Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Η (άτακτη) Τζούλια και παρουσιάστρια!


Η Τζούλια αναμένεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη! Το χειμώνα θα τη βλέπουμε στα βόρεια προάστια. Οχι, δεν θα μετακομίσει σε κάποιο ευάερο σπίτι, αλλά θα πιάσει δουλειά στο Star -όπως όλα δείχνουν- που λόγω του νεανικού κοινού και της φιλοσοφίας του προγράμματός του της πάει γάντι!

Το μοντέλο-τραγουδίστρια -τώρα και παρουσιάστρια- εμφανίστηκε στο κανάλι της Κηφισιάς και ξεναγήθηκε στους χώρους του από τους ιθύνοντες του σταθμού. Ευδιάθετη έδωσε την εντύπωση στους γύρω της πως αισθάνεται σαν στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζούλια Αλεξανδράτου αναμένεται να εμφανιστεί ακόμα και με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ζώνη του πρωινού προγράμματος του Star στο πλευρό του Βαγγέλη Γκούμα. Ο δημοσιογράφος του σταθμού έχει ήδη κάνει δοκιμαστικά για την εν λόγω εκπομπή με αρκετές παρτενέρ εκ των έσω, όπως τις δίδυμες Βαλεντίνη και Αγάθη Ράντη την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, αν η Τζούλια Αλεξανδράτου συμφωνήσει να συμμετέχει σε εκπομπή με concept infotainment, στο πλευρό του Βαγγέλη Γκούμα, σίγουρα θα έχουμε έναν εκρηκτικό συνδυασμό από όλες τις απόψεις!

Η νέα εκπομπή που σκέφτονται να δημιουργήσουν οι ιθύνοντες του σταθμού θα μεταδίδεται 11.30-12.30 το πρωί, την ώρα που σήμερα παίζεται η αισθηματική σειρά «Μαρίνα». Στην εκπομπή θα συνυπάρχουν ενημέρωση και ψυχαγωγία, με τον πρώτο ρόλο να έχει ο Βαγγέλης Γκούμας και το δεύτερο η αισθησιακή Τζούλια.

Αν πάντως τα πράγματα δεν δέσουν με Τζούλια - Βαγγέλη, η (άτακτη) μαντμουαζέλ Αλεξανδράτου δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτη! Υπάρχουν και άλλοι ρόλοι και άλλες εκπομπές για την Τζούλια στο νεανικό τηλεοπτικό σταθμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: