Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Φάρσα με κόκα κόλα κ καραμέλες μέντος...

Γκέυ κ τρανσφόρμερς????


Τι να σχολιάσεις τώρα για αυτή την αφίσα.. Έβαλαν τον τσολιά για να διαφημίσουν την γκέι παρέλαση τους...
Ε μόνο αηδία προκαλεί κάτι τέτοιο..
Να δούμε πότε θα πάψουν κάποιοι να ξεφτιλίζουν και να ισοπεδώνουν τα πάντα σε αυτή τη χώρα...
Πάντως τον στόχο τους οι υπεύθυνοι του event τον πέτυχαν..

ΠΗΓΗ:http://www.lamiareport.gr

Δείτε τι έπαθε ένας επίδοξος βιαστής-ληστής...Μακριά από Ιαπωνέζες!!!



Πήρε ότι του άξιζε ο καημένος βιαστής-ληστής...Εμ ρε μεγάλε που πας να τα βάλεις με το Ιαπωνεζάκι?Δε το βλέπεις με τη στολή....?

ΠΗΓΗ:http://www.lamiareport.gr

Επιτέλους η πρώτη καμπάνα για τα επεισόδια στην Λαμία


Ο ΟΠΑΠ δεν θα επιχορηγήσει τελικά τα έργα για να γίνει το γήπεδο της Τούμπας ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ λόγω τον επεισοδίων της Λαμίας. Πίεση είχε ασκηθεί απο διάφορες πλευρές και τα επεισόδια ήταν η κύρια αφορμή που χρειαζόταν. Στον ΠΑΟΚ επικρατεί οργή και αγανάκτηση ενώ ετοιμάζεται πόλεμος ανακοινώσεων από την ΠΑΕ και τον ερασιτέχνη.


ΠΗΓΗ:http://www.lamiareport.gr

Καθολική απαγόρευση του καπνίσματος από την 1η Σεπτεμβρίου


Σε ανακοινώσεις αυστηρών μέτρων για την απαγόρευση του καπνίσματος προχώρησε η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος. Από 1η Σεπτεμβρίου απαγορεύεται χωρίς εξαίρεση το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους, τους εργασιακούς, καφέ, μπαρ κ.λπ.
Ορίζεται ότι θα δοθεί μεταβατική περίοδος οκτώ μηνών σε καζίνο και νυχτερινά κέντρα με εμβαδόν άνω των 300 τ.μ., ώστε να συμμορφωθούν.
Στο διάστημα αυτό θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι για να διαπιστωθεί εάν προχωρά ο διαχωρισμός των χώρων σε καπνιζόντων και μη.
Από 1ης Σεπτεμβρίου καταργούνται, επίσης, τα καπνιστήρια σε όλους τους χώρους εργασίας και οι καπνίζοντες θα πρέπει να πηγαίνουν έξω από την είσοδο του κτιρίου ή στην ταράτσα.
Η κα Ξενογιαννακοπούλου ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύεται κάθε είδους διαφήμισης ή προώθησης καπνού.
Το ύψος των προστίμων είναι υπό συζήτηση με εμπλεκόμενους φορείς, ωστόσο δεν θα εξαιρεθούν οι παραβάτες ιδιοκτήτες κέντρων ή καπνιστές.
Ο έλεγχος για την τήρηση των διατάξεων του νόμου δίνεται στην αστυνομία ή στο λιμενικό ανάλογα με χώρους αρμοδιότητας. Το σώμα των επιθεωρητών υγείας θα έχει επικουρικό ρόλο και αυτό μόνο για χώρους που αφορούν την υγεία.

ΔΝΤ...με τις ευχές τους!


Ντοκουμέντα-φωτιά που αφορούν εμπιστευτικές επιστολές του Private Equity Hayman προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Γ. Παπανδρέου, με τις οποίες ο επενδυτικός πόλος την επίμαχη περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του 2010, κοινοποιεί την πρόθεσή του να αγοράσει Ελληνικό χρέος 20 δις. ευρώ με επιτόκιο 1,25%

ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ (Κ)Α.(Φ).Ε


Σήμερα το πρωί και ώρα 09:00 που πήρα το μετρό από Σύνταγμα προς Αεροδρόμιο, μπαίνοντας μέσα στο βαγόνι αντίκρισα αυτήν την εικόνα. Καφές ολοκληρωτικά χυμένος (μάλλον φρέντο καπουτσίνο), κάτω εφημερίδες να προσπαθούν να τον μαζέψουν και το πλαστικό μπουκάλι όρθιο και περήφανο να περιμένει τους συνεπιβάτες του για την επόμενη στάση. Καλά αυτός-ή που το έκανε δεν σκέφτηκε τουλάχιστον να πάρει το πλαστικό μπουκαλάκι;;;!!Έπιανε και χώρο το αναθεματισμένο!!!

