά στον αέρα το πτώμα του άτυχου ανδρός, το οποίο ήταν σε πλήρη αποσύνθεση και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τον Π.Σ ηλικίας 54 ετών, ο οποίος αγνοούνταν εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου. Ο άτυχος άνδρας έπασχε από σύνδρομο Down και οι συγγενείς του είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του από τις 3/3/2009. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Οι

Η ζωή επιστρέφει στην Πάρνηθα


πηγη:ksipnistere.blogspot.com
Η φύση έχει αρχίσει να αναγεννάται στα καμένα της Πάρνηθας. Ετσι τουλάχιστον δείχνει στα μάτια ενός μη ειδικού. Ενας πράσινος «τάπητας» από φυτά χαμηλής βλάστησης- πουρνάρια, κουμαριές, κοκορεβιθιές, αγριελιές κ.ά.- έχει καλύψει ....

τη μαύρη γη που άφησε πίσω της τέτοιες ημέρες πριν από τρία χρόνια η καταστρεπτική πυρκαϊά.
Ενα δάσος ελάτης χρειάζεται τουλάχιστον 100 χρόνια για να πάρει ύψος. Και πάλι όχι όσο το παλαιό δάσος, στο οποίο υπήρχαν έλατα ακόμη και 300 ετών. Τα μαύρα κουφάρια τους στέκουν ακόμη όρθια στις καμένες εκτάσεις. Σε λίγα χρόνια όσα δεν κοπούν, θα πέσουν και θα γίνουν λίπασμα για να αναπτυχθούν τα μικροσκοπικά έλατα που φυτεύονται τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

Παπαρήγα: βοηθήματα γίνονται οι συντάξεις


Επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό για το ασφαλιστικό κατέθεσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ κ. Α. Παπαρήγα.
Στο κείμενο της ερώτησής της χαρακτηρίζει «οδυνηρές» τις συνέπειες για τις εργατικές - λαϊκές οικογένειες, από την εφαρμογή του μνημονίου το οποίο υπέγραψε η κυβέρνηση το οποίο προσθέτει ότι «κλιμακώνει την αντιλαϊκή επίθεση και επιβάλει, εκτός από την ονομαστική μείωση των μισθών και των συντάξεων, διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης και κατάργηση θεμελιακών εργασιακών δικαιωμάτων.Ειδικά για το Ασφαλιστικό υποστηρίζει ότι αποδεικνύεται πως λόγω της ανεργίας και της υποαπασχόλησης είναι αδύνατον να συγκεντρωθούν 40 χρόνια υπηρεσίας και μάλιστα με 300 ένσημα κατ\' έτος, που απαιτούνται για πλήρη σύνταξη ή για να συγκεντρωθούν θα απαιτηθεί να δουλέψει ο εργαζόμενος και πέραν των 70 χρόνων. «Προκύπτει καθαρά επίσης ότι με την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού, ακόμα και με τις παραπάνω προϋποθέσεις οι συντάξεις

"Φόρο Τόμπιν" ζητεί ο Γιώργος Παπανδρέου


Την επιβολή φόρων στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές των τραπεζών (γνωστός και ως "φόρος Τόμπιν") ζήτησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με παρέμβασή του κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης στο παγκόσμιο συνέδριο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων (ITUC), που πραγματοποιείται στο Βανκούβερ του Καναδά.

Ο πρωθυπουργός στηρίζει έτσι σχετικό αίτημα του "γαλλογερμανικού άξονα" ενόψει της Συνόδου της G20 που θα συνέλθει στις 26 – 27 Ιουνίου στο Τορόντο.

Ο κ. Παπανδρέου, μιλώντας από τη Νέα Υόρκη, αναφέρθηκε στα αίτια της ελληνικής δημοσιονομικής κρίσης υπογραμμίζοντας ότι "το κράτος πρόνοιας δεν ήταν αυτό που δημιούργησε την κρίση. Αυτό δεν ήταν το πρόβλημα", προσθέτοντας ότι "ήταν το γεγονός ότι είχαμε μια κακή διαχείριση της οικονομίας από την προηγούμενη συντηρητική κυβέρνηση, που δημιούργησε ένα μεγάλο χρέος".

