Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Οδηγούσε για μήνες με μία μούμια δίπλα της!

Μια πρώην κτηματομεσίτρια κυκλοφορούσε επί μήνες με το μουμιοποιημένο σώμα μιας άστεγης μέσα στο αυτοκίνητό της, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία του Λος Άντζελες.
Η οδηγός είχε επιτρέψει στην άστεγη να κοιμηθεί μέσα στο αυτοκίνητο αλλά όταν εκείνη πέθανε, φοβήθηκε να ειδοποιήσει την αστυνομία.
Αντί για αυτό,

"ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ"


Μας το "ταχυδρόμησε":
generation700@in.gr

Τελικά η ανεπαρκεια του Ελληνικου ερυθρού σταυρού να είναι εντάξει στις συμβατικές του υποχρεώσεις προς του εργαζομενους του συνεχιζεται αμιλεικτα τρωγωντας τους ενα ολοκληρο 15μερο. Κατά τα άλλα ο κύριος Μαρτίνης μόλις τελείωσε τις βόλτες του με το κότερο του, ενώ η κυρία Ηλιοπούλου Διευθυντρια Οικονομικών πληρώνει κανονικα και αδιαλείπτως το άλλο της μισό, τη Διευθύντρια Αποθήκης, η οποία παίρνει ένα επίδομα για αυτή τη θέση ένασ μισθος της γενιας των επτακοσιων ευρω. Και όλα αυτά ενω η καινουρια γενικη γραμματεας αμοιβεται κανονικα για τη "σκληρη" της εργασιας. Απο το καδρο δε λειπει και η μικρανιψια του κυριου Μαρτινη, την οποία εχρισε αναπληρωτρια

Διπλό δημοψήφισμα οι εκλογές του Νοεμβρίου

Μας το "ταχυδρομησε":
zeidoron.blogspot.com

Οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου απέκτησαν τη μορφή Δημοψηφίσματος.Ενός διπλού δημοψηφίσματος γιατί δεν είναι μόνο αντιμνημονιακού χαρακτήρα αλλά και δημοψήφισμα για την ανοχή μας ή όχι απέναντι στο σάπιο πολιτικό σύστημα και τους κομματικούς εκφραστές του.
Οι Μαυρογιαλούροι,χωρίς ντροπή ή αίσθημα ενοχής,πήραν τους δρόμους και τάζουν ξανά λαγούς με πετραχήλια για να κερδίσουν τη μάχη του Καλλικράτη ξεχνώντας τις ευθύνες τους για την κατάντια της χώρας.
Για μας,όλοι τους όσοι συνυπήρξαν όλα αυτά τα χρόνια στο ναό της Δημοκρατίας,είναι συνυπεύθυνοι για το βιασμό της και τα εκτρώματα που προέκυψαν.Ολοι τους έβλεπαν τις

Άνω των 7,5 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές


Ελλιπή είναι τα στοιχεία για την οικονομική κατάσταση των φορέων της γενικής κυβέρνησης που ανακοίνωσε την Παρασκευή το υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει έναντι του μνημονίου.

Από τα συνολικά 1543 νομικά πρόσωπα μόνο 893 έχουν προσκομίσει στοιχεία. Είναι χαρακτηριστικό ότι περισσότεροι από τους μισούς ΟΤΑ και τα 2/3 των ασφαλιστικών ταμείων αγνόησαν την εντολή του ΥΠΟΙΚ.

Από την επεξεργασία των στοιχείων, προκύπτει ότι το Δημόσιο είναι ο μεγαλύτερος οφειλέτης αφού μέσω νοσοκομείων , ασφαλιστικών ταμείων, ΟΤΑ και λοιπών ΝΠΔΔ χρωστά

Άνοιξε ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στην Ευρώπη


Βρίσκεται στα σύνορα Γαλλίας- Ισπανίας.
Ο «Παράδεισος», που παρουσιάζεται ως ο πιο μεγάλος οίκος ανοχής στην Ευρώπη, άνοιξε χθες Πέμπτη βράδυ στην Λα Χονκέρε, μία μικρή πόλη της ισπανικής Καταλονίας, η οποία είναι ήδη διάσημη για τον σεξοτουρισμό της, ιδιαίτερα προς τους Γάλλους γείτονές της.

Αρκετοί Γάλλοι, των οποίων τα σπίτια είναι σε περιοχές όπου οι οίκοι ανοχής είναι απαγορευμένοι, κάνουν ένα μικρό ταξίδι προς την Χονκέρα, η οποία βρίσκεται 30 χιλιόμετρα από την γαλλική πόλη Περπινιάν. Εκεί ανοίγουν τις πύλες του Παραδείσου, όπου εργάζονται περίπου εκατό πόρνες, κυρίως από την Ρουμανία.

Ο δήμαρχος της Λα Χονκέρα, Χορδί Τσαμπέθας, είχε προσπαθήσει να αποτρέψει την

Θύμα επίθεσης ο Aλέκος Αλαβάνος


Ένταση επικράτησε την Παρασκευή στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, κατά την περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής, Αλέκου Αλαβάνου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια και πέτρες από ομάδα νεαρών, που δήλωναν κάτοικοι της περιοχής.

Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας

Γ. Παπανδρέου: Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την υφαλοκρηπίδα


Συνομιλίες εφ' όλης της ύλης είχε ο Γιώργος Παπανδρέου, με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της συνόδου για την κλιματική αλλαγή στη Μεσόγειο. Ο πρωθυπουργός δήλωσε μετά το πέρας των συζητήσεων ότι μπήκαν στο τραπέζι όλα τα θέματα, διμερή, περιφερειακά και ευρωπαϊκά. Σχολιάζοντας δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου περί συμφωνίας για την υφαλοκρηπίδα μέχρι το τέλος του έτους, διευκρίνισε ότι δεν έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα.

"Ο διάλογος γίνεται προσεκτικά και βήμα-βήμα", υπογράμμισε ο Γ. Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι οι διερευνητικές επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές γίνονται σε "θετικό πνεύμα". Κάνοντας έμμεση αναφορά σε όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα περί μυστικών διαπραγματεύσεων, είπε ότι η Ελλάδα διεξάγει τις επαφές στο πλαίσιο των αρχών του διεθνούς δικαίου και της προστασίας των κυριαρχικών δικαιωμάτων της

Τεκμηριώθηκε από τη NASA ότι το φεγγάρι έχει νερό και ασήμι

moon
το διαβάσαμε στο : http://www.physics4u.gr/blog/
Οι ερευνητές του Κέντρου Ames της NASA υπό τον Anthony Colaprete και του πανεπιστημίου Μπράουν των ΗΠΑ υπό τον πλανητικό γεωλόγο Peter Schultz, μελέτησαν για λογαριασμό της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας περίπου 155 κιλά από σωματίδια της σεληνιακής σκόνης, που εκτοξεύτηκαν ψηλά όταν, πριν από περίπου από ένα χρόνο, το διαστημικό όχημα LCROSS της NASA έκανε σκοπίμως ελεγχόμενη πρόσκρουση στην επιφάνεια του δορυφόρου με ταχύτητα 9.000 χλμ. την ώρα, σε ένα σκιερό κρατήρα, όπου δεν είχε πέσει το φως του ήλιου επί δισεκατομμύρια χρόνια.
Νέες αναλύσεις της NASA κατέρριψαν την εικόνα της γεωλογικής και χημικής «φτώχειας» της Σελήνης, καθώς όχι μόνο επιβεβαιώνουν την ύπαρξη νερού σε αυτήν,

για τους μαθηματικούς φίλους μας και όχι μόνο Απολλώνιο πρόβλημα

το διαβάσαμε στην ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%8D%CE%BB%CE%B7:%CE%9A%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1
 τώρα μπορείτε να πείτε, ότι κάνω απλή αντιγραφή, αλλά επειδή το θέμα είναι πολύ ωραίο και ενδιαερον για όποιον ασχοληθεί αξίζει να ρίξει κάποιος μία ματιά, τι psaxtiri θα είμασταν αν δεν ψάχναμε:

Την κλωτσούσαν στο στομάχι για να αποβάλλει!

Είναι κάποιες φορές που ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει αυτά που κάνουν άνθρωποι σε συνάνθρωπό τους.

Το «απάνθρωπο» περιστατικό έρχεται από την μακρινή Κίνα και επιβεβαιώνει ότι πάνω από την ανθρώπινη ζωή είναι ο νόμος.

