Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Ο Νοέμβρης της μάχης και της επανάστασης..ο Νοέμβρης του Πολυτεχνείου ήδη έκανε την είσοδό του με τα κίτρινα φύλλα του και την βροχή να λειώνει τα μεσάνυχτα..πάλι θα ακουστούν πολλά γι'αυτήν την μέρα , την μέρα της 17ΗΣ νοέμβρη..πάρα πολλά ....πολλοί θα εκμεταλλευτούν την μέρα αυτή για την προσωπική τους προβολή, θα μιλήσουν με λόγια ωραία γι’αυτην την μέρα..θα γίνουν ‘’ήρωες’’... και γενικα θ’ακουσθούν πολλά , τα Μ.Μ.Ε. θα προβάλλουν σαφώς όλα αυτά..ομοιες αθλιότητες ..



Για να ακούσουμε όμως τώρα μιαν άλλη φωνή που εννοείται οτι κανένα Μ.Μ.Ε. ποτέ δεν θα προβάλλει , όλοι θα κάνουν τα πάντα για να την θάψουν γιατί απλούστατα λέει μια μεγάλη αλήθεια....

Ας την ακούσουμε...



‘’Εν έτει 2009’’


<<Οταν μεγάλωσε,
έμαθε πως ο πατέρας του ήταν κι αυτός,
«τη νύχτα εκείνη»,στο Πολυτεχνείο.
Η θεία του η Λιλή,
ο θείος του ο Μιχάλης,
ήταν κι αυτοί,«τη νύχτα εκείνη», στο Πολυτεχνείο.
Ολοι οι γνωστοί του μπαμπά,
όλες οι γνωστές της μαμάς,
ήταν κι αυτοί,
«τη νύχτα εκείνη»,στο Πολυτεχνείο...
Τώρα, κάθε πρωί,
καθώς κατηφορίζει την οδό Πατησίων
κι αντικρύζει την καγκελλόπορτα
την κλεισμένη «εις μνήμην»
..στριφογυρίζει στο νου του η ίδια απορία:
«Πώς διάβολο χώρεσαν όλοι αυτοί εδώ μέσα;...»Ο Νοέμβρης της μάχης και της επανάστασης..ο Νοέμβρης του Πολυτεχνείου ήδη έκανε την είσοδό του με τα κίτρινα φύλλα του και την βροχή να λειώνει τα μεσάνυχτα..πάλι θα ακουστούν πολλά γι'αυτήν την μέρα , την μέρα της 17ΗΣ νοέμβρη..πάρα πολλά ....πολλοί θα εκμεταλλευτούν την μέρα αυτή για την προσωπική τους προβολή, θα μιλήσουν με λόγια ωραία γι’αυτην την μέρα..θα γίνουν ‘’ήρωες’’... και γενικα θ’ακουσθούν πολλά , τα Μ.Μ.Ε. θα προβάλλουν σαφώς όλα αυτά..ομοιες αθλιότητες ..



Για να ακούσουμε όμως τώρα μιαν άλλη φωνή που εννοείται οτι κανένα Μ.Μ.Ε. ποτέ δεν θα προβάλλει , όλοι θα κάνουν τα πάντα για να την θάψουν γιατί απλούστατα λέει μια μεγάλη αλήθεια....

Ας την ακούσουμε...



‘’Εν έτει 2009’’


<<Οταν μεγάλωσε,
έμαθε πως ο πατέρας του ήταν κι αυτός,
«τη νύχτα εκείνη»,στο Πολυτεχνείο.
Η θεία του η Λιλή,
ο θείος του ο Μιχάλης,
ήταν κι αυτοί,«τη νύχτα εκείνη», στο Πολυτεχνείο.
Ολοι οι γνωστοί του μπαμπά,
όλες οι γνωστές της μαμάς,
ήταν κι αυτοί,
«τη νύχτα εκείνη»,στο Πολυτεχνείο...
Τώρα, κάθε πρωί,
καθώς κατηφορίζει την οδό Πατησίων
κι αντικρύζει την καγκελλόπορτα
την κλεισμένη «εις μνήμην»
..στριφογυρίζει στο νου του η ίδια απορία:
«Πώς διάβολο χώρεσαν όλοι αυτοί εδώ μέσα;...»

