Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ουδεν σχόλιο για αυτήν την εικόνα

απλά δείτε την

Νέα δεδομένα για το fast track


Μία μόλις ημέρα μετά το «ναυάγιο» στον Αστακό, απόφαση - βόμβα του Συμβουλίου της Επικρατείας τινάζει στον αέρα μεγάλες τουριστικές επενδύσεις στη χώρα μας.

Ειδικότερα, οι δικαστές έκριναν ως αντισυνταγματική νομοθετική ρύθμιση του 1997 που αφορά τη δημιουργία Περιοχών για Ολοκληρωμένη Τουριστική Ανάπτυξη.

Η επίμαχη διάταξη αφορά τη δυνατότητα που έδινε ο σχετικός

Πειρατική γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ εξήγγειλε η Τουρκία - Αναμένεται ελληνική αντίδραση


Η Τουρκία "τραβάει το σχοινί" στην Ανατολική Μεσόγειο και εξήγγειλε σήμερα την απόφασή της να προχωρήσει σε πειρατική γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ και εν συνεχεία εκμετάλλευσή των κοιτασμάτων που θα βρει. Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Ενέργειας Taner Yildiz "Η Τουρκία θα ξεκινήσει την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων στη θαλάσσια περιοχή γύρω από την Κύπρο και μέσα στην αποκλειστική ζώνη της νήσου και εν συνεχεία αν μπορεί να εφοδιάζει αυτή με πετρέλαιο και φυσικό αέριο τον ελληνοκυπριακό τομέα"!

Ο Τούρκος υπουργός δεν χρειάστηκε καν να προσδιορίσει γεωγραφικά την περιοχή στην

Google tv, το νέο must της google


Eίναι αυτό που λέει, μία τηλεόραση που τα κάνει όλα με το google, συγχονίζεται
είτε απευθείας αν αγοράσετε την τηλεόραση με το internet ή αν αγοράσεις τα υπόλοιπα περιφεριακά και συνδέονται σε όλες τις τηλεοράσεις, με λίγα λόγια το νέο must της εποχής , θα σπάσει όλα τα κοντέρ η google, πλέον ξεφεύγει από τα συνιθισμένα μηχανήματα και περνάει στο πρώτο ηλεκτρονικό μηχάνημα του έλληνα στο σπίτι του.
μπορείς να το ρυθμίσεις με το τηλεκοντρόλ που θα έχεις πλέον στο κινητό σου τηλεφωνό και να το βάλεις να γράφει αυτόματα τα πάντα , εννοείται πως κάνεις σταμάτημα ότι

Δημοσκόπηση MARC για "Ε.Τ.": Μεγάλη νίκη Καχριμάνη στη περιφέρεια Ηπείρου


Μας το "ταχυδρόμησε":
paspartoy.blogspot.com

Σήμερα στον "Ε.Τ. ", δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρεία MARC, εμφανίζει τον Αλέκο Καχριμάνη ως τον επικρατέστερο για να εκλεγεί, τελικά, περιφερειάρχης στην Ήπειρο.

Η διαφορά του στον πρώτο γύρο από τον Βαγγέλη Αργύρη, υποψήφιο του Πα.Σο.Κ.,

Ακυρώθηκαν 15 διορισμοί πανεπιστημιακών


Δεκαπέντε διορισμούς καθηγητών σε Πανεπιστήμια ακύρωσε το υπουργείο Παιδείας και για άλλους 100 αμφισβητεί τη νομιμότητά τους και ζητά επανέλεγχο της νομιμότητας εκλογής τους. Την συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη έκανε από το βήμα της Βουλής ο υφυπουργός Παιδείας Γιάννης Πανάρετος, ο οποίος με επείγον έγγραφό του ζητά από τους πρυτάνεις όλων των πανεπιστημίων της χώρας στοιχεία για τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας που μπήκαν από την «πίσω πόρτα».
Όπως αποδεικνύεται, σε αρκετά πανεπιστήμια οι σύζυγοι, οι γιοι και οι ανιψιοί καταφέρνουν να εκλεγούν, χωρίς απαραίτητα να είναι διαφανείς οι διαδικασίες. Έτσι δημιουργήθηκαν τα φαινόμενα οικογενειοκρατίας και στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, τα οποία

Στην εντατική ο Κούνδουρος μετά από ληστεία


Τους τρεις κουκουλοφόρους που τα ξημερώματα της Πέμπτης εισέβαλλαν στη μονοκατοικία του σκηνοθέτη Νίκου Κούνδουρου στο Μετς και τον ξυλοκόπησαν άγρια για να τον ληστέψουν προσπαθεί να εντοπίσει η Αστυνομία.

Την ίδια ώρα ο 84χρονος σκηνοθέτης δείχνει να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του καρδιολογικού τμήματος του

Διακαναλική συνέντευξη Παπανδρέου...


Διακαναλική συνέντευξη θα παραχωρήσει την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός με αιχμή την οικονομία.
Στο Mega είπαν ότι ο πρωθυπουργός αναμένεται τονίσει εκ νέου ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα που θα θίγουν τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.Το ξαναείπαμε Γιώργο....Όταν είπες ότι δε θα τη πληρώσει ο κοσμάκης έφερες το Δ.Ν.Τ. τώρα που θα κάνεις διακαναλική φανταζόμαστε τι μας περιμένει....

Κύριοι συνδικαλιστές την προδοσία πολλοί ετίμησαν.Τους προδότες ΟΥΔΕΙΣ


Μας το "ταχυδρομησε":
kontiloforos.blogspot.com

Η Ελλάδα βρίσκεται στη δίνη ενός άτυπου οικονομικού πολέμου. Τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας εκχωρούνται, η ύφεση ξεπερνά το 6%, αντιασφαλιστικοί και αντεργατικοί νόμοι δημιουργούν ένα ζοφερό κλίμα για το μέλλον των συντάξεων και της μισθωτής εργασίας. Η ανεργία γίνεται ανεξέλεγκτη, η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια του ελληνικού λαού βρίσκεται στο ναδίρ.

Οι Έλληνες βλέπουν να χάνονται μέσα σε λίγους μήνες δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες χρόνων, θυσία στο βωμό ενός χρεωκοπημένου συστήματος. Οι προβλέψεις για τη λήψη νέων ανάλγητων μέτρων επιβεβαιώνονται καθημερινά ενώ το αστυνομικό κράτος

Εθνική: Ούτε συγχωνεύσεις, ούτε εξαγορές


Η δημιουργία τραπεζικών σχημάτων δεν είναι στις προτεραιότητες της Εθνικής Τράπεζας, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Απόστολος Ταμβακάκης, ερωτηθείς σχετικά με το ενδιαφέρον της Εθνικής Τράπεζας για εξαγορές και συγχωνεύσεις την τρέχουσα χρονική περίοδο.

Στο περιθώριο της από κοινού συνέντευξης Τύπου, με το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής με θέμα ''ΑθήναΧ4 αρχιτεκτονικές προτάσεις για την πόλη", μιλώντας με δημοσιογράφους ο κ. Ταμβακάκης επεσήμανε ότι το άνοιγμα της

Βάλε το κόκκινο φουστάνι και κάντον δικό σου!


Μεγάλη φαντασία ή ερωτική απογοήτευση έπρεπε να είχαν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ στη Νέα Υόρκη.

Οι αμερικανοί ερευνητές συμπέραναν ότι μια γυναίκα ντυμένη στα κόκκινα εκτός του ότι είναι πιο ελκυστική στους άνδρες, τους κάνει πιο ενεργητικούς κοινώς τους ανεβάζει τη λίμπιντο.

Ειδικότερα έκαναν δύο πειράματα. Στο πρώτο πείραμα έδειξαν σε μια ομάδα ανδρών φοιτητών μια φωτογραφία μιας γυναίκας η οποία φορούσε μια κόκκινη μπλούζα, και σε μια δεύτερη ομάδα την ίδια φωτογραφία αλλά με την εικονιζόμενη να φορά μια μπλε

Ηi-tech πυτζάμες για τους υπναράδες!


