Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ...(ΕΝΔΟΕΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ)


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Πύργου, καθώς ένας πατέρας, θέλοντας να τιμωρήσει το παιδί του επειδή ήταν άτακτο, το αλυσόδεσε λες και ήταν σκυλί!
Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί, όταν ο 44χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, θέλοντας να συνετίσει το παιδί του, αντί να το μαλώσει, προτίμησε να του περάσει αλυσίδα γύρω από το λαιμό, την οποία ασφάλισε με λουκέτο και στη συνέχεια τύλιξε το άλλο άκρο της στη βάση του καλοριφέρ!!!
Στη συνέχεια ο πατέρας-τέρας, είπε στο γιο του να μην τολμήσει να φωνάξει κάποιον να το βοηθήσει, επισημαίνοντας του ότι θα επιστρέψει στο σπίτι πολύ σύντομα!
Το 12χρονο αγόρι, έντρομο προσπαθούσε αγωνιωδώς να ξεφύγει από τα δεσμά του. Τελικά μετά από μία περίπου ώρα, τα κατάφερε, ξετυλίγοντας το μέρος της αλυσίδας που το κρατούσε «δεμένο» δίπλα στο καλοριφέρ.
Τρομοκρατημένος και με δάκρυα στα μάτια, ο 12χρονος, πήγε σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων και ζήτησε να του αφαιρέσουν την αλυσίδα από το λαιμό. Οι εργαζόμενοι στο συνεργείο, έμειναν άφωνοι και με ένα τροχό έκοψαν την αλυσίδα ενώ ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον ασυνείδητο πατέρα.
Η εισαγγελέας Αμαλιάδας, άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 44χρονου για ενδοοικογενειακή βία και παράνομη παρακράτηση ανηλίκου και τον παρέπεμψε στον ανακριτή.
Πάντως το περιστατικό, που θυμίζει άλλες εποχές, αναδεικνύει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της κοινωνίας μας που είναι η χρήση βίας εις βάρος παιδιών σε τρυφερή ηλικία… κάτι που στιγματίζει τις ψυχούλες τους για όλη τους τη ζωή!
ΠΗΓΗ:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: