Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Αύριο χωρίς συγκοινωνίες


Χωρίς αστικές συγκοινωνίες θα μείνει αύριο Πέμπτη η Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς πραγματοποιούν 24ωρη απεργία διαμαρτυρόμενοι για τα οικονομικά μέτρα και τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό, αλλά και με θεσμικά και οικονομικά αιτήματα. Δεν θα κινηθούν τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, οι συρμοί του μετρό και των ΗΣΑΠ και το τραμ. Κανονικά θα κινηθούν οι συρμοί του Προαστιακού.

ΑΝΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης στο Associated Press: "Αν δαπανήσουμε για την Αμυνα οι Έλληνες θα εξεγερθούν"!


Σύγκρουση λόγων και διατυπωμένων προθέσεων σε ότι αφορά (τουλάχιστον…) τα εξοπλιστικά προγράμματα καταγράφεται μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου και του ΑΝΥΕΘΑ Πάνου Μπεγλίτη. Αποκορύφωμα των παραπάνω είναι οι δηλώσεις του τελευταίου (ο οποίος χαρακτηρίζεται στο κείμενο «υπεύθυνος υπουργός για τις στρατιωτικές προμήθειες»!) σήμερα στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press, με τις οποίες χαρακτηρίζει «εξαιρετικά πρόωρη την συζήτηση για το Νέο Μαχητικό Αεροσκάφος» - "The issue is exceptionally premature for us".

Ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με επανειλημμένες δηλώσεις έχει τονίσει ότι «Για το πρόγραμμα του Νέου Μαχητικού Αεροσκάφους θα λάβουμε αποφάσεις μέσα στο 2010». Στην ίδια συνέντευξη για το θέμα των γαλλικών φρεγατών FREMM, αυτή την φορά ο Π.Μπεγλίτης, προφανώς μετά τις έντονες διαμαρτυρίες της Γαλλίας (υπήρξε και σχετική επιστολή διαμαρτυρίας για το θέμα) δεν επαναλαμβάνει αυτό που είχε πει στη γαλλική εφημερδία «Λε Μοντ» προ δύο εβδομάδων ότι «Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις και αυτές μπορεί να μην καταλήξουν πουθενά».

Τελικος Μπασκετ-πράξη 3η

ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 79-70
Ένας εκπληκτικός ΟΣΦΠ για 30 λεπτά παρέδιδε μαθήματα μπάσκετ στο ΠΑΟ (σκόρ 51-60)..Ολα κυλούσαν ρολόι για την ομάδα του Πειραιά που υπολόγιζαν οτι θα σπάσουν την έδρα του ΠΑΟ..Αλλά με σκόρ 28-10 στο 4ο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟ προηγείται με 2-1 στις νίκες..Τελικά ο ΟΣΦΠ είναι πολύ μικρός ακόμα για πρωτάθλημα κ για σπάσιμο έδρας του αίωνιου αντιπάλου του..Δεν περιμένω φέτος να πάρουμε το πρωτάθλημα,αλλά περιμένω του χρόνου(με τον Γιαννάκη στον πάγκο)να κοντράρουμε στα ίσα την ομάδα-μοντέλο που κοουτσάρει ο Ομπράντοβιτς για 11 χρόνια

Τέλος τα Microsoft Windows για τη Google


Ο γίγαντας του Διαδικτύου Google σταδιακά διακόπτει την εσωτερική χρήση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft λόγω των κενών ασφάλειας τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι κινεζικές κυβερνοεπιθέσεις στο Gmail, γράφουν σήμερα Τρίτη οι Financial Times.
Επικαλούμενη δηλώσεις αρκετών υπαλλήλων της Google, η εφημερίδα αναφέρει ότι η εταιρεία στρέφεται σε άλλα λειτουργικά συστήματα όπως το Linux και το Mac OS της Apple.
Η απόφαση φέρεται να ελήφθη τον Ιανουάριο, όταν η Google ανακοίνωσε ότι χάκερ που δρούσαν από το έδαφος της Κίνας υπέκλεψαν δεδομένα από χρήστες υπηρεσιών της Google και δεκάδων ακόμα αμερικανικών εταιρειών. Λόγω των επιθέσεων αλλά και της εκτεταμένης λογοκρισίας του κινεζικού Διαδικτύου, η Google τελικά αποχώρησε από την κινεζική αγορά
Όπως υπενθυμίζει το Reuters, η εταιρεία λογισμικού προστασίας McAfee είχε ανακοινώσει τότε ότι οι χάκερ εκμεταλλεύτηκαν ένα κενό ασφάλειας στον Internet Explorer της Microsoft.
«Δεν ασχολούμαστε πια με τα Windows. Είναι μια προσπάθεια που αφορά την ασφάλεια» των υποδομών της Google, δήλωσε υπάλληλος της εταιρείας, η οποία επισήμως αρνήθηκε να σχολιάσει τις αναφορές.
«Εργαζόμαστε πάντα για τη βελτίωση της αποδοτικότητας των επιχειρήσεών μας, δεν σχολιάζουμε όμως συγκεκριμένα επιχειρησιακά θέματα» αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.
Εκτός του ότι ανταγωνίζεται διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες της Microsoft, η Google έχει ήδη παρουσιάσει το λειτουργικό σύστημα Android για φορητές συσκευές και αναπτύσσει ένα ακόμα λειτουργικό σύστημα, κυρίως για φορητούς υπολογιστές, με την ονομασία Chrome OS.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη οι Λιμενικοί


Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν το πρωί της ερχόμενης Τρίτης 8 Ιουνίου έξω από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά στην Ακτή Τζελέπη τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος.
Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των Λιμενικών αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν ότι: «Η συνεχιζόμενη πολιτική, της μη θεσμοθέτησης των αρμοδιοτήτων ΛΣ έχει σαν αποτέλεσμα την διάλυση των υπηρεσιών του, την εγκατάλειψη των μέσων του, την έλλειψη κάθε είδους υλικοτεχνικής υποδομής του, αλλά και την αδυναμία επίλυσης εργασιακών θεμάτων του προσωπικού».
Επίσης προσθέτουν πως όλα αυτά σε συνδυασμό με τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και τις επικείμενες αλλαγές στο Ασφαλιστικό «δημιουργούν τραγικούς όρους επιβίωσης τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους συνταξιούχους».

Διαβεβαιώσεις Χρυσοχοΐδη για τα ασφαλιστικά δικαιώματα των ενστόλων


Συναντήσεις με τα προεδρεία των συνδικαλιστικών φορέων αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών είχε το μεσημέρι της Τετάρτης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Η συνάντηση έγινε μετά από επιστολή που είχαν στείλει τη Δευτέρα προς τον υπουργό η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, η Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος και η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος.
Οι συνδικαλιστές ζητούσαν από τον υπουργό να ενημερωθούν εάν και ποιες αλλαγές θα υπάρχουν στο ασφαλιστικό και στο συνταξιοδοτικό τους και πως θα παραμείνουν βιώσιμα τα ασφαλιστικά τους ταμεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Χρυσοχοΐδης άκουσε τις απόψεις των συνδικαλιστικών εκπροσώπων του προσωπικού στα Σώματα Ασφαλείας και τους ζήτησε να ξανασυναντηθούν αφού πρώτα συνομιλήσει με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου σχετικά με το θέμα και παράλληλα να του φέρουν συγκεκριμένες προτάσεις.

ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ....


Μη χασετε κι αποψε το αρθρο του V for VENDETTA...."Xτυπαει" μετα τα μεσανυχτα....Ελπιζουμε να καθιερωθει αλλα θελουμε τη στηριξη σας...

Κρίσιμη κατάσταση, βαρύ πολιτικό σκηνικό


-Εγω ενα θα ρωτησω....ο κυριος Παππακωνσταντινου με το Πρωθυπουργο δηλωναν μετα τις εκλογες περιλυποι οτι θα χρεωκοπησουμε....Και τωρα που ολοι βλεπουν χρεωκοπια αυτοι λενε οτι δεν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο.....Μας δουλεψαν προεκλογικα συνεχιζουν και μας δουλευουν........Διαβαστε το αρθρο και θα καταλαβετε......

Ε.Βενιζέλος: "Αν υπάρξουν στοιχεία διαφθοράς για συνεργάτες μας, καταθέστε τα!"!


"Αν υπάρξουν στοιχεία για συνεργάτες μας τα οποία να παραπέμπουν σε αξιόποινες πράξεις διαφθοράς παρακαλώ να μας ενημερώσετε άμεσα». Με αυτά τα λόγια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, σε μία «εφ’όλης της ύλης» συνομιλία του με τους δημοσιογράφους και προφανώς μιλώντας και εξ ονόματος του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη που καθόταν δίπλα του θέλησε να τονίσει ότι δεν θα γίνουν δεκτά κρούσματα διαφθοράς στο υπουργικό περιβάλλον των δύο υπουργών.

Μία προειδοποίηση «προς πάντες» τώρα που άρχισαν να «πέφτουν» οι υπογραφές για προμήθειες όπως αυτή την βλημάτων των αρμάτων μάχης των 120 χλστ. (χωρίς ούτε ένα ευρώ συμπαραγωγή την ώρα που τα ΕΑΣ αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης), αλλά και "μανατζαρίσματος" των «υποψηφιοτήτων» μεταχειρισμένων ΤΟΜΑ Marder-1A3 και M2 Bradley. Προφανώς ο υπουργός έχει αντιληφθεί ότι ήδη ορισμένες εταιρείες έχουν στήσει τα «συστήματά τους» μέσα στα υπουργικά γραφεία…

Σε ότι αφορά τις διακρατικές συμφωνίες που έχουν υπογραφεί για τα ρωσικά ΤΟΜΑ BMP-3HEL και το μνημόνιο με την Γαλλία για τις φρεγάτες FREMM, είπε ότι ισχύει ότι έχει πει μέχρι σήμερα περί «δεσμεύσεων που πρέπει να υλοποιηθούν» και έχει παράσχει και σχετική ενημέρωση στους πρέσβεις των δύο χωρών.


Απαξιωτικός ο Ε.Βενιζέλος για τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο και Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο, τόσο για την διαδικασία μέσω offshore εταιρείας με την οποία απέκτησε το σπίτι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου ο πρώτος, όσο και για το cruiser που απέκτησε με …τραπεζικό δάνειο ο δεύτερος. «Έ, όχι κι έτσι» ήταν η τοποθέτησή του για την τρόπο απόκτησης του cruiser του Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι στάθηκε επικριτικά απέναντι στις Εξεταστικές Επιτροπές στην Βουλή και για τον τρόπο με τον οποίο γίνονται. Απααντώντας στην ερώτηση αν «Συμφωνεί με την τακτική της σύστασης εξεταστικών επιτροπών» ήταν ξεκάθαρος δηλώνοντας «Όλα έχουν κι ένα όριο. Δεν μπορούμε επ’αόριστον να ασχολούμεθα με αυτά τα θέματα» ενώ φάνηκε επικριτικός και για την χθεσινή εξέλιξη με το δήθεν φαξ για την προμήθεια του 50% που θα έπαιρνε υποτίθεται, «υπουργός της Ν.Δ.»: «Πρέπει η διαδικασία και η μέθοδος λειτουργίας των Εξεταστικών Επιτροπών να γίνει αντικείμενο επανεξέτασης για να στείλουμε το μήνυμα που πρέπει για την διαφάνεια και την κάθαρση. Γιατί καμιά φορά το μικρό υπονομεύει το μεγάλο και αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε να συμβεί. Δεν πρέπει να διαχέονται επί δικαίων και αδίκων επ’αόριστον».

Επέκρινε για «απαξιωτική λειτουργία» σε ορισμένες περιπτώσεις τις Εξεταστικές Επιτροπές και τόνισε ότι δεν διαφωνεί με την κλήση των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Κώστα Σημίτη, με την προϋπόθεση ότι «δεν θα τους συμπεριφερθεί απαξιωτικά η Εξεταστική Επιτροπή»!

Αναφερόμενος στο γενικότερο κλίμα για τους πολιτικούς, είπε ότι «Αν εξακολουθήσουμε να βλέπουμε διατελέσαντες υπουργούς ως εγκληματίες και τους νυν υπουργούς ως υποψήφιους και πιθανούς εγκληματίες είναι προσβλητικό, εγώ δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό το πολιτικό σύστημα, δεν θέλω να είμαι υπουργός.»

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Νοσοκομεία καθ΄όλη τη διάρκεια της μερας....


Σε ολοήμερη λειτουργία των νοσοκομείων προχωρά το υπουργείο Υγείας βάσει νέου σχεδίου νόμου που έχει καταρτίσει, ανακοίνωσε η υπουργός Υγείας, παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες για την ανασυγκρότηση του ΕΣΥ.
Σύμφωνα με το ίδιο σχέδιο προωθείται η ηλεκτρονική συνταγογράφηση στο δεύτερο εξάμηνο του 2010, σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία, σύμφωνα με οδηγίες που θα δοθούν από τον ΕΟΦ.

Όπως εξήγησε η κ. Ξενογιαννακοπούλου, τα νοσοκομεία θα λειτουργούν καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας, σε πρώτη φάση με τους μόνιμους γιατρούς, οι οποίοι θα αμείβονται με υπερωρίες, ώστε με τον τρόπο αυτό να μπορούν να αυξήσουν και το εισόδημά τους. Η υπουργός σημείωσε ακόμα ότι θα υπάρχει αυστηρότατη εποπτεία των γιατρών σε ό,τι αφορά τα ωράρια εργασίας, χωρίς όμως να διευκρινίσει πώς θα γίνει αυτό.

Για την πρωτοβάθμια φροντίδα η υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι οι μονάδες του ΙΚΑ εντάσσονται στο ΕΣΥ, ενώ θεσμοθετείται ειδικό Γραφείο του Πολίτη σε κάθε νοσοκομείο με την εποπτεία του διοικητή, στο οποίο θα καταγράφονται παράπονα και καταγγελίες όσων δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά και τις υπηρεσίες Υγείας, που τους παρείχε το ΕΣΥ. Το συγκεκριμένο γραφείο θα συγκεντρώνει τις παρατηρήσεις αυτές, θα τις περνάει στο Υπουργείο και η υπουργός θα τις ανακοινώνει με τη μορφή στατιστικής μελέτης στη Βουλή.

Επιπλέον, δίνεται οκτάμηνη διορία στους καθηγητές Ιατρικής, που εργάζονται στα δημόσια νοσοκομεία, να κλείσουν τα ιδιωτικά τους ιατρεία.

Η υπουργός τόνισε επίσης ότι στις 30 Ιουλίου λήγει η διορία και πως «είναι τελεσίδικη» για τις ιδιωτικές κλινικές άνω των εξήντα κλινών, οι οποίες θα πρέπει να έχουν το δικό τους φαρμακείο. Αν αυτό δεν συμβεί, θα πάψουν να συνεργάζονται με τα ταμεία.

Ο δεκάλογος στον οποίο βασίζεται το νέο νομοσχέδιο περιλαμβάνει τα εξής:

1) Επίτευξη εθνικού σχεδίου για την πρόληψη και την προαγωγή της Υγείας.

2) Προσβασιμότητα σε όλους στο ΕΣΥ, ώστε να εκλείψουν οι κοινωνικές ανισότητες, αλλά και οι ασθενείς της περιφέρειας να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες Υγείας.

3) Βελτίωση της διοικητικής αποτελεσματικότητας του συστήματος με αναβάθμιση των δομών και του εξοπλισμού, ώστε να υπάρχει καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους ασθενείς.

4) Ορθολογική κατανομή και διαχείριση των πόρων του ΕΣΥ με διαφάνεια και ελέγχους παντού.

5) Αναβάθμιση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού με κίνητρα, αξιοκρατία και επανεκπαίδευση.

6) Νέα αρχιτεκτονική των δομών Υγείας, σύμφωνα με τον νέο υγειονομικό χάρτη, που προκύπτει από το πρόγραμμα «Καλλικράτης».

7) Ολοκλήρωση του ΕΣΥ με ανάπτυξη και έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας.

8) Καθιέρωση και άσκηση αποτελεσματικών ελέγχων στην παροχή δημοσίων και ιδιωτικών υπηρεσιών Υγείας.

9) Θεσμοθέτηση διαδικασιών κοινωνικής λογοδοσίας, όπως το Γραφείο του Πολίτη.

10) Ενδυνάμωση του εθελοντισμού για την Υγεία και την Πρόνοια.Σε ό,τι αφορά το τελευταίο, ο στόχος είναι να δημιουργηθεί σε κάθε νοσοκομείο, ή προνοιακό κέντρο, μητρώο εθελοντών, το οποίο θα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες, ώστε ο εθελοντισμός να φανεί στην πράξη, αλλά και να περιοριστούν οι πολλές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, κάποιες από τις οποίες, όπως εκτιμούν φορείς στο υπουργείο Υγείας, δεν παρήγαγαν έργο.
ΠΗΓΗ:skai.gr

Επιστροφή στη δραχμούλα μας???