Φαρμακευτικός Σύλλογος: "Τέλος στην επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων σε ασφαλισμένους του Δημοσίου "


Τη διακοπή, από αύριο Τρίτη, της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ, ανακοίνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής.

Έτσι, από 1ης Ιουνίου τα φαρμακεία της Αττικής δεν θα εκτελούν επί πιστώσει συνταγές Δημοσίου και οι ασφαλισμένοι θα πληρώνουν εξ' ολοκλήρου τα φάρμακα τους στο φαρμακείο, όπου θα τους χορηγείται απόδειξη λιανική πώλησης, με την οποία θα διεκδικούν τα χρήματά τους από το Δημόσιο.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, παρά τις παρεμβάσεις στο υπουργείο Υγείας και τις προειδοποιήσεις ότι οι φαρμακοποιοί δεν δύναται πλέον να δανείζονται από τις τράπεζες για να πιστώνουν το Δημόσιο, ουδείς ευαισθητοποιήθηκε.
«Από το 20% των μελών μας που προσέφυγαν σε δανεισμό από την τράπεζα τον Φεβρουάριο, φθάσαμε σήμερα στο 37%. Αδυνατούμε πλέον να πιστώνουμε το Δημόσιο, όταν καλούμεθα σήμερα να πληρώσουμε φόρους, για εισοδήματα που δεν έχουμε εισπράξει ακόμη και αφορούν το 2009.
Αδυνατούμε πλέον να πληρώνουμε ΦΠΑ τον οποίο δεν έχουμε εισπράξει και αν δεν πληρώσουμε δεν θα μας χορηγηθεί φορολογική ενημερότητα για την λειτουργία του φαρμακείου.
Κατανοούμε το πρόβλημα των ασφαλισμένων, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι σήμερα, αυτοί οι οποίοι τους παρείχαν τα φάρμακα με δικές τους οικονομικές αιμορραγίες ήταν οι φαρμακοποιοί» καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Βυθός live.....



Ενα μικρό μαγαζάκι αλλα ταυτόχρονα με τόσο μεγάλες φωνές και με πραγματικούς μούσικους που αξίζει να πάει κανείς όταν επισκευθεί την όμορφη Θεσσαλονίκη....Η αρμονία του μαγαζιού σε συνδυασμό με τους μουσικούς σε κανει να βυθίζεσαι στην διασκέδαση...Αξιζει να πάτε...

res.6937256664
Λ.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ 6-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Thessaloníki, Greece

ΕΛΛΗΝΙΚΗ LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ!!!
"ΕΛΛΗΝΙΚΗ LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ "ΒΥΘΟ Live"!!!


http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=25455138269

Πανελλαδικές Εξετάσεις Συνεχίστηκαν σήμερα με Αρχές Οικονομικής Θεωρίας


Στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας εξετάστηκαν σήμερα, Δευτέρα, οι μαθητές των Γενικών Λυκείων και των Ημερησίων ΕΠΑΛ που διεκδικούν μια θέση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
Οι Αρχές Οικονομικής Θεωρίας είναι μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων.
Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:00 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 07.30 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.
Το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων των ημερησίων ΕΠΑΛ και των μαθημάτων ειδικότητας ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ έχει ως εξής:
Τρίτη 1 Ιουνίου: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Στοιχεία Μηχανών, Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ
Τετάρτη 2 Ιουνίου: Εγκαταστάσεις Ψύξης, Τεχνολογία Εκτυπώσεων, Στοιχεία Αιματολογίας-Αιμοδοσίας, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις
Πέμπτη 3 Ιουνίου: Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες, Οικοδομική, Δομημένος Προγραμματισμός
Την Παρασκευή 4 Ιουνίου: Εγκαταστάσεις Κλιματισμού, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Φυτική Παραγωγή, Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων
Το Σάββατο 5 Ιουνίου: Συστήματα Ψηφιακών Ηλεκτρονικών, Γραφιστικές Εφαρμογές, Στοιχεία Ανατομίας-Φυσιολογίας ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας ΙΙ
Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου: Ηλεκτροτεχνία ΙΙ, Ανθοκηπευτικές Καλλιέργειες, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Βοηθητικά Μηχανήματα ΙΙ
Την Τρίτη 8 Ιουνίου: Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Στοιχεία Παθολογίας, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων, Αγωγή Προσχολικής Ηλικίας
Την Τετάρτη 9 Ιουνίου: Ηλεκτρικές Μηχανές, Μηχανές Πλοίου Ι, Μεταφορά Φορτίων, Διαμόρφωση Τοπίου.