Μας το "ταχυδρόμησε":
topeiraxtiri.blogspot.com

Είστε υπναράς και δεν έχετε εμπιστοσύνη στα ξυπνητήρια σας; Η λύση είναι μία! Αγοράστε τις «Dream Jammies«, τις πυτζάμες που σχεδίασε ο Alexander Reader και μπορούν να συνδεθούν με το iPhone και να επιτρέψουν σε κάποιον να σας ξυπνήσει από… απόσταση! Πώς γίνεται αυτό; Οι πυτζάμες διαθέτουν αισθητήρες κίνησης, έτσι, μέσω του iPhone, ο σύντροφός σας μπορεί να αντιληφθεί αν είστε ακόμη ξαπλωμένοι στο κρεβάτι
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Στροφή των επιχειρήσεων στη μερική απασχόληση


Αύξηση των συμβάσεων μερικής απασχόλησης τους πρώτους 9 μήνες του 2010 σημειώνεται με βάση τα στοιχεία του Σώματος Επιθεωρητών Απασχόλησης.

Κατατέθηκαν 78784 περισσότερες συμβάσεις σε σύγκριση με το 2009, ενώ οι συμβάσεις πλήρους απασχόλησης μειώθηκαν κατά 30 χιλιάδες. Αύξηση περίπου 17 χιλιάδων καταγράφηκε και στις συμβάσεις εκ περιτροπής απασχόλησης.

Με τα ίδια στοιχεία παρατηρείται αύξηση και στην μετατροπή συμβάσεων πλήρους απασχόλησης

Αμφιβολίες Κρούγκμαν για τη «σωτηρία» της Ελλάδας


Σοβαρές αμφιβολίες για την επιτυχία του προγράμματος σταθερότητας εξέφρασε ο νομπελίστας οικονομολόγος Πωλ Κρούγκμαν, μιλώντας σε εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου.

«Αν και φαίνεται να έχουν ηρεμήσει κάπως οι αγορές, εξακολουθώ να μην βλέπω πως θα λειτουργήσει αυτό που γίνεται στην Ελλάδα», είπε ο διεθνούς φήμης οικονομολόγος.

Παράλληλα ο κ. Κρούγκμαν προέβλεψε ότι η Κίνα οδηγείται σε εμπορικό πόλεμο με τις ΗΠΑ και άλλες χώρες της Δύσης, τονίζοντας ότι αυτό που κάνει το Πεκίνο, «με την τεχνητή

Οι θυσίες των.....Βουλευτών θα πιάσουν τόπο....


Μειωμένος θα είναι ο προϋπολογισμός της Βουλής κατά 20 εκατομύρια ευρώ για το 2011 σύμφωνα με δημοσίευμα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ...Πράγμα που σημαίνει "μαχαίρι" για 19.600 ευρώ σε κάθε Βουλευτή....Τι μου θύμισε όμως καθώς το διάβαζα...Τότε που ανακοινώθηκαν μέτρα για όλους τους Έλληνες και με παρρησία οι βουλευτές δέχτηκαν κατά 20% περικοπή των αποδοχών τους,για να ψηφίσουν λίγες μέρες μετά, στο ίδιο πνεύμα οικονομίας κάποια εκατομυριάκια ως επίδομα για τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του γραφείου τους....Οπότε η πραγματική είδηση θα είναι να μάθουμε πως θα κάνουν την απόσβεση της "επικοινωνιακής" αυτής μείωσης οι πρώτοι των πολιτών..Κάτι θα σκεφτεί το "κοφτερό" μυαλό τους...Δε συμφωνείτε...;

«Βουτιά» φέτος στους επισκέπτες στην Ελλάδα


Μείωση κατά 5,4% καταγράφεται φέτος από τον Ιανουάριο στις αφίξεις επισκεπτών από το εξωτερικό σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Ειδικότερα, οι αφίξεις από την Ευρώπη, στην οποία αναλογεί το μεγαλύτερο μερίδιο της τουριστικής αγοράς της χώρας μας (87,5%), μειώθηκαν κατά 7,4%, ενώ συγκεκριμένα από τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατέγραψαν μείωση 6%.