Βρετανοί oικονομολόγοι συμβούλεψαν την ελληνική κυβέρνηση να εγκαταλείψει το ευρώ και να αναδιαρθρώσει το χρέος της που ανέρχεται στα € 300 δις ευρώ, αποκαλύπτει δημοσίευμα των Τάιμς του Λονδίνου.Το Κέντρο Οικονομικών και Εμπορικών Ερευνών (CEBR), με έδρα το Λονδίνο συμβούλων, έχει προειδοποιήσει την ελληνική κυβέρνηση ότι δεν θα καταφέρει να ξεφύγει από την «παγίδα του χρέους» χωρίς την υποτίμηση του νομίσματος ‘έτσι ώστε να τονωθούν οι εξαγωγές.Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορεί να συμβεί αυτό είναι αν η Ελλάδα επιστρέψει στο δικό της νόμισμα...Η Ελληνική κυβέρνηση δεν συζητά την προοπτική της εγκατάλειψης του ευρώ, σημειώνουν οι Τάιμς καθώς μια τέτοια ενέργεια θα μπορούσε να οδηγήσει στη διάλυση του ενιαίου νομίσματος.Μιλώντας χθες από την Αθήνα, ο Doug McWilliams, διευθύνων σύμβουλος του CEBR, είπε στους Τάιμς: «Φεύγοντας από το ευρώ θα σήμαινε ότι το νέο νόμισμα θα μειωθεί κατά τουλάχιστον 15%. Αλλά καθώς το δημόσιο χρέος εκτιμάται σε ευρώ, αυτό θα αυξήσει το χρέος από το σημερινό ποσοστό του 120% του ΑΕΠ στο 140% εν μία νυκτί».
«Έτσι μέρος του πακέτου της εξόδου από το ευρώ, πρέπει να είναι η Μονομερής μετατροπή του χρέους στο νέο εγχώριο νόμισμα», δήλωσε ο Doug McWilliams.
Οι Τάιμς σημειώνουν ότι πιθανή αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ θα έχει ολέθριες συνέπειες για γερμανικές και γαλλικές τράπεζες, στις οποίες οφείλει πολλά δισεκατομμύρια ευρώ.Πάντως ο McWilliams θεωρεί ότι η αποχώρηση της Ελλάδας είναι «σχεδόν αναπόφευκτη», «Το μόνο ερωτηματικό είναι το πότε θα γίνει αυτό».
Πρόσθεσε δε, ότι το ελληνικό παράδειγμα ίσως ακολουθήσουν και άλλες χώρες της ευρωζώνης.

ΠΗΓΗ:http://ksipnistere.blogspot.com

19.000.000 ευρώ για μολύβια-Ντροπή κ. Διαμαντοπούλου για άλλη μια φορά


19.000.000 ευρώ για μολύβια και στυλό έδωσαν στο Υπουργείο Παιδείας. Μιλάμε για τεράστιο σκάνδαλο. Με τόσα λεφτά αγοράζεις τη μεγαλύτερη εταιρία που παράγει ήδη γραφικής ύλης παγκοσμίως. Αν αυτό πραγματικά ισχύει, σαν Έλληνες πολίτες απαιτούμε η υπουργός να παραιτηθεί και να επιστρέψει τα χρήματα που δαπανήθηκαν άσκοπα. Ο λαός πεινάει και δεν είναι σίγουρος για το πως θα ξημερώσει αύριο και η κυβέρνηση σπαταλάει το δημόσιο πλούτο.

ΠΗΓΗ:http://ksipnistere.blogspot.com

ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!






Τον Αύγουστο θέλω μια 24ωρη έτσι για αλλαγή!

ΓΙΩΡΓΟ ΑΚΟΥΣ......??


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ



Τελος στη ζωη του προσπαθησε να βαλει 50χρονος αντρας που εριξε ευλεκτο υλικο στη τραπεζα-στην οποια δεν μπορουσε να ανταποκριθει στην αποπληρωμη των δανειων του-με αποτελεσμα να προκληθει πυρκαγια η οποια αντιμετωπιστηκε απο το συστημα πυρασφαλειας της τραπεζας και απο την εγκαιρη προσελευση της πυροσβεστικης...Αυτο και αλλα πολλα περιστατικα εχουμε ακουσει και θα ακουμε καθε μερα οσο συνεχιζεται αυτη η κακη σταση του τραπεζικου συστηματος απεναντι στους οφειλετες...Θυμιζω για την ιστορια οτι ο δικτατορας Παπαδοπουλος χαρισε ολα τα χρεη των αγροτων...Εσεις Δημοκρατες πολιτικοι μας τι θα κανετε???

ΕΛΛΑΣ:ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!


Το κλείσιμο ζημιογόνων δρομολογίων, μετατάξεις πλεονάζοντος προσωπικού και την πώληση του 49% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε στρατηγικό επενδύτη, με την εκχώρηση του μάνατζμεντ, ενέκρινε για τον ΟΣΕ το άτυπο υπουργικό συμβούλιο.

Όπως ανέφεραν οι συναρμόδιοι υπουργοί, προβλέπεται ακόμα η χρονική επέκταση της σύμβασης παραχώρησης του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, η διάθεση του 23% της ΕΥΑΘ και του 10% της ΕΥΔΑΠ, με διατήρηση του 51% του ελληνικού δημοσίου.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ο διαχωρισμός της ΔΕΠΑ από τη ΔΕΣΦΑ καθώς και θεσμικές παρεμβάσεις για το άνοιγμα της χονδρικής και λιανικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Επίσης θα πουληθεί το 39% των ΕΛΤΑ και θα παραχωρηθούν τα καζίνο Κέρκυρας και Πάρνηθας.

Ταυτόχρονα, προαναγγέλθηκε σχέδιο νόμου που θα ρυθμίζει την αγορά τυχερών παιχνιδιών, με έμφαση στο διαδικτυακό στοίχημα .

Επίσης, αποφασίστηκε η συγχώνευση της Κτηματική Εταιρίας του Δημόσιου, της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης και των Ολυμπιακών ακίνητων.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν απέκλεισε τη συγχώνευση τραπεζών.

Στο μεταξύ, στο υπουργικό συμβούλιο επικράτησε ένταση μεταξύ Θ. Πάγκαλου - Γ. Παπακωνσταντίνου για τον τρόπο και τον φορέα υλοποίησης των αποκρατικοποιήσεων.

Επίσης οι κ.ι Ρέππας και Μπεγλίτης άφησαν αιχμές στον κ. Παπακωνσταντινου για τις διαρροές αναφορικά με το ασφαλιστικό που έφεραν σε δύσκολη θέση τον κ. Λοβέρδο.

"Οι μεγάλες αλλαγές πρέπει να γίνουν τώρα," τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην άτυπη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και τόνισε ότι η δύσκολη σημερινή κρίση και να γίνει ευκαιρία για να προωθηθούν οι αλλαγές που θα θεραπεύσουν χρόνιες παθήσεις και προβλήματα που έχει η χώρα.

Παράλληλα με την προώθηση των αλλαγών και την εφαρμογή των δύσκολων μέτρων που έχουν αποφασιστεί, η κυβέρνηση, όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, πρέπει να στηρίξει το φτωχότερο, τον πιο αδύναμο, τη μεσαία τάξη, με σωστές υπηρεσίες και λειτουργίες και να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματα του πολίτη.

Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ότι ένα από τα θέματα των επόμενων άτυπων συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου, αλλά και σε μία από τις τακτικές συνεδριάσεις του Οργάνου, οι υπουργοί θα κληθούν να απαντήσουν στις παρατηρήσεις του Συνηγόρου του Πολίτη για τις δυσλειτουργίες της δημόσιας διοίκησης και στα θέματα που αφορούν την καθημερινή ζωή του πολίτη και ζήτησε από τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου να συμβάλουν όσο γίνεται καλύτερα στην προώθηση των θεμάτων που έχουν συναρμοδιότητα με άλλους συναδέλφους τους.
ΠΗΓΗ:skai.gr

ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΜΑΤΑ....?

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ....

Ψαχνουμε και βρισκουμε..........

"Ανακοίνωση σχετικά με την εξέλιξη χρέους κατά το πρώτο τρίμηνο του 2010
Αθήνα, 20 Μαϊου 2010:
Η μεταβολή του χρέους της Κεντρικής Κυβέρνησης, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2010, είναι 11,8 δισ. ευρώ. Μέρος αυτής της αύξησης του δημοσίου χρέους εκφράζει την αύξηση των ταμειακών διαθεσίμων του Ελληνικού Δημοσίου κατά 6 δισ. περίπου σε σχέση με την αρχή του έτους. Κατά συνέπεια η «καθαρή» αύξηση του χρέους είναι 5,8 δισ. για το πρώτο τρίμηνο και είναι σε πλήρη συμφωνία με το δανειακό πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί για το 2010.

Για το εννεάμηνο Απριλίου-Δεκεμβρίου που διανύουμε, οι υποχρεώσεις του Ελληνικού Δημοσίου για τοκοχρεολύσια εκτιμώνται σε 39,7 δισ. ευρώ, ενώ ο δανεισμός μέσω εκδόσεων ομολόγων και Εντόκων Γραμματίων ανήλθε σε 9,8 δισ. ευρώ κατά το μήνα Απρίλιο."

κι εγω ρωταω:AYTA ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ......??

ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ....


Οι οργανωτές του «Στόλου της Ελευθερίας» που χθες έγινε στόχος ισραηλινής νηοψίας με αποτέλεσμα τον θάνατο 16 ακτιβιστών, ανακοίνωσαν ότι τις επόμενες μέρες θα στείλουν δυο ακόμα καράβια στην περιοχή.

Η Γκρέτα Μπέρλιν της οργάνωσης Free Gaza Movement δήλωσε ότι ένα φορτηγό καράβι ήδη είναι έτοιμο να προσπαθήσει να σπάσει τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας.

