Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ "ΑΓΡΟΤΕΣ"!!!!

Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της Ε.Ε ο αριθμός των αγροτών έχει μειωθεί σημαντικά ενώ ο αριθμός των "αγροτών" έχει αντιστρόφος ανάλογη πορεία!!!
μπερδευτήκατε λίγο ετσι δεν ειναι;;
ας το ξεκαθαρίσουμε λίγο το θέμα
αγρότες είναι οι άνθρωποι που όλοι γνωρίζουμε (συν αυτούς που παίζουν στο ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ) και οι οποιοι συντηρούνται αποκλειστικά και μόνο από την καλλιέργεια γής!
"αγρότες" είναι η νέα μόδα του ίντερνετ και συγκεκριμένα του FACEBOOK την εφαρμογή FARMVILLE ,όπου μπορείς και εσύ να δημιουργήσεις τη δική σου φάρμα με τη μόνη διαφορά ότι στο facebook δεν υπάρχουν επιδοτήσεις ΟΓΑ , αποζημιώσεις ΕΛΓΑ και τα διαφορα αλλα !!!
οι μετρήσεις λένε οτι ο συνολικός αριθμός των αγροτών μειώνεται συστηματικά τα τελευταία 10 χρονια εν αντιθέση με τους "αγρότες" στους οποίους υπάρχει γεωμετρική πρόοδος!!
λέγεται ότι οι "αγρότες" είναι το 1/3 των χρηστών του facebook
και μιλάμε για έναν αριθμό γύρω στα 65-70,000,000 ατόμων αν υπολογίσουμε οτι οι λογαριασμοι στο facebook είναι πάνω απο 200,000,000 !!!!
στο τέλος θα βλέπουμε το βαμβάκι στο χωράφι και θα λέμε έχει τόσα coins (ανταμοιβη για καθε τμχ που σπερνεις) και τόση xp (ανταμοιβη για τη σπορά και το μαζεμα του προϊοντος)!!!!
έχει παρατηρηθεί επίσης ότι το κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ των ατόμων που βγαίνουν για καφέ/ποτό είναι η πρόοδος τους σαν "αγροτες" συν το γεγονός ότι κανονίζουν την ημέρα τους ανάλογα με την ώρα που πρέπει να βρίσκονται στη φάρμα τους για να θερίσουν / μαζέψουν τους καρπούς !!
αλήθεια θα δείχναν τόσο ζήλο / ενδιαφέρον αν ήταν στην πραγματικότητα ΑΓΡΟΤΕΣ;;;;;;;;