Εκπρόσωποι του κινεζικού κράτους ανάγκασαν κυριολεκτικά μια γυναίκα στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της να αποβάλλει με τον πλέον βασανιστικό και αποκρουστικό τρόπο.

Η Ξιάο Αιγίνκ έκανε το έγκλημα να μην υπακούσει στο νόμο και υπέκυψε στον πειρασμό να χαρίσει στην -10 ετών- κόρη της ένα αδελφάκι... Κατάφερε μάλιστα να κρύψει την εγκυμοσύνη της από τις αρχές αλλά όχι μέχρι τέλους…

Με κάποιο τρόπο η εγκυμοσύνη της έγινε γνωστή στις αρχές και πριν από λίγες μέρες, ενώ η 36χρονη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της, 12 εκπρόσωποι της κινεζικής κυβέρνησης εισέβαλαν στο σπίτι της και άρχισαν να την....

ένα βίντεο με πολύ γέλιο

γνώμες

Η επίσκεψη Ερτογαν στην Αθήνα συμπίπτει με την επίσκεψη του Γ.Γ του ΝΑΤΟ τυχαίο δεν νομίζω τα σχόλια δικά σας!

Χωρίς τρένα και προαστιακό η χώρα

Με αεροπλάνα και βαπόρια αλλά... όχι με τρένα θα αναγκαστούν να ταξιδεύουν επί τουλάχιστον τέσσερις ημέρες οι πολίτες, εξαιτίας των τεσσάρων επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση και ανάπτυξη του σιδηροδρόμου, ενώ για τρεις ακόμη μέρες ο Οργανισμός θα υπολειτουργεί, καθώς οι απεργίες επηρεάζουν και τα δρομολόγια των προηγούμενων και επόμενων ημερών.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΣΕ στις 25, 26, 27 και 29 του μηνός, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο λόγω των 24ωρως κινητοποιήσεων, ενώ την

Αποτυχημένοι γονείς (αφιέρωμα φωτογραφία)


Μας το "ταχυδρόμησε":
www.pagida.gr

Καθένας το παιδί του και το σκυλί του όπως τα μάθει λένε… Είναι όμως μερικοί γονείς που δεν αξίζουν να είναι γονείς. Ετοιμάσαμε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα με εικόνες παιδιών μαζί με τους γονείς τους σε στιγμές εντελώς αχαρακτήριστες …

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ....

Το Ελληνικό «δόγμα». (Να κρατήσουμε αυτά που έχουμε).

Μας το "ταχυδρόμησε":
ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή.

Η Ελληνική κοινωνία μουδιασμένη απ’ τις πολύ άσχημες εξελίξεις ιδιαίτερα στην οικονομία παρακολουθεί τα γεγονότα δίνοντας την εντύπωση ότι δεν θέλει ή δεν μπορεί να αντιδράσει.

Η αποδοχή της λογικής (δόγμα) «δεν διεκδικούμε τίποτε και δεν παραχωρούμε τίποτε» αποτελεί τροχοπέδη για τυχόν δυναμικές κινητοποιήσεις και αντιδράσεις στα δυσβάσταχτα μέτρα της υπό την τρόικα κυβέρνησης.

Το προαναφερόμενο δόγμα ισχύει για την εξωτερική μας πολιτική απέναντι στους

Γ. Παπανδρέου: Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την υφαλοκρηπίδα


Συνομιλίες εφ' όλης της ύλης είχε ο Γιώργος Παπανδρέου, με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της συνόδου για την κλιματική αλλαγή στη Μεσόγειο. Ο πρωθυπουργός δήλωσε μετά το πέρας των συζητήσεων ότι μπήκαν στο τραπέζι όλα τα θέματα, διμερή, περιφερειακά και ευρωπαϊκά. Σχολιάζοντας δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου περί συμφωνίας για την υφαλοκρηπίδα μέχρι το τέλος του έτους, διευκρίνισε ότι δεν έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα.
"Ο διάλογος γίνεται προσεκτικά και βήμα-βήμα", υπογράμμισε ο Γ. Παπανδρέου και πρόσθεσε

Πλαφόν αποδοχών στα 5.856 ευρώ φέρνει η Ενιαία Αρχή Πληρωμών


Της ΕΛΕΝΗΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ(από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

Το κόψιμο επιδομάτων που χορηγούνται παράτυπα και κάθε είδους παράνομων αποδοχών, που δεν μπορεί να ξεπερνούν τα 5.856,08 ευρώ, φέρνει από τον Νοέμβριο η Ενιαία Αρχή Πληρωμών για περίπου 770.000 δημοσίους υπαλλήλους.