Αντιβιοτικά «ένοχα» για συγγενείς ανωμαλίες στα βρέφη


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Oρισμένα από τα αντιβιοτικά που λαμβάνονται από τις εγκύους για την αντιμετώπιση λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος είναι πιθανό να αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης συγγενών ανωμαλιών στα βρέφη, όταν η λήψη γίνεται κατά τους πρώτους μήνες της κυήσεως. Την προειδοποίηση αυτή απευθύνουν ειδικοί των Κέντρων για τον Ελεγχο και την Πρόληψη των Ασθενειών των ΗΠΑ (CDC) με δημοσίευσή τους στο επιστημονικό έντυπο «Αrchives of Ρediatrics & Αdolescent Μedicine».
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης συγγενών ανωμαλιών μετά τη λήψη δύο κατηγοριών αντιβιοτικών: πρόκειται για τις σουλφοναμίδες και τις νιτροφουραντοΐνες. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι τα αντιβιοτικά που λαμβάνουν κατά κύριο λόγο οι έγκυοι γυναίκες- πενικιλίνη και η ερυθρομυκίνη- φάνηκε να είναι ασφαλή.
Τα αποτελέσματα προέκυψαν έπειτα από μελέτη έξι διαφορετικών οικογενειών αντιβιοτικών σε περισσότερες από 13.000 γυναίκες οι οποίες έφεραν στον κόσμο παιδιά με τουλάχιστον μία από τις 30 κύριες συγγενείς ανωμαλίες. Παράλληλα μελετήθηκαν 5.000 γυναίκες που γέννησαν υγιή παιδιά. Το 30% και των δύο ομάδων γυναικών έλαβε αντιβιοτικό σε κάποια φάση της εγκυμοσύνης της ή μέσα στο τρίμηνο πριν από την έναρξη της κυήσεως.

Βομβιστικές επιθέσεις τη νύχτα στα Εξάρχεια και στου Γκύζη


Δυο βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι λίγο μετά τις 1:00 τα ξημερώματα, εναντίον του Γραφείου Πολιτικής Κίνησης Εξαρχείων- Νεάπολης του Συνασπισμού, στην οδό Καλλιδρομίου 54 στα Εξάρχεια.
Από τις μολότοφ έσπασε η τζαμαρία, αλλά η φωτιά που εκδηλώθηκε σβήστηκε αμέσως, γι’ αυτό και προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. «Ανόητοι "νταήδες" επιτέθηκαν με μολότοφ τα ξημερώματα της Πέμπτης στα γραφεία της οργάνωσης του ΣΥΝ Εξαρχείων Νεάπολης στην οδό Καλλιδρομίου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ. Και προσθέτει: «Αν νομίζουν ότι θα κάμψουν τη φωνή της ριζοσπαστικής και ανανεωτικής Αριστεράς είναι αφελείς. Το μόνο που καταφέρνουν με τέτοιες ενέργειες είναι να συντηρούν
ένα κλίμα τρομοκράτησης της κοινωνίας που αξιοποιείται πολλαπλά από διάφορες πλευρές».
Επίσης, λίγο μετά τις 2:00 σημειώθηκε έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού με γκαζάκια, στην είσοδο γραφείου Συνδέσμου Φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στην πλατεία Γκύζη. Από την έκρηξη και την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου.

Έρευνα για τη σύλληψη πέντε ενόπλων που πυροβόλησαν περιπολικό διενεργεί η αστυνομία


Πυρ κατά περιπολικού άνοιξαν τη νύχτα πέντε ένοπλοι στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι εντοπίστηκαν έξω από κατάστημα με εποχικά είδη και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους διενεργεί η αστυνομία.
Πιο συγκεκριμένα, στη 1:18 μετά τα μεσάνυχτα περιπολικό του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης εντόπισε δύο ύποπτα οχήματα στην παράλληλη της οδού Μουδανιών, μετά την αερογέφυρα Ρυσίου, έξω από ένα κατάστημα με εποχικά είδη.
Καθώς το περιπολικό πλησίασε, εντόπισε αρχικά τρία άτομα που κρατούσαν καραμπίνες και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Στη συνέχεια βγήκαν από το κατάστημα και άλλα δύο άτομα.
Οι ένοπλοι πυροβόλησαν κατά του περιπολικού και οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά.
Στη συνέχεια έγινε καταδίωξη στην περιοχή των Ταγαράδων, χωρίς ωστόσο να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τους πέντε ένοπλους.

