Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΤΣΙΡΚΟ Η ΕΛΛΑΔΑ


















Τέτοιο τσίρκο είμαστε!!!

η απάντησή μας στους γερμανούς!



πηγη http://kazani.gr/

ετοιμαστείτε για μεγάλες ανατροπές στις σελίδες όλου του κόσμου

για μεγάλες ανατροπές πρέπειι να ετοιμάζονται όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη στις σελίδες που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.
σε λίγο καιρό ετοιμάζονται να μπούν στις σελίδες όλα τα γράμματα από όλες τις χώρες του πλανήτη π.χ. θα είναι πλέον http://τοψαχτίρι.blogspot.com.
μεγάλες ανατροπές θα γίνουν σε όλοες τις σελίδες και πολλές που είναι από τις πρώτες θα αναγκαστούν να κοπούν σε μικρότερες αναμένεται όπως είναι φυσικό (λόγω πληθυσμού)να είναι πρώτες οι κινέζικες και οι ινδικές σελίδες.

believe it or not!


λίγο πολύ όλοι μας έχουμε παρακολουθήσει αυτή την εκπομπή!
αυτό έκανα και εγώ το βράδυ της πέμπτης και είδα κάτι πραγματικά απίστευτο. όχι μόνο το εγχείρημα των 2 ανταγωνιστών αλλά την αντίδραση του κοινού μόλις ο ένας από τους 2 αποχώρησε!!
θα μου πείτε ότι δεν είναι και τίποτα το σημαντικό να αποχωρήσει κάποιος διαγωνιζόμενος!!
έλα όμως που στο συγκεκριμένο διαγωνισμό ,οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να καθίσουν σε μία γυάλινη μπανιέρα και να έχουν για παρέα όσους περισσότερους κροταλίες μπορούσαν .και δεν εννοώ τους λούτρινους , τα κουκλάκια , αλλά ολοζώντανους , επικίνδυνους ,επιθετικούς κροταλίες!!!!!!
από μόνη της η δοκιμασία είναι πάρα μα πάρα πολύ επικίνδυνη ,σα να περνάς την πλατεία του αγίου Παντελεήμονα ολομόναχος στις 2 η ώρα το βράδυ!!!!
ακούστε τι έκανε το κοινό μόλις η γυναίκα διαγωνιζόμενος αποφάσισε να αποχωρήσει από τη δοκιμασία !
ΓΙΟΥΧΑΡΕ την γυναίκα...............
μα καλά τόσο εύκολο είναι τελικά να καθήσεις με τα φίδια στη μπανιέρα;;;;
για την ιστορία , μεχρι τη στιγμή της αποχώρησής της από τη δοκιμασία είχε ήδη την παρέα 23 κροταλιών, ενώ ο αντίπαλός της είχε 55!!!!
αν έχετε τα κότσια καν'τε το ............