Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Έγινε μία αλλαγή στο site, πιστεύω προς το καλύτερο, παρακαλώ για την γνώμη σας και τις παρατηρήσηεις σας, στα σχόλια ή στο e-mail : astanapaneola@mail.gr

Η ομογένεια τιμά την επέτειο του "ΟΧΙ"


Με σειρά εκδηλώσεων η ομογένεια της Μελβούρνης τιμά την ιστορική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή με τον εορτασμό που οργάνωσε η Ομοσπονδιακός Οργανισμός Αποστράτων Ελλήνων Αυστραλίας στο μνημείο του Κιού. Ο ίδιος φορέας οργάνωσε ανάλογη εκδήλωση χθες και στο Μπάλαρατ.

Η Ενωση Ενοριών και Κοινοτήτων Μελβούρνης και Βικτορίας οργάνωσε τον εορτασμό της εθνικής επετείου στο ναό "Άξιον Εστί" με την συμμετοχή όλων των οργανώσεων της και πολλών άλλων ομογενειακών φορέων (Ενωση Ελλήνων Αποστράτων Εφέδρων και Παλαιών Πολεμιστών, Παγκρήτιος Ενωση, κ.α.).

Μετά την δοξολογία και τις απαγγελίες ποιημάτων ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των πεσόντων του ναού. Στη συνέχεια στήθηκε μεγάλο ελληνικό πανηγύρι της Ενορίας "Αξιον Εστί" με χορευτικά συγκροτήματα, μουσική, φαγητά και ποτά. Εκδηλώσεις για την επέτειο του "Οχι" θα γίνουν και ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στο Ρεντ Χιλ και στη Μελβούρνη.

STAVENTO



καινούριο τραγούδι των STAVENTO

ΤΡΥΠΕΣ

Μπορεί ο κοινός άνθρωπος να σκέφτεται μια κοινή τρύπα, αλλά τι γίνεται με αυτές τις τρύπες http://www.newsfilter.gr/2007/11/02/i-megaliteres-tripes-tou-kosmou/