"2012"


Μια απο της πιο πολυσηζητημένες ταινίες...Μάλλον θα πρέπει να την δούμε όλοι!!!!
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009
Η Υπόθεση
Το 2009 μία ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων επιβεβαιώνει στους ηγέτες της γης πως σύντομα θα έρθει το τέλος του κόσμου που ξέραμε…
Μέχρι το 2012, οι ηγέτες παγκοσμίως θέτουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο διάσωσης για όσο το δυνατόν περισσότερους, δυστυχώς όμως είναι αδύνατο να σωθούν όλοι. Όταν ο Τζάκσον Κέρτις πηγαίνει με τα δύο του παιδιά εκδρομή στο Γέλοουστόουν, ανακαλύπτει τυχαία τις τεράστιες εγκαταστάσεις στο κέντρο μιας αποξηραμένης λίμνης και αποκαλύπτει το μυστικό της επικείμενης καταστροφής που η κυβέρνηση κρύβει από τους πολίτες. Ο Τζάκσον πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του σε μια αντίστροφη μέτρηση με το χρόνο. Προσπαθώντας να σώσει την οικογένειά του και τον εαυτό του, έρχεται αντιμέτωπος με σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, τσουνάμι και κάθε είδους φυσικές καταστροφές που η γη επιφυλάσσει για την ανθρωπότητα.

Η (άτακτη) Τζούλια και παρουσιάστρια!


Η Τζούλια αναμένεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη! Το χειμώνα θα τη βλέπουμε στα βόρεια προάστια. Οχι, δεν θα μετακομίσει σε κάποιο ευάερο σπίτι, αλλά θα πιάσει δουλειά στο Star -όπως όλα δείχνουν- που λόγω του νεανικού κοινού και της φιλοσοφίας του προγράμματός του της πάει γάντι!

Το μοντέλο-τραγουδίστρια -τώρα και παρουσιάστρια- εμφανίστηκε στο κανάλι της Κηφισιάς και ξεναγήθηκε στους χώρους του από τους ιθύνοντες του σταθμού. Ευδιάθετη έδωσε την εντύπωση στους γύρω της πως αισθάνεται σαν στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζούλια Αλεξανδράτου αναμένεται να εμφανιστεί ακόμα και με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ζώνη του πρωινού προγράμματος του Star στο πλευρό του Βαγγέλη Γκούμα. Ο δημοσιογράφος του σταθμού έχει ήδη κάνει δοκιμαστικά για την εν λόγω εκπομπή με αρκετές παρτενέρ εκ των έσω, όπως τις δίδυμες Βαλεντίνη και Αγάθη Ράντη την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, αν η Τζούλια Αλεξανδράτου συμφωνήσει να συμμετέχει σε εκπομπή με concept infotainment, στο πλευρό του Βαγγέλη Γκούμα, σίγουρα θα έχουμε έναν εκρηκτικό συνδυασμό από όλες τις απόψεις!

Η νέα εκπομπή που σκέφτονται να δημιουργήσουν οι ιθύνοντες του σταθμού θα μεταδίδεται 11.30-12.30 το πρωί, την ώρα που σήμερα παίζεται η αισθηματική σειρά «Μαρίνα». Στην εκπομπή θα συνυπάρχουν ενημέρωση και ψυχαγωγία, με τον πρώτο ρόλο να έχει ο Βαγγέλης Γκούμας και το δεύτερο η αισθησιακή Τζούλια.

Αν πάντως τα πράγματα δεν δέσουν με Τζούλια - Βαγγέλη, η (άτακτη) μαντμουαζέλ Αλεξανδράτου δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτη! Υπάρχουν και άλλοι ρόλοι και άλλες εκπομπές για την Τζούλια στο νεανικό τηλεοπτικό σταθμό!