Ωστόσο, ο αριθμός των τουριστών από τη Λετονία (73,8%), την Κύπρο (48,9%), τη Φινλανδία (31,9%), την Πολωνία (26,2%), το Λουξεμβούργο (12,2%), την Τσεχία (1,9%) την Αυστρία (1,8%), τη Ρωσία (67,3%), την Αλβανία (14,3%) και τη Σερβία-Μαυροβούνιο

Εθνικές εκλογές, αν…


Μας το "ταχυδρόμησε":
e-parembasis.blogspot.com

Του Μάνου Οικονομίδη

Πίσω από τη συζήτηση για την έκβαση της «μητέρας των μαχών» αυτής της αυτοδιοικητικής αναμέτρησης, που δεν είναι φυσικά άλλη από τη σύγκρουση στην Περιφέρεια Αττικής, κρύβεται μια intriguing παράμετρος, από την οποία και θα καθοριστεί εν πολλοίς το πολιτικό μέλλον της χώρας, τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο: Το πρόσημο που θα προκύψει για την Κυβέρνηση, θα κρίνει το αν, παρά τις διαψεύσεις και τις δεσμεύσεις περί εξάντλησης της τετραετίας (που ξεκίνησε στις 4 Οκτωβρίου 2009), ο Γιώργος Παπανδρέου θα χρειαστεί να ψιθυρίσει στο αυτί του κ. Τόμσεν και των υπολοίπων της

'Eχουμε γαλλική επανάσταση και κουραφέξαλα


Mπορεί οι γάλλοι να κάνανε την Γαλλική επανάσταση το 1789 αλλά αυτό που γίνεται τώρα είναι απλώς στάχτη στα μάτια. Ο γαλλικός λαός μπορεί να είναι λίγο περισσότερο απείθαρχος από εμάς αλλά αυτή τη φορά τον πιάσανε στον ύπνο ότι και να κάνει, εξεγέρσεις, πορείες, και άλλα δεν λέπω να γίνεται και κάτι αξιόλογο,  όλες οι χώρες παίρνουν δραστικά μέτρα μάλλον το οικονομικό μοντέλο της <<Ε.Ο.Κ.>> καταρρέει σιγά σιγά!!!!

Αρχές Ιανουαρίου η ανακοίνωση για Olympic Air και Aegean


Για τις αρχές Ιανουαρίου μετατίθεται η ανακοίνωση της απόφασης της Κομισιόν σχετικά με την επικείμενη συγχώνευση της Olympic Air και της Aegean.

Η ανακοίνωση αναμενόταν το Δεκέβριο.

Ο αρμόδιος επίτροπος Χοακίν Αλμούνια εμφανίστηκε προβληματισμένος, καθώς – όπως είπε – οι δύο εταιρίες ελέγχουν το σύνολο της εσωτερικής αγοράς.

Έφερε μάλιστα το παράδειγμα της Ιρλανδίας και των δυο αεροπορικών εταιριών Air Lingus και Rynair που είχαν -όπως και στην περίπτωση της Ελλάδας - σχεδόν το σύνολο της εσωτερικής αγοράς.

«Η Κομισιόν τότε, είπε ο κ. Αλμούνια, ακύρωσε την σχεδιαζόμενη

Οι κακοί σύμβουλοι (φόβος και μίσος).


Μας το "ταχυδρομησε":
ideopigi.blogspot.com

Γράφει η Ιδεοπηγή.

Όλοι σχεδόν (πλην κομματόσκυλων) μιλάμε για ανάγκη αλλαγής του σάπιου οικονομοπολιτικού συστήματος στην Ελλάδα.
Τα συνθήματα που κυριάρχησαν τα τελευταία χρόνια και παρέσυραν τους πολίτες δυστυχώς αποδείχτηκαν ψεύτικα και δημαγωγικά.
Ας θυμηθούμε μερικά: «Αλλαγή εδώ και τώρα» Α. Παπανδρέου.
«Εδώ και τώρα απαλλαγή» Κ. Μητσοτάκης.
«Εκσυγχρονισμός» Κ. Σημίτης.
«Σεμνά και ταπεινά» «επανίδρυση του κράτους»

Γνωμικά...


Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν η γυναικά σου μείνει έγκυος όλοι οι φίλοι σας τρίβουν τη κοιλιά της και της λένε "συγχαρητήρια",αλλά κανένας.....

Bλέπει ο Παναγόπουλος τι γίνεται στη Γαλλία...;


Oι Γάλλοι μας έχουν βάλει τα γυαλιά..Και δεν αναφέρομαι στους κουκουλοφόρους,αλλά στους ανθρώπους που ελεύθερα διαδηλώνουν απαιτώντας από τη Κυβέρνηση να τους ακούσει...Και όλα γίνονται γιατί θέλουν να τους αυξήσουν κατά 2 έτη την εργασία....Εδώ όταν ψηφίστηκε το νέο ασφαλιστικό απείρως πιο σκληρό η Γ.Σ.Ε.Ε. προκύρηξε 24ωρη απεργία λές και διαπραγματευόταν μισό τοις εκατό αύξηση επιπλέον στη συλλογική σύμβαση....
Πέραν όλων αυτών είχε δηλώσει ο Παναγόπουλος-που διαφοροποιήθηκε σαφώς η Γ.Σ.Ε.Ε. με δήλωση της-ότι είναι αναγκαίο το Μνημόνιο και ότι δε θα προκυρηχθούν νέες κινητοποιήσεις...Και όλα αυτά εν μέσω Μνημονίου....Από την αρχή "κράζαμε" πολιτικούς,δημοσιογράφους και εργατοπατέρες....Δυστυχώς μας επιβεβαιώνουν με το χειρότερο τρόπο....Μακάρι να είχαμε άδικο...

PostHeaderIcon Επαναστατική συσκευή θα κάνει τηλεοράσεις και υπολογιστές να αναδύουν κάθε είδους μυρωδιές!

Αυτή η εφεύρεση σίγουρα θα αρέσει στους κάθε είδους σεφ των καναλιών. Ιάπωνες ερευνητές αναπτύσσουν μια καινοτομική τεχνολογία που θα επιτρέπει στις ηλεκτρονικές συσκευές να απελευθερώνουν αρώματα ανάλογα με τις εικόνες που δείχνουν οι οθόνες των τηλεοράσεων και των υπολογιστών [...]


Έτσι, για παράδειγμα, αν ο σεφ μαγειρεύει ένα δελεαστικό πιάτο στην τηλεόραση, ο θεατής θα μπορεί να μυρίσει την μυρωδιά στο δωμάτιό του! Και αν κανείς χαζεύει στον υπολογιστή του μια μαγευτική παραλία σε κάποιο εξωτικό μέρος, θα μυρίζει γύρω του την χαρακτηριστική μυρωδιά της

Ένα τραγούδι που ακούγεται πολύ αυτές τις μέρες

ΑΡΑΞΕ.


Μας το "ταχυδρομησε":
isonomia-gia-olous.blogspot.com

Οι φορτηγατζήδες; Τι σχέση έχω εγώ μ αυτούς ρε φίλε, αυτοί είναι ψιλοάξεστοι.

Οι εκπαιδευτικοί; Πολύ κουλτούρα ρε φίλε.

Οι δικηγόροι; Πλάκα μας κάνεις... αυτοί μας πίνουν το αίμα.

XA ! Τους εργάτες... θες ρε να μπλέξεις με τα

Άλλη μια σπηλιά με φάρμακα στο Λαύριο


Φάρμακα έκρυβαν οι δύο σακούλες που εντοπίστηκαν την Τρίτη από ομάδα σπηλαιολόγων μέσα σε σπήλαιο στο Λαύριο.

Τον Αύγουστο, μέσα σε πηγάδι, κοντά στο ίδιο σημείο, είχαν εντοπιστεί πεταμένα δεκάδες πανάκριβα φάρμακα, και μια μεγάλη κομπίνα στην οποία εμπλεκόταν ένας φαρμακοποιός και η σύζυγός του, ήρθε στο φως.