ΓΙΑΤΙ....?

ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ..?
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΑΡΑΓΕ?Ή ΑΠΛΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ....?

"Τα κυβερνητικά μέτρα δεν μπορούν να εφαρμοστούν"


Ως πρωτοβουλία που είχε αποτέλεσμα, και όχι σαν κίνηση εντυπωσιασμού παρουσίασε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας την απόφασή του να αποστείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με την οποία ζητούσε ο κ. Παπούλιας να περιμένει τη γνωμόδοτηση του ΣτΕ προτού υπογράψει το Προεδρικό Διάταγμα για τις εργασιακές σχέσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ απέδωσε την απόφαση της κυβέρνησης να ενσωματώσει στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο τα εργασιακά θέματα τα οποία επρόκειτο να ρυθμιστούν με το ΠΔ στην επιστολή αυτή.

«Παρέκαμπταν το Σύνταγμα και την κοινοβουλευτική διαδικασία. Αποφάσισαν ξαφνικά να αλλάξουν άποψη. Το πέτυχε αυτό η πίεση που ασκήθηκε από την κοινωνία» δήλωσε.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι δεν εισηγήθηκε στον κ. Παπούλια να προκαλέσει θεσμική κρίση, αλλά του επισήμανε ότι το ΠΔ βρίσκεται τα όρια της αλλοίωσης του πολιτεύματος.

Yποβαθμίσεων το ανάγνωσμα


Mετά τη Moody’s σε υποβάθμιση ελληνικών τραπεζών προχώρησε την Τρίτη και η Citigroup.

Όπως μετέδωσε το Ρόιτερ η Citi προέβη στην υποβάθμιση των μετοχών της Εθνικής, της Εurobank, της Τράπεζας Κύπρου, της Μarfin και της ΑTEbank προχώρησε την Τρίτη

Ο αμερικανικός οίκος μείωσε τις τιμές στόχου συγκεκριμένων μετοχών συστήνοντας διακράτηση της μετοχής της Εθνικής και της Εurobank, πώληση για τη μετοχή της Αγροτικής ενώ διατήρησε τη σύσταση για αγορά της μετοχής της Marfin και της Τράπεζας Κύπρου.
πηγη:skai.gr

O φιλοτουρκισμός δυτικών δυνάμεων


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Του Νίκου Κοτζιά

Tο κυπριακό ζήτημα ωρίμασε μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, όταν στην ημερήσια διάταξη των λαών είχε γραφεί η κατάρρευση των μεγάλων αποικιοκρατικών αυτοκρατοριών. Ωρίμασε χάρη στους αγώνες των Κυπρίων που ζητούσαν την Ένωση της Μεγαλονήσου με την Ελλάδα. Η αντίδραση των Βρετανών ήταν αρχικά η αναβάθμιση των τουρκοκυπρίων και η προσπάθεια αντιπαράθεσης με τους ελληνοκύπριους. Αργότερα, όταν το κίνημα Ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα δεν μπορούσε να συγκρατηθεί, το Ηνωμένο Βασίλειο έβαλε στο παιχνίδι την Τουρκία. «Ανακάλυψε» τα ιστορικά και γεωγραφικά δικαιώματα της τελευταίας. Ιδιαίτερα μετά την ήττα των Βρετανών στο Σουέζ, το Λονδίνο αξιολόγησε ως μόνο σταθερό σύμμαχό στην περιοχή την Άγκυρα και παραδόθηκε στις νέες τουρκικές απαιτήσεις για διχοτόμηση της Κύπρου. Το κίνημα στην Κύπρο αναγκάστηκε να

Το παγκόσμια νόμισμα μιας παγκόσμιας κυβέρνησης


πηγη:ksipnistere.blogspot.com
...Το παγκόσμιο νόμισμα θα αποτελέσει βασικό κεντρικό στοιχείο του μελλοντικού συστήματος παγκόσμιας διακυβέρνησης...
Πριν ένα μήνα στην πρώτη σύνοδο κορυφής της Ομάδας BRIC (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα) στην Μόσχα, η Ρωσία και Κίνα ζήτησαν μία «Νέα Τάξη Πραγμάτων» και αμφισβήτησαν το δολάριο.
Σε μια άκρως συμβολική στιγμή κατά τη σύνοδο της G8 στην L’Aquila της Ιταλίας ....