Ένα δεύτερο καράβι, με 36 επιβαίνοντες, ετοιμάζεται να το συναντήσει για να πλεύσουν από κοινού.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

OI (ANTI)MΙΔΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ....


ENA ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.....ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...!!

Πιστευεται οτι ο βασιλιας Μιδας ειχε το χρυσο αγγιγμα..Εμεις ανακαλυψαμε σα λαος τους Αντιμηδες στη συγχρονη Ελλαδα...Καλες οι αποκρατικοποιησεις,αλλα γιατι δεν μας λετε, εσεις εθνοφωστηρες,ανθρωποι του πολιτικου κοσμου,πατερες του ελληνικου λαου πως εφτασαν εκει τα ελλειματα στους δημοσιους οργανισμους και τα χρεη....?Με μια φραση του λαου-τοσα χρονια τιποτενια ανθρωπαρια του πολιτικου βιου που διαχειρηστηκατε τον εθνικο πλουτο-"χρυσαφι πιανατε και σ......α το κανατε...."

Λέσχη Bilderberg : Οι Έλληνες συμμετέχοντες


To αναδημοσιευουμε οπως το βρηκαμε...Τα σχολια δικα σας....

Στο ισπανικό ξενοδοχείο Dolce Sitges, νότια της Βαρκελώνης, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Λέσχης Μπίλτερμπεργκ μεταξύ 3 και 6 Ιουνίου 2010. Σύμφωνα με τη λίστα συμμετεχόντων που έχει διαρρεύσει, οι Έλληνες που θα λάβουν μέρος στην Συνάντηση έιναι οι ακόλουθοι:

GRC Alogoskoufis, George Member of Parliament

GRC Arapoglou, Takis Chairman and CEO, National Bank of Greece

GRC Bakoyannis, Dora Minister of Foreign Affairs

GRC David, George A. Chairman, Coca-Cola Hellenic Bottling Co. (H.B.C.) S.A.

GRC Diamantopoulou, Anna Member of Parliament

GRC Kyriacopoulos, Ulysses Chairman and Board member of subsidiary companies of the S&B Group

GRC Papahelas, Alexis Journalist, Kathimerini

GRC Papalexopoulos, Dimitris Managing Director, Titan Cement Co. S.A.

GRC Papathanasiou, Yannis Minister of Economy and Finance


GRC Stournaras, Yannis Research Director, Foundation for Economic and Industrial Research (IOBE)

GRC Tsoukalis, Loukas President of the Hellenic Foundation for European and Foreign Policy (ELlAMEP)

πηγή:farosradio.gr

ΙΑΠΩΝΙΑ:"ΧΑΡΑΚΙΡΙ" ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!


Ο δικος μας ποτε θα παραιτηθει???
Την παραίτηση τους ανακοίνωσαν σήμερα Τετάρτη ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Γιουκίο Χατογιάμα και ο γραμματέας του Δημοκρατικού κόμματος, Ιτσίρο Οζάουα μετά την δραματική μείωση της δημοτικότητας του Ιάπωνα πρωθυπουργού στις δημοσκοπήσεις, που απειλεί με ήττα το κόμμα στις εκλογές για την άνω βουλή τον επόμενο μήνα.

Ο Χατογιάμα, μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του έγινε ο τέταρτος πρωθυπουργός της Ιαπωνίας στη σειρά που εγκαταλείπει το θώκο πριν συμπληρώσει ένα χρόνο στο αξίωμα, και πολλοί επενδυτές εξέφρασαν "ανησυχία" για το γεγονός ότι η πολιτική αστάθεια θα σημάνει μεγαλύτερη εξάρτηση της οικονομικής πολιτικής από την κεντρική τράπεζα.

Το ksipnistere θέλει να ενημερώσει τους αναγνώστες του σχετικά με το πόθεν έσχες τις κ. Αποστολάκη:

ΑΠΟ:ksipnistere.blogspot.com

Κατόπιν τηλεφωνήματος που δεχτήκαμε από τον δικηγόρο της κ. Αποστολάκη (κ.Κουτσουλέλο Κων/νο) ο οποίος μας ενημέρωσε ότι τα στοιχεία τα οποία βρίσκονται στα χέρια μας αφορούν τον πρώην σύζυγο της κ.Συγγέλιδη ,(έναν από τους πλουσιότερους Έλληνες) και δεν αποτελούν προσωπική της περιουσία στην παρούσα κατάσταση, το ksipnistere που είναι ένα μπλοκ το οποίο θέλει να είναι απόλυτα δημοκρατικό και να μην παρουσιάζει παραπλανητικά άλλα απολύτως αληθινά στοιχεία, δεν θα προχωρήσει στην δημοσίευση αυτών των στοιχείων. Η κατόπιν επικοινωνίας της κ. Αποστολάκη μαζί μας όχι μόνο δεν αρνείται να δημοσιευτούν τα περιουσιακά της στοιχεία άλλα θα προχωρήσει στην αποστολή τους και στη δημοσίευσή τους από το ksipnistere ... Μακάρι και αλλοι πολιτικοί να ακολουθήσουν το παράδειγμα της και να δημοσιοποιήσουν το πόθεν έσχες τους

Το ksipnistere δείχνει ακόμα μια φόρα την εντιμότητα και την αξιοπιστία όπως έχει χρέος απέναντι στους συμπατριώτες του και παραδίδει μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας.......και επειδή κάποιοι κακοπροαίρετη θα τρέξουν να Πούνε ότι κωλώσαμε ας κοιτάξουν στα δεξιά της σελίδας μας.......

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...


Έτοιμο να αναχωρήσει για να παραλάβει από το Ισραήλ τους έλληνες πολίτες, είναι το ελληνικό αεροσκάφος. Το C130 αναμένεται να αναχωρήσει από την Ελευσίνα στις τρεις το μεσημέρι.
Νωρίς το μεσημέρι συναντήθηκε με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα Αλί Γιάχια ο ΓΓ του υπουργείου Εξωτερικών Ι. Α. Ζέππος και όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τη συνάντηση "του επεσήμανε ακόμη μια φορά ότι περιμένουμε την άμεση απελευθέρωση των Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται στο Ισραήλ και την επιστροφή τους στην Αθήνα".
Ο πρέσβης κ. Ζέπος τόνισε επίσης την απαίτηση της Αθήνας από το Ισραήλ να τους προστατεύσει και να φροντίσει για την καλή τους υγεία και ανέφερε στον ισραηλινό διπλωμάτη ότι ορισμένοι απ' αυτούς διαμαρτυρήθηκαν για κακομεταχείριση κατά τη σύλληψή τους.
ΠΗΓΗ:skai.gr

Στρατηγικές για την Ευρώπη και η Ελλάδα της κρίσης


AΠΟ:epirusgate.blogspot.com
Του Νίκου Κοτζιά

Κατά τους νεοφιλελεύθερους, όπως τους Φρίντμαν και Χάγιεκ, η ευρωζώνη δεν αποτελούσε έναν επαρκώς ορθολογικό χώρο για την εισαγωγή κοινού νομίσματος. Έλειπαν οι απαραίτητες κοινές δομές σε αγορές και ανταγωνιστικότητα, καθώς και ως προς την κινητικότητα των εργαζομένων και των επιχειρήσεων. Από την άλλη, οι κεϋνσιανοί υπογράμμιζαν την έλλειψη κοινής οικονομικής διακυβέρνησης. Γενικότερο την έλλειψη των απαιτούμενων θεσμικών ευρωπαϊκών συστημάτων. Συστήματα τα οποία θα διαχειρίζονταν το Ευρώ και θα διασφάλιζαν την συνοχή του ευρωπαϊκού χώρου, όπως, επίσης, την ορθή κατανομή πόρων ώστε να υπάρξει υπέρβαση ακραίων ασυμμετριών. Σε κάθε περίπτωση, η κοινή παραδοχή όλων των σχολών είναι ότι ο τρόπος με τον οποίο οικοδομήθηκε το Ευρώ, το κατέστησε ένα νόμισμα μόνο για συνθήκες «καλού καιρού» και όχι «παντός καιρού». Όταν ο καιρός θα χειροτέρευε, θα έλειπε η υποδομή που θα σταθεροποιούσε το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα. Είτε ως η υποδομή ανεπτυγμένων αγορών (νεοφιλελεύθερο σχήμα). Είτε ως το απαιτούμενο ισχυρό θεσμικό σύστημα παρέμβασης (πιο κεϋνσιανό σχήμα). Το τελευταίο, συνοδευόμενο από την απαίτηση για εμβάθυνση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης σε κατεύθυνση ομοσπονδιοποίησης.Οι ελλείψεις του Ευρώ και η ευνουχισμένη κατασκευή του, έγιναν πιο εμφανείς μετά την ενοποίηση της Γερμανίας, ιδιαίτερα με την επανάκαμψη του νέου πολύμορφου γερμανικού εθνικισμού, αλλά και της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Υπό την πίεση αυτών των δύο παραγόντων, τέθηκαν οι διαφορές στον «οικονομικό και κοινωνικό πολιτισμό», ανάμεσα σε Γερμανία και Γαλλία, στην ημερήσια διάταξη αντιμετώπισης των νέων συνθηκών. Η Γαλλία ζητά περισσότερη κρατική παρέμβαση και θεσμικά διασφαλισμένο σύστημα νομισματικής πολιτικής. Η Γερμανία δεν το επιθυμεί αυτό. Κύρια διότι πολλοί κύκλοι στο εσωτερικό της ελπίζουν και προσβλέπουν στην απαλλαγή της από μεταπολεμικούς περιορισμούς, που έχουν μειωθεί έτσι και αλλιώς μετά το 1989. Ιδιαίτερα επιδιώκουν την αποδέσμευσή της από ευρωπαϊκές συμφωνίες που δεν την εξυπηρετούν άμεσα.Διαπιστώνοντας η Γερμανία ένα κύμα κατακραυγής στον οικονομικό της εθνικισμό, έγινε τις τελευταίες εβδομάδες πιο προσεκτική. Προσπάθησε να μην εκτεθεί άμεσα ως μια ευρωσκεπτική δύναμη, ενώ διατύπωσε προτάσεις «στερέωσης» του ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Μόνο που αυτές οι προτάσεις, δεν αφορούσαν τόσο την ουσία της παραπέρα ενίσχυσης της ευρωπαϊκής διαδικασίας ολοκλήρωσης, όσο την διασφάλιση των δικών της προοπτικών. Οι προτάσεις της Γερμανίας δεν αφορούν στην διασφάλιση του θεσμικού συστήματος του Ευρώ και το παραπέρα άνοιγμα της ΕΕ σε μηχανισμούς εξισορρόπησης, έστω και δια μέσου των αγορών. Αλλά αφορούν σε ένα σύστημα πειθάρχησης που θα δυσκολεύει την παραμονή ορισμένων κρατών στην Ευρωζώνη και θα υποβοηθά τα γερμανικά σχέδια για μια Ευρώπη πολλαπλών ταχυτήτων που προς το παρόν δεν είναι ρεαλιστικό να θέσει άμεσα.Η ουσία αυτών των «ευρωπαϊκών προτάσεων» της Γερμανίας είναι ότι υποκαθιστούν πολιτικές και οράματα για την ΕΕ, με μεθόδους πειθαρχίας και αποκλεισμών. Αντί να συσκέπτεται η ΕΕ για το δημιουργικό της μέλλον, ετοιμάζει συστήματα τιμωρίας ανάμεσα στα μέλη της. Πρόκειται για τον πλήρη αποπροσανατολισμό του οποίου το πρώτο θύμα θα είναι η Ελλάδα. Πολύ δε φοβάμαι, ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κατανοήσει αυτή την νέα στρέβλωση του ευρωπαϊκού οράματος και συμπράττει στη δημιουργία αρνητικών συνθηκών ως προς την μελλοντική θέση της ίδιας της χώρας στο ευρωπαϊκό σύστημα.

BLOG KAI BLOG.....


Yπαρχουν διαφοροποιησεις ακομη και στη blogoσφαιρα...Οπου αλλωστε μπλεκουν τα λεφτα ή τα συμφεροντα-διαπλεκομενα και μη-υπαρχει διαβρωση ή αποκρυψη της αληθειας...Βασικος γνωμονας των blogs ομως ειναι η αληθεια και το ξεσκεπασμα αυτων που μας κυβερνανε και νομιζουν οτι επειδη μας απεσπασαν τη ψηφο εχουν λευκη επιταγη για τα επομενα 4 χρονια...Δεν ειναι ετσι...
Το καθε blog αποτελει μια ανεξαρτητη φωνη,τη δικη σου φωνη,ενα βημα που δεν δινεται απο κανενα μεσο μαζικης προπαγανδας και συγκαλυψης..Γι'αυτο ενωσε τη φωνη σου μαζι μας-με τα ανεξαρτητα blog-και προτιμησε τα απο τα "επαγγελματικα" τροπον τινα blog..
Σημερα κι εμεις ενωνουμε τη φωνη μας με το ksipnistere.blogspot.comκαι ελπιζουμε να ξεπεραστουν τα νομικα προβληματα και να δουμε την αποκαλυψη για τα στοιχεια της κυριας Μιλενας Αποστολακη,οποια κι αν ειναι αυτα...

Οι αλιείς έκλεισαν το λιμάνι του Πειραιά


Την είσοδο του λιμένα Πειραιώς έκλεισαν οι αλιείς, μετά το «ναυάγιο» των συνομιλιών τους για θεσμικά αιτήματα με την υπουργό Οικονομίας Λούκα Κατσέλη.
Οι αλιείς διαμαρτύρονται για την εφαρμογή κοινοτικής οδηγίας με αυστηρότερους κανόνες για το ψάρεμα με μηχανότρατες.
Στο λιμάνι έχουν από την Τρίτη καταπλεύσει αλιευτικά από όλη την Ελλάδα.
Δεν μπορούν να αναχωρήσουν τα Speed Runner 4 για Σέριφο - Σίφνο - Μήλο και το Νήσος Μύκονος για Σύρο - Μύκονο - Αγιο Κήρυκο - Καρλόβασι - Βαθύ, αλλά και δύο κρουαζιερόπλοια.
Στο μεταξύ, στο λιμάνι αναμένονται να καταπλεύσουν αλλά και να αποπλεύσουν πλοία και κρουαζιερόπλοια.
Ψαροκάικα έχουν αποκλείσει και τα λιμάνια του Βόλου, της Καβάλας και της ανατολικής εισόδου Θεσσαλονίκης.
ΠΗΓΗ:skai.gr

ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ...(ΕΝΔΟΕΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ)


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Πύργου, καθώς ένας πατέρας, θέλοντας να τιμωρήσει το παιδί του επειδή ήταν άτακτο, το αλυσόδεσε λες και ήταν σκυλί!
Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί, όταν ο 44χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, θέλοντας να συνετίσει το παιδί του, αντί να το μαλώσει, προτίμησε να του περάσει αλυσίδα γύρω από το λαιμό, την οποία ασφάλισε με λουκέτο και στη συνέχεια τύλιξε το άλλο άκρο της στη βάση του καλοριφέρ!!!
Στη συνέχεια ο πατέρας-τέρας, είπε στο γιο του να μην τολμήσει να φωνάξει κάποιον να το βοηθήσει, επισημαίνοντας του ότι θα επιστρέψει στο σπίτι πολύ σύντομα!
Το 12χρονο αγόρι, έντρομο προσπαθούσε αγωνιωδώς να ξεφύγει από τα δεσμά του. Τελικά μετά από μία περίπου ώρα, τα κατάφερε, ξετυλίγοντας το μέρος της αλυσίδας που το κρατούσε «δεμένο» δίπλα στο καλοριφέρ.
Τρομοκρατημένος και με δάκρυα στα μάτια, ο 12χρονος, πήγε σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων και ζήτησε να του αφαιρέσουν την αλυσίδα από το λαιμό. Οι εργαζόμενοι στο συνεργείο, έμειναν άφωνοι και με ένα τροχό έκοψαν την αλυσίδα ενώ ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον ασυνείδητο πατέρα.
Η εισαγγελέας Αμαλιάδας, άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 44χρονου για ενδοοικογενειακή βία και παράνομη παρακράτηση ανηλίκου και τον παρέπεμψε στον ανακριτή.
Πάντως το περιστατικό, που θυμίζει άλλες εποχές, αναδεικνύει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της κοινωνίας μας που είναι η χρήση βίας εις βάρος παιδιών σε τρυφερή ηλικία… κάτι που στιγματίζει τις ψυχούλες τους για όλη τους τη ζωή!
ΠΗΓΗ:star.gr

ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.....ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!!


Οι αρχές του Ισραήλ άρχισαν την απέλαση 250 ξένων συλληφθέντων ακτιβιστών που μετείχαν στην νηοπομπή ανθρωπιστικής βοήθειας για τη Γάζα, μεταδίδει το ραδιόφωνο του Ισραηλινού στρατού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού, περίπου 120 άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους Αλγερινοί και Ινδονήσιοι, θα μεταφερθούν στην μεθόριο με την Ιορδανία, ενώ 60 Τούρκοι στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν.

Οι ακτιβιστές δεσμεύτηκαν εκ νέου να συνεχίσουν την προσπάθειά τους να σπάσουν τον Ισραηλινό αποκλεισμό στον Παλαιστινιακό θύλακα και να παραδώσουν τα φορτία που μετέφεραν στη Γάζα τις επόμενες ημέρες.

"Όλοι οι ξένοι που επέβαιναν στο στόλο και συνελήφθησαν θα απελαθούν", ανέφερε ανακοινωθέν του γραφείου του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, στο οποίο διευκρινίστηκε ότι η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 48 ώρες.

Τηλεφωνική επικοινωνία Ομπάμα - Ερντογάν
Στο μεταξύ, σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είπε ότι το Ισραήλ "χάνει τον μοναδικό του φίλο" στην περιοχή, την Τουρκία.

Αποσπαμένος στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο Χρυσόστομος Βούζας;



ΑΠΟ:epirusgate.blogspot.com
Η απόσπαση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ κ. Χρυσόστομου Βούζα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους, αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης στα πολιτικά στέκια των Ιωαννίνων. Από την προηγούμενη εβδομάδα,που διεξήχθησαν οι εκλογές των εργαζομένων στην ΔΕΗ,τα μέλη της ΔΑΚΕ αλλά και πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, μοιράζουν σαν φειγ βολάν το συγκεκριμένο έγγραφο, το οποίο στάθηκε αφορμή για να γίνει γνωστή η απόσπαση του κ. Βούζα. Με το έγγραφο αυτό,που σας παρουσιάζουμε σήμερα,η κεντρική εφορευτική επιτροπή,ζητά από την τοπική,να ασκήσει ο κ. Βούζας το εκλογικό του δικαίωμα στα Γιάννενα,μιας και θα βρίσκεται στην περιοχή. Να σας ενημερώσουμε,πως όλα όσα ισχυρίζονται οι "γαλάζιοι" συνδικαλιστές,περί απόσπασής του,στο γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού δεν ισχύουν!Ο κ. Βούζας,σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate,έχει αποσπατεί στην Ιπποκράτους και μάλιστα με εντολή του Γενικού Διευθυντή του κόμματος κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου!Για την υπόθεση όμως,δεν γνώριζαν τίποτε,τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου,όσο και ο Σωκράτης Ξυνίδης οι οποίοι ενημερώθηκαν από τα ΜΜΕ!!!Τόσο ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ,όσο και η νομαρχιακή επιτροπή,οφείλουν να δώσουν απαντήσεις:
-Είναι όντως αποσπασμένος ο γραμματέας στα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα;Και από ποιο χρονικό διάστημα; Κι αν τελικά είναι, γιατί δεν παρουσιάζεται στη νέα του θέση;
Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η σιωπή από μέρους τους,την ίδια μάλιστα στιγμή που οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ κυκλοφορούν αυτές τις φήμες περί απόσπασης στα πολιτικά στέκια της πόλης των Ιωαννίνων.

Λύκαινα θύμα της ασφάλτου


Αλλο ένα άγριο ζώο, μια λύκαινα 2,5 ετών, σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Εγνατία οδό (φωτογραφία). Το συγκεκριμένο σημείο- στην ανατολική έξοδο για Γρεβενά, στη διαδρομή Ιωάννινα- Θεσσαλονίκη- έχει υποστεί φθορές από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, με συνέπεια δέκα πάσσαλοι της προστατευτικής περίφραξης να έχουν πέσει στο έδαφος. Ετσι η πρόσβαση των άγριων ζώων στην άσφαλτο είναι ελεύθερη. Σύμφωνα με τα ευρήματα της κτηνιατρικής εξέτασης από το επιστημονικό προσωπικό του «Αρκτούρου», η λύκαινα λόγω της νεαρής της ηλικίας δεν είχε προλάβει να αναπαραχθεί ούτε μία φορά. Ο θάνατος θηλυκών ατόμων σε απειλούμενα είδη αποδυναμώνει τους πληθυσμούς από το αναπαραγωγικό δυναμικό τους. Ο λύκος προστατεύεται σε όλη την Ευρώπη (Σύμβαση της Βέρνης και Οδηγία 92/43). Στην Ελλάδα το είδος χαρακτηρίζεται επισήμως ως «τρωτό».

Αγιος Παντελεήμονας... Βρέθηκε δολοφονημένος διανομέας φαγητού


Διανομέας φαγητού πακιστανικής καταγωγής βρέθηκε δολοφονημένος δίπλα στο μηχανάκι του, στις 4:30 σήμερα τα ξημερώματα στην οδό Καλύμνου 44, στον Άγιο Παντελεήμονα. Το θύμα έφερε τραύμα από σφαίρα στο στήθος, κάτω από το λαιμό.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο αλλοδαπός δεν εργαζόταν την ώρα που δέχθηκε την επίθεση και πάνω του βρέθηκαν χρήματα, γι' αυτό τα αίτια της δολοφονίας ερευνώνται.
Προανάκριση διενεργείται από την Ασφάλεια Αττικής.

βίντεο για την υπουργό υγείας!!

απλά δείτε το !!!

Έξι τρόποι να εξοικονομήσετε βενζίνη

Έξι τρόποι να εξοικονομήσετε βενζίνη


Δεν είναι εύκολο να σταματήσετε τις κακές συνήθειες στο οδήγημα, αλλά αν αυτό γίνει εφικτό θα ξοδεύετε λιγότερα χρήματα για τις μετακινήσεις.


Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές συμβουλές ώστε να καταφέρετε να μειώσετε την κατανάλωση βενζίνης, σε μια περίοδο συνεχούς αύξησης της τιμής της.


1.Το απότομο ξεκίνημα καταναλώνει περισσότερη βενζίνη
Όταν το φανάρι γίνεται πράσινο, δεν χρειάζεται να ξεκινάτε αμέσως. Το πετάλι κάτω από το δεξί πόδι έχει το εξής χαρακτηριστικό: Όσο πιο πολύ «πατιέται» τόσο πιο πολύ καύσιμο πάει στον κινητήρα.


2. Το ξαφνικό φρενάρισμα κοστίζει
Όταν, κατά τη διάρκεια της οδήγησης, δείτε το φως του φαναριού πορτοκαλί και ξέρετε ότι πρέπει να σταματήσετε κάποια χιλιόμετρα πιο κάτω, καλό είναι να αποφευχθεί το απότομο σταμάτημα. Συμβουλή: Αφήστε το πετάλι του γκαζιού λίγα μέτρα πριν σταματήσετε.


3. Όσο πιο μεγάλη είναι η ταχύτητα τόσο αυξάνεται η κατανάλωση
Όσο μεγαλύτερη είναι η ταχύτητα του αυτοκινήτου τόσο πιο μεγάλη είναι η αντίσταση που ασκείται από το αέρα. Από δοκιμές έχει αποδειχθεί ότι πηγαίνοντας με 75 αντί 65 μίλια την ώρα η κατανάλωση καυσίμων αυξάνεται κατά 3 ως 5 γαλόνια.


4. Κακή πρακτική, η μικρή απόσταση από το προπορευόμενο αυτοκίνητο
Η μικρή απόσταση μεταξύ των αυτοκινήτων είναι κακή πρακτική και επικίνδυνη, καθώς μειώνεται η δυνατότητα αντίδρασης εάν το αυτοκίνητο μπροστά επιβραδύνει ή σταματήσει απότομα.
Κάθε φορά που το μπροστινό αμάξι επιβραδύνει πρέπει εσείς να ακόμα περισσότερο και απότομα. Έχει αποδειχθεί από δοκιμές ότι όσο πιο ομαλά γίνεται η οδήγηση χωρίς απότομα φρεναρίσματα τόσο μικρότερη είναι η κατανάλωση.


5. Δεν χρειάζεται να ζεσταθεί κινητήρας πριν το ξεκίνημα
Με τις σύγχρονες μηχανές, απαιτείται λιγότερο καύσιμο για να επανεκκινήθει ένα αυτοκίνητο.
Συμβουλή: Μην περιμένετε να ζεσταθεί ο κινητήρας για να ξεκινήσετε. Δεν προσφέρει κάτι και επιπλέον καταναλώνει περισσότερο βενζίνη. Αντίθετα, ξεκινήστε αμέσως, αλλά με χαλαρό οδήγημα στην αρχή μέχρι να ζεσταθεί ο κινητήρας.


6. Περπάτημα
Στις σύντομες διαδρομές, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ασκηθείτε. Αντί της οδήγησης, πηγαίνετε με τα πόδια. Μ ε αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται καύσιμα και καίτε θερμίδες. Για σύντομες μετακινήσεις, που η μηχανή δεν έχει προλάβει να ζεσταθεί καταναλώνει δύο φορές περισσότερη βενζίνη από σε μεγαλύτερη απόσταση, σύμφωνα με μελέτη.

από : http://www.gatogreece.gr/news/print.php?id=1213348280&archive=

Πανικός..

2 αναβάτες σε μηχανάκι κλέβουν την τσάντα της κυρίας.. Στο βίντεο όμως δεν φαντάζεστε τι θα ακολουθήσει.. Πανικός!! Δείτε..




πηγή : http://trelokouneli.blogspot.com/

Ανταγωνιστικότητα: Είναι οι χαμηλοί μισθοί μια λύση;

Του Νίκου Κοτζιά

Τους τελευταίους μήνες ακούγεται η άποψη ότι η μείωση των μισθών και συνολικότερα του κοινωνικού κόστους της εργασίας (όπως είναι οι δαπάνες για περίθαλψη και συντάξεις) θα μας επαναφέρει στο βέλος της ανάπτυξης. Μάλιστα, ορισμένοι εμφανίζουν τη μείωση αυτή ως μονόδρομο. Δηλαδή, ως μια σιδερένια αναγκαιότητα προκειμένου να γίνει και πάλι η χώρα ανταγωνιστική. Η άποψη αυτή είναι ανιστόρητη και εκτός της σημερινής παγκόσμιας πραγματικότητας.

Δέκα στρατηγικές ανάπτυξης
Στις συνθήκες της σημερινής παγκοσμιοποίησης υπάρχουν πολλαπλές στρατηγικές που έχουν ακολουθηθεί από τα πιο διαφορετικά εθνικά κράτη. Στη διεθνή βιβλιογραφία αυτές οι στρατηγικές χωρίζονται στις εξής δέκα:
Η πρώτη στρατηγική είναι εκείνη της "ανοικτής περιφερειοποίησης". Της συμβολής, δηλαδή, στη διαμόρφωση μιας μεγάλης αγοράς, όπως είναι η Ε.Ε., η οποία θα δώσει πλεονεκτήματα σε όσους συμμετέχουν σ' αυτή, έναντι του παγκόσμιου ανταγωνισμού. Η πολιτική αυτή λόγω της άνισης ανάπτυξης εντός της Ε.Ε. δεν αποτελεί από μόνη της λύση. Για να μη γίνει προβληματική για την Ελλάδα, χρειάζονται επιπρόσθετα μέτρα, ιδιαίτερα στοιχεία από τη δέκατη στρατηγική.
Μια δεύτερη στρατηγική είναι εκείνη που εφάρμοσε σειρά χωρών της Ανατολικής Ασίας. Πρόκειται για την επανάκαμψη της πολιτικής του άμεσου ή έστω έμμεσου προστατευτισμού. Αυτή τη στρατηγική ακολουθούν, επίσης, οι ισχυροί της Ε.Ε. έναντι του παγκόσμιου ανταγωνισμού (από την ΚΑΠ μέχρι τις επιδοτήσεις στην Airbus), αλλά εξ ορισμού δεν μπορεί να εφαρμόσει μια μικρή χώρα όπως είναι η Ελλάδα έναντι των ισχυρών της Ε.Ε.
Η τρίτη στρατηγική είναι εκείνη που συνδυάζει τον προστατευτισμό με εργαλεία νομισματικής πολιτικής. Η τελευταία, όμως, δεν υπάρχει, πλέον, στα χέρια της Ελλάδας, καθότι μέλος της Ευρωζώνης. Στη δε Ευρωζώνη, το βάρος της Ελλάδας είναι μικρό, όσο και τα οικονομικά μεγέθη της. Σε αντίθεση με τα μεγάλα προβλήματά της.
Μια τέταρτη στρατηγική είναι εκείνη που εφαρμόστηκε παλαιότερα από σοσιαλιστικές κυβερνήσεις και ονομάστηκε ως το μοντέλο των Αλπεων ή αλλιώς του Ρήνου. Αυτή θεμελιώνεται σε μια ανάπτυξη που στηρίζεται στην κοινωνική συνεννόηση και συναίνεση. Οι σημερινές συνθήκες στην Ελλάδα είναι δύσκολες ως προς αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα η συμπεριφορά του οικονομικού επιτελείου και ακόμα περισσότερο οι επιλογές του κάνουν σχεδόν αδύνατη την προώθηση της ανάπτυξης μέσα από τη συναίνεση. Πολύ φοβάμαι, λοιπόν, ότι η κυβέρνηση έχει αποσυνδέσει το έργο της από έναν τέτοιο τύπο κοινωνικά δίκαιης ανάπτυξης.
Μια πέμπτη επιλογή είναι η στήριξη της ανάπτυξης σε έναν ισχυρό δημόσιο τομέα με ευρείες δυνατότητες και χωρητικότητες. Η σημερινή ποιότητα και διάταξη του ελληνικού Δημοσίου δεν επαρκεί για ένα τέτοιο καθήκον. Ενώ, επιπλέον, ελληνική κυβέρνηση και "τρόικα" τον αποδομούν.
Η έκτη στρατηγική ακολουθήθηκε παλαιότερα από το Η.Β. (και εν μέρει ακολουθείται). Την έχουν επιλέξει και οι ΗΠΑ, οι οποίες διαθέτουν τα αντίστοιχα προαπαιτούμενα. Είναι η στρατηγική της ηγεμονίας και της ισχύος. Τα μεγέθη και οι δυνατότητες του ελληνικού κράτους αποκλείουν εξ ορισμού μια τέτοια επιλογή. Η επιλογή που προωθεί η κυβέρνηση και της έχουν υποδείξει η Ε.Ε. και το ΔΝΤ προσεγγίζει στη λογική της έβδομης στρατηγικής. Εκείνης που στηρίζεται στην πολιτική μιας "προς τα κάτω κινητικότητας". Εφαρμόζεται από κράτη που επιδιώκουν να συμμετάσχουν στις διαδικασίες της παγκοσμιοποίησης με τη μέθοδο της αρνητικής προσαρμογής, όπως είναι η μείωση των μισθών, η αναδόμηση του νομικού καθεστώτος επενδύσεων και φορολόγησης, η ενίσχυση των συστημάτων επιδότησης για το κεφάλαιο. Συχνά αυτή η στρατηγική προβάλλεται από υπερεθνικούς παίκτες ως ο μπαμπούλας στο όνομα του οποίου απαιτείται από μερίδα των κυρίαρχων ελίτ να αλλάξει το νομικό-εργασιακό καθεστώς της χώρας.
Η όγδοη στρατηγική παρατηρείται, κατά κανόνα, σε μικρά ή σχετικά αδύνατα -αλλά ανερχόμενα- εθνικά κράτη, τα οποία επιδιώκουν με ειδικά μέτρα να αποκτήσουν ειδικά πλεονεκτήματα. Τέτοια μέτρα είναι οι ελεύθερες ζώνες εμπορίου και επενδύσεων, οι ζώνες χωρίς φορολόγηση. Σε αυτά τα κράτη ανήκουν και εκείνα που δίνουν τη δυνατότητα πολλαπλής δημιουργίας εξωπαράκτιων εταιρειών. Η Ελλάδα, όντας μια από τις 30 πιο πλούσιες χώρες του κόσμου και μέλος της Ε.Ε., δεν μπορεί να στηριχτεί σε αυτή τη στρατηγική. Οχι, τουλάχιστον, σε μεγάλη έκταση.
Η ένατη στρατηγική ανάπτυξης ακολουθείται από τα κράτη που, κατά κάποιο τρόπο, μένουν εκτός παιχνιδιού. Το "εκτός παιχνιδιού" πρέπει να νοείται μόνο σχετικά. Καθότι ακόμα και οι πιο ακραίες περιπτώσεις κρατών που βρίσκονται εκτός παιχνιδιού, μπορεί να αποτελούν παραγωγό ειδικών προϊόντων για οικονομικές αγορές κλίμακας, όπως ήταν το Αφγανιστάν. Χώρα που ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ναρκωτικών για την παγκόσμια αγορά. Αλλά και ορισμένα μικρά κράτη στην περιοχή μας ως κόμβοι λαθρεμπορίου.
Η δέκατη στρατηγική, είναι αυτής της επιλογής εξασφάλισης σε μια χώρα, μιας σχετικά υψηλής εξειδίκευσης στην παγκόσμια αγορά και στον παγκόσμιο καταμερισμό εργασίας. Είναι δε αντίθετη από την έβδομη που ακολουθεί σήμερα η χώρα.

Η σύγκριση δύο εκ των στρατηγικών για την Ελλάδα

Η καθεμιά από τις αναφερθείσες πολιτικές δείχνει τις διαφορετικές δυνατότητες ανάμεσα στα εθνικά κράτη έναντι της παγκοσμιοποίησης, αλλά και τις εν δυνάμει πολιτικές επιλογές τους. Στην πραγματικότητα, βέβαια, τα εθνικά κράτη αναπτύσσονται μέσα από πολλαπλούς συνδυασμούς των πιο πάνω στρατηγικών, ακόμα και σε τομείς εκτός της οικονομίας. Οι ισχυρότερες χώρες δεν χρησιμοποιούν μόνο μια στρατηγική, έστω και αν τους χαρακτηρίζουν μία ή δύο, αλλά επιδιώκουν, ταυτόχρονα, να συγκεντρώσουν τα πλεονεκτήματα και των υπόλοιπων στρατηγικών. Οχι μόνο ως στρατηγικές έναντι της παγκοσμιοποίησης, αλλά, ταυτόχρονα, και ως εσωτερικές στρατηγικές στο όνομα της παγκοσμιοποίησης, προκειμένου να ανατρέψουν τους εσωτερικούς συσχετισμούς ισχύος, ή έστω να τους προσαρμόσουν στις ανάγκες τους.Σε αυτό το πλαίσιο, η έβδομη στρατηγική είναι μια στρατηγική μείωσης του κόστους εργασίας. Είναι μια στρατηγική που μακρόχρονα δεν έχει καμιά ελπίδα, καθότι πάντα θα υπάρχουν χώρες φθηνότερες από την Ελλάδα και που θα εργάζονται με βιομηχανίες και υπηρεσίες έντασης εργασίας. Χώρες στις οποίες το χαμηλό κόστος εργασίας μεταφράζεται και σε χαμηλό κόστος του τελικού προϊόντος. Προϊόν το οποίο αναφέρεται κατά κανόνα στις χαμηλότερες βαθμίδες ειδίκευσης και τεχνολογικής ανάπτυξης. Αλλά και βραχύχρονα, ενώ αυτή η επιλογή μπορεί να αποδώσει εν δυνάμει ορισμένα οφέλη σε μια εθνική οικονομία, στην περίπτωση της Ελλάδας είναι πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο. Και αυτό διότι, εάν η ελληνική οικονομία επιλέξει μια τέτοια στρατηγική ειδίκευσης, τότε θα πρέπει να απαλλαγεί από το ευρώ και να συνδυαστεί με την τρίτη στρατηγική που ανέφερα, εκείνη του προστατευτισμού. Μόνο έτσι θα μπορέσει να δημιουργήσει εκ νέου τομείς παραγωγής με σχετικό πλεονέκτημα όχι την ποιότητα αλλά το κόστος. Να σταθεροποιήσει αυτή την παραγωγή τόσο ως προς τα τεχνολογικά πιο αναβαθμισμένα προϊόντα της υπόλοιπης Ε.Ε., όσο και με τα κατά πολύ φτηνότερα από τις αναδυόμενες αγορές (από τα παιχνίδια μέχρι την κλωστοϋφαντουργία και τα ναυπηγεία). Η στρατηγική αυτή, δηλαδή, για να πετύχει, αν μπορεί να πετύχει πλέον για την Ελλάδα, απαιτεί παραίτηση από αυτό που καλείται να υπηρετήσει: δηλαδή την ενδυνάμωση μιας ευρωπαϊκής Ελλάδας. Κατά συνέπεια πρόκειται για υποκρισία να λέγεται ότι υπηρετεί την ενίσχυση της Ελλάδας εντός της Ε.Ε.Η δέκατη στρατηγική, σε αντίθεση με την τρίτη, στηρίζεται στην ανάπτυξη της έρευνας και της ποιοτικής αναβάθμισης του εκπαιδευτικού συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα θα ειδικευτεί σε τομείς που απαιτούν εργασία υψηλής ειδίκευσης και κατά προέκταση συνδέεται με υψηλό κόστος εργασίας. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα αναβαθμίζεται στον παγκόσμιο καταμερισμό εργασίας και ταυτόχρονα ενισχύει τη θέση του κόσμου της εργασίας. Είναι μια ειδίκευση σχετικά υψηλού κόστους που επιδιώκει να κάνει την Ελλάδα ανταγωνιστική σε εξειδικευμένους τομείς νέας τεχνολογίας (βιογενετική, νανοτεχνολογία, παραγωγή μέσων της πράσινης ανάπτυξης - και όχι εισαγωγής τους), καινούργιου τύπου υπηρεσιών καθώς και κατάληψης αγορών που καλύπτουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες (όπως είναι ο εξειδικευμένος τουρισμός).Προκειμένου να υπάρξει μια τέτοια ανάπτυξη, σε συνδυασμό με τα εργαλεία της τέταρτης και πέμπτης στρατηγικής επιλογής, η κυβέρνηση θα πρέπει να συγκροτήσει ειδικούς μηχανισμούς ενασχόλησης με την ανάπτυξη. Προσέλκυσης επενδύσεων -και όχι απλά ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου- στους τομείς που θα επιλεχθούν. Προσαρμογή της εκπαίδευσης σε αυτή την προοπτική καθώς και της έρευνας. Διαφορετικά, ακόμα και αν ποτέ ευημερήσουν οι αριθμοί των νομισματικοπολιτκών μεγεθών, η χώρα, οι άνθρωποι και το μέλλον τους θα υποφέρουν.

ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ! ! ! Share



ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ:

6.693.217,60 ALFABANK
2.676.152,50 ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΉ ΤΡΑΠΕΖΑ
1.861.831,93 ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΗΓΗ
1.133.027,86 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ...??? ΑΣΤΟ ...... ΠΑΡΕ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΓΛΏΣΣΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΉΛΩΣΗ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΗ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .... ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ... ΤΑ ΜΜΕ ΜΟΥΓΚΑ ! ....
ΕΜΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΜΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ...Ε ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΩΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΛΟΚ, ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΑ ...ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΉΣΕΙ....ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΕΙΏΣΑΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΚΡΎΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΠΛΟΚ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΎΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ "ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" TROKTIKO - FIMOTRO - PRESS.GR ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ .ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ . . . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ . . . . . ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ . . . ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ . . . ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ....
ΖΗΤΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ BLOOGER ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΊΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ.... ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ . . . . ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ . . . ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ . . . ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ . . . ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ , ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ! ! ! ΣΗΜΕΡΑ 13:30 ΜΟΝΟ ΣΤΟ . . . . ksipnistere ! ! !

www.ksipnistere.blogspot.com

διόδια και βενζίνη

μία λύση για να γίνει το θέλημα του κόσμου, δηλαδή <<όχι στα διόδια>> είναι η παρακάτω ....

ΑΠΕΡΓΙΑ!!!ΑΠΕΡΓΙΑ!!!ΑΠΕΡΓΙΑ!!!


Απεργία 24ωρη και πάλι αύριο Πέμπτη σε Μετρό, Τραμ, Λεωφορεία, Τρόλεϋ με φόντο και πάλι το Δ.Ν.Τ.!! Οπότε αύριο, αυτοκίνητο, μηχανάκι, ποδήλατο, πόδια ό,τι έχει ο καθένας για να φτάσει στη δουλειά του και υπομονή πάνω απο όλα!!Καλό κουράγιο φίλοι μου, ειδικά εμείς που χρησιμοποιούμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ vs ΠΑΟ!


ένα βίντεο που έχει κάνει 12,500 προβολές σε μία μόνο ημέρα και δείχνει τι πραγματικά συμβαίνει στον μπασκετικό χώρο!!!!!
όσο οπαδικά και να το δες πάλι το συμπέρασμα είναι το ίδιο !
ο ΠΑΟ ΕΥΝΟΕΊΤΑΙ ασυστόλως και κατά συρροή στο μπάσκετ!
τυχαίο ;; δε νομίζω.........

V FOR VENDETTA.........


Και να μαστε παλι απεναντι σε ενα συστημα διεφθαρμενο...Ενα συστημα που προσπαθει να εξυγιανει τον εαυτο του...Ενα λεπρο συστημα που προσπαθει να αποδειξει οτι εχει τη δυναμη να ανταπεξελθει στις δυσκολιες...
Ποσοι απο εμας εχουμε καταλαβει οτι μας εκλεψαν την υγεια,τους μισθους,τις συνταξεις,τις επιχειρησεις....Ποσοι καταλαβαν οτι η εισοδος του Δ.Ν.Τ. μας στερει τα ονειρα μας...?Οτι οι πολιτικοι τα Μ.Μ.Ε. και τα λοιπα διεφθαρμενα περιττωματα της κεντρικης εξουσιας που υποθαλπτονται και εξυπηρετουνται απο ολο το πολιτικο συστημα μας παρασυρουν σε ενα γκρεμο-που αφου πρωτα πεταξουμε τις περιουσιες μας θα ριξουμε την ιδια μας τη ζωη στο Καιαδα της παγκοσμιοποιησης και του οικουμενισμου-βορα στα εβραικα ορνεα που ξερουν οτι αν καμψουν την Ελλαδα ολοι οι υπολοιποι λαοι ειναι απλο παιγχνιδι...?
Ελληνα ξυπνα...Αν συνεχισουμε αυτο το παιγχνιδι εχουμε χαθει...Πισω απο αυτο κρυβεται το σχεδιο Κισσιγκερ απο το 1975 και τα παρακλαδια του,που καθε πολιτικος το εφηρμοσε προχωρωντας βημα βημα την διαλυση της χωρας μας....Καθε ενας απο τη θεση του εβαλε κι ενα λιθαρακι...Λιγοι αποτελεσαν εξαιρεσεις και ευτυχως που υπηρξαν και υπαρχουν...Η σημερινη ηγεσια ειναι ενα καλοστημενο σχεδιο του σιωνισμου να τσακισει τη πιο πλουσια χωρα,που οι προηγουμενες ηγεσιες φροντισαν να την ακρωτηριασουν και να αφησουν το τελικο χτυπημα σε αυτη...
Μας προδωσαν 35 χρονια δινοντας μας ενα κομματι ψωμι,και τωρα το παιρνουν κι αυτο μαζι με τη χωρα μας....Αυτο δεν πρεπει σε κανενα να επιτραπει...Ανοιξτε τα ματια και δειτε τι συμβαινει παντου....Δεστε πισω απο τα γεγονοτα των δημοσιογραφων,των καλπικων πολιτικων λογων και των φρουδων ελπιδων που καλλιεργουν....
Ζουμε σε μια απατη..Αυτη πρεπει να τους τη γυρισουμε μπουμεραγκ και να τους συντριψουμε....Μονο ολοι μαζι μπορουμε...ΔΕΣ (ΕΔΩ)....