Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής


Φωτιά στην υπόθεση τίτλος έβαλε χθές ο ΠΑΣ με το 2-2 στο γήπεδο του Ολυμπιακού..Σήμερα το σχέδιο εμπρησμού ολοκληρώθηκε με το 2-0 του Άρη επι του ΠΑΟΚ..Έτσι ο πρωτοπόρος ΠΑΟ αποσπάστηκε στους 5 βαθμούς απο τον 2ο ΠΑΟΚ κ στους 7 απο τον 3ο ΟΣΦΠ,με τον οποίο θα λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές την επόμενη κυριακή στο ελληνικό el clasico..T αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Ατρόμητος-Ηρακλής 2-1
ΑΕΚ-Νέα Καβάλα 3-0
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2
Πανθρακικός-Πανιώνιος 0-1
Λάρισα-Εργοτέλης 1-0
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 0-1
Άρης-ΠΑΟΚ 2-0

Ελληνικό All Star Game 2010

Με νίκη των Ελλήνων σταρ έναντι των ξένων ολοκληρώθηκε το ελληνικό all star game με το επιβλητικό 147-114..Την παράσταση έκλεψε ο big sofo που πέτυχε 42 πόντους με 16/16 δίποντα (!!!) και 3/5 τρίποντα (!!!!!!!!)..Νικητής στον διαγωνισμό των τριπόντων ο Ντρου Νίκολας,ενώ στα καρφώματα νικητής αναδείχτηκε ο Λανς Χάρις..

opa

"Βασικό ένστικτο" κ στο Πολεμικό Ναυτικό μας???

F1-Η πρώτη...σαμπάνια ανήκει στον Αλόνσο


Τα κόκκινα φώτα έσβησαν, το πρώτο πράσινο φως έδωσε το έναυσμα για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Ο Φέτελ διατήρησε την πρώτη θέση στην εκκίνηση, ενώ ο Αλόνσο από νωρίς έδειξε τις άγριες διαθέσεις του, προσπερνώντας τον teammate του Φελίπε Μάσα.Τα τραγελαφικά δεν έλειψαν από την πρώτη εκκίνηση της χρονιάς, καθώς το μονοθέσιο του Μαρκ Γουέμπερ έβγαλε καπνούς, με αποτέλεσμα ο Πετρόφ να συγκρουστεί με τον Άντριαν Σούτιλ.Οι δύο πιλότοι παρόλο τη σύγχυση συνέχισαν τον αγώνα κανονικά, τη στιγμή που ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήθελε να επιβεβαιώσει τις δηλώσεις του μετά τις κατατακτήριες και να κάνει τον αγώνα βαρετό αναδεικνύοντας νικητή τον… εαυτό του. Ο αγώνας για τον νεαρό πιλότο είχε φοβερή εξέλιξη μέχρι τον 34ο γύρο, όπου το μονοθέσιο της Red Bull είχε μηχανικό πρόβλημα, αφού παρουσιάστηκε σπάσιμο στην εξάτμιση.Ο Φερνάντο Αλόνσο που ήταν πίσω από τον Φέτελ περίμενε τυχόν λάθος από την αντίπαλη πλευρά και μόλις αυτό παρουσιάστηκε, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τον προσπέρασε, κλειδώνοντας στην ουσία την πρώτη του νίκη με τη Ferrari. Ο Φελίπε Μάσα στη συνέχεια προσπέρασε και αυτός τον Φέτελ, κάνοντας το 1-2 για την Scuderia. Ο Βραζιλιάνος παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστικός στον πρώτο του αγώνα, μετά τον αγώνα στην Ουγγαρία, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό πάνω από το μάτι. Έτσι, με το μονοθέσιο F2010 η Ferrari ξεκινάει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αν και είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς έχει θέσει την υποψηφιότητά της στα ακλόνητα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, δεδομένου, πάντα και από τα πρώτα σημάδια που έδειξαν οτι υπόλοιπες ανταγωνίστριες ομάδες.Η συνέχεια για τον Φέτελ ήταν βασανιστική! Ο Γερμανός μετατράπηκε σε έρμαιο, αφού «βυθίστηκε» ακόμα περισσότερο στην 4η θέση, μετά την προσπέρασή του από τον Λιούις Χάμιλτον. Όμως, ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έδειξε να είναι απειλητικός ως προς τα πρώτα μονοθέσια της Ferrari. Ο Τζένσον Μπάτον με το άλλο μονοθέσιο της βρετανικής ομάδας βρέθηκε στην 7η θέση, δείχνοντας και αυτός ότι θα χρειαστεί χρόνο ακόμα για να συνηθίσει τη νέα του ομάδα.