Στη μισθοδοσία που θα καταβληθεί τον Νοέμβριο προκαταβολικά για τον Δεκέμβριο θα φανούν οι πρώτες περικοπές στις αποδοχές των δημόσιων υπαλλήλων Στη μισθοδοσία που θα καταβληθεί τον Νοέμβριο προκαταβολικά για τον Δεκέμβριο θα φανούν οι πρώτες

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

Μας το "ταχυδρομησε":
isonomia-gia-olous.blogspot.com

Πολλοί από εσάς έχετε λάβει κατά καιρούς μηνύματα , κείμενα και άρθρα με τα οποία σας ζητάμε να υποστηρίξετε το αίτημα συλλογής υπογραφών για την "ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ" που βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.gopetition.com/petition/36966.html.
Δυστυχώς και καθόλου τυχαία από την Πέμπτη και ώρα Ελλάδας 00.15 π.μ. ο λογαριασμός ηλεκτρονικής διεύθνυσης gmail με τον οποίο είναι συνδεδεμένο το παραπάνω αίτημα έχει παραβιαστεί από άγνωστο χρήστη. Στο αίτημα έχουν υπογράψει περίπου 7.500 χρήστες δίνοντας τα προσωπικά τους δεδομένα.
Σχετική ανακοίνωση από τους διαχειριστές του αιτήματος έγινε άμεσα εδώ
Σήμερα και μετά από πολλές προσπάθειες ανάκτησης των κωδικών που απέτυχαν , έχει

Το Νησί έγινε… σκόπελος για τον Γ. Παπανδρέου


Στον σκόπελο του… Νησιού φαίνεται πως σκοντάφτει η διακαναλική συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου, τουλάχιστον όπως αυτή έχει μέχρι στιγμής προγραμματιστεί από το Μέγαρο Μαξίμου. Τα αρχικά σχέδια θέλουν τη συνέντευξη να μαγνητοσκοπείται και να προβάλλεται στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, ενώ θα έχει διάρκεια τουλάχιστον μιάμισης ώρας. Σε αυτό συμφώνησαν μέχρι στιγμής όλα τα κανάλια, πλην του Mega. Και ο λόγος είναι λίγο-πολύ αυτονόητος… Δέκα λεπτά πριν τις δέκα το βράδυ της Δευτέρας ξεκινάει το επεισόδιο του Νησιού, της σειράς που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία και φέρνει πολλά έσοδα στο κανάλι σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία. Από την άλλη, το Mega δεν θα μπορούσε να «γυρίσει την πλάτη» στον πρωθυπουργό, καθώς πρόκειται για σταθμό

«Ενεργειακός κόμβος η Μεσόγειος»

Μεσόγειος θα μπορούσε να γίνει ένας ενεργειακό κόμβος των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αλλά αυτό απαιτεί συνεργασία όλων των κρατών της περιοχής" είπε ο πρωθυπουργός ανοίγοντας την διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή και την προστασία της Μεσογείου.

Επισήμανε την ανάγκη συνεργασίας των μεσογειακών χωρών στους τομείς της κλιματικής αλλαγής που ενδέχεται να πάρουν μη αναστρέψιμες κατευθύνσεις.
Οι χώρες της Μεσογείου –είπε χαρακτηριστικά- δεν μπορούν να περιμένουν πότε θα

Tα χωρικά ύδατα-"χτένα" και ο ΕΕΧ στην ατζέντα των μυστικών διαπραγματεύσεων Γ.Παπανδρέου-Τ.Ερντογάν


Το ερώτημα του τι σκοπεύει να παραχωρήσει από τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα ο Γιώργος Παπανδρέου στις μυστικές διαπργαματεύσεις που έχει ξεκινήσει για εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας προς την κατεύθυνση που αυτός θεωρεί ως "λύση" των ελληνοτουρκικών διαφορών, πλανάται από σήμερα μετά τις αποκαλύψεις των ΝΕΩΝ για τις μυστικές διαπραγματεύσεις Ελλάδας-Τουρκίας. Το defencenet.gr είχε αποκαλύψει ότι είχαν ξεκινήσει συνομιλίες για χωρικά ύδατα - "χτένα" τα οποία θα επανακαθόριζαν και τον Εθνικό Εναέριο Χώρο στο Αιγαίο.

Δηλαδή σε περιοχές που η Τουρκία θεωρεί ότι "ασφυκτιά" τα χωρικά της ύδατα θα επεκτείνονταν "οδοντοτά" ανάμεσα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και σε άλλα σημεία

Σφαίρες σε σχολείο της Πάτρας!


Για δυο συνεχείς ημέρες, οι υπεύθυνοι ενός σχολικού συγκροτήματος στην Πάτρα καλούσαν την Αστυνομία επειδή έβρισκαν… σφαίρες σκορπισμένες σε διάφορα σημεία! Παρά τις έρευνες που ήταν εξονυχιστικές, δεν βρέθηκε κάτι άλλο, αλλά και δεν εξακριβώθηκε πώς και για ποιο λόγο κάποιοι άφηναν τα… πυρομαχικά τους μέσα σε ένα σχολείο!

Η περίεργη υπόθεση απασχόλησε για πρώτη φορά την Ασφάλεια στις 14 Οκτωβρίου, όταν η

Σε απεργία οι περιπτερούχοι


Τριήμερη απεργία από την Παρασκευή κήρυξε η Ομοσπονδία Περιπτερούχων.

Ζητούν μείωση των φορολογικών συντελεστών από το κράτος και αύξηση στην τιμή των τσιγάρων από τις καπνοβιομηχανίες.

Στην απεργιακή κινητοποίηση δεν θα συμμετάσχει η

Ανασφάλιστος 1 στους 4 εργαζόμενους

Το 25% των εργαζόμενων δουλεύουν ανασφάλιστοι, σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από τους ελέγχους του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Τα στοιχεία δείχνουν ότι από τις προσλήψεις που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο πρώτο εννεάμηνο του 2010 ποσοστό άνω του 30% αφορούσε σε θέσεις εργασίας με καθεστώς μερικής ή και εκ περιτροπής απασχόλησης.

Στους ελέγχους που διεξήγαγαν μικτά κλιμάκια του ΣΕΠΕ και του ΙΚΑ την περίοδο

Προαναγγελία νέων κινητοποιήσεων στη Γαλλία

Τα γαλλικά συνδικάτα αποφάσισαν να καλέσουν τα μέλη και τους οπαδούς τους σε νέες κινητοποιήσεις κατά των μεταρρυθμίσεων στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου.

Ο Μπερνάρ Τριμπό επικεφαλής του ενός από τα σημαντικότερα συνδικάτα της χώρας, της CGT, δήλωσε ότι "δεν υπάρχει κανείς λόγος να σταματήσουν οι διαμαρτυρίες" των

Φόβοι Κάστρο για πυρηνικό πόλεμο, εάν κτυπηθεί το Ιράν

Ο πρώην πρόεδρος της Κούβας Φιντέλ Κάστρο έκρουσε για άλλη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου για ένα ενδεχόμενο στρατιωτικό κτύπημα των ΗΠΑ στο Ιράν, λέγοντας πως κάτι τέτοιο μπορεί να πυροδοτήσει σε πυρηνικό πόλεμο και στο τέλος της ανθρωπότητας.

« Σήμερα υπάρχει ένας άμεσος κίνδυνος πολέμου, με τη χρήση τέτοιου είδους όπλων και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πως μια επίθεση από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ εναντίον του Ιράν θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε ένα παγκόσμια πυρηνική σύρραξη», είπε επί λέξη ο Φιντέλ Κάστρο σε βιντεοσκοπημένη δήλωσή του που μεταδόθηκε από στην ηλεκτρονική σελίδα Cubadebate. «Η χρήση πυρηνικών όπλων σε ένα νέο πόλεμο μπορεί να σημαίνει το

«Δεν έκανα σεξ με τον σωματοφύλακά μου!»

Η Oksana Grigorieva αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση με τον σωματοφύλακά της. Η πρώην σύντροφος του Mel Gibson με τον οποίο έχει αποκτήσει και ένα παιδί είπε σε φίλο της ότι όλα είναι συκοφαντίες και ότι ουδέποτε έκανε σεξ μαζί του.