Δύο μήνες μετά, η υπόθεση ήρθε πάλι στο προσκήνιο με τα νέα αυτά ευρήματα που

Το πρώτο «φαστ κραχ» προσέλκυσης επενδύσεων


Συνέβη στον Αστακό

Θνησιγενές από τη σύλληψή του αποδεικνύεται, με βάση την κατάληξή του, το σχέδιο για τη μεγάλη ενεργειακή επένδυση στον Αστακό με κεφάλαια προέλευσης Κατάρ, το οποίο μεγαλοπρεπώς ναυάγησε προχθές και επισήμως και μεταβλήθηκε στο πρώτο... «φαστ κραχ» της προσπάθειας προσέλκυσης επενδύσεων. Οι παράγοντες της ενεργειακής αγοράς είχαν από καιρό θέσει ερωτήματα ως προς τον ρεαλισμό του σχεδιασμού, αλλά και ως προς τη βιωσιμότητα της επένδυσης. Κυβερνητικά στελέχη, από τις αρχές του καλοκαιριού ακόμα, εξέφραζαν σοβαρότατες επιφυλάξεις για την προοπτική ολοκλήρωσης του έργου, που

Συνεχίζεται η κόντρα επιχειρήσεων - Χρυσοχοΐδη


"Πώς είναι δυνατό να ζητείται από τις επιχειρήσεις να ρίξουν 30% τις τιμές όταν η κερδοφορία τους είναι στο 5%" διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος μετά από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι το θέμα της ακρίβειας προέρχεται από το κράτος είτε έμμεσα είτε άμεσα.

"Καλό θα είναι το νόμο να τον εφαρμόσει το υπουργείο και να μην τον κραδαίνει ως απειλή. Τόσοι υπουργοί πέρασαν και αντιμετώπισαν το θέμα αυτό είτε έπρεπε να το

Απόπειρα εσχάτης προδοσίας στο Αιγαίο αποκαλύπτεται από ΤΑ ΝΕΑ - Κυριαρχία υπό διαπραγμάτευση!


Την ύπαρξη μυστικού ελληνοτουρκικού διαλόγου για τον επιχειρησιακό διαμοιρασμό στο Αιγαίο αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ με την δημοσιοποίηση του περιεχομένου ενός τηλεγραφήματος όπου εμφανίζεται η ελληνική πλευρά να παραιτείται από τις αναχαιτίσεις "μακριά από τις ελληνικές ακτές" και "να αποφεύγει να εμπλέκεται σε αερομαχίες όταν τα τουρκικά μαχητικά παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μεταξύ 6 και 10 μιλίων". Πρόκειται για την πρώτη επιβεβαίωση αυτού που πρώτο είχε γράψει το defencenet.gr, ότι τα ελληνικά μαχητικά πλέον - και σίγουρα κατόπιν εντολών - δεν εμπλέκονται σε αερομαχία με τους εισβολείς!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι συνομλίες διακόπηκαν ότι η Άγκυρα έβγαλε σε Αιγαίο και

Η Βρετανία στέλνει τις δημόσιες δαπάνες στο απόσπασμα


Της ΜΑΤΙΝΑΣ ΣΤΕΒΗ(από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

Ριζική αλλαγή τού ρόλου του κράτους, και όχι απλές περικοπές, ανακοίνωσε χθες ο Βρετανός υπουργός Οικονομίας Τζορτζ Οσμπορν.

Μέχρι το 2014-15 οι δημόσιες δαπάνες θα μειωθούν κατά 83 δισεκατομμύρια λίρες, με σκοπό τη μείωση του ελλείμματος που αγγίζει το 12% του ΑΕΠ. Το κόστος αυτής της δραστικής συρρίκνωσης του δημόσιου τομέα, υπό την ηγεσία του συνασπισμού Συντηρητικών-Φιλελεύθερων Δημοκρατών, εκτιμάται ότι θα είναι 490.000 θέσεις εργασίας.