Είναι πολλές οι εγκαταλείψεις… Άρη
Ο πρώτος που εγκατέλειψε την πίστα ήταν ο Καρούν Τσάντχοκ με την HRT μόλις στο δεύτερο γύρο, ύστερα από πάτημά του σε ανώμαλο σημείο της πίστας. Ο αμέσως επόμενος που κούνησε μαντήλι στον πρώτο αγώνα της χρονιάς ήταν ο Λούκας ντι Γκράσι. Συνολικά οι δύο HRT , οι δύο Virgin, οι δύο Sauber, o Μπουεμί με Toro Rosso και o Πετρόφ με Renault δεν ολοκλήρωσαν τις προσπάθειες τους.Άξια συγχαρητηρίων είναι η Lotus, της οποίας οι πιλότοι, Κοβαλάινεν και Τρούλι βρέθηκαν μεν στην 15η και 16η αλλά πήραν την καρό σημαία δε.


ΠΗΓΗ:http://www.auto24.gr

Τα θύματα του Facebook


Στο facebook έχω μόλις 30 φίλους. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό, αρκεί να πιστεύεις πως διαθέτεις περισσότερους στην πραγματική ζωή. Η καλή υπηρεσία μού προώθησε μία διαφήμιση με την οποία με προτρέπει να αγοράσω ένα βιβλίο προκειμένου, εύκολα και γρήγορα, να διπλασιάσω τον αριθμό των ηλεκτρονικών μου φίλων. Δεν θέλω, αν και για τα ήθη του δικτύου θα έπρεπε. Είναι, τουλάχιστον, υποτιμητικό να διαθέτεις μόλις 30 φίλους σε ένα περιβάλλον 60 εκατομμυρίων ανθρώπων. Το facebook θα ήθε.........

No comments....

Τελικά η μαλακία κ το υπουργικό-πολιτικό γλύψιμο στην Ελλάδα,δεν έχουν όρια..

Τζούλια-η επιστροφή

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

χρυσαφί psaxtiri

to psaxtiri έγινε χρυσαφί!

VISA

Κατάργηση της visa για την ελλάδα στην αμερική, αλλά με όρους
α) 90 ημέρες
β) μόνο τουριστική visa
γ) ούτε καν φοιτητική

και την ίδια ώρα ο υπουργός προ.πο. λέει με τον αλβανό ομολογό του :
Ο κ. Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε την ελληνική βούληση για σχέσεις καλής γειτονίας, στήριξης των μεταρρυθμίσεων, της ευρωπαϊκής προοπτικής της Αλβανίας και εμβάθυνσης της συνεργασίας, όπως αυτή δρομολογείται και από την απελευθέρωση του καθεστώτος θεωρήσεων (βίζα) για τους Αλβανούς πολίτες, ώστε οι πολίτες των δυτικών Βαλκανίων να έρθουν πιο κοντά. Ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης για την απόδοση ιθαγένειας στους μετανάστες β΄γενιάς, καθώς και το δικαίωμα ελεύθερης εξόδου και επανεισόδου κατά το 2010 στους μετανάστες κατόχους μπλε κάρτας τύπου Α΄, ενώ κάλεσε τον κ. Basha να επισκεφθεί την Ελλάδα.


τα βίντεο από τα νοσοκομεία

EUROVISION


από τη μία λεφτά δεν έχουν από την άλλη όμως στέλνουν Ελληνικές υποψηφιότητες στη EUROVISION, τουλάχιστον ας ευχηθούμε να πάει το τραγούδι καλά μπας και ανεβεί ο τουρισμός, αλλά και τουλάχιστον τα χρήματα αξιοποιηθούν καταλλήλως!

ΟΠΑΠ

τα καινούρια μέτρα, πιάνουν τον Διοικητή του ΟΠΑΠ; που φήμες λένε ότι μηνιαίες αμοιβές 500.000 € ;