Ο σωματοφύλακάς της όμως Kristian Herzog -ο οποίος είχε καταδικαστεί για παράνομη οπλοκατοχή -υποστήριξε ότι με την 40χρονη μουσικό είχαν έρθει πολύ κοντά. Μάλιστα ο

"Ζωντάνεψε" το άγαλμα του Ιησού....


Tο άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο το ξέρουμε όλοι...Προχθές και για την ενίσχυση της εκστρατείας κατά της παιδικής σεξουαλικής εκμετάλευσης με τη βοήθεια της τεχνολογίας το άγαλμα σύμβολο φαινόταν να ανοιγοκλείνει τα χέρια του...Αξίζει πραγματικά να το δείτε...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..

«Εάν σου ζητήσουν φακελάκι, δώσε άδειο»

Εκστρατεία για να σταματήσει το «φακελάκι» άρχισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών.

Αφίσα που έχει τοιχοκολληθεί στα νοσοκομεία αναφέρει ότι «εάν σου ζητήσουν ‘φακελάκι’ δώσε ένα άδειο».

«Τέτοιες πρωτοβουλίες καταδεικνύουν ότι η μεγαλύτερη μερίδα των γιατρών αγωνιά, προσπαθεί και συμπάσχει με τον ασθενή», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης.

Στο μεταξύ, αιφνιδιαστική επίσκεψη στα Γ.Ν. Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» και

Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ

Μας το "ταχυδρομησε":
pentapostagma.blogspot.com

Διάβασα ένα συγκλονιστικό γεγονός και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας...

Κάποιο βράδυ ένας ιερέας, πήγε κάπως αργά στην εκκλησία, γιατί είχε ξεχάσει κάτι που έπρεπε οπωσδήποτε να το πάρει. Ξεκλείδωσε την πόρτα και μπήκε μέσα. Ήταν σκοτεινά. Από την Ωραία Πύλη, την οποία είχε ξεχάσει ανοιχτή (δεν είχε τραβήξει την κουρτίνα), βλέπει έναν αστραφτερό Άγγελο με ξίφος πύρινο στο χέρι, να στέκεται δίπλα στην Αγία Τράπεζα! Τρόμαξε τόσο πολύ, που τράπηκε σε φυγή! Φοβήθηκε! Φτάνοντας στον Νάρθηκα (ο Ναός ήταν μεγάλος), ακούστηκε μία φωνή: "Στάσου!" Στάθηκε, λοιπόν, κοκκάλωσε, μαρμάρωσε!
Μη φοβάσαι, του είπε πολύ γλυκά η φωνή. Είμαι ο Άγγελος - φύλακας του Ναού. Όταν μία

Δυο νεκροί από σύγκρουση τρακτέρ με Ι.Χ.

Το τροχαίο συνέβη στις 2.35΄ μετά το μεσημέρι στο δρόμο Λιβαδειάς - Θηβών και συγκεκριμένα στο 35ο χιλ.

Το τρακτέρ που οδηγούσε 74χρονος από τον Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες με το Ι.Χ. 73χρονου από τη Λιβαδειά, το οποίο είχε την ίδια κατεύθυνση

Η Μανωλίδου έκανε με τα... κρεμμυδάκια τον Κανάκη

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Ευγενία Μανωλίδου, που παίρνει την γλυκιά της εκδίκηση από τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του, αρκετούς μήνες μετά την σκληρή κριτική που εκείνοι της είχαν κάνει μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα».

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι «ραδιοαρβύλες» ηττήθηκαν από το μαγειρικό ριάλιτι του Mega, όπως συνέβη και την Δευτέρα. Ωστόσο αυτή η ήττα είναι πιο σημαντική, καθώς αν θα μπορούσε κάποιος να δικαιολογήσει το δευτεριάτικο αποτέλεσμα στο εντυπωσιακό lead

Ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ στην Καλιφόρνια

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,9 βαθμών σημειώθηκε ανοικτά των ακτών του Μεξικού στη Μπάχα Καλιφόρνια, σύμφωνα με ανακοίνωσε το Γεωλογικό Ινστιτούτο Ερευνών.

Η δόνηση, που αρχικά ανακοινώθηκε ότι ήταν 6,6 βαθμών είχε επίκεντρο τον Κόλπο της Καλιφόρνιας, 105 χιλιόμετρα νότια του Λος Μοχίς στην πολιτεία Σιναόλα στην ενδοχώρα. Ο σεισμός ήταν