Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009

Χειμώνας στα ρολόγια μας


Να μην ξεχάσουμε!
Επανέρχεται από τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Οκτωβρίου η χειμερινή ώρα. Ετσι στις 4.00 το πρωί της Κυριακής οι δείκτες των ρολογιών θα γυρίσουν μία ώρα πίσω και θα δείχνουν 3.00. Το μέτρο αυτό της πανευρωπαϊκής ρύθμισης της χειμερινής και θερινής ώρας εφαρμόζεται σε όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ βάσει Οδηγίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου από το 2001.

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΠΝΙΣΜΑ


Θα ήθελα να κάνω μόνο μία παρατήρηση, ο νόμος για την απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους πρέπει να διαγράφηκε-καταργήθηκε.
Τελευταία βγαίνω αρκετά συχνά, πήγα σε πολλά μαγαζιά,(καφετέριες, club, φαγάδικα, μπουζούκια) και δεν ισχύει μάλλον πουθενά.
Σε άλλα έδιναν για τασάκι ένα πλαστικό ποτήρι σε άλλα δεν λέγαν τίποτα και τα είχαν ετοιμοπόλεμα (τα τασάκια), σε άλλα ζήταγες ένα και σου έφερναν αμέσως, σε άλλα τα είχαν σε πρώτη θέση.Είμαι καπνιστής αλλά νομίζω πως πρέπει να σεβαστούμε αυτούς που δεν καπνίζουν!

Σε αντιπαράθεση με τις Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. http://kotes-kotes.blogspot.com/2009/07/e.html που υποστηρίζουν το αντίθετο και κατέβηκαν στις πρόσφατες εκλογές!!