Η κοινωνική πρόνοια

Η δαπάνη για την κοινωνική πρόνοια θα μειωθεί συνολικά κατά

Κόντρα στη Βουλή για το τέμενος στον Βοτανικό


Σαφείς διαβεβαιώσεις ότι η ίδρυση του μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό θα γίνει με έξοδα της πολιτείας και η λειτουργία του θα υπόκειται στον απόλυτο έλεγχο του υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ενώ μόνο προς χρήση θα παραχωρηθεί η έκταση για τις ανάγκες του λατρευτικού χώρου, έδωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Άδωνη Γεωργιάδη.

Το θέμα προκάλεσε αντιπαράθεση στη Βουλή με τον υφυπουργό να αποδίδει στον ερωτώντα

Πρόστιμο για τις «μαύρες» αγροτικές επιδοτήσεις


Σε τρεις δόσεις θα καταβληθεί το πρόστιμο που μας επέβαλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για «μαύρες» αγροτικές επιδοτήσεις, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μιλένα Αποστολάκη.

Όπως είπε η πρώτη δόση θα καταβληθεί στις αρχές Ιανουαρίου.

Επισήμανε ότι υπήρξε κακή εφαρμογή της κοινής αγροτικής πολιτικής και οι ελεγκτές διαπίστωσαν πλημμέλειες. Σημείωσε πως ήταν απαραίτητη η ψηφιοποίηση ενώ είπε πως δεν γίνονταν έλεγχοι.

Η κ. Αποστολάκη, έκανε λόγο για απόλυτη αναξιοπιστία υπογραμμίζοντας ότι το

Τρο-μα-κτική μαϊμού... είσαι τουλάχιστον αρσενική;


To "διαβασαμε":
enimerwsi.com

Ο Μάνος Κακλαμάνος, ένας από τους λίγους "μάχιμους" δημοσιογράφους και στενός φίλος και συνεργάτης του δολοφονημένου Σωκράτη περνά στην αντεπίθεση.

Τρο-μα-κτική μαϊμού -που κάνεις ότι δεν άκουσες και δεν ξέρεις- σου το ξαναλέω ξεκάθαρα... Αυτό το κακό με σένα θα σταματήσει.

Αυτή η θρασύτητά σου και ο καιροσκοπισμός σου μ' έχουν εκνευρίσει τόσο πολύ που

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!





">
">

Η Vodafone προσφέρει το Joy 845


Η Vodafone αλλάζει τα δεδομένα λανσάροντας αποκλειστικά το Vodafone Joy 845, το φθηνότερο smartphone της Ελληνικής αγοράς με λειτουργικό Android της Google και τιμή λιανικής μόνο 109,90€. Με το Vodafone Joy 845 η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές, συνδρομητές συμβολαίου αλλά και καρτοκινητής, να ζήσουν την εμπειρία του Ιnternet στο κινητό τους, να είναι συνεχώς σε επαφή με τους φίλους τους

Πού είναι καλύτερα: Στη φυλακή ή στη δουλειά;


ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Περνάς τον περισσότερο χρόνο σου σε ένα γραφείο με διαχωριστικό 6 Χ 8.

-ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Σου παρέχουν τρία γεύματα την ημέρα.
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: Κάνεις διάλειμμα μόνο για ένα γεύμα, που το πληρώνεις εσύ.

-ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Μειώνεις το χρόνο παραμονής σου με καλή συμπεριφορά.

Γιατί πάει το μυαλό σας πάντα στο πονηρό!!!!


Είναι απίστευτο πόσο πολύ πάει το μυαλό του ανθρώπου πάντα στο πονηρό !


Δειτε και θα καταλάβετε...

Πρίγκιπας σκότωσε τον εραστή υπηρέτη του!


Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε η βρετανική δικαιοσύνη έναν εγγονό του βασιλιά Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας, τον πρίγκιπα Σαούντ Μπιν Αμπντουλαζίζ Μπιν Νάσιρ αλ Σαούντ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τον φόνο ενός από τους υπηρέτες του, τον οποίο ξυλοκόπησε και στραγγάλισε σε ξενοδοχείο του Λονδίνου.
Το κακουργιοδικείο καταδίκασε τον 34χρονο