Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Μάθημα ανθρωπιάς παρέδωσε ένας συνάνθρωπος μας


Είναι πραγματικά συγκινητικό αυτό που συνέβη στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Καρδίτσα. Πριν από λίγες μέρες πήγε να πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ μια γυναίκα 80 ετών, προκειμένου να μην της κόψουν το ρεύμα. Από το ποσό των 150 ευρώ που έπρεπε να καταβάλει εκείνη είχε μόνο τα 100 ευρώ.
Η υπάλληλος της είπε ότι δεν μπορεί να πληρώσει μόνο ένα μέρος. Πρέπει να το πληρώσει όλο. Τι και αν παρακάλεσε, τι και αν...



έλεγε και ξανάλεγε «Δεν έχω άλλα κορίτσι μου…», τίποτα. Η υπάλληλος άλλωστε δεν μπορούσε να κάνει κάτι, γιατί δεν υπάρχει πρόβλεψη από τον νόμο. Όταν η ηλικιωμένη κυρία σηκώθηκε να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι, την πλησίασε ένας υπάλληλος που είχε δει τι συνέβαινε, πήρε το λογαριασμό και Η ηλικιωμένη σηκώθηκε να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι, όταν ένας υπάλληλος είδε τι συμβαίνει, πήρε τον λογαριασμό και πρόσθεσε από την τσέπη του το ποσό που έλειπε και την καθησύχασε, ότι δεν θα βυθιστεί το σπίτι της στα σκοτάδια... Τέτοια περιστατικά πρέπει γίνονται για να μας θυμίζουν ότι είμαστε άνθρωποι και ότι πρέπει να νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο μας. Παράδειγμα προς μίμηση έδωσε ο υπάλληλος της ΔΕΗ


Read more: http://www.badboy.gr/2011/10/blog-post_1940.html#ixzz1c7ZSL8in

Ψάχνοντας τον Καραμανλή στο internet



Εάν βάλετε στο Google το όνομα Κώστας Καραμανλής, το έκτο αποτέλεσμα της αναζήτησης θα σας βγάλει στη Φρικηπαίδεια και στη σελίδα της με τίτλο Κωνσταντίνος Καραμανλής Β' ο Σεμνός και Ταπεινός, σελίδα στην οποία φιγουράρει η πειραγμένη φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού (την κοπιάραμε αμέσως) που σύμφωνα με τη νέα διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια κοσμεί το Λούβρο!

Η Φρικηπαίδεια έχει αναλυτικό βιογραφικό
για τον Κώστα Καραμανλή με πλείστες ενότητες. Επέλεξα να σας μεταφέρω αυτούσιες τις πληροφορίες από δύο ενότητες:

- Μεταρρυθμίσεις στην Οικονομία

Ο Κωστάκης σε συνεργασία με τον Αλογογκούφυ έκανε διαρθρωτικές αλλαγές με αποτέλεσμα η ελληνική οικονομία να σφύζει από λίπος και ανεργία.
Πλέον, ο κλάδος της ταχυφαγίας αποτελεί τη βαριά και ασήκωτη βιοτεχνία της....


Ελληνικής οικονομίας με τη κατανάλωση κοτογύρου και τη χοληστερίνη να έχουν αυξηθεί σημαντικά.

- Η ζωή μετά την πολιτική

Είναι ο μοναδικός εν ζωή πρώην πρωθυπουργός που δεν έχει άποψη για τα τεκταινόμενα της χώρας και που δεν είχε ποτέ ακόμα και όταν ήταν στο τιμόνι της χώρας.

Παρόλα αυτά του αρέσει που και που να επισκέπτεται την Βουλή των Ελλήνων, και κάθεται πάντα στο τελευταίο θρανίο. Πρόσφατα τιμήθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον σχεδιασμό και την εξέλιξη του παιχνιδιού για πλεηστέισιον 1,2,3 (και προσεχώς 4) Minister Manager 2010, το οποίο παίζει ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2009.

Για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο υπάρχουν και άλλες ενότητες όπως:

Παιδικά-Νεανικά Χρόνια


Πολιτική καριέρα


Πολιτικό έργο


Αθλητικές δραστηριότητες


Λίστα Βραβείων


Ελεύθερος χρόνος


Διατροφή

(και άλλες που δεν μεταφέρονται)

Υ.Γ. Η Φρηκιπαίδεια αυτοσυστήνεται ως «μία εγκυκλοπαίδεια γεμάτη λανθασμένες πληροφορίες και ψέματα. Κάτι σαν την πολιτική, μόνο που είναι γραμμένη με χιούμορ. Αυτή είναι ίσως η μοναδική σελίδα που περιέχει χρήσιμες πληροφορίες, χωμένες μέσα σε ένα κυκεώνα ασυναρτησίας και απόλυτης σύγχυσης».