Βίντεο με τα "μοντέλα" να ποζάρουν στις κουκέτες του ..."Αβέρωφ"!

πηγη:press-gr.blogspot.com


Από το http://24gr.blogspot.com/

"Αδήλωτα" 4 εκατομμύρια καρτοκινητά


πηγη:trelokouneli.blogspot.com
Χωρίς ταυτότητα παραμένουν 4 εκατομμύρια καρτοκινητά ένα μήνα πριν την εκπνοή της προθεσμίας για την ταυτοποίηση των συνδέσεων καρτοκινητής.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας που βασίστηκαν στα στοιχεία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, μέχρι σήμερα από το σύνολο των σχεδόν 12 εκατομμυρίων συνδέσεων καρτοκινητής έχει ταυτοποιηθεί μόνο το 65% των καρτοκινητών, δηλαδή.. 7,8 εκατομμύρια.

Η ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....


ΓΡΑΦΕΙ Ο V For Vendetta....
Αν απο ενα κειμενο δουμε μονο μια προταση,ειναι λογικο να παρερμηνευσουμε και να παρεξηγησουμε το νοημα του κειμενου και να εστιασουμε στη προταση....Ειναι απο τα αξιοπεριεργα που συμβαινουν στη Δημοκρατια μας...Ας ξετυλιξουμε λοιπον ολο το κουβαρι να καταλαβουμε το "κειμενο" και στη τελικη τη προσπαθεια αποπροσανατολισμου και τη τακτικη που ακολουθειται κατ'εξακολουθηση και κατα παραπλανηση του λαου...Ολα ξεκινησαν με το επιμαχο μνημονιο και τη ψηφιση του στο Κοινοβουλιο(με τις διαγραφες αν θυμαστε σε οσους βουλευτες αντισταθηκαν στις κομματικες γραμμες)...Και την καταθεση αιφνιδιαστικα απο τον υπουργο οικονομικων την αμεσως επομενη μερα τροπολογιας που να οριζει την αυτοματη ληψη μετρων απο τη Κυβερνηση,χωρις να χρειαζεται να "περασουν" απο τη Βουλη...Αυτο ειναι το ενα σκελος...

Κανονικά τα δρομολόγια του ΟΣΕ


Κανονικά θα λειτουργήσουν τα δρομολόγια του ΟΣΕ παρά τις επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών από αύριο μέχρι και την Πέμπτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας.
Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι το επιβατικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει πως ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναμονές, ή ακόμη και ακυρώσεις δρομολογίων, εξαιτίας της πιθανής συμμετοχής των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις της ΠΟΣ.
πηγη:star.gr

Στον «αέρα» η δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου στο Ελληνικό


Να ακυρωθεί ως παράνομη η υπουργική απόφαση 6385/1558/19.2.2008 που καταργεί το παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού αποφάσισε το Δ’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (1938/2010), ανατρέποντας τα σχέδια για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου.
Ειδικότερα, το ΣτΕ έκρινε ότι ούτε βάσει νόμου ούτε βάσει της συμβάσεως του Ιουλίου 1995 για την κατασκευή του νέου διεθνούς αεροδρομίου στα Σπάτα ορίζεται υποχρεωτικά η κατάργηση του αερολιμένα του Ελληνικού ως αεροπορικής εγκατάστασης.

AEROSMITH, σαν το παλιό καλό κρασί..!


Χθες από τη συναυλία των AEROSMITH που είχε πάρα πολύ κόσμο και για δύο ώρες ρόκαραν το στάδιο Καραϊσκάκη και άφησαν πολύ καλή εντύπωση στην πρώτη φορά που εμφανίστηκαν στο ελληνικό κοινό, με ατόφιο HARD ROCK να ξεχύνεται από την σκηνή! Από τις πιο ωραίες συναυλίες που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα!